LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 310
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 630
МерСедес,токчетата мисля да си ги спестя баш с анцуга hahaha.
Pepsilight,това е ясно,аз и за това бързам,че реалната сума ми е соленичка Money.Благодаря ти все пак за желанието да помогнеш  bouquet.
mamaB,видях аз,че ги е поръчала,ама времето ме притиска,не мога да чакам да ги получи,или ще ги поръчам с 30/59 или....няма да ги имам Crazy
И много благодаря за комплимента за якето  bouquet.

# 631
  • В Голямото село
Момичета, вече взех сериозно да се притеснявам. Днес получих поръчката си от 14.08.  Shocked, а все още чакам тази от 26.07. Cry
Има ли смисъл да им пиша или да изчакам още една-две седмици? Rolling Eyes Някой чака ли толкова отдавнашна поръчка?

# 632
сигурно сте обсъждали отдавна параметрите на това, но може ли някиой да ми каже за размер 162 колко му е ширината на гръдната обиколка Praynig Hug

а споменатото чувалче за спане някой има ли го вече, да каже много ли е дебело newsm78 и дали става за детенце 90см  newsm78

# 633
Момичета, този сутиен дали е с подплънки или е само с банели без подплънки?  newsm78

С мека чашка е, без подплънки  Peace Много ми харесва, получих по с последната си поръчка.  Hug

Някой, който поръчва сутиени 95, независимо от чашката, може ли да измери обиколката, става въпрос за подгръдната, колебая се дали няма да ми стане 95, защото досега взимам 100, но има доста по-голям избор от по-малките? Мерси   bouquet

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 01:56 от mimi_blanco

# 634
сигурно сте обсъждали отдавна параметрите на това, но може ли някиой да ми каже за размер 162 колко му е ширината на гръдната обиколка Praynig Hug

а споменатото чувалче за спане някой има ли го вече, да каже много ли е дебело newsm78 и дали става за детенце 90см  newsm78

Имам дудунката р.162 , утре ще дам размери 

# 635
  • София
E айде и аз да пиша, че си получих втората поръчка от 14.08, на поща. Първата още я няма,сигурно е на митница. тя е по-голяма..

Ето снимки реални
http://vacheto.multiply.com/photos/album/8/LaRedoute#

Аз съм много доволна от пуловерчетата. Излязоха ми по 5 евро с код за сака (има го и него в албумчето)  Wink Вярно акрил са, но са доста стегнати и мекички. Е, ако имах малко по-голям бюст по-добре щяха да са, нооо това е положението  Wink Взех си 36-38 размер и съм го уцелила идеално. Ще видя като ги изпера как ще са, но засега изглеждат добри. Сакчето е много симпатично, добре изработено, поне според моите критерии  Grinning

Малко гадно е излязла черната блузка, затова отблизо съм снимала. Ластика на ръкава много ми харесва, защото е дълъг. А светлата блузка пък има по-симпатично деколте  Wink

# 636
  • в страната на абсурдите
може ли да ме насочите за мъж с обиколка на врата 41 кой номер риза да му поръчам?днес получихме една 43/44-широка му е във врата и ръкавите са му дълги доста.иначе шкембето го събираме-повтарям си въпроса от вчера,дано някой ми отговори!

# 637
..............

Някой, който поръчва сутиени 95, независимо от чашката, може ли да измери обиколката, става въпрос за подгръдната, колебая се дали няма да ми стане 95, защото досега взимам 100, но има доста по-голям избор от по-малките? Мерси   bouquet

mimi_blanco, измерих 2 сутиена. Дължината на колана е 71-72 см. Единият се разтегна до 91 сн, а другият - до 88 см. Моята подгръдна е 82 см. Дано съм те ориентирала.  Hug

може ли да ме насочите за мъж с обиколка на врата 41 кой номер риза да му поръчам?днес получихме една 43/44-широка му е във врата и ръкавите са му дълги доста.иначе шкембето го събираме-повтарям си въпроса от вчера,дано някой ми отговори!

nelly6900, вратна обиколка 41 си е за размер 41/42. На моя мъж вземам точно този размер.  Ризите си отговарят съвсем точно.  Peace

# 638
  • в страната на абсурдите
sun благодаря ти за отговора!аз поръчах от евтините ризи два различни номера-м и l,за да можем по-добре да се ориентираме.  bouquet

# 639
  • Варна

Оооо, най - после да го видим това сакче.  Mr. Green Харесва ми, но можеш ли да дадеш размери.  Praynig Аз вече съм го поръчала, но дали ще дойде точно то.... newsm78

# 640
  • Бургас
Получих поръчките от 8-9.08 от пощата. Всичко е за малката госпожица smile3522. Продължавам с новата колекция. Снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270258&pid=7234156
Следващата поръчка, която ще направя е с ботуши. Мъжът ми даде пари. newsm68 newsm44 newsm53

Може ли линк към това Praynig

# 641
Здравейте Heart Eyes,
взех си едната поръчка от пощата Grinning
Очарована съм от това яке
http://www.laredoute.fr/vente-parka-enfant-garcon.aspx?productid … tegoryid=22890572
Страхотно е, качулката се маха и е доста топло. Има и вътрешен джоб. Замислям се дали да не поръчам и цвят каки.
Това пуловерче
http://www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-garcon-prix-mini.aspx? … tegoryid=22922436
Наистина е умалено Sad, в бежово и керемиден кант от вътрешната страна на яката/ не е цикламено, както е на снимката Peace/
Подарък- сак ЛАФУМА .
Всичкото това е 1,600кг
Снимки после, като се прибера от митница

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 09:16 от AlEx 02

# 642
Преди два дни пуснах една малка поръчка да си използвам ваучера, който беше на стойност 12.01 евро. Стойността на поръчката обаче беше 11.94евро.
Днес сутринта получавам на имейла ваучер на стойност 0.07 евро #Crazy-разликата. Така че това е отговор на въпрос, който някой беше задал-дали може да се ползва ваучера на два пъти Peace

# 643
Момичета дали си отговарят номерата на маратонките ?

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-wmns-steady-iv … tegoryid=30650786

# 644

Аз го получих с последната си поръчка. Дебело е, за зимата. Иначе за детенце 90 см по-добре вземи по-големия размер,малкия няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт