АПРИЛските деца са на мама и тати малките слънца!

• 13 524
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Акварел, снимки да искаш  Wink Glendalough, Cliffs of Moher & Connemara, Bloom /това последното е нещо като нашата Флора/ В профила има още интересни снимки - от Испания, от Канада, от Щатите... Надявам се наистина да успеем да отидем, защото има вероятност Гери да се премести да живее в Канада. Ама здраве да е - все ще отидем  Wink
ВаняМ, честита ти рожденничка   bouquet Пожелавам ти да е най-вече здрава и много щастлива  Wink
Доли, честита ви годишнина още много години х 2  Grinning Желая ви щастлив и спорен семеен живот  Heart Eyes

# 106
Ох,много пишете,не смогвам да ви чета.Да се пробвам да сложа и аз някоя снимчица,и отивам да ви чета.това е преди http://picbg.net/u/25051/16337/191367.jpg и преди няколко дена http://picbg.net/u/25051/16337/191368.jpg

# 107
Ох,много пишете,не смогвам да ви чета.Да се пробвам да сложа и аз някоя снимчица,и отивам да ви чета.това е преди http://picbg.net/u/25051/16337/191367.jpg и преди няколко дена http://picbg.net/u/25051/16337/191368.jpg

Ей ,че хубав тоз Ванко бе !!! Hug

Абе изобщо най-сладки са нашите бебета !  Heart Eyes
Хриси, Вики е много сладка и каква хубава коса има !!!  bouquet

# 108
  • София
Ваня да ти много здрава и щастлива дъщеричката и бързо да оздравява  newsm59  Tada

Ах какви са ни бебчетата сладурки и сладурковци Simple Smile  newsm51  smile3525

# 109
  • София
Момичета, прави сте  newsm51 smile3525 нашите бебошоци са си НАЙ!

# 110
Ето да се разпиша и аз ! Hug

Ето моята принцеска на 1 ден и снимка отпреди 3-4 дена. Mr. Green

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКОВЦИ НА БЕБОЦИТЕ И ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА НА ВАНЯ!!!

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 11:41 от ЛУРДЕС

# 111
то нали знаете че нашето винаги е най хубавоо  Grinning бебчовците са просто сладурковци  smile3534

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ ,ВаняМ,честита ти рожденничка

# 112

Абе,лика- прилика са си двамцата с Дорито!
Емма да си жива и здрава,най-после някой да ни светне нас,неграмотните за тия картинки как се слагат

# 113
добър ден и честито на месечинковците ни   bouquet
Доли честита ви годишнина ,много дълги и щастливи години ви желая   bouquet
Ваня М да ти е жива и здрава Десито ,повече без такива притеснения ,много добра ученичка и само с усмивки да е изпълнено детството и .Специални поздрави от нас !!!    bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
много са сладки всички бебоци .....аз си заплюх няколко моми  Whistling ако Габи се отметне да имам резервен вариант  Joy
аз от местата за ходене най-искам да видя пирамидите ,никое дърво ,река или тем подобни не могат да ми привлекат вниманието така като пирамидите толкова величествени и неразгадани аз съм малко луда на тая тема в смисъл вярвам във всякакви шашканий  Rolling Eyes .... #Crazy
сега ........имате поздрави от Ася 20 всички .нейна приятелка е била банвана от форума и е опитала да влезе от нейния компютър и сега и тя не може да влиза във форума ,писах на модератор да питам ,но отговор нямам засега ако някоя от вас знае нещо нека пише . иначе всички много и липсвате    bouquet

целувки за вас и прекрасните ви бебчета   bouquet

# 114
  • Стара Загора
Здравейте мами!

Първо честито на всички празнуващи, без значение от повода! Всичко най-най-хубаво!
И второ, моля, всички болни бързо да оздравяват и от тук насетне, всякакви вируси и болежки да ни отминават Naughty

По темата за раждането, аз се чувствах много странно. Сега като се замисля някои детайли ми се губят, но основните моменти и чувства си ги помня все едно беше вчера Blush. До 7см бях много курназ, щото не ме болеше, ама от там нататък, малеее, по едно време си мислех "край, не мога повече" и "боже, в какво се забърках" Sick, сега ми е много смешно hahaha  Моментите на магарето буквално са ми като в мъгла, но наистина като ми я показаха и забравих всичко за секунди. Heart Eyes

Ето и снимковия материал.
Първата е от родилна зала, 50мин след като се е появила на бял свят, а другата е от преди 2 седмици

# 115
 Привет!   bouquet

Не съм ви чела, а вие много пишете и само прелистих страничките и видях, че слагате снимки на бебочетата преди и сега. Качвам снимка на Кръсти на няколко дена и се връщам да ви чета...   Heart Eyes
 Ето го и него на цели 2 дена:
а как изглеждаме сега ни има в подписа...

# 116
  • In someone's dreams
Здравейте момичета!

Я да попитам - мажете ли децата с нещо след баня?
Аз мажа само гърдите, коремчето и гръбчето с крема на Мустела Стелатопиа, защото е много леко кремчето и за сега няма никакви реакции, а вие как процедирате?

За раждането не ми се разказва отново, но определено не ми се иска пак да съм бременна. Имам най-прекрасните две сбъднати мечти и няма какво повече да желая  Heart Eyes . По скоро три сбъднати мечти, като включим и татито в тях  Two Hearts

# 117
Добро утроо момичета Simple Smile Охх наспах се бе, Габи спинка цяла нощ по корем без да се събужда....пуу направо съм като репичка днес  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕСИ–ДА СИ  ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! (Радвам се че нямаш  вече температура и оздравяваш  Heart Eyes)

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ЦВЕТИ, ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОЩЕ 52 ПО 2 ГОДИНИ ДА ПРАЗНУВАТЕ! Hug

оХ Кокетка и аз така мсиля, да порастнат малко и отиваме, кво толкова пък наистина, една хубава екскурзия   bouquet

МНого са ни хубави децата!!! Пу-ПУ! По-хубави вярно няма!

Миелнка мерсииии за снимките ..ей сега приспивам Габи и отивам да ги разглеждам и да си помечтая малко  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 13:09 от Aquariel

# 118
ЕМА[[/b txtloves Много благодаря! Моята мечта пък е да посетя ... малко ме е срам да кажа, но Русия! Москва и Петербург са ми фаворитите, но едва ли някога ще се случи. Иначе от Западна или по-точно централно Европа, най ме влекат Унгария и Чехия. Даже преди да забременея бях започнала да уча унгарски и смятам другия месец да подновя.
Не знам за вас, но напоследък моят мозък е като швиейцарско сирене- много съм разсеяна и трудно си събирам мислите. Това всъщност е откакто забременях. Божке, накъде вървя- не зная! Ще взема да си купувам хапчета за оросяване на мозъка!
Милени аз мажа само дупето и гънките на крачетата с бадемово олио и отгоре слагам крем Бочко (фен съм на българското). До сега проблеми с подсечено или изприщено не съм имала.
Големи сладкиши са децата ни, а този форум си е най-интересният!

# 119
Милени, аз мажех с един лосион, забъркан в аптека, че ни беше ужасно суха кожата! Сега се оправи и продължавам с Бюбхен, дано да не се появи пак суха кожа Praynig Praynig Мажа всичко, без ръчичките, че са се в устата. Дори и лецто понякога и зад ушите, че там много изпръхва и стои сухо.

За раждането - аз отидох с 3 см и беше 12.00 часа, в 8 вечерта родих, ползвах епидурална. И на мен се губят моменти, но съм много доволна, че татито присъства! Просто не мога да си представя да бях сама през цялото това време в толкова важен момент. То тука си е практика де. Даже като почна истинското раждане и мъжо стоеше в ъгъла, че да не пречи hahaha И доктора му вика - ела тука бе, момче, оттам нищо не виждаш, ела да я държиш за ръцете Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes После като се роди Лидия набързо я забърсаха, облякоха, премериха и ми я дадоха да я кърмя и да я гушкам!!! Това няма да забравя, невероятен момент! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт