LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 470
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря, но ми изписва че такава референция няма - възможо е.

# 766
Някой поръчвал ли си е тези кецове и отговарят ли на номерацията?

# 767
Да се включа и аз в коментарите за обувките.
Имам няколко чифта и всички са  +1 номер и са ми много добре.
И балеринки и сандали и маратонки.Естествено, че всичко е индивидуално - просто съм улучила  Simple Smile

# 768
  • Пловдив
Здравейте Heart Eyes,
взех си едната поръчка от пощата Grinning
Това пуловерче
http://www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-garcon-prix-mini.aspx? … tegoryid=22922436
Наистина е умалено Sad, в бежово и керемиден кант от вътрешната страна на яката/ не е цикламено, както е на снимката Peace/
Може ли да те помоля за размери на пуловерчето,че ние сме 80 см и се чудя 86 дали ще ни е добре  Praynig

Момичета, вече взех сериозно да се притеснявам. Днес получих поръчката си от 14.08.  Shocked, а все още чакам тази от 26.07. Cry
Има ли смисъл да им пиша или да изчакам още една-две седмици? Rolling Eyes Някой чака ли толкова отдавнашна поръчка?

офффф и аз чакам от 25.07 тази с прахосмукачката чийто поръчка не ми е отказана в сувито и негърката ми се появява,но пък ми пратиха писмо по пощата и доколкото разбрах с помоща на SUN за коетоотново и Благодаря,трябва пак да си направя поръчката,ама се чудя още какво да правя....... newsm78

# 769
  • Пловдив
Как стои нещата с номерата на кецовете

И по-специално тези

# 770
  • София
Получих роклята , но съм разочарована - най-вечер защото ми е голяма. Поръчах 34 номер, което означава, че е уголемена. Утре ще дам размери и ше я снимам, след като се прибера от работа. Иначе платът е плътен и пада приятно, моделът също е хубав. Ще я стеснявам, то се видяло, че пак ще ходя на шивач.

# 771
Искам да благодаря на всички,които до този момент бяха съпричастни с мен!Най-готините и невероятни момичета във целия форум! newsm44 txtloves newsm10

# 772
sunблагодаря ти за отговора,но аз вече сутринта поръчах 38 номер/нося 38/.дано не са ми малки,че много ми харесват.аз даже изчаках ти да ги получиш,за да кажеш за номерацията дали си отговаря.ти с широк или нормален крак си,удобни ли са ти?извинявай за въпросите,но взех да се притеснявам да не са ми малки!

nelly6900, с тесен крак съм. Ботушите са ми много удобни, поне докато ги разтъпках из къщи.  Peace Дано са ти добре тези, които си поръчала!  Hug

# 773
Мацки,преди няколко дни пуснах поръчка и ми пуснаха съобщение че ще я обработват ръчно.Не съм използвала чужди кодове всичко е ок.Писах им обаче нямам отговор,в суивито я няма и незнам какво да правя  Sad
На някой скоро да са му обработвали ръчно поръчката?

Аз чакам от 30 юли така да ми обработят поръчката, също не съм ползвала кодове, само ваучер от предишни покупки, но до ден днешен нито съм получила нещо, нито се появи в суивито! Пиша им три пъти и все ме уверяват, че всичко било в процес на изпращане-ама вече не ми се вярва, защото и парите не са си изтеглили, а получих вече поръчките, направени 6-7 дни след тази!

А днес във в`` 168 часа`` има огромна статия за сайта, описано е всичко толкова подробно-както в първия пост на Алекс и очаквайте наплив от нови ларедутки според мен съвсем скоро-а и май ще почнем да се разпознаваме по улиците още по-честичко! Mr. Green

# 774
Как стои нещата с номерата на кецовете

И по-специално тези

ДАй линк да ги видя, че ако има и сребристи от тях-значи са доста уголемени, аз получих едни-ама не съм 100 процента сигурна дали са те-сега ще се разровя във фактурите да видя кой модел бяха!

# 775

Май със змейковица питате за едни и същи-уголемени са-поне номер и половина-поръчах от сребристите 42 и са ми 2 пръста още по-големи, но в неделя ще мога да измеря стелката на 42!

# 776
Velesa много,много ти Благодаря   bouquet Аз в крайна сметка днес пуснах тези ботушки в лилаво,че да видим какви ще излязат  Thinking
New line направо ме накара да се изчервя  Blush Hug За огромно мое съжаление ми поодрязаха крилцата и за сега ще се простя с мечтите и за новия им модел както и за роклята с качулката  Sad ,че направо си ми поставиха ултиматум /ама то май наистина вече имам нужда от специализирана помощ  Crazy /

# 777
  • Пловдив

Май със змейковица питате за едни и същи-уголемени са-поне номер и половина-поръчах от сребристите 42 и са ми 2 пръста още по-големи, но в неделя ще мога да измеря стелката на 42!

Мерси, ORHIDEA, наистина за едни и същи питахме  Hug

# 778

Мерси, ORHIDEA, наистина за едни и същи питахме  Hug

Дам и аз ги имам, но сивите.. 1 номер по-големи са  Wink

# 779
Може ли някой да ми разкаже подробно какво пише в статията във вестник "168 часа", че се съмнявам тук, където съм, да го намеря?

Общи условия

Активация на акаунт