АПРИЛските деца са на мама и тати малките слънца!

• 13 514
  • 270
  •   1
Отговори
# 15
desita - да си ни жива и здрава!!! И дядото много да се нарадва на внучка си...
Ева - многосутринска песен Laughing - изтанжувахме я с Еличка...
айде да чистя, че като ме е нямало близо месец...

# 16
Добро утро!
Денят ми започна доста криво.....дано не е така цял ден Confused

aquariel хубаво име е Грую Mr. Green моя мъж искаше Пешо да го кръстим нашия....накрая от толкова имена той си хареса Котьо Peace а за аватара...много точно показва какво ми се иска най-много в момента-да се излежавам гола на плажа  Grinning
Доли еми верно си е това написаното Wink аз вече си родих един истински мъж,дано успея да го възпитам да бъде такъв Peace
desita79 да си жива и здрава и всичко което си пожелаеш да се сбъдва!

# 17
  • Някъде на път....
Момичета, днес аз и сина ми имаме рожден ден, той става на 3, аз на 33!
Почерпете се за наше здраве!

desita79, ЧРД! Здраве и късмет!   bouquet

# 18
Здравей народе  Hug Най-накрая ви изчетох и сега да се разпиша и аз Simple Smile
Първо ЧРД на t_ilieva и desita79 !!! Бъдете здрави и много щастливи !!!  newsm51

Не знам от къде да започна  newsm78 То много нещо сте изписали ,бе хора!

Милени, Хикси и всички ,които са се сетили за мен  Heart Eyes Two Hearts

И аз имах РД на 16.08,ама понеже не можах да почерпя тогава,го правя сега   party023 newsm38  Gift beer Wine Glass Drunk

Сега малко фолклор от село и свекитата  Sick  Laughing
Ей, ще я пребия тая жена някой ден, честно ви казвам ! Не знам как издържах 1 седмица там,ама добре ,че мина !
Вика на детето "мамо"  а не "бабо" Постоянно искаше да я разнася,а двете и ръце са накичени с ония ужасни уж сребърни тънки гривни,които вече и да иска не може да махне, освен с ножовка  Joy ( тук разчитам на свекъра ) Беше посинила леко едното краче на Тея  #2gunfire
Няма да ви занимавам с подробности повече,важното е ,че вече сме далеч от нея, поне за още 2 месеца ( надявам се де )  Praynig Praynig

Сега да се изкажа по някои от дискутираните теми.
Не съм захранила още и ще видим днес на консултацията какво ще решим с доки, не бързам с тази дейност.
Мечтая за още 2 деца  Hug
и да отслабна де  Flutter

Относно излизането на мъжете,аз нямам нищо против, даже ми е хубаво да оставам сама с детето от време на време. Нямам никакви претенции, ще ходи, ще ходи и пак ще се прибере. Не знам дали мисля така понеже вече сме заедно от 16 години ( женени от 8 ) ,но не виждам нищо лошо .

Малката я къпя сама ,когато милия го няма. Във ваничката без проблем ! Ами че тя е вече голямо момиче ! Hug

Стига за сега, после пак !
О, щях да забравя , caradchova, мерси за кафето!
eva_merry, страхотна песен !!!

# 19
  • Добрич
Добро утро!! Честито на рожденниците!

Doroty_d  HugАйде бе жена,не сме се виждали цяла вечност,голямо си миткало Grinning

Ние сме добре,вчера пак бяхме сватбари Heart Eyes

Като разглеждах вашите клипчета и на мен ми се прииска да кача някое на Борко,ама пък нещо ми отхвърля формата SadЩе помоля мъжо довечера.

# 20
Здравейте и от нас.Благодарско за кафенцето и хубавата песничка.
Сиси благодарим затемичката и за това че си се погрижила за нас и вече сме на пьрвата страничка  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на рожденниците!Да сте здрави и много щастливи! newsm59  ura  party023
Днес най накрая малко разхлади при нас,че вече не се издьржаше.

