АПРИЛските деца са на мама и тати малките слънца!

• 13 522
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Сега ще пробвам да сложа снимките Simple Smile
Първата, тук е на 10-15 минути  Heart Eyes :

А това е една от последните:

# 91
  • София
Добро утро  Hug

Влизам набързо, за да се похваля - днес малката ми дъщеря ДЕСИ става на 10 години. Тя избра тортата, с която да ви почерпи :

Много ми е мъчно, че точно на рожденния си ден е болна Sad От снощи е на антибиотик, но пък поне нощес не вдига температура...Моля се да е здрава, безгрижна и мнооооого щастлива  Praynig

Бебчовците са разкошни и разликата преди-сега е просто изумителна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 12:37 от ВаняМ

# 92
  • Popovo
За раждането си спомням със смесени чувства. Ужас, защото ако ги нямаше акушерките щях да си родя сама в пред родилно и радост защото всичко мина все пак без проблеми. Доктора ми дойде към 3 през нощта, прегледа ме и каза че няма да родя до сутринта отиде и си легна, обаче моето овне си имаше други планове и се появи в 3:30 часа в пред родилно. На масата в родилно отидох сама, за да ме зашие гинеколога, когото събудиха пред свършен факт.
Последната ни вечер в болницата Гого беше в кувьоз на синя лампа, заради силно изразена жълтеница. Изкарах нощта пред стаята в която беше, той плаче вътре, а аз отвън, че не мога да му помогна.

Акварел, да поотраснат малко децата и да хващаме самолета за Ирландия  Mr. Green

Ваня, да ти е жива и здрава рожденичката и бързо да оздравява   bouquet

# 93
ето ни и нас на изписването

и сега

# 94
Добро утро и от нас ,много са ви  сладки бебоците на всички
Ние сега илизаме на разходка докато пак не е станало много топло и после ще се видим пак  Grinning

# 95
А добър ви деннннн  , така виждам от доста време много момичета питат как се слагат снимки в мненията и не знам дали някой им обяснява на "лични", та аз с моя скромен опит  ще опитам да обясня....как правя аз: Влизам в Google, горе в ляво има опция "Изображения", избирам я и в страницата която се отваря вече си пиша каква картинка търся(например "торта", "кафе", "цветя" и т.н.) и съответно ми излизат различни изображения, аз си харесвам някое, избирам си го с мишката и ми се отваря друг прозорец (или страницата, в която е било поместена картинката), цъкам с десен бутон в/у него, избирам от падащото меню Properties и там където е Address URL е адреса на снимката, който започва с http:// и завършва с jpg или gif, та копирам го този адрес целия (http://.......jpg) и се връщам вече в поста си. там отгоре където са иконките за шрифта има икона "вмъкни изображение", натискам я и ми излиза ей това и по средата между двете скоби поставям копирания адрес на снимката за да стане нещо такова !И това е. По същия начин се слагат и снимки от snimka.bg, всяка снимка си има адрес. Дано сте ме разбрали и не съм досадила на някой   bouquet
 Ясмина, Невена за нас ли се беше наконтила? Многи съжалявам че не ви видях, но нали на последната консултация педиатърката не ни даде час а каза да звъннем по-нататък и аз като се обадих говорих със сестрата и тя ни записа за утре в 17:20......а на вас кога ще ви е следващата конс-я? Аз малко се притеснявам, че Самуил доста засили кихавиците напоследък и да не вземе да се разболее баш за последния Пентаксим...

# 96
Добро утро, мацки !
Айде на кафетоооо

Откак се научих да слагам снимки, станах голяма фенка . За това благодаря искрено на сладураната
Стефинка

Ето и една песен за разсънване и раздвижване
http://vbox7.com/play:2ec24b31

# 97
Лелеее,много съм залюхана !  ooooh!
Ваня М , честита ти рожденичка, да ти е жива и здрава и много да те радва !   bouquet

Доли, честита ви годишнина ! Само любов и мир да цари у вас още поне 20 по 2 години !   bouquet

Честито и на сладките месечинковци !!! Heart Eyes

# 98
здравейте и  от мен.

Благодаря на всички  за пожеланията.

Емма тенкю за обяснението  за картинките.

Сега ще пробвам дано  да съм разбрала

http://lh6.ggpht.com/TrifonHadzhiyski/SAsUb0cH5lI/AAAAAAAACK8/Zg … 27.JPG?imgmax=512
 на два дена

http://lh4.ggpht.com/TrifonHadzhiyski/SKmGpvQg9RI/AAAAAAAADgQ/3c … 75.JPG?imgmax=512

Преди  една седмица
а защо излиза линка е не директно снимката?

Ваня честита ти  режденничка. Да ти  е жива и  здрава

# 99
Така нека и аз се пробвам да видим дали ще къча някоя снимка на Габи   
Преди на няколко часа е тук 

и от днес

Лелеле стана благодаря ти многоооо Емма   newsm44 newsm51

# 100
здравейте и  от мен.

Благодаря на всички  за пожеланията.

Емма тенкю за обяснението  за картинките.

Сега ще пробвам дано  да съм разбрала

на два дена

Преди  една седмица
а защо излиза линка е не директно снимката?

Ваня честита ти  режденничка. Да ти  е жива и  здрава
desita, адреса на снимката да е поставен между двете скоби , които се показват като натиснеш "вмъкни изображение" в поста ти.

# 101
  • София
Добро утро и от нас!

Честито на празнуващите днес! baloni

Много готина тема сте отворили със снимките преди и сега - всички бебчета са големи бонбони!

Ето го и Марти!

- тук е на 1 ден

- а тази снимка е от миналата седмица

# 102
  • София
Добро утро и от нас  bouquet

ВаняМ,честита ти рожденничка ти да е жива и здрава! newsm67
Доли,честита годишнина с пожелание за поне още сто години любов и семейно щастие! txtloves

Сега  smile3508 да се включа и аз по темите: за раждането/13 часа/си спомням със смесени чувства/започнах да раждам при 8-9см. разкритие което е равно на многооо шевове/, но пак бих минала през това- резултатът си заслужава Mr. Green
Ще се опитам да кача и аз снимки и ако успея ще е благодарение на Еммаnewsm51
преди- на 24часа и 12минути и сега

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 10:42 от hrisi_g

# 103
Дойка, какъв ти е усмихнат Марти! Страхотен е Hug

Доли, честита годишнина. Още много по 2 години да се обичате Hug

ВаняМ, честита ти рожденничка. Дано да се оправи скоро. Какъв подарък си й замислила?

За раждането - аз много бях чела за активното раждане (най-вее от сайта на Естествено) и точно така исках да родя. Но понеже ми беше първо раждане не бях достатъчно настоятелна и смела. За съжаление този тип раждане е още много непопулярен в БГ макар че познавам жени, на които им се е случило. Не съм чела статията в По-здрави за "секцио или не" и не знам там как са го обяснили. Това, което Естествено се опитват да популяризират, е активно раждане. Тоест жената да има възможността сама да решава кое как да се случва с тялото й - да сменя позиции по време на контракции, да я масажира партньора й и тн. Следващото ми раждане със сигурност ще се опитам да е такова.

Мацки, спирам, защото по часът на мама дават точно за раждането вкъщи. Звучи супер от устата на тези двамата (това е повторение), но на мен ми е твърде екстремно. Хайде пускайте ТВтата:)

# 104
  • София
Нещо много малки ми станаха снимките  newsm78, ама все пак и това си е напредък Grinning

Щях да забравя:
  bigdance2Честита месечинка на празнуващите днес бебоци!  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт