АПРИЛските деца са на мама и тати малките слънца!

• 13 536
  • 270
  •   1
Отговори
# 60
vesy1, пиши какво е казал УНГ специалиста, според мен не е от водата, но ми е интересно, моята дъщеря много си е патила от уши, та съм понаучила това-онова. Радвам се че сте по-добре.  Simple Smile

Момичета, стига с това раждане бре, нали мина  ooooh!

# 61
  • София
Vesy1, сълзи ми избиха на очите докато четях какво сте преживели...Дано никога повече не ви се случва такова нещо  Praynig Абе на никой да не му се случва!

И аз си гледам детето, че е като парцал в момента, но тя все пак е на 10 години и може да си каже какво й е. А една такава малка душица...УЖАС!!! Добре, че лошото е вече зад гърба ви!

Пишката Коско си я е напипвал няколко пъти и тогава пада яко дърпане и щипане. Но аз изобщо не му обръщам внимание - нито му се карам, нито му се радвам. Все едно си пипа ръката например...

А за раждането - секцио или нормално...Не разбирам какво значение има ?! Да си майка не значи само да родиш едно бебе, а значи да се грижиш за него, да го възпиташ...ей такива работи...Както и кърменето - може да има разлика, но тя е от чисто емоционално естество, при това най-вече за майката. Детето трябва да се чувства сигурно, спокойно и обичано!
За протокола - и трите пъти съм раждала нормално, и трите пъти съм кърмила. АМ от днес давам на Косьо, защото следващите 3 дни няма да ме има през деня и това ще му е менюто (+ зеленчуковото пюре на обяд и плодово между храненията). Нямам никакви угризения, че минава на АМ - това не ме кара да се чувствам лоша майка.  Peace Честно казано лоша майка се чувствам, защото вместо да си изведа детето на въздух, аз се подмотвам вкъщи ...

Честит празник на всички, които имат такъв ! Желая ви здраве, здраве и още повече здраве!  newsm51

# 62
Ааа, не! Naughty Емма, какви са тия приказки! Crossing Arms Секцио-секцио, голяма работа!  Нали е важното бебчето да е щастливо и здраво дете! Както казва Хикси - не по домовете Naughty
Също като спора дето винаги го има - кой кога родил, млад ли, стар ли, въобще - няма оправия!
Между другото аз ще продължа с темата, нищо че къщата ми е пълна кочина, мързи ме и нищо нЕМа да пипам днеска Mr. Green
Има пропагандиране на всичко ЕВСТЕВСТВЕНО - бъркам го нарочно - нормално раждане, кърмене, раждане вкъщи! Shocked Shocked Има и сайт който носи същото име. Излиза, че едва ли не родилите в болница са по-малко родили от родилите вкъщи! Също и кърмене едва ли не до 1 -ви клас ooooh! Пък ако не кърмиш, едва ли не тровиш детето с АМ! Stop
Съжалявам, ама не ми харесват тия работи. Дайте да направим един сайт - ИЗКУСТВЕНО - за мамите родили секцио, даващи АМ, родили в болница Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Веси, мила, какво чудо е било Confused Hug Hug Hug На никой да не се случва Praynig Praynig Praynig

# 63
vesy1, дано да са широки каналчетата!  Praynig И у дома често срещано явление са ушните инфекции- Теди прави отити от нищо и никаква хрема  #Crazy #Crazy #Crazy
Така се почна още като беше бебе.... и досега е така.  Tired При него каналите са тесни и с това обясняват непрекъснатите му проблеми.  ooooh! Минахме и варианта, че като се махне третата сливица проблемите ще престанат.... Да, ама не!  Naughty
Дано само заради другата инфекция да се е получила възпалението на ушетата...
Awake може да се възпали ухото от вода, ако канала е тесен и не изтече обратно, а се задържи по- дълго време в ухото...   Rolling Eyes

# 64
ЛЕЛЕ ВЕСИ КАКВО СТЕ ИЗЖИВЕЛИ!!!  #Crazy #Crazy #Crazy
Милата Беа, ужас направо! Добре че всичко е поотминало. Ще се оправите ще видиш. А вярно ли има бебешки тапи за ушета, още днес ще потърся по магазините! Че и мене доки ме наплаши с това влизане на вода в ушите, ама то имало за какво де  #Crazy

Ох днес съм "постоянното присъствие"  Blush Embarassed Embarassed Embarassed

Ами и аз не съм ги купила още ще търся привечер като излезем.Като намеря ще ти кажа какви са. Аз сама се усетих по едно време че нещо не и пазя много ушите ама то докато не ти се случи нещо.................
То не е и сигурно че е от вода но това може да едната възможнаст.По принцип ми изброиха и още няколко но аз тогава много много не чувах- широки канали, на носа някъкви пък стеснени стени и аз незнам.Ще видим утре.
Оо изследванията се оказа че има и някакъв ид анемия защото хемоглобина и е 90 при 120 минимум- поне така ми обясниха.Но моя док ми каза да не го мисля това сега че може и от инфекцията да е.Ще изчакаме другата седмица ще пуснем пак изследвания и ако тогава е пак така вече ще ходим при специалист.Лечението било само с капки и като се хване навреме лесно се оправя.

# 65
  • Добрич
Eхо!Ние се прибрахме от разходка.

Ох,дано не забравя нещо:

Пишката-не си я пипа,ама се хили доволно когато му я мия Grinning

Прах-започнах с персил,много му се кефих докато бебо не се изприщи,сега сме на сано-така или иначе нищо не може да изпере морковите ooooh!

Раждането-все още ми е дълбока травма и не знам дали ще отмине-толкова исках да гушна бебчо,а те ми го взеха за да го спасяват и така..за мен остана кърпенето,а колко болеше при това раждане........оооооох 13 часа Shocked

От сърце пожелавам на всички болни да се оправят бързо-като чета какво сте патили и още боледувате..

# 66
Vesy1, сълзи ми избиха на очите докато четях какво сте преживели...Дано никога повече не ви се случва такова нещо  Praynig Абе на никой да не му се случва!

И аз си гледам детето, че е като парцал в момента, но тя все пак е на 10 години и може да си каже какво й е. А една такава малка душица...УЖАС!!! Добре, че лошото е вече зад гърба ви!

Ох направо не искам да се сещам.Само това си мислех през цялото време как не може да ми каже какво я боли.Накрая горкото вече свикна да и вливат АБ.А като и махаха абуката и гледаше само тъжно тъжно без да издаде и звук.Обаче не искаше никой друг освен мен.Беше като залепена и денем и нощем.В болницата ми казваха че винаги е така като са болни бебенцата-само при мама са по-спокойни.От вторник до снощи не бях спала почти.Накрая започнах и да повръщам от напрежение.Абе ужас ужас, не искам да си спомням изобщо-минало заминало Hug

# 67
  • Добрич
 Това е от снощи   ,   последната снимка долу е едно клипче с много смях        

http://picasaweb.google.com/nanaimarin/BabyBoris?authkey=kfnvXS0XBAQ

А това е първата             http://picasaweb.google.com/nanaimarin/BabyBoris/photo?authkey=k … 88697267419547186

Ех,аз мечтая да живеем като бели хора в уютна държава,да пътувам много,да имам мое жилище(то аз и сега имам ,но ще го изплащам 30 години и е лудница),да имам още деца,да съм слаааба,около мен все така да има много любов и да сме здрави    

Ох,Веси Hug Hug Hug Hug

# 68
  • Русе
Здравейте и от нас набързо  Hug !!!

Аз само да покажа две снимки от преди и сега  Wink

Тук е на няколко часа   ,а тука е сниман преди няколко дена

Абе къде се загуби Ася20   newsm78 ???

# 69
  • Popovo
Тук Гого е на няколко часа а тук е сниман преди 2 седмици.

Веси, нацелувай малката и никакви болести повече  Hug

# 70
Честито на всички рожденици!Много здраве и късмет! bouquet
Свате, честит рожден ден и на теб на патерица! Wink

Мерси,свате !!!  bouquet
Мерси и на Хикси и на всички момичета !!!  Hug
 Ето я и моята Доротея
Преди

и сега

# 71
Уф, тея щуротии за истинските и по-истинските майки  Crazy. Това никога не съм го разбирала...Аз пък си избрах да родя секцио и хич не съжалявам, нито се чувствам по-малко майка. Никой не може да ми отнеме това прекрасно чувство Heart Eyes Hug
Веси, дано нямате повече такива преживелици!!!
Аквариел, в списъка има хубави идеи - всеки може да си направи и негов  Simple Smile На мен този ми е доста американски, а и бих си добавила ваканция по плажовете на Копа Кабана  Blush

ЛАра 1 ,абсолютно съм съгласна с теб ! Hug
Къде е Милени???

# 72
Ние се прибрахме от консулт. - вече сме дълги 65 см и тежим 6.420  baby_neutral Биха ни втория Пентаксим и сега е нервеннннн  ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy
За пипането на пишката - Макси само я гледа странно когато му я забелвам, иначе изобщо не се впечатлява и не забелязва, че има там нещо висящо  Joy Joy
Vesy1, направо сте изживели някакъв неописуем кошмар Shocked-дано се оправят по-бързо детенце. Peace
Ето ни и нас преди и след:

# 73
  • в илюзия
Мерси за отговорите  Hug Hug Hug
за темата със снимките
Преди na 2 dena
Сега вчера

# 74
  • Бургас
Честито на всички, които имат повод да празнуват и де почерпят Wink
  bouquet  bouquet  bouquet - да сте живи и здрави, и много щастливи Hug
При нас положението се влоши Tired, всички са болни, само аз удържам фронта засега. Илчо още е с 39 температура, снощи се наложи да викам бърза помощ заради мъжа ми, а днес и Дима е с разстройство, повръщане и не иска да яде нищо Cry Ще откача вече, за капак разкъртихме мокрото помещение и започваме ремонт, и както можете да се досетите къщата е с краката нагоре, а аз снова между стаите като линейка. Чака ме още една дълга и безсънна нощ Tired

Общи условия

Активация на акаунт