Есен вече наближава, СЕПТЕМВРИйче на годинка става!

• 16 835
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ   ,МАРИНКА  ,НИЯ,АЛЕКСАНДЪР,АНЖИ,ВАЛИ,ДОБРОМИР,ИРЕН И КАЛОЯН!!!   - да са ни много здравички,щастливи и винаги да радват мама и тати

Кали Мей да ти е жив и здрав сина.Благодаря за почерпката,весело изкарване на празника Peace

# 286
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  МАРИНКА     Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ,НИЯ,АЛЕКСАНДЪР,АНЖИ,ВАЛИ,ДОБРОМИР,ИРЕН И КАЛОЯН!!

# 287
Честит Рожден Ден на ТОНИ и МАРИНКА! Heart Eyes Hug  bdbaloni
Пожелавам им много здраве, усмивки и щастливи мигове!  newsm51

Честит рожден ден и на Александър, Ния, Добромир, Ирен, Калоян, Анжи и Вали!  newsm59 baloni baloni baloni

Красииии, честито християнче!   bouquet Много сте сладки! Heart Eyes Hug

pebs, страхотни снимки! Лизи е прекрасна! Heart Eyes Hug

# 288
Здравейте включвам се да чиститя рожденния ден Александърна Калака!

Стефи пожелавам ти твоя малък-голям мъж да те радва и много да /не/слуша и слънчевата му усмивка никога да не слиза от лицето му!

за тебе прекрасната му майка!

# 289
Честит първи рожден ден на Тони, Маринка, Алекс, Валето, Ирен, Анджи, Добромир, Ния и Калоян!
Да растете здрави, весели, щастливи и умни дечица за радост на мама и тати!

newsm59   ura   bigdance2     Gift

Пожелавам ви много весел и приятен празник, Кали и ДаниHug Голямо гуш от нас двете с Деси за рождениците   love001
Страхотни снимки на Лизи и Ани  Heart Eyes Hug  bouquet

Аз отивам да гладя  Rolling Eyes

# 290
 newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59
Честито на днешните рожденници
Пожелавам им щастливо детство и много много усмивки.

# 291
Честит първи рожден ден на Маринка  Hug и Тони  Hug Да бъдат живи и здрави и да радват мамите си, имат специални пожелания и от моя бандит!   bouquet

Честит първи рожден ден и на Ирен, Ния, Александър, Валето, Анжелина, Добромир и Калоян!   bouquet Да бъдат живи и здрави и да радват мамите си!   bouquet

Честити християнчета на Лекси и на Краси и честито ходене на Калака и на Пебс и на Брави и на който още съм пропуснала.
Краси много сте хубави всичките на снимките!

Пебс, Лизи е прекрасна, а ти изглеждаш супер! На първата снимка направо ще я изядем Laughing  Hug

# 292
  • Sofia

Честита първа годинка на днешните ни рожденници, както и на всички досегашни!
Да са живи, здрави и щастливи дечицата ни!  Hug
Честит празник на родителите им!
   bouquet

# 293
Честит първи рожден ден на Тони, Маринка, Алекс, Валето, Ирен, Анджи, Добромир, Ния и Калоян! Пожелавам им да бъдат мноооого здрави за радост на мама и тати!
ЕскаринаHug Дано да не е сериозно и да отшуми  Praynig Praynig Praynig А за дрехите и аз нямам нищо специално. Миналата седмица установих, че мога да си сваля дънките без да разкопчавам копчетата Sad Пробвах и повечето неща в гардероба си и разбрах, че ми хлопат - а като се погледна уж не съм се вталила много SadМного лошо - нямам пари да подменям цял гардероб  Crossing Arms
Лекси, честито християнче  Hug

И още щях да пиша, но дивото зове - отиваме на разходка Simple Smile Лек ден на всички!

# 294
  • Варна
 bdbaloni на Тони, Маринка, Алекс, Валето, Ирен, Анджи, Добромир, Ния и Калоян bdbaloni

# 295
  • София
Честит 1-ви рожден ден на голямата ни дружина рожденици днес - Тони, Маринка, Алекс, Валето, Ирен, Анджи, Добромир, Ния и Калоян!!! Весел празник и много подаръци!!!

Имам питане - искате ли (като приключим всички с рождените дни, нач. на октомври) да си направим общ празник на септемврийчетата, подобно на събирането ни зимата? Пак с малки подаръчета, може торта да поръчаме, да поиграят децата, ние да се видим, да ги съберем за снимка... Heart Eyes

Като разглеждам снимките вече и аз нямам търпение за нашето тържество. Party

Аз днес се чувствам супер отпочинала - Дани спа цялата нощ - от 10 вечерта до 7 сутринта (отдавна не се беше случвало, друг път поне 1 суче). А си легнах със свито сърце, защото предната нощ до 1 и нещо го гушках и успокоявах - 2та кътника бяха набъбнали ужасно и явно много го болеше, унася се и изведнъж започва да пищи, реве, да се извива. Добре, че са тези гелчета, иначе милите доста зор ще видят (представям си ние като сме били бебета какъв рев и дундуркане е било  Rolling Eyes, едва ли е имало нещо, с което да ни мажат венците).

# 296
  • София

Честит първи рожден ден, мили деца! Специални поздрави за Тони и Маринка! Бъдете здрави, игриви и много послушни!

Краси, Лекси, честито ви християнчета!

пебс, страхотни снимки и страхотна рожденичка!

Пепи от няколко дни по много пъти на ден прави по 4-5 крачки и става все по-уверен. Другото ново покрай нас е, че от 2 дни реши да спи само по един път около обяд и като се събуди към 13 ч. няма никакви намерения да ляга повече. Цял следобяд хайманосва, а вечер заспива като от куршум, аз пък съм като утрепана. Явно ще минаваме на едно спане, но някак трябва да го изместя в часовете след 12.

Ваня, идеята ти се приема. Трябва да помислим за подходящо място и да започнем организация.

# 297
Честит първи рожден ден на Тони, Маринка, Алекс, Валето, Ирен, Анджи, Добромир, Ния и Калоян
[/color]Видях и много хубави снимки на много хубави малки принцески!
Честито и на малките християнчета и на проходилите момиченца и момченца
Не изброявам поимено,защото тези дни имамме много поводи за честитане и ме е страх да не изпусна някой!

# 298
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ, МАРИНКА,НИЯ,АЛЕКСАНДЪР,АНЖИ,ВАЛИ,ДОБРОМИР,ИРЕН И КАЛОЯН!!!
[/b]  bouquet  bouquet  bouquet
Кали, да ти е жив и здрав порасналият "мъж", много да те радва и бъдете винаги щастливи Hug  bouquet

# 299
Честито и от мен на всички рожденици, които не съм поздравила, с най-добри пожелания към тях и майките им за много здраве и усмивки!  Hug  Hug  Hug

Видях и прекрасни снимки на Ани, Лизи, Диляна и Ивана и други дечица.  Hug
Лекси, честито ти християнче!  Hug

Около нас няма нищо ново напоследък - Алекс няма нови зъби (стоим си с 4), нито има мераци за прохождане. По цял ден хайманосва из къщи, както се изрази Кали, и няма умора това детенце. Но все още спи твърдо два пъти, макар и по малко - сутрин и следобед.
Аз вече сериозно си търся нова работа и скоро отново ще влизам в матрицата.  Crazy  Честно казано, трудно е отново да влезеш в крак с бизнеса, след като цяла година животът ти е бил зает със занимания единствено на бебешка тематика. Доста ми е мъчно да оставя Алекс и се и притеснявам (дали ще бъде гледан добре от гледачката и дали няма да изживее тежко раздялата с мен и какво ли още не), но няма начин - намалянето на средствата от моя страна до мизерните 220 лв месечно си каза тежката дума и определено се усеща в семейния бюджет. А и го има фактора, че мозъкът ми определено е залинял и съм затъпяла вече от това стоене вкъщи, имам си нужда и от контакти на друго ниво.
Това е засега от нас. Целувки и прегръдки на всички!  Hug  Hug  Hug

P.S. Имам молба за съвет. Коленцата на Алекс вече са прежулени и почти изранени от постоянното пълзене. Някой да има идея какво може да се направи по въпроса освен да се облича предимно с дълги панталони? Не знам с какво мога да го мажа, за да облекча ожулванията и да не го боли.
Ръчичките му от това пълзене вече са започнали да хващат мазоли по дланите, а ноктите му все са мръснички. Изобщо, той ми е като едно малко бачкаторче - целият ожулен, в синини, одраскан (собственоръчно) и с мазоли.  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 18:09 от Hexina

Общи условия

Активация на акаунт