Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 820
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Кали, изглеждаш направо невероятно!  Peace
Дано Пепи се оправя по-бързо, че това с кашлицата не звучи добре.  Praynig

Берина, дано се оправяте и вие, че и твоята с болестта и двете деца хич не е лесна.  Praynig

pebs, искрено ти съчувствам за зъбите, и нас май ни мъчат, че днес следобед-вечерта имахме няколко часа почти непрекъснат рев.  #Crazy Накрая дадох Панадол, млякото и директно в леглото.
Дано всички имаме спокойна нощ!  Praynig

Саморасличе, браво за хубавата почивка.  Peace  А Емчето поне вече по-спокойна ли е, че от последните ти постове лъхаше предимно умора...?

А аз нашия РД вече го преживях, просто си набелязах на ум ноу-хау за друг път.  Wink

# 46
Успях да изчета всичко Peace

Като спомена Цугуми за отношението на педиатърката,докато бяхме в пловдив водихме косето на един педиатър,препоръчан ми от една позната,а и беше неделя,нямахме голям избор.Е такова отношение не бях виждала,не закачи детето,дори не му се усмихна.Все намеци-че съм лоша майка и ако не спра повръщането ще е моя вината-"ако не спре повръщането или майката е калпава или доктора,аз не съм калпав доктор така,че...."Казах му,че Косето веднага изкава свещичките срещу повръщане,той каза,ами ще си държите пръста 15 мин. на дупето му данне ги изкава ShockedНабързо ми издекламира лекарстажвата и намекна ,че не съм разбрала кое кога и как да давам.За капак-каза,че му било ч ервено гърлото и смело изписа антибиотик.А впоследствие и аз и мъжа ми хванахме вируса(като на Беринка),та си беше чист вирус-какво гърло какви 5 лева.Аман.

Днес Косе се задържа 2 минути прав без да се докосва до нещо,ама не тръгва.А преди малко както беше прав в кошарата и се опита да хване пердето и се превъртя и яйде на земята,както майка ми все описва как аз на времето съм паднала от същата тази кошара.Ама нищо му няма,бързо се успокои,а и от долу е персийски килим.Ама до сега го мъчих да спи и понеже ме чака тежък ден,а и искам да се наспя поне 1 нощ нормално го дадох да спи при баба.

Павлинка-има еднас ладкарница-Лучия или Лучано-нещо такова беше-намира се под търговски център "искра",по дясното разклонение,преди училището и църквата.Но са скъпички.
Видях страхотни снимки!!!!

# 47
  • морето и сините вълни :)
ЗДравейте.Благодаря за поздравленията за празника на моя син
Всичко мина добре.Вече сме МНООООООГО пораснали   
Беше адски топло вкъщи,ама жега ви кзвам,и понеже нямаме климатик.всички бяхме вир вода.Влади плувна целия.дерматита му се обостри от топлото и като взе да се чеши викам,целия пламна.Зачерви се
ето малко снимки от нас.Има и на това което сътворихме за гостите със зълва ми.
Тя повече твореше от мене че е спецка по тез неща
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187852&pid=7149077
ето малко снимки

# 48
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА! Да растат палави и здрави за радост на мама и тати!
Много хубави снимки видях от рождените дни, чакам и още.
Аз да ви се похваля. Днес разбрах, че кумата ми е бременна и съм много щастлива newsm44. Чакат второто си детенце на 5-ти април.
При нас нищо ново. Само чакам да стане утре, защото ще ходим в яслата да видим какво ще искат от нас за малката и от кога ще започва. Сърцето ми е свито, но няма начин.
Лека от мен   bouquet.

# 49
  • Бургас
Анитка, лигите ми потекоха от тези вкусотии!
Ще моля за рецепти.
Страхотен празник е имал Влади! А колко много е пораснал! Много гуш от нас!
Самораслич, супер е че си си починала толкова хубаво! Звучиш много позитивно, чак ми се прииска да съм била там!
Пебс, зъби са това. Нас ни излизат 5 наведнъж 2 отгоре и 3 отдолу и ми е много познат този рев. Не дава нищо да сложиш в устата и само реве, ама много жално. Единственото, което ни помага са едни прахчета от Англия, ако има кой да ви ги изпрати ще се родите. Казват се Ashton & Parsons Infants' Powders.
Съдържат екстракт от Matricaria. Аптекарката ми каза, че това е лайка, но аз никъде не намерих в речник превод.
Хайде лека, че аз умирам от главоболие

# 50
Страхотни снимки на малките бонбони, рожденните дни са минали невероятно, макар и мамите да са имали притеснения  Wink
Ама и какви трапези сте приготвилииииии   chef  smile3501
Честито кръщене и на Радостчето.
Ками много кофти почивка, дано не се повтаря и следващия път Косето да е много послушен, та и вие да си починете  Hug
Пебс, дано се успокои и твоята госпожица, да побиват тези зъбки и да си спи спокойно  Praynig
Саморасличе, много хубава почивка сте направили вие, браво.
Вилиан и при вас е било супер, а сега малко почивка без баткото  Wink

# 51
St.Anger   Hug Как сте с малката кукла? Честито на кумата!Дано се позабави бебчето и да дойде на 10-ти. Wink За яслата-лошо,но щом няма начин... Sad
Ани,много е било готино. Peace
Ками,к'ъв е тоя лекар!??? #Cussing out #2gunfire Close
Лекси,няма кой да ни прати.Sad За сега се оправям,ама дано изкарват вече,чееее  #Crazy
Благодаря на всички за разбирането.  Hug То и при вас е същото като гледам. Tired
Тоя път наистина отивам да си лягам!
Лека! Hug  bouquet Hug

# 52
  • София
Лекси, за тези прахчета ли става въпрос:

Ако ДА, за всички интересуващи се, може да ги поръчате он-лайн от ТУК! От този сайт навремето поръчвахме с мъжа ми Инфакол за Тони, че нашите колики бяха от зверските. Поръчката пристига в рамките на 5 дни максимум.

Анитке, разкошен рожден ден е имал Влади! А колко е пораснааааал  Heart Eyes Hug !

Кали, и вашите снимки са чудни! А ти изглеждаш много добре  Peace !

St.Anger, честито на кумата ти! Желая й лека бременност и прекрасно здраво бебче на финала!

Елси, не ме пропускаш ти никога   bouquet  bouquet  bouquet !
Реве, защото беше докопал едно малко пликче с пирончета на баща му, а аз най-безцеремонно и нагло му ги взех. Както виждаш, ми се разсърди веднагически  Crossing Arms Laughing !

Подсещане:
До 10.09., който има желание, може да ми изпрати "кърмеща" снимка на Е-мейла даден в Библиотеката в "Контакти", за да направя албумче със събраните снимки, линк за който ще има на 1-ва стр. Целта е да впечатлим повече майки да кърмят децата си и че кърменето е естествен процес, в който няма нищо срамно и е най-доброто за бебето.
До 15.10. - на същия Е-мейл събирам снимки на малките рожденници с тяхната торта от първия им РД! За това албумче също ще има линк на 1-ва стр., да отбележим празника на порастналите си вече съкровища и виртуално  Grinning !
!!! Моля само, като тема на изпратените Е-мейли или като съдържание, отбележете името, с което сте регистрирани във форума, за да мога да разбера кой кой е!
Благодаря предварително на всички, които ще се включите в инициативата   bouquet !

"Кърмачески" снимки имам вече от:
Adi-San, Bebe-to, DaniMax, Else, Escarina, Kameliya, Кукла, Lexy, Morena, Мунка, Nadiq, Pebs, Т: ) и Vania_bg !!!

# 53
  • Бургас
Калимей, точно за тях става дума!
Вилиан, ще чакаме снимки от пещерите!

# 54
Анитка, лигите ми потекоха от тези вкусотии!
Ще моля за рецепти.

И аз! Ако не рецепти поне менюто - впечатлена съм! Много добре сте се справили  smile3501 Ани, а ти изглеждаш страхотно а Влади е супер  Hug

St.Anger,честито на кумата ти! Пожелавам й лека и безпроблемна бременност!
КамиShocked какъв е този лекар  #2gunfire  #2gunfire
ПебсHug дано да имаш спокойна нощ!
Саморасличе, поздравления за хубава почивка!
Кали Мей, как ме разсмя с тези пирончета и безцеремонното отношение  Joy Joy  И при нас отнемането на всякакви придобити с много усилия вещи е съпроводено с протестен рев  Mr. Green  Ама няма как, че става страшно  Peace

# 55
Бързо да благодаря на всички за вниманието и да кажа,че сутринта  заминаваме за моренцето,въпреки изпълненията от днес на Радостина.Побърка ни направо с татко й.Орева целият свят,вдигна темп-37 и 1 и естествено-с разстройство!3 часа рева ддиването и то не рев,а писъци.Дърпа си ушите и мисля,че е зъби,но от друга страна има много странни точици по тялото(моравочервени)макар и общо 5-6  и  мисля,че може да е шарка. Е промени ни плановете,ще минем през доки и няма да я оставим на баба й,както бяхме решили,а...тя постигна своето-ще дойде с нас заедно с баба си!!!
Вече научих,че планове не се правят.Предната седмица трябваше да сме на обиколка из Централен балкан,но спешно се прибрахме заради неотложни дела на татито и изкарахме само 3 дни там.
Калимей юзвай спокойно каквото е нужно!
Кали,Дороти,Ани снимките са супер!!!Дечицата още по.Цунки на всички!!!А на днешните рожденници най-ве4е!

# 56
Ани, превъзходно изглежда празничната ви трапеза. И аз с нетърпение чакам менюто и рецептите  Grinning Порасналият Влади е голям сладур - щастлив с мама и тя с него!  Hug

Поздравления за добре прекараните почивки и пожелания за същите такива на тези, които сега се отправят на някъде  Grinning

--------------------------------
Аз няколко дена ще съм сама Sad Поводът да стане така е лош Sad Едната прабаба (баба е на моя мъж) на Деси почина вчера. Нарочно не писах да не развалям хубавия ви ден, особено на рождениците. Затова ви споделям чак сега, късно. Много се извинявам на тези, които утре имат РД, т.е. днес вече, за това, което написах... Но, тя беше толкова добра жена и ... абе изобщо, една лоша дума да искам не мога да кажа за нея Sad И.. просто исках да споделя.. Извинявам се пак за лошото настроение.

# 57
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на адашчето ни  Hug !
Елче, да ти е жив и здрав, да расте умен и усмихнат, и да има много щастливо детство, което знам, че ти ще му дариш!
Весел празник   bouquet !

Ески, мир и светлина за нея  Praynig !
Не се натъжавай, сега е на много по-хубаво
място, пък и винаги ще е около вас!
Прегръщам те!

# 58
Влизам само да честитя рожденните дни на всички празнували тези дни. Няма да изреждам, за да не пропусна някой Blush! Така че:

Честит рожден ден, мили деца!!!

Пожелавам всички да са здрави, усмихнати и много, много щастливи деца! Hug Hug Hug

P.S. Ески  Hug

# 59
Честито на всички рожденници   ura

Много хубави дечица видях с приказни усмивки,да са ви живи и здрави и да ви радват много. baloni

Общи условия

Активация на акаунт