# 21
Хей, момичета(t_ilieva, desita79, Doroty_d), Честити рождени дни!

Поднасям ви този малко нестандартен букет!

# 22
Нани, какво да се прави, трябваше и свекитата да ни видят колко сме порастнали . Следобед сме на консултация,а утре живот и здраве,ако не е много пек ще се видим Simple Smile

Ооо,мерси за поздравите !
НАна   bouquet

# 23
  • Пловдив
Ей, че хубави поводи днес  Grinning
Честито на рожденичките и на месечинковците  bouquet  bouquet  bouquet
Да почерпим и ние за петата си месечинка  Wink
http://www.lindt.com/public/international/about/main_products/lindor.jpg

# 24
Добро утро и от нас!!
Сисе,   bouquet Ние цял дена бяхме навънка, после гостита, та затова предупредих, че ша липсвам Crazy Hug

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ И ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ!!!!

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 11:30 от ЛУРДЕС

# 25
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ–СЛАДИНКИ!!!

Благодаря за кафенцето и музичката  Hug

Тази вечер пак нямаше сън за мен  Crossing Arms Ставах в 2, 3, 4, 5 и 6.30  #Crazy #Crazy #Crazy Най-накрая заспа по корем и така до 11 часа  Peace Дано вече се научи как се спинка по коремче  Hug
Бе да ви питам (може да е малко тъп въпрос) като се будят вашите деца от нощен сън поддути ли са им очичките, защото днес забелязах на Габи че клепачите и са се поддули, дали  е нормално ?

# 26
  • в илюзия
честито на всички месечинковци и рожденници   bouquet

леле този грип е ужасен , от снощи и нашият тати го е хванал , цяла нощ не е спал , но най-много се притеснявам малката да не го хване.  Sick
Акуариел не съм забелязвала да са и подути очичките , но все пак всяко дете е различно.
Вчера ви питах дали някой ползва Персил сенситив за бебешките дрехи , но няма отговори - не знаете или не отговаряте на всеки?

# 27
Ародоет нямам си идея дали е бебешки, ние перем със Сано, даже и нашите дрехи подхванахме с него  Peace Досега сме прали с Тео бебе, още преди да се роди Габи, после минахме на Сано  Peace

Ето и ние с какво се будим с Габчето сутрин - малко от съседна Румъния - http://vbox7.com/play:58d5766a

# 28
Привет и от мен в новата тема-много е хубава   bouquet  bouquet
Честити рожденковци и месечинковци и изобщо празнуващи днес-да сте живи и здрави и мнооого усмивки и положителни емоции от нас
Ние днес сме на консултация-да видим колко сле порастнали, а вероятно и ще ни бият втория Пентаксим
За праха за пране-аз също използвам "Сано" за малкия. Нямам мнение за Персила  newsm78-не съм ползвала.

# 29
  • София
Добър ден и от нас   bouquet

newsm67 честит празник на всички празнуващите днес  newsm67
Като гледам доста съм пропуснала, цяла тема сте изписали  ooooh!, та даже и нова сте започнали sisee   bouquet newsm51
Ние пък бяхме за 2 дена на Боровец, е няма такъв рахат! Вики се чувстваше на седмото небе от щастие, всичко и беше много интересно /борчетата много я впечатлиха/и чак не искаше да заспи да не би да пропусне нещо  Mr. Green И противно на очакванията ми се наложи не там, а тук в София да се аклиматизира. Абе с други думи, то се видя,че море тази година няма да видим, ама поне планината я посетихме  Grinning

ародоет 2,аз пера със Персил сенситив /течен/ дрехите на Вики от 3 месеца и до сега проблем не е имало никакъв,а пък и изпира всички петна.
Акуариел, на беба очичките и след сън са винаги като на Ити /подути/  Mr. Greenи след около минута по-късно си възвръщат нормалния вид.

Общи условия

Активация на акаунт