LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 400
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 645
Гледам, че вече получавате от средата на август, а моята от 6.8 още я няма Sad. Защо така пък значи Cry

# 646
  • Станимака
Момичета какъв е емейла за кореспонденция, защото от този на който писах нямам отговор, а никъде в сайта не намирам друг емейл newsm78

# 647
Момичета какъв е емейла за кореспонденция, защото от този на който писах нямам отговор, а никъде в сайта не намирам друг емейл newsm78
Аз им пиша на този от първата страница и винаги ми отговарят

# 648

Ами аз като им писах, все нямах автоматичен отговор, пробвай през друг браузър или компютър

# 649
  • Станимака
На първа страница аз не виждам нищо Rolling Eyes

# 650
  • Станимака
Ужасен кърък съм с тези поръчки, все нещо не ми е наред ooooh!
Да питам на какъв език пишете, че аз написах писмото уж на френски.

# 651
  • София
Ужасен кърък съм с тези поръчки, все нещо не ми е наред ooooh!
http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1

Ставаше дума за първата страница на темата, не на сайта  Peace

# 652
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-femme.aspx?productid=32408592 … tegoryid=31522160
размери за номер 38 може ли да ми дадете Praynig,

# 653
Mомичета,дано не ви досадя Mr. Green,но срам не срам  ще питам Embarassed,пуснах един пуловер на мъжа ми, с код и т.н.,но не се съобразих че сумата  надвишава
с 0,24 evro Close, наличните в картата,сега ще блокират ли сумата или изобщо няма да изпълнят поръчката.Благодаря Peace

Днес имам  и колет и ще дам отчет
  bouquet за 450.

# 654
  • София

Оооо, най - после да го видим това сакче.  Mr. Green Харесва ми, но можеш ли да дадеш размери.  Praynig Аз вече съм го поръчала, но дали ще дойде точно то.... newsm78

Уфф, сега не мога, щото съм на работа. Средно голямо е. Става за багажче за ден-два. Може би е около 40х20 дъното. Много е симпатично и като цветова комбинация. Дано да дойде при теб то. Аз също като четох как пристигат други подаръци очаквах изненадки  Wink

Така и за блузките се съмнявах и си виках айде сега за 10 евро ще се прежаля, но се оказаха хубави  Grinning

П.С. За сакчето нямаше ли размери някъде по рекламките?

# 655
  • София
Mомичета,дано не ви досадя Mr. Green,но срам не срам  ще питам Embarassed,пуснах един пуловер на мъжа ми, с код и т.н.,но не се съобразих че сумата  надвишава
с 0,24 evro Close, наличните в картата,сега ще блокират ли сумата или изобщо няма да изпълнят поръчката.Благодаря Peace

bouquet за 450.
Не е сигурно, щом си пуснала поръчката. Вероятно ще излезеш на минус. Искам да кажа, че наличността ти в картата ще стане отрицателна. Според мен няма да се заяждат за 24 евро цента, но не е лошо да я захраниш малко, за да направят наново транзакцията ако решат.

# 656
  • Бургас
Mомичета,дано не ви досадя Mr. Green,но срам не срам  ще питам Embarassed,пуснах един пуловер на мъжа ми, с код и т.н.,но не се съобразих че сумата  надвишава

Днес имам  и колет и ще дам отчет
  bouquet за 450.

Ако си успяла да направиш поръчка значи си имала достатъчно пари в картата. Ако парите не ти достигат въобще няма да те пусне да поръчаш Peace

# 657

bouquet за 450

Щом са ти приели поръчката, няма за какво да се притесняваш. Просто ще излезеш на минус дори картата ти да е дебитна, както е писала lucyakar

# 658
много ви благодаря Hug,пуснах 3 поръчки до сега  без проблеми благодарение на 1-я пост и на вас и изгубих представа за наличните, Mr. Green,така сте ме зарибили че няма отърване... Laughing
Дори съм получила и отговор в е-мейла за поръчката ,така че се надявам да е ок,но ще отида да заредя малко картата Peace

# 659
Момичета, моля някоя от вас ако има тази хавлийка да сподели мнение дали е хубава, дали попива добре? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7745338& … ue&ksource=-1
Искам да я поръчам за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт