Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните симптоми и преживявания по време на менструацията?
Какви са рисковете от извършване на промивка по време на менструалния цикъл?
Какви са причините за нередовния менструален цикъл?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните симптоми и преживявания по време на менструацията?
Форумът описва различни симптоми и преживявания по време на менструация. Някои жени изпитват много болезнено и обилно кървене, като разчитат на болкоуспокояващи като аулин. Други страдат от ПМС със симптоми като нервност и болки в гърдите, докато трети изпитват коремна и гръдна болка, както и раздразнителност. Някои жени имат безболезнено, но обилно кървене или изпитват странни усещания преди или по време на менструацията.
-
Какви са рисковете от извършване на промивка по време на менструалния цикъл?
-
Какви са причините за нередовния менструален цикъл?
-
Какви са различните симптоми на ПМС?
-
Каква е разликата между опции 3 и 7?
особено първия и втория ден, направо нетърпимо, после преминава в една тъпа болка. след раждането ми се удължи цикъла от 3-4 на 6-7 дни, на всичкото отгоре докато приключи накрая зацапването, може и 7-8 да отидат
след като родих също ми се скъси и ми стана много по-регулярен цикъла, беше ми на 31-33 дни, стана на 28-29
понякога имам главоболие 2-3 дена преди да ми дойде, или в деня на идването. гърдите не са ме боляли досега. и също така винаги, ама абсолютно винаги ми е много студено когато ми идва /дори и на 40-градусова жега/, нещо повече- болката се влияе от студа, ако се затопля повечко, малко се притъпява, ако ми е студено, се побърквам от болка. в тези моменти организма ми усеща и най-малкия полъх като леден вятър, например дъха ми върху ръката, когато съм се завила в леглото, но тя се подава

Пия аулин със спазмалгон, нимезил с течен аналгин и всякви такива комбинации. Понякога припадам и повръщам
през 1ч. съм до 00 
.Понякога но много много рядко ме болят яйчниците
Посетих генеколог, но не откри нищо .Каза че болезнената менструация се дължи на това че сам имала добра овулация. Чувала сам че при доста жени след раждането се променя , дано и при да е така