LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 210
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 615
Ехеее  ooooh! мй трябва само да си препиша кодовете и после къде трябваше да ги вкарам че да не търся още 2 часа от къде съм ги добавяла

# 616
Днес си взех поръчката от 1.8., пратена от французите чак на 18.8.
Много съм доволна от всичко! Simple Smile  Беше на митница заради чаршафите с жирафите, само тях не съм снимала, ето останалите неща:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278946&pid=7238637

# 617
а намерих как
lucyakar благодаря ти за бързия отговор   bouquet

# 618
някой може ли да ми помогне спешно моля
напълних си кошницата писах и кода за подарък - черния сак
и сега и скам да си завърша поръчката но като натисна да валидирам панера
НИЩО

Ако все още не си изтрила всичко от кошницата ето един съвет взет от 1вия пост  Wink

Ако бутонът за валидиране на поръчката ви не е активен:
Имате в кошницата 2 или 3 артикула, под които пише Article Personalise. Те са се получили, след като сте им сменили размера или цвета.
За да решите проблема, трябва да ги извадите от кошницата и след това може да ги добавите отново с желания размер и цвят.

# 619
  • София
Някой има ли впечатления от номерацията на обувките на Active Wear - умалени, уголемени? Харесах си едни техни ботушки и не ми се рискува.

# 620
Имах време да тествам само мини прахосмукачката днес. Мощна е, добре смуче, има приставки и за издухване. Единственият й недостатък е шумът - мнооооого е шумна. Иначе чудесна работа върши.  Peace

Обезмирисителят - и на мен ми се струваше съмнителна работа, обаче наистина неутрализира миризмите. Тази вечер имахме гости и кофата е пълна с фасове. Не се усеща нищо. Трябва да си завра главата вътре едва ли не, за да усетя, че мирише на пепелник.  Laughing Ще видим как ще е утре сутринта.  Whistling

# 621
Пак да питам:
Може ли някой да ми помогне за това яке :

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7119674& … ue&ksource=-1

и става ли за зимата(по скоро за вятър че на морето повече духа), а отговаря ли на номера си?
Много благодаря!

# 622
Момичета,някой да е взел вече това и това ?Много му умувам,не е малко пари,пък в нашите магазини още го няма,да добия представа как е "на живо" newsm78?

# 623
Момичета,някой да е взел вече това и това ?Много му умувам,не е малко пари,пък в нашите магазини още го няма,да добия представа как е "на живо" newsm78?

Уф, много скъпи бееее Money, и тези токчета малко в повече ми идват Crazy Crazy

# 624
Някой има ли впечатления от номерацията на обувките на Active Wear - умалени, уголемени? Харесах си едни техни ботушки и не ми се рискува.
Аз имам едни кецове, които са умалени. Поръчах моя номер, но ми убиват. Обаче кецовете и ботушите са доста ралични, така че прецени.

# 625
  • София
Аз имам едни кецове, които са умалени. Поръчах моя номер, но ми убиват. Обаче кецовете и ботушите са доста ралични, така че прецени.
Благодаря ти, Velesa   bouquet
Ако някой е взимал ботуши, нека също сподели, че там бъркането е по-надълбоко  Confused

# 626
  • Варна
Получих поръчките от 8-9.08 от пощата. Всичко е за малката госпожица smile3522. Продължавам с новата колекция. Снимки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270258&pid=7234156
Следващата поръчка, която ще направя е с ботуши. Мъжът ми даде пари. newsm68 newsm44 newsm53

Може ли линк към това
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270258&pid=7234156

# 627
  • Варна
Ох и аз много им се точа, но още не съм решила. Ходих да гледам в магазина на адидас. Нещата на Миси Елиът са само с по един номер и хабер си нямам кой трябва да взема. Имаше горница в същата кройка, но нещо не ми допадна. Самите анцузи бяха и доста плътни.
Мога да ти помогна с кодче, с което да ги намалиш и ако ги пуснеш отделно от 2 акаунта ще е най-добре - 69507, намаля всяко с 30евро и дава БД, валиден е до 31.08.08.  Peace

# 628
Lorexa беше писала в другата тема,че го е намалила с код.Дано се включи да каже дали го е получила ,въпреки че мисля че щеше да се похвали  Laughing
Иначе и аз да кажа за якенцто,че ти стои страхотно  Hug

Бу - малко със закъснение,но честито ти отблокиране на кошницата! Предполагам,че и ти като нас със Sun си направила подоваващо завръщане с поредна поръчка Laughing Hug
Само wb не казва при нея оправи ли се проблема  Rolling Eyes

# 629
Oxana, поздравления за добрия избор! Може ли линк към това 

и ако не те затруднявам, да дадеш размери на всичко що е номер 86

благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт