АПРИЛските деца са на мама и тати малките слънца!

• 13 529
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
МИленка благодаря още веднъж за снимките, напълни ми се душата...то бива бива красота. Ох направо реших че един ден живот и здраве, ще си направим до там екскурзия! Особенно скалите на Мохер, и залезите, и замъците и природата...лелеееее Two Hearts И цветята са страхотни! А аз съм човек които обожава лошото време, когато вали и е студено на мен ми е супер! КАто гледам там какви облаци са нон стоп и вятър, тъкмо като  за мен  Hug
Акварел, ти ме разстреля... Аз като се чуя с моята приятелка и като ми каже, че е отишла на работа с обувки и зимното яке, докато аз лея пот пред компютъра и се чудя да се смея ли, да плача ли.... Там времето /според нея де/ е почти еднакво - не става топло, но и не става много студено. Само дето имали постоянно "дризъл" - ситен дъждец, който се набива в дрехите и винаги съпроводен с вятър. На мен не ми изглежда никак привлекателно... Аз съм като змиите - обичам да се препичам  Laughing Laughing Laughing Радвам се, че снимките й са ти харесали. Гаджето й сега й купи нов апарат, полупрофесионален, така че ще прави още по-хубави  Wink
Алоказия, честит рожден ден на патерици!!!   bouquet

# 151
 Лелеееее докато ви изчета..... пък и като за капак Кръсти цял ден не е спал като хората и не мога да сколасам да ви чета и пиша.
 На първо място искам да честитя на всички, които са имали някакъв повод за празнуване през тези два дни.   bouquet  Hug   bouquet.

vesi1, много съжалям за това дето ти се е случило. Имали сте много лошо преживяване. Дано всичко оттук нататък бъде наред и никакви инфекции повече... Praynig

milenaq и ние още не сме си намерили пишката.

arodoet2, много сте сготини на снимката. Аз също бях такава булка - с къса /под коленете/ рокля. Само дето не беше тип бухла... страшни сте.

Аз искам да отида в Дубай и да се запиша на опашката за ПИРАМИДИТЕ.... и на мен са ми слабост. Изобщо цялата история около тях много ме вълнува.

За раждането - емиии трудничко ми беше. Но си спомням само хубавите моменти. Как след като ми го донесоха след 6 часа, седях на леглото и го гледах с часове и не можех да повярвам, че "това същество" е МОЕ. Писах СМС на таткото, който тъкмо предния ден си беше заминал за Гърция и гласеше: " Станахме трима, познай кой е излишния? Съжалявам, но обичам много повече ей това същество дето е в ръцете ми. Честито стана баща. Може да почерпиш." А той от вълнение не ми се обади, стоял половин час , държал телефона и незнаел какво да направи. Спомням си как, докато се обаждах на всички роднини, приятели и познати плачех от вълнение и щастие и им говорех с пресипнал глас. Спомням си как постоянно си мислех коя от нас / априлките / е родила още, освен мен и тогава / на следващият ден / писах СМС на Петя - cenitelkata, за да ми снесе клюката, а тя в отговор ми пише : " Еми има, да - АЗ родих тази сутрин....." / пазя СМС-а  Wink / ейй така мило ми стана и пак се разревах, тогава.
 Охххх, айде да спирам, че.... И кога минаха тези 5 месеца? Ей го, тогава само лежеше на коя страна го сложиш и мирува, а сега спалнята не му стига. От единия край в другия пък ти обезопасявай с възглавници, ако си нямаш работа.  Mr. Green

Ето и моя първи пост сред вас: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242811.280

Утре сутринта сме на консултация и после ще се отчетем и разбира се ще почерпим за юбилейната ни 5-та месечинка  Heart Eyes

А сега лека и спокойна нощ!

# 152
Охххх, айде да спирам, че.... И кога минаха тези 5 месеца? Ей го, тогава само лежеше на коя страна го сложиш и мирува, а сега спалнята не му стига. От единия край в другия пък ти обезопасявай с възглавници, ако си нямаш работа.  Mr. Green

aхахха  hahaha многооо точно си го написала, леле ми то след месец вече ще  са на по  половин година...как лети времето  ooooh!

Имах една приятелка, която редовно пътуваше до Дубай- е няма такава красота. Особенно с тези острови в морето във форма на палма и на земното кълбо, и Бурж Ал Араб,  ами казват че Дубай  е центъра на света ! Party Crazy

Миленка такава съм си, за мен есента и зимата са най-хубавите сезони, тогава живам, може би защото съм зимно бебе, знам ли newsm78 Wink
Споделяй ако има нови снимки, даже ги показах на Васко и двамата сериозно решихме че може да идем на екскурзия до там  Peace

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 02:00 от Aquariel

# 153
А добро утро, досега ядохме, пяхме и сега не иска да спи  ooooh!

Исках да ви покажа нещо което много ме заинтригува, един филм - "Първи плач"-http://www.dnes.bg/article.php?id=56303.
Утре ще го дават в дома на киното, ама идея си нямам къде се намира. Ще чакам да го пуснат по бг тракерите...намерих го  Hug - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=7104bab38900accbd … 3f3389cff7b3e1f09.

Габи заспа и аз отивам да отнасям плувката че едвам гледам с едно оЧо  smile3507 newsm46 smile3524

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 07:42 от Aquariel

# 154
Добро утро и от нас и ние сме от ранобудните станали сме в 6.00 и си говорим и това е няма заспиване #Shocked.Да ви се похвалим най накрая и ние взехме да се обръщаме от гръб по корем  newsm32 .Сега излизаме на разходка после ще се видим пак айдее отивам на кафенце   food010

# 155
Здравейте маменца
гостите ми си отидоха обаче още не мога да вляза в крачка затова ще ви пиша при първа възможност сега да ви почерпя че днес ставаме на цели 5 месеца

# 156
  • Някъде на път....
Alokazia, малко със закъснение, но Честит Рожден Ден!
Желая ви здраве и много любов!   bouquet

# 157
Добрютро  newsm51!!!
  Абе t_ilieva, ти защо не пишеш по-подробно при нас? Дано не се обидиш, просто съм забелязала, че не пропускаш да поздравиш всеки, който има повод за празнуване (похвално), но иначе не пишеш много. Извинявай ако ти се бъркам, не искам да те обидя  yes!
  Alokazia, отправям ти официална покана за среща в парка, а също и към alex love  Wink
 Самуил снощи уби коня с правата лопата-като заспа в 21-22ч, се събуди тамън в 0:00ч, после тамън в 2ч(ама заспа към 3ч  #Crazy), после пак в 5ч......е какво му викате на това???
 На мен пък днес май ми дойде  Rolling Eyes, твърде съм тъжна, съвсем бях забравила как се чувствам.....тюх да му се невиди. А има ли някаква връзка м/у идването на цикъла и спирането на кърмата  newsm78-сори за тъпия въпрос!
 Айде, заминавам да чистя с прахосмуча, ама днес съм на линия, че чак след обед ще излизаме, а по-късно сме и на консултация.

# 158
  • Бургас
Честито на всички днешни месечинковци!!!

Само да се похваля, че в крайна сметка мензисът ми дойде  Grinning Вчера си купих тест за бременност, но днес така и не се наложи да го напишквам  Wink За сметка на това ме боли гърлото и корема, а щерка ми реши, че 3.30 през нощта е идеално време да си говори на плюшените животни... Сега спи, ама аз гледам като пребита с мокър парцал...  Tired
Днес сме на консултация, по-късно ще се отчета  Wink

# 159
  • София
Добро утро мами и бебоци,

Ето и един поздрав за всички, които празнуват днес своята месечинка   Gift http://www.vbox7.com/play:9c816d16

Това е за сега, после пак ще се включа  Mr. Green отивам да  kaffeetrmker_2 smile3546 и после ще храня ламята Спаска  Joy

# 160
Добрютро ( както казва Рьоне от Ало ало ) !!!
Айде на топлото кафеее

и една хубава песен
http://www.vbox7.com/play:4676192b

Малеее,колко съм зле ! ooooh! То бива голямо кафе ,ама то това е огромно !
Сори ! Praynig

поздрав за сладките месечинковци ! newsm67 Gift  party002  bigdance2  Party Time

# 161
Къде сте,хубавици???
Айде да нападаме конкурса на германос!
Има много добри фотографи сред нас, нека се изявят !
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=2&p=3& … ID=1&rID=3329

# 162
  • Добрич
привет! Пропуснала съм ви вчера,ама после ще чета...моля ви,искам да помогна на Ваня М,че дечко е зле,а много се разминахме и сега вече я няма,а не ми е оставила телефон.Та молбата ми е ако някой знае телефона и да ми го напише (на лични ,разбира се).Благодаря ви Peace

# 163
честита месечинка на Дидимореното лапенце Joy

за пишето - аз почиствам редовно с мокра кърпичка, засега нямаме грижи Peace Все пак ще сверя с педито Thinking

а ето и първият ми пост при вас - за съжаление - отрицателен Cry
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=236410.msg5440749#msg5440749

# 164
Добро утро и от нас!То стана май добър ден,ама докато се натуткаме.
Doroty_d гласувах за снахата.
Честито на всички,които имат повод за празнуване.Днес и аз имам повод да почерпя,мъжо стана на 33 год

Общи условия

Активация на акаунт