АПРИЛските деца са на мама и тати малките слънца!

• 13 512
  • 270
  •   1
Отговори
# 30
хелоу, Фключвам се ексклузивно заради arodet   Wink-аз му пера дрехите с персил сенситив, да за бебета е, пера и с тео-то, а сега за сефте съм взела и сано-то, но още не съм го пробвала!!! ако трябва да избирам-персила е за предпочитане. дано съм ти била полезна!
 галиво.......????
  Абе момичета, дайте да измислим някоя друга интересна тема за споделяне, както оная с "визуалното" запознанство (демек снимките) и коя какво работи и т.н........

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 12:15 от Анонимен

# 31
Бонджорно сладури!  Hug

Аз да се отчета, че се повърнах.... Wink Миналата седмица нашия тати беше отпуск и гледах да сме повече заедно, затова поизоставих форума... А след това през уикенда ходихме до вилата и беше много гот  Crazy

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!   bouquet

Еееееех, че хубаво... Всички за почнали да се завръщат от почивки и вече е доста по-пълно във форума  Heart Eyes

За нас какво ново да ви споделя... Thinking
Все още през деня Алекс отказва да спи повече от 1, 2 ч. независимо къде - навън или в къщи, лошото е, че от известно време и през нощта не спи много - върна си нощното хранене  Rolling Eyes Най-голям проблем ни е заспиването, поради факта, че спи много малко, ужасно много се изморява, направо спи с отворени очи, обаче не ще и не ще да ги затвори... а реша ли да го приспивам... настава една борба, един рееееев... да не ви обяснявам... ooooh! Не знам вече какво да го правя... Смятах, че на село нещата ще се пооправят, но и там беше същото... Sad Почвам да се притеснявам да не би да му има нещо на това дете... Ама се чудя какво може да е...  newsm78 Не е гладен... Кърмата поне засега уж му стига... В къщи пускам климатик през деня за да не чувства жегите, ама резултата пак не е много обнадеждаващ... Направо съм се хвърлила в едни гадни размисли... ooooh!

Aquariel за подутите очички след сън, да ти кажа да не се притесняваш, че и ние сме така, но мисля, че е нормално  Peace

Да ви се похваля, че майка ми ми подари една страхотна книжка, за хранене на бебето, която може би някои от вас вече познават, но аз чак сега я открих http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1014
Много е интересна и полезна, всичко е написано точно, кратко и ясно, направо съм очарована  Peace

ВаняМ успях да зърна, че сте болни...  Sad Много съжалявам, че така се е получило... Дано не е резултат от почивката ви на морето... Бързо да се оправяте всички в къщи  Hug

Аз се връщам назад за да ви изчета, че да съм в час с темите  Wink

Sisee много благодаря за темата   bouquet

# 32
Галиво  Hug Hug Hug

Емма аз имам идея, тъкмо правих албумчето на Габи и се сетих, всеки да покаже първата и последната снимка на бебчето си! Разликата е потресаваща. Ето от мен:

Тук е първата ни среща с Габи (24 часа след секциото), в Шейново, във Вип стая 307, часът е 18:56....тотално откачихме от щастие с Васко!!!

А тази е от снощи (24.08.08)

# 33
Aquariel, веднамагически се отзовавам:
 Преди:   и Сега:   -шапката е заблуждаваща, тука му мазахме кифлата с дефламол и заради това! ЕЕЕх какви спомеи ме лъхнаха......може и ако искате всеки да се опита да НИ припомни и раждането си-как ви се струва сега, след 3-4-5 месеца, какво помните и какво чувствате???? На мен ми се струва преди...години все едно. А най-лошото е че нищо не си спомням......или имам само бегли спомени и от първата ни среща със Самуил и от престоя в болницата. Помня, че когато баща му ни идваше на свиждане и ходихме да гледаме заедно бебетата в бокса им (нали ги взимат по време на посещенията) и те всички бебоци са наредени там в количките си и ми правеше впечатление как всички около Самуил реват, ама се съдират, а нашия пич кърти.......хич не му дреме, всеки ден беше така. А сега......

АУУУУУ, че съм кухо парче-reiana, много ти благодаря за инфото за Дюкан, точно като за мен е написано-кратчко ,точно и ясно!   bouquet  Hug Имам само малко въпроси, но не ми отговаряй ако не искаш-каймата месо ли е  Embarassed??? защото аз много много чисто месо не ям (аз въобще не го харча, ама...ще се жертвам)-та кюфтенца ако мога да ям, по ще го понеса. Също и кафе мога ли да пия? И никакво сладко ли не може  Rolling Eyes???? Аз съм решила на 01.10 да я почвам таз диета, Самуил ще е на 5 мес. и половина, та и да ми се отрази на кърменето поне да не ме е яд много, някой друг да я харесва тая дата, че да се подкрепяме по дългия път към атлетичните фигури?????Айде доброволно, че да не посочвам!!!!

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 13:08 от Анонимен

# 34
Ох Емма какви големи сини очи има този Самуил бее, ПУУ-ПУууу- как ще ги омайва само с поглед след време  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Емма за диетата старите Дюканки ни разубедиха, че е  МНОГО ОПАСНО да се кърми и да си на тази диета, защото когато организмът отслабва и топи мазнини и тн се отделят токсини, които се предават в кърмата. Тогава помня че на ПЕтя го бяха писали и тя се разубеди да я прави! Peace

Ох аз съм си записала раждането подробно, че сега ми се губят някои моменти, като цяло не помня болката, и макар че стоя една седмица в болницата имам само хубави спомени. Като си спомня ми става толкова хубаво и носталгично и искам пак да раждам  Laughing

Никога няма да забравя една случка обаче....в Шейново бебетата ги карат в едни колички и ги стоварват пред асансьора на етажа и всеки трябва да ходи да си го вземе бебето, ама аз като първата вечер ми я докараха една от акушерките и втората пак чакам ама няма,  #Crazy Абе чувам аз бебешки плач ама моето бебе не идва и тогава ставам (с 300 зора че навсякъде опъваше и болеше) и отивам и гледам няма никой до асансьора, а Габи самичка оставена в количката сии и се дере до небесата.....повярвайте ми нещо се пречупи в мен, направо ми се насълзиха очите, забравих и секцио и всичко отидох, гушнах си я, тя се успокои и след тпва всяка вечер 10 мин пред определения час аз съм до асансьора и чакам бебето си. Hug[/b]

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 13:20 от Aquariel

# 35
Добро утро и от нас Сисеее много хубава темичкааа
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ

# 36
ех ,че сладка тема сте отворили  Heart Eyes
искам да съм винаги бременна  Mr. Green ( ох я да внимавам какво си искам да не ми се сбъдне  Laughing)
никога няма да забравя ........ как последните минутки се напъвах и ми текоха сълзи от очите от болка ,от радост ,от ,,,,,,и аз не знам мислех за това как преди 24 год. и майка ми се е напъвала за да се появя аз на белия свят ,за това ,че някак си не съм оценявала това ,след като родих Сашко бях безумно щастлива ,но след като родих Стефчо на същата дата на която и аз съм се раждала се почувствах много различно ...не мога да обясня  не ,че съм била неблагодарна до този момент но точно тогава исках повече от всичко да видя и чуя мама  Rolling Eyes може би защото е и надалече ох стана ми още по-мъчно  Cry Cry Cry Cry Cry
в този ред на мисли t_ilieva да сте живи и здрави с порасналото ти момченце   bouquet всичкото щастие на земята ви желая  Hug
както и на всички празнуващи и празнували   bouquet   bouquet   bouquet

хикси все искам да напиша за мечтите ама с риск да прозвуча плоско ........
искам света да е по-добър ,хората, всичко .......... затова и призива на Дороти много ми харесва в аватара и ..... Hug
иначе и аз като всички мечтая за къща с двор  Rolling Eyes където да тичат децата ми ,мечтая за още дечица поне 2 момиченца  Mr. Green
ех много се размечтах нещо .......чак забравих какво щях да пиша  Whistling
целувам вииии   bouquet

# 37
  • Някъде на път....
Благодаря ви момичета за пожеланията! Трогнахте ме много!   newsm51

# 38
Здравейте , момичета !!!

Искам да попитам майките на момчета нещо. Докато къпете вашите отрочета , играят ли си с пишките ??? Наш Косьо от 1 седмица като започне да го къпе мъжа ми започва едно дърпане , мачкане ,стискане на пишлето и накрая смях. Това трае през цялата баня. Сигурна съм , че го прави несъзнателно , но дали му доставя удоволствие , че много се смее.Споделете !!!!

Връщам се да ви изчета и после ще споделя по разисваните теми.

# 39
Аз не се загубих съвсем, само малко... Grinning

Няма да смогна да ви изчета ама ето малко отчет:
Ава е в кърмаческа стачка - пищи, извива се на дъги и други такива неща като суче. Знам, че ще мине, ама малко се тревожа да не ми намалее кърмата, защото тя изсуква по-малко количество от обикновено. Също така за 1ви път съм притеснена от факта, че не се буди нощно време да яде, нали спи по 10 часа... Надявам се, че този бунт ще мине. А за спането - не мисля да я будя Naughty

Около нас празници - днес е РД на мъжа миbeer а пък вчера стана 1 година откакто разбрахме, че съм бременна Grinning Не е истина колко много се е променил живота ни за последната 1 година #Crazy

Ава също си лапа краката от няколко дни. И ние имамя понякога косми в акото ooooh! Joy

Обмислям да минаваме на пелени за многократна употреба. Ще го реша днес или утре Peace

Качих снимки на Ава в албумчето, а ето и по темата на Акварел Grinning

# 40
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Ваням , сега прочетох , че сте болни. Пиши по-добре ли са децата !!!  Дано се оправят по-бързо  Hug Hug

# 41
Я да взема да се включа в темата със снимките докато човека спи, та знае ли се кога ще намеря време скоро...

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 14:42 от Ivane

# 42
Привет, момичета! Честито на рожденничките!!! Много здраве и любов!!! Честити месечинки на днес празнуващите бебчовци!!!
Ценителката, Аквариел202uu Ето и аз се отзовавам: преди след го виждате на аватара.
За праха - детското /бебешкото/ пера със "Сано максима", а нашето бяло с "Персил голд", не знам дали е за бебета.

# 43
ей момичета нещо немога да къча  снимки и аз моля помагайтеееее

# 44
За мечтите - имам една - да обиколя света със семейството си и да направя "онези 50 неща преди да умра" - ако сте гледали The Bucket List. Ето това моят Бъкет лист, който изцяло се покрива с мечтата ми да посетя и видя всичко описано в него.Знам че сигурно няма да видя и 1/3 от него, но пък какво ми пречи да мечтая. Hug

1 - плуване с делфини
Те винаги са интригували човечеството с историите за техните мистични способности и супер интелект. Пословичното им любопитство и игривост са пленявали много поколения. Десетки хиляди от вас ни засипаха с и-мейли и телефонни обаждания, за да ни кажат, че най-хубавото нещо, което трябва да направим е да плуваме с делфини.

2 - да се гмуркаш в Големият бариерен риф
Да се гмуркате в най-големия природен аквариум – Големият бариерен риф - е второто ви най-силно желание, измежду нещата, които искате да направите преди да умрете.

3 - полет с Конкорд
Придвижваме се бързо към първите три неща в списъка. Под номер 3 сте поставили Конкорда. Създаден е през 1969 година и наскоро се пенсионира. “Конкорд” взиме разстоянието от 6000 км над Атлантическия океан за 3 часа и половина.

4 - да наблюдаваш кит
От една огромна и страшна риба – към друга, с размерите на двуетажен автобус. Малко са гледките в природата, които те изпълват с такова страхопочитание, както да видиш кит. Да наблюдаваш китове – това е вашият номер 4. Тези невероятни същества могат да плуват със скорост от 35 възела, което е 60 километра в час. Те се потапят на дълбочина 2 километра, а сините китове достигат дължина от 30 метра и тегло над 170 тона.

5 - плуване с акули
Желанието ви да се потопите във водата и да видите отблизко най-прочутите челюсти в света поставя плуването в близост до Голямата бяла акула на пето място. Няколко тона мускули и зъби остри като бръснач. Какво ли е чувството да видиш отблизо тези печално известни челюсти?

6 – скок с парашут
Под номер 6 сте поставили свободно падане със 200 км в час.

7 - полет с балон над Серенгети
Продължаваме да сме в небето за номер 7, но този път летим с по-цивилизована скорост. Всеки трябва да опита поне веднъж да лети с балон! Хората летят с красиви балони от 1783 година, когато на двама благородници от двора на крал Луи ХVІ им дошла умната идея да направят балон от хартия и коприна и да запалят огън под него. Оттогава е имало много чудновати полети с балони. Но в наши дни един специален полет е вдъхновил много от вас – с балон над Серегети при изгрев слънце.

8 - полет със самолет изтребител
А сега към едно по-различно животно – звяр във въздуха. Говорят ли ви нещо имената Айсмън, Гууз и Мавърик? Сигурно, защото получихме хиляди и-мейли от вас, в които пишете, че искате да сте част от екипа на “Топ гън”. Искате да летите със самолет изтребител.

9 - сафари
Номер девет е обединил вашата любов към животните и към природата по особен “див” начин - сафарито.

10 - Северното сияние
Северното сияние е изумително, халюциногенно преживяване, то е най-голямото удоволствие за сетивата, без да имате нужда от забранени лекарства.

11 - да посетиш Мачу Пикчу
Отправяме се по най-пленителната пътека на света. Пътят на инките. Той започва от Куску, минава през смайващите природни красоти на Перу и ни отвежда до спиращия дъха Мачу Пикчу – Изгубеният град на Инките.

12 - да се качиш на най-големия сводест стоманен мост
"Закачалката" е най-големият в света сводест стоманен мост. Той се намира в Сидни. Построен е от 1400 работника и е завършен през 1932 година. Шейсет и шест години по-късно изкачването по него е разрешено и хората могат да се радват на гледката.

13 - почивка на райски остров
Сега идва номер 13. Много им здраве на всички, които мислят, че той носи нещастие. При нас не е така. Защото той ще ви отведе далеч от всичко, на един райски остров!

14 - да караш кола на Формула 1
Сега ще увеличим скоростта, така че затегнете коланите за номер 14 - каране на кола от Формула 1. В ръцете на пилотите тези коли развиват скорост до 320 км в час.

15 - екстремно спускане
Ред е на екстремното спускане сред водната пяна. Виждаш големите бързеи и си мислиш, че ще ги избегнеш, но в следващия момент лодката се насочва право към тях и се преобръщаш. Нещо, което никога не се забравя. Страхотно стимулиращо преживяване.

16 - да посетиш Великата китайска стена
Нека сега да си поемем малко дъх, защото отиваме на разходка – една много, много дълга разходка. Под номер 16 сте гласували за Великата китайска стена. Стената датира отпреди 2000 години. Тук горе цари прекрасно спокойствие. Строежът поразява със своята уникалност.

17 - бънджи скокове
Следва занимание, което сте поставили под номер 17 в списъка. Не сте с всичкия си! Бънджи скокове!

18 - пътуване с влака “Роки Маунтиниър”
От шосе към железопътна линия. Под номер 18 е любимото ви пътешествие с влак. 75 000 човека го правят всяка година. Сред тях са стотици от вас, гласували за влака “Роки Маунтиниър”!

19 - пътуване по шосе номер 66
Все още сме в Америка и е време да се придвижим на запад до легендарното шосе номер 66. Четири хиляди километра, 8 щата, 3 часови зони! Едно невероятно пътуване. Караш по шосе 66 и получаваш урок по история. По прочутия път от Чикаго да Лос Анджелис са преминали хиляди американци, които са се опитвали да избягат от Голямата депресия. Много от тях го помнят като “Пътят на надеждата”.

20 - летене с хеликоптер над Големия каньон
Под номер 20 сте поставили най-страхотното летене с хеликоптер на света. Всяки трябва да прелети с хеликоптер над Големия каньон. Това е нещо абсолютно неописуемо! Едно от седемте чудеса на света. Гледката е изумителна.

21 - да се возиш на Ориент Експрес
Следва един влак, който е вдъхновявал много истории за романтика, интриги и убийства... Ориент експрес. Да, цели композиции от вас искат да пътуват с него, включително и големите му почитатели - Джак и Шърли Оуен. На младини Джак е започнал работа като машинист на парен локомотив. Работил е много години по възстановяване на железопътната линия “Блубел” в Съсекс. Съпругата му Шърли споделя неговата страст. “Петдесет неща, които да направите преди да умрете” ви кани на пътешествие с Ориент експрес от Венеция до Лондон.” След кратка спирка за снимки, идва изненадата за Джак. Специално е поканен отпред при машиниста.

22 - да видиш слон
Номер 22 тежи до 6 тона и е високо почти два метра. Дъмбо беше известен с това, че лети, а Нели - с пътешествията си. Явно не сте ги забравили. Стотици от вас се оказаха луди на тема слонове.

23 - да посетиш Антарктика
Отправяме се на юг, към номер 23 – най-студеният, най-ветровитият, най-ледовитият и най-сухият континент на планетата. Място, което вие страшно много искате да посетите. Майко мила! Антарктика!?! Тук нюансите на синьото са изумителни. Да видиш синьото небе на фона на всичкия този лед би била наистина поразителна гледка.

24 - да караш мотор
Още конски сили под номер 24. Роден за да бъде свободен! Дръжте се здраво! “Няма нищо по-върховно от това да караш мотор. Това е свобода. Сега знам как се чувства орела когато разпери криле и полети”, споделя Карлос Рейес. Не харчете пари за психоаналитици! Купете си мотор!”

25 - да живееш в каубойско ранчо
Преполовихме нашата класация. Под номер 25 е мечтата на градските жители – каубойски живот. Далече от цивилизацията, далече от мобилните телефони - истинско приключение.

26 - да изкачиш Еверест
Тази година одбелязахме 50-годишнината от покоряването на Еверест от сър Едмънд Хилъри и Тензинг Норгей. Оттогава повече от 1500 души са го изкачили. Още повече са достигнали до първия базов лагер. Еверест беше вашият номер 26.

27 - да видиш най-красивитие водопади в света
Ейнджъл, Виктория – не са членове на поп-група, а имена на зрелищни водопади сред прекрасна природа. Заедно с Игуасу и Ниагара, те са най-красивите водопади в света и са включени в списъка на нещата, които да направите преди да умрете.

28 - да летиш в Космоса
Летим нагоре по нашия списък със скоростта на ракета. Напускаме земята и се отправяме в орбита за номер 28.
Изминаха повече от 30 години откакто Нийл Армстронг направи първите си стъпки на Луната, но летенето в Космоса все още ви изпълва със страхопочитание.

29 - да посетиш островите Галапагос
Вече сме на номер 29 и бродим из далечните тихоокеански острови Галапагос. Тук живеят уникални за света птици и животни.

30 - да посетиш джунгла
Навлизаме в челната трийсетица и се отправяме към една от най-гъстите и най-тъмни тропически гори. Стотици от вас мечтаят да си пробиват път през гъста джунгла. Сред тях е и Пат Антъни от Южен Шийлдс. “Отдавна мечтая да отида и да ги видя, защото знам, че са застрашени от изчезване”, споделя Пат.
Пат и съпругът й Хари планирали голямо пътуване, но миналата година Хари се разболял и по-късно починал. Е, как ли ще се почувства Пат ако я поканим да изследва една от най-старите тропически гори в света? Две седмици по-късно и 11 000 км по-далече от Южен Шийлдс, Пат стига до Тáман Нагáра, в сърцето на Малайзия. В Таман Нагара се намира най-дългият в света въжен мост. Висок е около 45 метра, а Пат се страхува от височините. “О, Боже... е, не съм дошла чак до тук за да се откажа. Ще го направя, заради Хари... “, заявява Пат. Тя се срещна с Оранг Асли – хората, които живеят в джунглата. Те я научиха как се правят ловни стрели с отровен връх. “Нещата, които правих са просто невероятни. Сякаш вършиш нещо, което никой преди теб не е правил”, споделя Пат.

31 - да яздиш кон на тропически плаж
Кон. Бряг. Вятър в косите ти. Просто и прекрасно. Голяма част от вас мечтаят да яздят кон по тропически плаж.

32 - да посетиш египетските пирамиди
Отправяме се към пирамидите. Това е нещо, което всички сме виждали на филм, но трябва да отидеш и сам да видиш колко е прекрасно.

33 - от Москва да Владивосток
От скала към едно сурово място – Сибир. Първото от големите световни пътешествия с влак в нашия списък - епичен преход от 10 000 км, което е една четвърт от земното кълбо. Това е, разбира се, Транс-сибирската железница.

34 - да наблюдаваш залеза над Ейърс
Пишете ни, че ако търсим най-красивия изгрев или залез, трябва да отидем при Улару, позната още като Скалата Ейърс в Австралия. Изгревът започва от най-тъмното черно, когато слънцето се издига и огрява скалата. То минава през всичките нюанси на червеното и се превръща в един истински слънчев и горещ австралийски ден. Слънцето пече отгоре, а червеният прах отразява всичко. Цветовете са фантастични.

35 - да се разходиш по крилото на самолет
“Оставете Килиманджаро, аз искам да ходя по крилото на самолет”, заявява Ребека Оувър от Съри. Тя като стотици от вас, иска да я привържат към крилото на самолет и да изпита на свой ред тръпката да ходи по крилото. Тази лудост е започнала от пилотите от Първата световна война, които привързвали горките си приятелки за крилата на самолетите и забавлявали публиката на авиошоута.

36 - да се покатериш на Килиманджаро
Още един вулкан, но този път застинал. Хубаво творение наистина, щом искате да се покатерите чак до върха му. Най-високата планина в Африка - Килиманджаро.

37 - полет над вулкан
“Внимание – пълнежът е горещ”! Толкова горещ, колкото изригваща лава. Стоплете си ръцете на Килауеа – най-активният вулкан на света. Той изригва непрекъснато от 1983 година насам и е прибавил около 16 кв. км земя към големия остров Хавай. За вас да прелетите над вулкана и да наблюдавате как горещата лава се спуска надолу по планината и после в Тихия океан е преживяване за цял живот.

38 - возене с шейна, теглена от хъскита.
Да направляваш кучетата и да усещаш, че имаш или нямаш контрол над тях, е истинската тръпка.

39 - катерене по глетчър
Глетчерът “Франц Йозеф” е един от най стръмните и най-бързо движещите се в Нова Зеландия. Той ви е любимият. С благоговение разказвате за уникалните му ледени водопади, остри върхове, ледени пещери и каньони.

40 - да се повозиш на увеселително влакче
Марк Херингтън и много от вас твърдят, че да се повозиш на увеселително влакче е е едно от задължителните неща в нашия списък.

41 - да уловиш син марлин
Следващата ни спирка е Краля. Не, не е Елвис, а най-големият улов в дълбоките сини води. Номер 41 е да уловиш Син Марлин.

42 - парапланеризъм
Ако не можете да играете голф, се опитайте да излетите в небето без двигател, само чрез въздушните течения.

43 - да играеш голф в Огаста
Голф игрището в Огаста е невероятно място. През 20-те години е било развъдник. В началото на 30-те е закупено от Боби Джоунс – най-добрият играч по онова време. Той и последователите му го превръщат в прекрасно голф игрище. През годините тук са играли генерал Айзенхауер, Тайгър Уудс, Никълъс, Палмър...

44 - да видиш горили в естествената им среда
Планинските горили – най-застрашените от изчезване животни на света. Останали са около 600 от тях в джунглите на централна и източна Африка. Вие твърдите, че да си направиш труда и да отидеш да видиш тези големи маймуни е абсолютно незабравимо преживяване.

45 - да видиш тигри в дивата природа
Следват големи котки с красива окраска, които могат да ви схрускат без да им мигне окото.
Преди 1000 години е имало около 100 000 тигри, живеещи на свобода. Днес, заради бракониерство и заради унищожаването на естествения им ареал те са останали по-малко от 7000.

46 - Креста Рън
Колко от вас смятат, че най-добрият начин да покачиш адреналина е да се спуснеш с 130 км в час по безпощаден леден улей дълъг повече от километър, върху нещо не по-голямо от тава за печене? Отговорът е: хиляди! Екшън откачалки от цялата страна ни се обадиха за да ни кажат, че е абсолютно задължително да се спуснете с главата напред по Креста Рън в Сейнт Мориц. Изграден през 1885 г. от англичани, изпратени в Швейцария за възстановяване, улеят Креста Рън се е превърнал в едно от най-легендарните спортни предизвикателства в света. Това е най-страшната ледена шанца в света!

47 - Уолт Дисни Уърлд, Флорида
Земята на вълшебствата, щастието и веселието. Мястото, където магията наистина съществува, това е вашият номер 47.

48 - Лас Вегас
Под номер 48 е играта на на хазарт в Лас Вегас,

49 - посещение на Сепилок, най-големият резерват за орангутани в света
Сепилок е най-големият резерват за орангутани в света. Там се отглеждат осиротели орангутани и такива, живели в пленничество, докато се почувстват достатъчно добре за да живеят самостоятелно

50: наблюдаване на полярни мечки
За да осъществите номер 50, е необходимо да се доближите и да опознаете най-голямото месоядно животно на сушата в най-студените кътчета на земята.

Полярните мечки могат да тежат колкото 15 човека и да бягат с повече от 40 км в час. Далечният град Чърчил в северна Канада е известна като световната столица на полярните мечки.

И едно добавено от мен 51-во място- Както някой преди беше писал- Да посетя Ирландия!

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 15:08 от Aquariel

Общи условия

Активация на акаунт