Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 824
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,благодаря за посрещането Hug Липсвахте ми много  bouquet
Хекси, все съм си изморена, просто от 1 момент нататък претръпваш и не ти прави впечатление умората Peace
И аз ще кача снимки, само да се освестя къде съм ooooh!

# 61
Здравейта, мами.
Малкия заспа и аз хоп- във форума, между пералнята, миялнята и другите домакинствания.
НА ВЕИЧКИТЕ НИ РОЖДЕНИЧЕТА - ДА СА НИ МНОГО ЗДРАВИ, ЖИЗНЕРАДОСТНИ И СЛАДУРЕСТИ ЧОВЕЧЕТА И МНОГ ОДА НИ РАДВАТ.
На болничките - бързо оздравяване и на завърналите се - добре дошли.
Ками, благодаря за инфото за тортите, май ме убеди направо там да отидем.
Ние се стягаме за Пловдив, че на 16 -ти сме на хомеопат, да видим там какво ще стане. Много се надявам да си вземем вече новата кола, че да изтеглим заем, че направо иначе не знам как ще стане с всичките мероприятия. Даже днес ходих на гастроентеролог, че си имам проблеми от много време и след 01.09 мога да отида, че апарата бил на ремонт, но човека ми каза, че ако ми излезе положителна пробата за някаква бактерия, хаповете ще са ми около 80 лв. и аз съм в голяма чуденка дали изобщо да ходя.
А пък Даи вчера ни изненада с много възпалена и изранена пишка- ако я дръпнеш назад, се цепи и започва да кърви и направо сме се видели в чудо- мажем я с някакви домашни илачи от невен, но как ще зарастне това чудо, не знам, нито пък откъде го пипна. Може от пълзенето гол по тревата или пък, защото от 2 дни го изпишквах в нашата тоалетна -ако се е допрял някъде отвътре.А така добре ну се отразяваше седенето по голо дупе- да подиша тая спарена кожа под вечно препълнените памперси- скоро теглихме 1- около 800 мл., а ги сменям на 2 часа.
Това засега от нас, весело изкарване на всики празнуващи.
Ески, много кофти , като загубиш някого, дано мъжо ти го преживе по-бързо. Целувки и гуш

# 62

Честит рожден ден  на Тони

Разгледах снимките-по-хубави партита и торти не бях виждала.
Специални поздравления на АНИТО за страхотната трапеза.Очакваме да разкриеш подробности от менюто и на какво аджаба закачи тези кюфтенца newsm74
Хексина ,не е трябвало да се тревожиш за тези които не са дошли ,почти винаги става така.Сега ще си имаш едно на ум. Wink
Брави ЧЕСТИТО  ви ХРИСТИЯНЧЕ
Всички болни да оздравяват
още щях да пиша но,нещо изключих-трябва вече да си записвам Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 13:55 от naskaa

# 63
  • Бургас
Честит рожден ден на Тони на Елче!Много радости и весело и безгрижно детство му желая!
Павлинче, много неприятно, дано бързо се оправи Данчо!
Беринче, как сте мила, как е Ерчо?
Ескаринче, силна прегръдка имаш и от мен!
Такава зъбна криза направи Алекс снощи. От 12 до 1.30 рева и не ще хич да седи  в мен. Само да го гушна и направо истерично реве и се извива. Та снощи татко му го гледаше. Какво му беше станало не знам. За пръв път се случва дане ме иска.
Днес съм обиколила почти всички детски магазини, защото му търся облекло за кръщенето ни в събота. Насилих се и купих една ризка, но панталонче в светъл цвят никакво няма. Идея нямам какво ще му облека като панталон. Търся вече от повече от месец и нищо.

# 64
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ НА МАМА ЕЛЧЕ!!!
bravy,честито християнче и страхотни снимки  Peace Това,което си написала за плановете е толкова вярно,и аз това щях да пиша днес  Tired май ще ни се провалят плановете за утре  Tired може и да не можем да дойдем до София  Cry  още не се знае със сигурност де,то май в последния момент ще се разбере  Cry така,че повече няма да пиша -или ще ни видите утре или не  Mr. Green заради работата на мъжа ми е,може би няма да може да излезе по-рано,т.е. ще може утре,но в сряда рано му се налага да е тук  и незнам как ще стане,ще мислим пак и да видим дали ще има някакъв шанс да променим този ангажимент,който наистина е важен  Tired

Иначе тази нощ не сме спали,незнам какво й стана на Анито,въртеше се мрънкаше постоянно, да ми се е събрало най-много 1 час сън,в момента незнам къде се намирам,и на всичкото отгоре сутринта не е спала,изобщо как издържа това дете незнам,и все още не е заспала  Shocked чакам я за да легна и аз,че не издържам Rolling Eyes

Ескарина, Hug Hug Hug

# 65
Честит рожден ден на Тони на Елче! Да е много здрав и усмихнат!
ЕскаринаHug
ЛексиHug Дано бързо да отминават тези кризи  Praynig Praynig
pavlinadidko, как 800 гр? Много ми се струва. Но май ти беше писала, че Дани пие много вода или бъркам? Дано се оправи проблема с пишлето  Praynig Praynig Praynig И заема да получите скоро, че очакването е много изнервящо понякога  Praynig Praynig
Брейви, дано не ви се провалят плановете (сещам се, че при шарка се пазеше някаква карантина, но може и да греша) и да си изкарате добре на морето  Praynig Praynig
Краси, ще ти стискам палци всичко да се нареди - да отидете и да си изкарате добре в София  Praynig Praynig Дано Ани се успокои скоро и да успеете да поспите  Praynig

Аз съм мнооого ядосана - дойдоха ми неканени гости и на всичкото отгоре нахълтаха с обувките в къщи, въпреки че им казах да се събуят и че ще им дам чехли  #Cussing out #Cussing out Направо нямам думи! Малката е непрекъснато на пода! Направо побеснях и просто не знам как се въздържах да не вдигна скандал - всъщност може би точно това трябваше да направя! После си застрелях един час да мия подове и яда така и не ми мина   #Cussing out

# 66
Честит рожден ден на днешните рожденици! Мили дечица, бъдете здрави, весели, щастливи, умни и красиви, за радост на мама и тати!   bouquet  newsm59  Gift  ura Tada newsm67

Момичета, благодаря ви за подкрепата  spoko

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЕПТЕМВРЙСКИ ДЕЧИЦА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ  И ЩАСТЛИВИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ МНОГО ЦЕЛУВКИ  ИОТ НАС СЪС Самуил

# 68
Честит Рожден Ден на Тони на мама Елче
Честити последни месечинки на Алекс,Евтим и Андреа
Браву, страхотно ви изглежда тортата,празника е минал много добре като гледам,а какви вкусотийки видях направо...Честито ви християнче ,нека Бог да е закриля винаги Hug
Ками радвам се че Косето е вече по добре Peace Hug
Хекси ,много неприятно с тези гости
Кали Мей,Тони е много сладък сърдит
Берина Praynig дано отшуми бързо тази кашлица,аз давах Стодал за кашлица - помогна му на Мити
Samorasliche,добре сте релаксирали,като изключим проишествията
Ани,чудни снимки,малеее колко вкусни и красиво направени неща ,я издай тайната Hug
St.Anger-честито второ бебче на кумата ти,лека бременност Peace
Павлинадидко,бързо да минава пишлето Peace Hug Praynig
Ето малко снимчици http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243946&pid=7133663
Спокоен ден на всички Hug Hug Hug

# 69
Тъи сега малко инфо за тези които им предстои да копуват тортичка от нашия град.
Посетих днес Краев и Маргаритката и какво да ви кажа очаквах нещо повече от Краев но кажи речи избор нямаше за детски торти или ако имаше бяха нещо много размазани с две думи НЕ МИ ХАРЕСАХА,
От друга страна в Маргаритката имаше мноооооого голям избор не всички бяха ТОП торти но си има и доста хубавки правят ги с крем и леки блатове за да могат дечицата да си хапват все пак нали са за тях.Които има време може да отиде да разгледа информативно просто ако няма нещо друго на ум Hug

# 70
  • Варна
Честит bdbaloni рожден ден на Тони baloni newsm38

Erikaa душко ние поръчахме на краев и в сряда ще споделя как е  Peace

# 71
  • ВИДИН, 10 км след края на света
аз докато се запиша... темата ще свърши  Shocked
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЪРВИТЕ "СЕПТЕМВРИЙЧЕТА"! ДА СА МНОГО ПОСЛУШНИ И ВЕСЕЛИ!

Ани-Бани, ако щеш вярвай, ама зумнах снимките да разгледам какво има на масата по-подробно, и ми порекоха лигите  hahaha Blush

# 72
Привет и от нас......
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ......ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ....

Ние днес бяхме на доктор.......отчета е 13.200кг./тоест нищо не е натдал/ и 83см. Педи каза няма пробмлем,че той си има достатъчно запаси, всичко е наред само леко му е зачервено гърлото и венците му са зверски потудити.......А и днес цял ден потдържа лека температура и постоянно хленчи.Нещо което той до сега не е правил никога..... Crossing ArmsТа така заключението е зъби и изчакваме малко да видим ще се влоши ли или подобри. Praynig Praynig PraynigАз за 1мес. съм смъкнала 5 кила и скоро мога да се затрия вече...... Mr. Green

# 73
Я аз да си сверя часовника с вас. Wink
Става дума за яденето на Лизи.Нали минахме на 4 хранения,обаче количеството ми се струва малкоооо. ThinkingЕто какво яде примерно:
закуска: попара с 4 сухара (не винаги я изяжда Rolling Eyes)
обяд: около 220 грама супа със сухар или без
следобяд 170-180 грама каша
вечеря: 180 мл АМ,като изпива 150 в най-добрия случай Rolling Eyes   

Редувам закуските с кисело мляко с 4 бисквити Закуска или кремчета. Rolling Eyes През останалото време корички хляб,кашкавалени солети,бисквити...Все ми се струва,че яде много малко.Я кажете има ли по-малко ядящи от нас. Laughing

И друго да питам-ползвате ли вече каишки за прохождане и какви?Аз сложих на Лизи единствените,които имаше в тукашния магазин,ама те й бяха огромни на гърдичките. ShockedНаправо като за 5 годишни ми се сториха.Та да кажете какви да си търся,по-хубави. Peace

# 74
  • гр.Варна
Зравейте мили момичета и сладки дечица! Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ НА ЕЛЧЕ!
БЪДИ ЗДРАВО , ЩАСТЛИВО И ВИНАГИ УСМИХНАТО ДЕТЕ!
newsm67

baloniЧЕСТИТА ГОДИНКА и на сладурчетата, които пропуснахме! baloni
Искрено им пожелаваме щастливо детство и късметлийски живот!
newsm67

Ето ни и нас след едноседмично отсъствие. Изкарахме си страхотно на село. Чист въздух, тишина и спокойствие, и много, много приятели!
Запознахме се с Павлинка, Данчо и тати Дани. Ще пусна и снимки по-късно.
Мимо е все така послушничък.Вече усвои въртенето гръб-корем и е неспасяем.Започна да обикаля кошарата, да се изправя до седнало положение (вкл. и в сънено състояние)  и да пълзи на лакти. Естествено, първата му цел беше цицата на мама. hahaha hahaha hahaha
За разлика от него Валя беше "луда работа".Що бели сътвори, не е истина!!! ooooh! Включително и в дома на Павлинка, заедно с нейните племеници. Embarassed Embarassed Embarassed Вече няма страх в морето, няма страх и от котките .... ужас за мама и тати. Ама айде да не ви плаша от сега! Sick

Сега ще почета малко, че съвсем ви изпуснах! Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт