На колко време почистване на лице при козметик?

• 81 446
  • 223
  •   1
Отговори
# 150
През 2-3 месеца. Пара, стискане, д'арсонвал и маска.
Бих искала да ви попитам за парата - нормално ли е с тия кани тип "домашна употреба" (едно гумено нещо, в което си слагаш лицето) или съм при грешната козметичка?
Все пак 21 век сме.
Вас как ви "напарват" ?  Wink

Време ти е за смяна на салона, май. Това, че твоята козметичка работи с тия "кани", за мен означава, че тя или не е в час с новостите като пароозонатор (което всъщност не е кой знае колко новост), или нещо не и се инвестира. Какво може да се очаква от козметик, който не инвестира в своя салон?! Помисли, но ти препоръчвам поне да пробваш в друг салон и сама да сравниш.

# 151
Аз ходя на козметик веднъж на месец . Козметичката ми не ме стиска (много ми е чувствителна кожата), а ми прави диамантено микродермоабразио. Много добра процедура е , личицето светва.

# 152
lorii ,и аз съм с много чувствителна кожа.Би ли споделила къде ходиш на козметик?(ако си от София,де  Simple Smile)

# 153
До преди година ходех всеки месец на почистване. Имах ужасно мазна кожа. Сега обаче кожата на лицето ми се промени, дори стана много суха и се появиха даже лишии. Не знам какво да правя и дали не е свързано с някакъв здравословен проблем. Ако някой знае на какво може да се дължи такова изсушаване на кожата, моля да сподели или да ме насочи към какъв лекар да се обърна. Благодаря предварително на отзовалите се.

# 154
Време ти е за смяна на салона, май. Това, че твоята козметичка работи с тия "кани", за мен означава, че тя или не е в час с новостите като пароозонатор (което всъщност не е кой знае колко новост), или нещо не и се инвестира. Какво може да се очаква от козметик, който не инвестира в своя салон?! Помисли, но ти препоръчвам поне да пробваш в друг салон и сама да сравниш.
[/quote]

Да, явно е време.
Благодаря talisman_001. А какво представлява този пароозонатор?

# 155
Всеки месец почистване, след 2 дни-процедура.

# 156
lorii ,и аз съм с много чувствителна кожа.Би ли споделила къде ходиш на козметик?(ако си от София,де  Simple Smile)

Козметичката се казва Ани. Много е внимателна и си разбира от работата. Ще ти пратя номера на лични.

# 157

Козметичката се казва Ани. Много е внимателна и си разбира от работата. Ще ти пратя номера на лични.

lorii, а в кой район на София е тази козметичка и колко ти взима за микродермабразиото? Ако не е тайна  Rolling Eyes

# 158
Мерси много.  bouquet

# 159

Да, явно е време.
Благодаря talisman_01. А какво представлява този пароозонатор?
[/quote]

Това е уред, който има същите функции като тая "кана", само дето не ти се налага да си пъхаш главата в нея. Просто си лежиш и парата се насочва към лицето ти.   Peace

# 160
Danito_d, ако си от София или Пловдив мога да ти препоръчам салон. Ако те интересува пиши.

# 161
Аз ходя веднъж месечно редовно вече от 1 година и съм много доволна,порите ми ги отварят с плодова киселина мисля че беше малко щипе,но по ми е добре от колкото да седя на пара, после следва механично почистване с ръце,после с ултразвук,йонофореза и дарсонвал и маска накрая,като има разни кремчета по време на процедурите с тези уреди,аз съм 19 годишна и ми е мазна и ми стават пъпки,и най-добрият лек за тях  е редовното почистване и акне аут,който ако не ползвам две седмици и ставам на пъпки ,а забравих да кажа ,че плащам 34 лв за почистване,ходила съм за 16-20 лв при всякакви козметички не съм оставала доволна,малко скъпо ми идва ,но поне е както трябва почистването поне за мен Simple Smile

# 162
София
  bouquet

# 163
Danito_d, знам един салон близо до центъра на Стамболийски, Косара стил се казва. Сигурна съм, че ще останеш доволна. Козметичката не знам как се казва, но и викат Пипи. И телефон мога да ти дам. Ако искаш пиши на лична.

# 164
  • Бургас
Имам проблемна кожа,затова поне веднъж месечно трябва да ходя да ме стискат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт