Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 14!

• 29 976
  • 786
  •   1
Отговори
# 165
а може ли да се играе с хака като си в клуба?не ми дава да играя  newsm78

# 166
  • София
Може, на английската версия. Хака май не работеше на френската.
Какво ти пише? Какво значи "не ми дава"?

# 167
Какво значи "не ми дава"?
Mr. Green Mr. Green ама и аз как сьм го написала,инсталирах си на ново `адобе флаш плейьра` и сега всичко е ок  Peace

# 168
И аз да се оплача. Последните ми два подаръка не ги получих - играта с топката и принадлежности за баня. Утре печеля плажната чанта, дано тя поне дойде. Смятам да им пиша да ми пратят идентификационния код на пратката, да мога да я проследя, да видим какво ще ми кажат.
А има ли играещи в Boomat. Ako се интересувате, знам как се правят там куестите, ще ви светна.

# 169
Ами аз там изобщо неразбрах как да се регистрирам пробвах от къде ли не и нестава, ще ме светнеш ли по въпроса??

# 170
@Milivan, аз играя, ако можеш на лични или тук да ме "светнеш" за куестовете:) Благодаря предварително.

# 171
още едно тъпо въпросче от моя страна  Blush,ако сега променя името,а не акаунта си ще ми се анулират ли бъбзчета и подаръка който съм поръчала?  Thinking

# 172
По принцип, ако си промениш личните данни няма да ти се анулират точките и подаръка,за който участваш.Но името си,както и потребителското име,държавата и рожденната дата, не ти позволява да ги сменяш.Каквото име си писала в началото,то си остава за постоянно.Позволява ти да сменяш само адреса,телефона и имейла   Peace

# 173
Имам свободно място в клана: XXUBAVITE MAMI

# 174
Я веднага да си признае коя призе фенка беше с момченцето си с раничката на гърба в Изгрев  пред бл. 51 посока Пикадили около 10,30 сутринта.  Laughing

# 175
  • София
Аз днес пак си търсех раничката, но я няма като казах на момичето, че вече почти цял месец я няма , тя много се учуди, би трябвало да е дошла, но пък каза и друго - такива бавеници, най-често се дължали на митницата....там не ги обработвали или ги затиквали някъде или задържали...и така ние си чакаме ли чакаме...каза, че ако има някакъв номер може би ще мога да я намеря къде е по трасето....
Ама първо ми каза - ами те тези дето ги получавате нямат номера....а аз - е как така, международните нямат ли номера, а тя - не тези дето все ги получавате тук  от някакъв редут ли какво там беше Simple Smile))) та ми стана много смешно, обясних и че аз чакам от друг сайт, не от редут Simple Smile)) та каза да се пробвам ако искам да разбера ако има номер пратката.....

# 176
  • Сливен
здравейте,
искам да попитам някоя от вас играе ли в http://www.namuhon.com/index.php
.най -накрая събрах точки за да си купя код ,но в бутика колкото пъти погледна все няма.да знаете случайно кога пускат?благодаря

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 15:08 от stamimar

# 177
  • София
Аз играя, виждала съм да има макс-пак, но бързо свършват....всъщност явно рядко зареждат....до преди 3-4 дни имаше от техните си кодове и докато се чудех дали да си взема и взеха, че свършиха и те...та сега чакам и аз нещо отново да заредят.....

# 178
  • Плевен
Имам свободно място в клана: XXUBAVITE MAMI
Чакаме да ме приемете: Аз съм там Павелчо. Мерси!

# 179
здравейте,
искам да попитам някоя от вас играе ли в http://www.namuhon.com/index.php
.най -накрая събрах точки за да си купя код ,но в бутика колкото пъти погледна все няма.да знаете случайно кога пускат?благодаря
И аз играя там. Днес станах 3 ниво и мог да правя куести. Знаете ли как се правят? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт