АПРИЛските деца са на мама и тати малките слънца!

• 13 533
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
  • в илюзия
Сега разглеждам снимките от сватбата и съм забравила да ви покажа една мноооого важна :

от дясно на ляво Виктор - мъжа на Стефинка , аз , моя милост и Стефинка

Много се радвам , че в този форум намерих такава приятелка  Hug

# 76
  • Добрич
Eх,че сте готини Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 77
Това е от снощи   ,   последната снимка долу е едно клипче с много смях       

http://picasaweb.google.com/nanaimarin/BabyBoris?authkey=kfnvXS0XBAQ

А това е първата             http://picasaweb.google.com/nanaimarin/BabyBoris/photo?authkey=k … 88697267419547186

Ех,аз мечтая да живеем като бели хора в уютна държава,да пътувам много,да имам мое жилище(то аз и сега имам ,но ще го изплащам 30 години и е лудница),да имам още деца,да съм слаааба,около мен все така да има много любов и да сме здрави     

Ох,Веси Hug Hug Hug Hug

много сладки снимки.Скоро ще го видя на живо твоя сладур. newsm51

# 78
  • Варна
Ох, айде да си заминават тези вируси и всички болни утре да са тип топ!  Hug  Hug  Hug

vesy1 Това направо си е било кошмар! Няма по-тежко за една майка детенцето й да е болничко. Радвам се. че вече сте го преодолели.

за летния вирус, който протича с разстройство и повръщане пробвайте Arsenicum Album 30CH, хомеопатично е, много ефикасно и бързо пресича вируса. Пие се 3 дни по 3*3гр, после 3 дни по 3гр веднъж на ден. Нас това ни е спасявало много пъти.  Peace
темата за снимките преди и сега е много забавна. Удивително е как са се променили за 4 месеца и все пак как чертите им са били оформени като новородени. Аз ще снимам утре мойта кокона и ще пусна снимки.

Днес бяхме на консултация и резултата е 6690/65см. Порастнала е с 650гр и 3см, докторката е доволна, макар, че давала "най-много до 500гр."  Laughing vercho, Ава май поведе в килограмите, досега бяхме еднакви горе долу.  Grinning

Биха й ваксината и пак нямаше рев. Бяхме се накиприли със специален тоалет, ама Самуил не дойде.  Crossing Arms Що така?

за раждането си спомням доста често и винаги с приятно чувство, моето раждане беше приказка и даже ми е мъчно, че ми беше за последно.

arodoet2 Много сте хубави всичките!  Hug  Heart Eyes
аз смятам да мина на ПЕрсил сенситив, чакам да ми свърши Сано. Пера заедно дрехите на децата, а Саното наистина не изпира добре. Дрехите на Невенка се нуждаят само от ароматизиране, но дрехите на баткото са  Shocked

и най накрая моля да впишете в книгата за похвали Невена, която от няколо дни започна да спи в кошарката си през нощта. Е, вярно само до към 4 часа сутринта, но пак е нещо.  Wink

И да не забравя да благодаря на Sisee за темата, пусната чак от Тервел.  Heart Eyes

# 79
Izvinqvam se za latinicata,no v momenta nqmam drug izbor!  bouquet
 Emma dietata v nikakuv sluchai ne e obezsilvashta! Peace
 Na vuprosa ti-moje da hapvash nai-veche teleshka kaima i kaima,koqto e s tlustini 10-15 procenta,koeto razbira se e absurdno da se preceni #Crazy Az da ti kaja sum si hapvala kaima! Kafe sum si pila prez cqloto vreme,a otnosno sladichkoto-qm si oveseni trici s med i stava mn gotino desertche!
 Otnosno teq prostotii s rajdaneto i kurmeneto-nqmam dumi kakvi gluposti! Vuobshte ne se chuvstvam losha maika ili neshto podobno! A za kurmeneto-ne sum si izbrala sama da ne kurmq!!!
 Ima tolkova jeni,koito rajdat estestveno i kurmqt,v sravnenie s koito sum 100 puti po-dobra maika! Mnogo hora mi kazvat,che chak e uchudvashto kak dobre si gledam deteto i mu se otdavam izcqlo! Imam predvid,che si pravq sama vsichko za neq,vodq q navsqkude s men-mnogo puti sa mi predlagali da izlqza nqkude,da si pochina,da mi q gledat za edin den i tn-neshta,koito mnogo jeni pravqt,no az ne! I ako tova,che ne i butam cica v ustata me pravi po-malko maika-extra #Cussing out

# 80
Ето ни и нас преди и след:[/www.album.bg/theodora/images/3218985][/http://www.album.bg/theodora/images/5987134/
Приятна вечер и нека лошото остане зад нас!
PS.Всъщност не съм сигурна дали така се качват снимки, но ще опитам даже и с риск да се изложа мноого.

# 81
Akvarel vzehte li kosharka? Nie dnes kupihme -mnogo e sladka na Giordani i e mnogo udobno! Vie na koq ste se spreli? Wink

# 82
веси1, много неприятна случка - радвам се, че е зад гърба ви. Дано сега всичко да тръгне като по вода Praynig

Лурдес, аз често ходя на срещите на Естествено и харесвам голяма част от философията им. Някои неща са ми крайни (въобще или за моя начин на живот), но като цяло Естествено се опитват да популяризират едно съжителство с детето, което да е в хармония с природата. Според мен, това е чудесно. От друга страна, не намирам, че ако на една майка й се е наложило да роди секцио или да захрани с АМ трябва да се чувства по-лоша майка Naughty Напротив - най-добрата майка е спокойната, уверената и любящата Heart Eyes Peace Hug

# 83
Vercho poslednoto ti izechenie e strahotno smile3525

# 84
Хайде и аз да кача снимки
-тук е на изписването-на 4 дни
-а тази е от миналата седмица
Дано съм успяла да ги кача като хората.
Лека вечер от мен.

# 85
  • Бургас
Хайде и аз да се отчета със снимките
Тази първата е точно 12 часа след като се роди - аз все още бях в реанимацията, показали я на Милен и той естествено първо я снимал  Laughing

А тази е преди 10 дни, малко след като я кръстихме

Веси, не мога да си представя какво ти е било и се моля на никого да не се случва...  Praynig Дано се оправи детенце и да нямате повече ядове...
Акварел, аз имах подобна случка на твоята в болницата. При нас бебенцата ги носеха сутрин и следобяд. Обаче на 4-тия ден имаше много раждания и сестрата, която се грижеше за бебенцата влязла и в операционната. И минава вече повече от час от часа, в който се кърмехме, на мен гърдите ми ще се пръснат, а на всичкото отгоре отивам да я видя през стъклото, а тя реве та се къса. Притесних се аз, опитах да вляза - не може. Взех да се оглеждам - няма никой. А дечко реве. И на мен като ми стана нещо - гледам я през стъклото и сърцето ми се къса. Звъннах на майка ми, защото си помислих, че тя е единственият човек, който ще ме разбере. И като й чух гласа... и ревнах. След малко сестрата се върна и аз веднага отидох да си взема детенце. Само докато я гушнах и тя спря да плаче. Сега докато пиша и сълзите ми текнаха...
А иначе никога няма да забравя първия миг - мига, в която ми я донесоха да я видя... Никога няма да забравя чувството... Бях /и съм/ най-щастливата жена на света...  Heart Eyes
Въпреки, че вече е късно вечерта, искам да честитя на всички рожденници и да им пожелая да са най-вече здрави и много щастливи!!!

За малко да забравя - Акварел - относно 51-вата ти мечта - за Ирландия - моята най-добра приятелка работи там и от 2 години ме кара да й идем на гости... Само малко смелост ми трябва да кача Мимето на самолет и отлитаме натам  Grinning
А иначе за мечтите - моята най-съкровенна мечта вече е реалност - имам си детенце...  Heart Eyes

Съжалявам, че стана малко дълго, но днес явно е ден на дългите постове  Wink

# 86
Яна ами харесахме една в Хиполенд, май беше на Чиполино (дано не те лъжа) тя е по-квадратна от другите и като че ли е повече за игра, сгъваема е, обаче имаха само изложената. Васко ходи и до Пигис-там са му казали че ще имат същия модел в сряда! И тогава ще ходим евентуално да я взимаме-като цена беше около 100лв  Peace Честита ви кошарка, със здраве да си я ползвате  Hug

Милена наистина почти еднакви случки сме имали, значи знаеш как съм се чувствала, ама при тебе е било даже по-гадно защото не си можела да я вземеш веднага  Sad
Ох такъв мерак ми е за тая Ирландия (хората искат по Хамериката да ходят, или по Френско някъде), а аз там. От филмите съм си я харесала тая държава, имат страхотно интересен бит и култура и келтите и танците им...а и какви легенди и митове имат  Wink  Heart Eyes А пък за уискито няма да коментирам Crazy И климата им е страхотен, за човек които обича хладното и ветровито време! Ако имаш снимки пратени от твоята приятелка може да дадеш да оплакнем окото тука. Аз ако съм на тебе ще изчакам до другата година и хващам Мимето и мъжо и на самолета- директно съм там  Mr. Green А като знам какви снимки ще направите с мъжа ти-невероятни!     bouquet 

ето нещо красиво и за окото и за ухото http://www.vbox7.com/play:137752fa 

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 01:25 от Aquariel

# 87
ще ме разревете и мен .......
спомних си когато в детското беше под въпрос ще ни изписват или не и трябваше да му взимат кръв . за изследвания ...............една некадърна сестра го надупчи на 3 места и малкото ми бебенце се късаше от рев плачеше толкова жално .......аз плачех на вратата а тя като ме видя и дойде и ми тръшна вратата под носа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire никога не съм изпитвала такъв гняв  #2gunfire исках да я убия вещицата мръсна  #2gunfire после го гушнах и плачех а той ококори малките си очички и спря да плаче  веднага  Cry 

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 01:24 от cenitelkata

# 88
Лурдес, аз често ходя на срещите на Естествено и харесвам голяма част от философията им. Някои неща са ми крайни (въобще или за моя начин на живот), но като цяло Естествено се опитват да популяризират едно съжителство с детето, което да е в хармония с природата. Според мен, това е чудесно. От друга страна, не намирам, че ако на една майка й се е наложило да роди секцио или да захрани с АМ трябва да се чувства по-лоша майка Naughty Напротив - най-добрата майка е спокойната, уверената и любящата Heart Eyes Peace Hug

Абсолютно подкрепям хармонията с природата, но пък прекалено силното популяризиране стресира понякога майките, които не успяват да кърмят, които раждат секцио, поне на мене така са ми са се сторили нещата, може и да греша Wink Wink
Все пак важното е бебчетата да имат спокойна майка, която е в хармония и със себе си!! Simple Smile Hug Peace Blush  bouquet Heart Eyes

# 89
  • София
Добро утро мацки Simple Smile

Моето мнение също е, че това по какъв начин сме родили не ни прави по-добри или по-лоши майки, както каза Хиксита има майки които раждат нормално пък си хвърлят децата.
За раждането си спомням с много противоречиви чувства все още, защото уж всичко беше наред първите 3 часа и като го вкараха в кувиоза .......... това беше най-кошмарната нощ в живота ми! Закована на това легло след операцията и по никакъв начин немога да му помогна, неможех дори да го видя и само влизаха акушерките и на въпросите ми се отговаряше с "нищо не се знае" и аз рев..........абе ужас, минало важоното е че сега вече всичко е наред. Следващите дни когато започнаха да го захранват през 10 минути ме питаха и педиатрите и акушерките, нямам ли кърма, колко е важно за него да му давам в този момент, а на мен тогава гърдите ми едни меки, все едно не съм раждала и никакви признаци за кърма и тогава пак рев, абеееее ужас беше! А най-прекрасния ми спомен е когато ми го подадоха да го целуна след като го извадиха от мен, един такъв розов, мазен, топъл и ревящ, няма по-прекрасно нещо от това  Heart Eyes  Hug
Снимки немога да сложа, но по-късно ще се опитам Simple Smile
За дърпането на пишката, Ради все още не е открил, че притежава такова нещо  Laughing

Аз имам едни опасения обаче, че на Ради не му стига папото и просто незнам какво да правя Thinking Той яде по 180 мл просто немога да му ги увелича, мисля че е прекалено малък за да яде по 210 мл или повече, направо съм се вкарала в едни размисли, а тази нощ се събуди в 3, дадох му бибата и пак откърти ама подозирам, че може и гладен да е бил, а той попринцип си спи по цяла нощ от почти три месеца. Някакви идей имате ли какво да правя?

Ние с мъжо днес имаме годишнина от сватбата, правим скормни две години семеен живот Simple Smile И аз немога да слагам от онези прекрасни снимки затова почерпете се за наше здраве с каквото ви е кеф на душата   party023 beer Wine Glass cook

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ И МЕСЕЧИНКОВЦИ ОТ ВЧЕРА!   bouquet ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!   bouquet

Хубав ден от нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт