На колко време почистване на лице при козметик?

• 81 527
  • 223
  •   1
Отговори
# 195
  • Провинция
Сама си почиствам лицето-вече има достатъчно пилинги,маски,гелове,ексфолианти,и какво ли още не,включително и машинки за химически пилинги и т.н. по пазара.Един измиващ гел,една маска и някакъв продукт за черни точки са ми достъчни. за цяла година да си чистя лицето.Понякога използвам и домашни рецепти.Може би и кожата ми е такава,но на козметик не съм ходила и нямам намерение и да ходя.

# 196
Преди редовно почиствах лицето си,защото страдам /и до сега/от акне,но от известно време спрях да ходя на козметик,защото установих,че ми остават белези.Вече използвам подходящ гел за измиване,антибиотичен спирт за пъпките и фотозащитен крем с фактор 50+.За черните точки използвам ексфолиант 2 пъти седмично,който ги премахва успешно.Не намирам разлика от преди и сега и дори съжалявам,че съм изтърпявала ежемесечно болките.

# 197
Преди редовно почиствах лицето си,защото страдам /и до сега/от акне,но от известно време спрях да ходя на козметик,защото установих,че ми остават белези.Вече използвам подходящ гел за измиване,антибиотичен спирт за пъпките и фотозащитен крем с фактор 50+.За черните точки използвам ексфолиант 2 пъти седмично,който ги премахва успешно.Не намирам разлика от преди и сега и дори съжалявам,че съм изтърпявала ежемесечно болките.
Съгласна съм Simple Smile. Аз съм забелязала, за себе си, че след посещението при козметик(сменила съм доста) после винаги ми излизат много повече пъпки.

# 198
  • Belgium
При посещение на козметик, не е нормално да ви остават белези. Просто не сте случили на специалист.

Аз рядко ходя и съм с чувствителна кожа, но моята козметичка никога не ми е оставяла белег или рана. Малко зачервяване да, но то минава до ден.

Така че сменете козметичката просто. Почистването в домашни условия не е същото, колкото и апарати и машинки да си закупите.

# 199
Аз лично посещавам козметик на около месец и половина,, Thinking

# 200
Веднъж месечно. Но при последното ми посещение ми прави почистваща процедура с която така ми остърга кожата ,че сега си нося последствията. Кожата ми се лющи, зачервена  е и ме сърби. Ходих да ме види и ми каза ,че било нормално, което не ми се струва да е така .
Вече се замислям дали да продължавам при нея .

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 08:51 от titon4e

# 201
Моята кожа си беше доста мазна, напоследък се промени и на места е по-суха. Ходя на няколко месеца. Е, ако видя че имам повече за изстискване си ги махам сама, но после изглеждам ужасно  Embarassed Иначе не мен лицето ми изглежда най-добре при класическото почистване с пара и с ръце. Маски, ексфолианти и гелове ползвам и аз, но си мисля, че те са само за повърхността.

# 202
Я сега и аз да кажа моя опит Mr. Green Започнах с почистванията заради баба ми, защото тя каза, че едно време така се махали пъпките. Та тръгнах аз заради едни пъпки на челото. Отидох в един не лош салон, който няма да го кажа, въпреки, че му правя анти реклама на всякъде Mr. Green Та тръгнах аз и първия път ме чисти самата шефка. Няма да ви казвам колко сълзи изревах от болката, която ми причини таз женица със стискането си! Изтърпях го все пак в името на красотата. Каза, че трябва всяка седмица да ходя като ми взимаше по 15лв всеки път, пробваше да ме зариби и успя! Продължих да ходя, но не ме чистеше тя, а някакви стажантки, току що завършили и доста така неопитни бих казала. С течение на времето към 1 година пъпките започнаха масово и по бузите да ми излизат и по брадичката. При което шефката каза, че трябва пилинг. Направих си два за по 100лв пак примоция както се казва. Продължих с почистванията и все нови и нови стажантки идваха и ме чистеха, един път ми правеха една процедура, друг път друга, забравяха разни неща и казваха "Ух забравих еди какво си, може ли другия път, че вече не може. Shocked" Решиха после, че трябва пилинга да стане 180лв, а почистването 35лв, а аз да ходя максимално често и на двете и аз се чалнах по главата, че не е редно нещо да стават така нещата. Mr. Green Избягах от там, но беше късно, вече имах инфекция на цялото лице. После на дерматолог ходих и там зарязах защото резултатите бяха докато ходя. Но сега пак съм решила да отида на едно почистване, защото мисля билков пилинг да си правя, а четох, че е редно кожата да е била почистена веднъж преди него. Открих едно салонче на две крачки от вкъщи, малко след 6то РПУ, с една симпатична жена, пък дано и фелна се окаже Sunglasses А и да добавя, че дерматоложката ме почистваше с такъв комедоночистач ще го нарека, защото не го запоних Mr. Green,а също сле почистване при козметик бях подута към два дена, червена и боляща кожа.

# 203
  • Варна
Здравейте момичета!Бихте ли ми препоръчали добър козметик за Варна. Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 204
Я сега и аз да кажа моя опит Mr. Green Започнах с почистванията заради баба ми, защото тя каза, че едно време така се махали пъпките. Та тръгнах аз заради едни пъпки на челото. Отидох в един не лош салон, който няма да го кажа, въпреки, че му правя анти реклама на всякъде Mr. Green Та тръгнах аз и първия път ме чисти самата шефка. Няма да ви казвам колко сълзи изревах от болката, която ми причини таз женица със стискането си! Изтърпях го все пак в името на красотата. Каза, че трябва всяка седмица да ходя като ми взимаше по 15лв всеки път, пробваше да ме зариби и успя! Продължих да ходя, но не ме чистеше тя, а някакви стажантки, току що завършили и доста така неопитни бих казала. С течение на времето към 1 година пъпките започнаха масово и по бузите да ми излизат и по брадичката. При което шефката каза, че трябва пилинг. Направих си два за по 100лв пак примоция както се казва. Продължих с почистванията и все нови и нови стажантки идваха и ме чистеха, един път ми правеха една процедура, друг път друга, забравяха разни неща и казваха "Ух забравих еди какво си, може ли другия път, че вече не може. Shocked" Решиха после, че трябва пилинга да стане 180лв, а почистването 35лв, а аз да ходя максимално често и на двете и аз се чалнах по главата, че не е редно нещо да стават така нещата. Mr. Green Избягах от там, но беше късно, вече имах инфекция на цялото лице. После на дерматолог ходих и там зарязах защото резултатите бяха докато ходя. Но сега пак съм решила да отида на едно почистване, защото мисля билков пилинг да си правя, а четох, че е редно кожата да е била почистена веднъж преди него. Открих едно салонче на две крачки от вкъщи, малко след 6то РПУ, с една симпатична жена, пък дано и фелна се окаже Sunglasses А и да добавя, че дерматоложката ме почистваше с такъв комедоночистач ще го нарека, защото не го запоних Mr. Green,а също сле почистване при козметик бях подута към два дена, червена и боляща кожа.

Не си случила на козметик явно. Трябва много да внимаваш следващия път. Ама вече си се опарила и си знаеш.

# 205
Аз хода всеки месец на почистване, ако козметичката ми предцени, че нямам много пъпки и черни точки за изстискване правиме четков пилинг, ултразвуков пилинг, вакуум почистване и така все нещо, но НИКОГА не оставя червенина или рани

# 206
Утре съм на почистване, козметичката имала нетрадиционна техника да почиства та ще видя сега какви извънземни неща ще ми прави Mr. Green

# 207
  • София
Тази година съвсем учудващо пъпчасах сериозно през лятната отпуска. Върнах се в България и веднага се заех да търся добър козметик - тъй като ставаше въпрос за много сериозен проблем реших да не допускам компромис при избора на козметичен салон. На 33 г. съм и за първи път почувствах лицето си наистина чисто след процедурата. Сега кожата ми е идеално гладка и няма и следа от пъпки или белези. Нямам идея дали е зависело от кадърността на козметичката или от това, че използва Деклеор, но много се радвам, че най-после намерих "моя козметик". Вече бях загубила вяра, че някой път ще изляза що-годе доволна от такъв вид процедура.
Наскоро намерих и "моя фризьор". Кола-маската сама си я правя. Остава само да си намеря маникюристка и ще мога да кротна. Simple Smile

# 208
Аз на около месец-два ходя, и съм доволна. Козметичката ми е феноменална, в смисъл че излизам от салона без белегче или червенина, и мога да се гримирам и да отида навсякъде веднага. Болка принципно няма. Може би не упорства със съвсем всяка черна точица, обаче за мен това е добре - ако са нужни драконовски мерки, може би наистина е по -добре пората да не се пипа в този момент, че ще се повреди! Прави парна баня, лек пилинг, почистване с ръка, серум, масаж, маска. Понякога йонофореза и дарсонвал, при нужда. Не съм забелязала да ми се влошава или привиква кожата, напротив. За мен посещението при нея е повече удоволствие и усещане, че се грижа за себе си, а не техническа процедура на стискане и търкане.

# 209
Здравейте , и аз търся добър козметик във Варна ,че се нагледах на "професионалисти".

Общи условия

Активация на акаунт