АПРИЛските деца са на мама и тати малките слънца!

• 13 539
  • 270
  •   1
Отговори
# 45
много са големи снимките за което се извинявам ама не мога да ги намаля  Embarassed
преди

сега се вижда на снимката в подписа  Grinning

Cow Лили е невероятна и на снимката с лентата е като от старите ленти  Hug и тя прилича на малко момиченце не на бебе

# 46
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ И НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на Doroty_d!
/на патеричка  Wink /

Aquariel, Емма страхотни предложения!  Peace
искам да съм винаги бременна  Mr. Green ( ох я да внимавам какво си искам да не ми се сбъдне  Laughing)
  Peace И на ми харесваше да съм бременна  Joy Joy Joy
Пете, толкова хубаво ми стана като като прочетох поста ти...., че забравих какво щях да пиша...   33uu
Ама това със сълзите и аз бях така- та дори и след раждането ми бяха мокри бузите...   Simple Smile Докато се обадя на близките- то смях и рев едновременно, а те не могат да ме разберат...  Laughing Laughing Laughing
Но най- големият куриоз от раждането беше, че родих в предродилна  Crazy Crazy Crazy
Докторът и акушерката луднаха  Laughing Laughing Laughing , ама всичко мина по ноти  Peace  Точно като родих , а Стефчо още с пъпната връв и акушерката вика:"Тоя телефон снима ли?" А аз ей така зяпам  Shocked и докато вдяна... Ама го щракнах, а жената ми го държеше , да е жива и здрава- сори, но снимките са ми още в телефона и не съм ги сваляла/има проблем/ Embarassed Embarassed Embarassed- друг път ще ги показвам... А докторът ми вика:"Айде сега в родилна на масата- да видя дали има за кърпене" Това вече ми дойде в повече щото постоянно се дрънках с него, че искам да мина без шевове  Mr. Green , но пак леко минах- с един външен.  Grinning
Аз раждах във В. Търново, а там децата са в стаите на родилките от раждането, до изписването- само на по- тежко родилите майки бебчетата са отделно.  Peace Стефан още от родилния се скъсваше да реве  Sick  А Теди беше такъв кротанчо  Simple Smile

пфуу пак съм се оляла.....  Embarassed Embarassed Embarassed/ша ма звинявате мнооого   bouquet / да бе да Aquariel ме е минала  Laughing Laughing Laughing Embarassed

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 15:02 от hiksita

# 47
Честито на всички рожденици!Много здраве и късмет! bouquet
Свате, честит рожден ден и на теб на патерица! Wink

# 48
Ей , човек не може да ви възбуди вниманието !!!!  А аз си мислех , че съм задала интересен въпрос .
Приятен ден !!!!

# 49
хикси аз най-много плаках когато се обадих на мама  Rolling Eyes а тя милата само хлипаше отсреща аз говоря на "размазан " плачещ  Mr. Green ама се разбрахме де ........ също така тогава в същия ден имах среща с една тайфа бременни кореми от форума ........(ей настръхнах  ) а те не знаеха ,че съм родила нямах търпение да стане 7 часа да се обадя на Мирката  Mr. Green и после исках да ги видя веднага ..........  после четох и форума като се прибрах от болницата не само аз останах изненадана и съфорумките бяха  Blush най-вече от съвпадението с моя рожден ден .
върнах се почти 5 месеца назад  Rolling Eyes

Миленче Сашко не спира да я пипа тая пишка само му правим забележки и това е от .............както я е открил ,че я има  Joy
Стефи я пипа ама рядко повече му харесва да плиска водата ръкомаха много ,ама тои е и дебеличък и не му е удобно да я пипа много много  Mr. Green

# 50
milenaq, моя Калоян не си играе с пишката.

# 51
airin555 кутията ти е препълнена! Не можах да ти отговоря на лични - ще го направя тук.... - Не съм захранила все още!  Naughty
Може би следващият месец, когато Стефчо направи 5м.
  Thinking

В тая връзка искам да помоля Сисе да пусне анкета -захранихте ли? с отговори ДА/НЕ

Doroty_d добре дошла! И си пази нервите- не се впрягай!  bouquet  bouquet  bouquet

ВаняМ дано това е края на грипа, който ви мъчи семейството! Скорошно оправяне на дечицата!  Hug  bouquet  bouquet

Ародоет аз пера с Тео бебе... Не мога да ти отговоря...  Thinking

milenag Стефчо имаше един период, в който си   hahahaопъваше пишката винаги като му сменях памперса  Laughing Laughing Laughing , но скоро не се е сещал  Laughing Може би реагира със смях, ако и вие му се смеете- поне при нас бе така.  Simple Smile

Aquariel, много си права за токсините,които се отделят в кърмата при кърмене  Peace
Аз като не слушах - така изприщих Стефан от тия диети  Banghead Съветът към кърмещите жени, които са на диета е да свалят максимум по 2кг на месец! 
  Mr. Green

# 52
Аз пък днес си купих списание "По-здрави" ( с Бойко отпред  Mr. Green) защото нали имало статия "ЗА и Против секциото" и ми беше интересно.....ама вече не ми е! Имам чувството, че все едно не съм истинска майка задето не съм родила нормално  Sad, или може би се чувствам така, както се чувстват майките, които не кърмят (простете за сравнението, то е съвсем добронамерено).....ами да не съм половин човек като е било с операция, а не нормално.....
  Сори за приказките Не по темата

# 53
Емма напълно те разбирам за какво говориш. аз винаги съм мислила че ще родя нормално, но уви по медицински причини се наложи секцио..и какво от това?! Бях си в съзнание, чух как проплака бебето, видях си го. Малко ми е криво че не съм усетила какво е да излиза чповече от тебе, ама каквото такова, не съжелявай никога за нищо. Така е трябвало да стане! Важното е че и бебето е добре и ти си добре- пък дали секцио или нормално според мен няма значение. Ти си родила и имаш дете, това е най-важното..станала си майка!  Hug

# 54
И аз се включвам със снимки, първата е няколко часа след раждането, втората - от преди час, а третата - от преди 2,3 дни

Честито на всички рожденици, да сте живи и здрави! Simple Smile

milenag, моя още не е открил че има пишка  hahaha

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 16:00 от Awake

# 55
Лелеееееееееееееееее докато ви изчета и то минаха 4-5 часа.
Мен ме нямаше цяла седмица ама то не беше за добре.
Във вторник миналата седмица трябваше да ни бият ваксината.Но се оказа че има температура 37.5- нищо притеснително.
Бяхме планували да идем малко на вилата на Априлци и така и направихме.Обаче вечерта темепатурата стигна до 39.7.Дадох нурофен и свещичка ефералган.Спадна на 37.5 и заспа.Но след 30 мин пак вдигна и цяла нощ беше една борба за сваляне.
Сутринта към 7 термометъра показа 40 градуса и аз не повярвах.Изпратих баба да донесе от някоя комшийка обикновен термометър защото мислех че нашия на чико електронен нещо се е повредил от цяло нощ мерене. и докато намери и я премерим беше  вече 42 Shocked Shocked Shocked
Направо не можех да повярвам.Тръгнахме си веднага и док ни чакаше пред нас.Прегледа я и се оказа че са и възпалени ушите.Като я натисна горкото така се разпища че сърцето ми се скъса Cry
Веднага започнахме с антибиотик оспамох и капки за уши и нурофен.
Да ама не.Та не приемаше лакарсвата и след като в продължение на един час и ги тикаме в устата накрая започваше да й се гади и малко по малко връщаше.Така до четвъртък.Постоянно вдикаше до 39-40 увивахме с пелени с оцет и вода цялото тяло а тя горката беше в ужасно състояние.Гледаше абсолютно неадекватно движенията и бяха едни такива хаотични, пищеше-абе ужас.И накрая док ни изпрати директно в болница защото тя не може да приеме нужната доза антибиотик и няма как да се повлияе възпалението.Там и вливаха Аб и в неделя благополучно се пребрахме.От АБ обаче коликите и се върнаха и добре че беше една сестра да ми каже, че беше чудо-детето пищи аз незнам какво да правя то се гърчи а на мен и през ума не ми минава че може да са колики.Тогава тя ми обясни че в такива случеи коликите в повечето слечеи се връщат гъбичките в устата също(както и стана). Започнах пак с Еспумизан.Сега нещата се пооправиха.Още е стресирана и пищи насън но малко по-малко ще забрави. Praynig
Накрая заключението беше че наистина има възпалени уши но и някаква инфекция друга и нещата са се натрупали.Затова много внимавайте с влизането на вода в ушетата.Утре ще ходим на консултация  УНГ да я види  един уж монго добър специалист защото имало случей когато ушните канали били по широки и по лесно влизало вода.Аз за всеки случей ще и взема едни бебешки тапи за уши докато я къпя че като знам какво беше чудо ще направя всичко възможно повече да не се потваря.
ОХ това е никакви вируси и лекарства повече на нито едно бебе Praynig Praynig Praynig

Иначе от консултацията-60 см,6400- 500 гр е качила което е идеално в неиния случеи.
Иначе и аз започах да давам пюренца-започнах със сок от моркови, след това  пюре морков и картоф на хип цяла седмица и сега едно с няколко зеленчука ама и с тях са едни мъки едно чудо- много злоядо тава дете.Иначе пък мляко започна да яде по добре май защото слагам захар.

Това е от мен.
Весело изкарване на почивките на всички.Аз ще пропусна със сигурност морето тази година.
Честито на всички които са празнували докато ни нямаше  bouquet

# 56
ЛЕЛЕ ВЕСИ КАКВО СТЕ ИЗЖИВЕЛИ!!!  #Crazy #Crazy #Crazy
Милата Беа, ужас направо! Добре че всичко е поотминало. Ще се оправите ще видиш. А вярно ли има бебешки тапи за ушета, още днес ще потърся по магазините! Че и мене доки ме наплаши с това влизане на вода в ушите, ама то имало за какво де  #Crazy

Ох днес съм "постоянното присъствие"  Blush Embarassed Embarassed Embarassed

# 57
Милена, моят батко също си играеше с пишката, но започна по-късно - към 8-9 месец.
За секциото - за мен няма разлика. Първият път родих нормално, втория със секцио. Е, и в двата случая усещането е невероятно. И в двата случая щастието е голямо, когото видиш малкото човече. Но за кърменето съм съгласна, че има разлика.  Wink
Леле, Веси какъв кошмар си изживяла! Дано от тук нататък всичко да е наред и бебенцето да е добре!  Praynig

# 58
  • Пловдив
Уф, тея щуротии за истинските и по-истинските майки  Crazy. Това никога не съм го разбирала...Аз пък си избрах да родя секцио и хич не съжалявам, нито се чувствам по-малко майка. Никой не може да ми отнеме това прекрасно чувство Heart Eyes Hug
Веси, дано нямате повече такива преживелици!!!
Аквариел, в списъка има хубави идеи - всеки може да си направи и негов  Simple Smile На мен този ми е доста американски, а и бих си добавила ваканция по плажовете на Копа Кабана  Blush

# 59
Ти си родила и имаш дете, това е най-важното..станала си майка!  Hug
  Peace Peace Peace

Емма, какви са тия думи!?!?  ooooh! Засрами се!!!!!!!!  ShockedТи, ако беше половин човек надали щеше да имаш това хубаво зверче!!!  Rolling Eyes
Това откъде и как се е пръкнало бебчето не може да направи една жена по-малко или повече майка!!!/нито каква храна приема бебчето/  Shocked
И не на последно място- не раждането прави жената майка!  Naughty Naughty Naughty Много жени раждат деца, а после ги затирват по домовете- в случая те майки ли са?...  Scream
Това се постига във времето- като се грижиш, засипваш с любов малкото човече, осигуряват му се сигурност, закрила и възможност за щастливо детство! Sly
Сега разбра ли ме?????  tantrumили да продължавам с обясненията?! bash

Общи условия

Активация на акаунт