LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 272
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Здравейте! Никой ли не може да ми каже нещо за маратонките на пума? Имам и друг въпрос за размерите и по-конкретно на връхните дрешки? Отговорят ли си? Синът ми е 80 см и тежи 12 кг., зимата  яке с размер 86, малко ли ще му е според вас?  bouquet Мерси , предварително на отговорилите!

# 196
  • София
Здравейте! Никой ли не може да ми каже нещо за маратонките на пума? Имам и друг въпрос за размерите и по-конкретно на връхните дрешки? Отговорят ли си? Синът ми е 80 см и тежи 12 кг., зимата  яке с размер 86, малко ли ще му е според вас?  bouquet Мерси , предварително на отговорилите!
Моята дъщеря миналата година беше 85 см, 10 кг. 86 й беше добре, даже малко длъжко. Зависи какво си харесала, на различните фирми са различни номерата.
mtg, ползвай преводачите от 1ва страница, аз с тях се справям, ако не, пиши на rosie-posie  bouquet, никога не отказва да помогне с превод.

# 197
Благодаря много  bouquet , дано да се справя!

# 198
момичета,препоръчайте панталон или дънки за есента,не дебел  за младеж на 14 год.височина 164,може и от мъжката серия.нещо,от което сте доволни..

# 199
Получих от детските чаршафи с топката. Много са хубави. Сега търся едноцветен чаршаф за отдолу. Искам нещо тъмно синьо. Дали цветъа, който ми трябва е ocean или ще ми свърши работа и нещо друго?
Да така е много са хубави. Имаше към комплекта и чаршаф за отдолу със ластик. Търсих го, но явно е изчерпан и го няма. Беше същия , като горния, аз го получих и стана страхотен комплект. Цената на долния беше около 2 евро.

# 200
Здравейте! Никой ли не може да ми каже нещо за маратонките на пума?
............................
rosi81,преди няколко дни имаше дискусия отговарят ли си Пумата или се поръчва +1?Всички(включително и аз-от лично наблюдение) твърдяхме,че си отговарят и се взима точния №,който купуваш в БГ.Имаше само едно различно мнение,само не разбрах мацката конкретно за Пума ли говореше,или за маратонките като цяло.Защото при Найк и балеринките на Адидас и аз съм на мнение,че трябва +1 Peace.
Ако искаш погледни последните страници на предишната тема Peace.
Дано съм помогнала Hug.

# 201

Да, този е  Peace Аз го сложих, за да допълня сумата до 60 евро, за да ползвам код. Определено ми харесва - стои точно като на снимката  Peace

MimSss, това са дънките, само че моите са по-дългия вариант  Peace Моделът им е по-особен; на мен много ми харесват - и като изработка и плат също  Peace

# 202
  • Бургас
момичета, тези, които бяха получили тези блузки с бамбук, доволни ли сте.заслужават ли си на 15евро

много са хубави, аз ги взех от намаленията , но и на тази цена си заслужават  Peace

# 203
От днес ми е блокиран другият акаунт...
Прекалиха вече, струва ми се!

# 204
  • София
Реални снимки на дънките Типстер, от новата колекция:
http://media.snimka.bg/0464/007182813-big.jpg
http://media.snimka.bg/0464/007182814-big.jpg
http://media.snimka.bg/0464/007182815-big.jpg
Размери на 38:
талия 36,ханш48,бедро 27.
Облечени:
http://media.snimka.bg/0464/007184010-big.jpg

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 10:00 от Klemy

# 205
  • Варна
Здравейте! Никой ли не може да ми каже нещо за маратонките на пума?
............................
rosi81,преди няколко дни имаше дискусия отговарят ли си Пумата или се поръчва +1?Всички(включително и аз-от лично наблюдение) твърдяхме,че си отговарят и се взима точния №,който купуваш в БГ.Имаше само едно различно мнение,само не разбрах мацката конкретно за Пума ли говореше,или за маратонките като цяло.Защото при Найк и балеринките на Адидас и аз съм на мнение,че трябва +1 Peace.
Ако искаш погледни последните страници на предишната тема Peace.
Дано съм помогнала Hug.
Хоп, ето я мацката, която каза за Пумите +1.  Mr. Green
В момента споделям само за Пума. Ако носиш обувки, чехли и т.н. 38 номер, за пума задължително си вземи 39 номер. Ако си носиш Пума в Бг 39, пак си вземаш и от редута 39.
И смея да твърда, че моите наблюдения от форума са, че повечето поръчват Пума +1 от номера на обувките.

# 206
  • До хладилника, който обичам
И смея да твърда, че моите наблюдения от форума са, че повечето поръчват Пума +1 от номера на обувките.
А моите наблюдения за Пумите са, че си отговарят на номера Simple Smile (затворените, за чехли не знам)

# 207

За маратонките Пума имам следната таблица :

номер    -      стелка в см                                    номер   -   стелка в см
18                       12
19                       12,5                                             32              19
20                       13                                                33              20 
21                       13,5                                             34              20,5
22                       14                                                35              21,5
23                       14,5                                             36              22,5
24                       15                                                37              23
25                       15,5                                             38              24
26                       16                                                39              25
27                       16,5                                             40              25,5
28                       17                                                41              26,5
29                       17,5                                             42              27
30                       18                                                43              28
31                       18,5                                             44              28,5
                                                                               45              29,5
                                                                               46              30

Досега съм поръчвала по тази таблица и всичко си е отговаряло

# 208
Miriel, това е направо супер, щом си получила от 6ти, значи другата седмица трябва да си получа тази от 11ти. )))))
За маратонки, аз до сега съм поръчвала само Адидас и там са с +1номер. )

# 209
  • Пловдив
Моят ханш е 94 - ей сега се измерих  Mr. Greenбрех, цели 5 санта съм махнала

Еми 38-40 ми е просто огромен на ханша  Rolling Eyes иначе нагоре в бюста съм доста по-скромна от теб  Embarassed

Ако не те затруднявам много, можеш ли да дадеш размерите при ханша и бюста на тази рокля, за 38/40 номер ?  Blush

Ами и двата пуловера вече заминаха към новите си притежателки  Embarassed
Но ето какво съм им писала на тях
Ето мерки - Дължина - 82
ханш - 55
бюст - 54
ръкав от рамото - 65
Има разтегливост

Общи условия

Активация на акаунт