АПРИЛските деца са на мама и тати малките слънца!

• 13 535
  • 270
  •   1
Отговори
# 255
Верчо - имам един приятел, македонец, дето имаше 3 сватби - ама с една жена - веднъж в Скопие, в София и в румъния (жена му е от там) - така че...споко - може след време да решите някъде другаде да правите пак сватба...Честито и зъбче на Ава - колкото и да мрънкаш, Верчо, в литературата пише, че това е намек за захранване Mr. Green
Иване - пуууу, много ходи това момче - отсега го записвай за олимпиадата през 2024 (тогава ще е на колк??? на 16 ли???)
Аз чета чат-пат, но нямам време да пиша...
за каналчетата (слъзните) - да ви успокоя ако мога - на 2 приятелки на бебетата им се отпушиха презь 6-я месец...
Иначе Елица се придвижва чрез претъркулане навсякъде - от гръб по корем само наляво и обратно само надясно и така - оставих я в активната гимнастика на земята до терасата, излизам от тоалетната - гледам я - в др ъгъл на стаята...не може да се из...ша човек..

Аре че детето ми ме гледа в очите да му обърна внимание, а аз....

Целувки на всикчи...

# 256
Съни - как го научихте тоз боц бе - аз от 1 седмица само това правя, ама не става...

# 257
  • Русе
Съни - как го научихте тоз боц бе - аз от 1 седмица само това правя, ама не става...

Joy   Честно да ти кажа баба ми (пра бабата на Санди)го научи за 3 дена.Когато му подаваше пръста си и му казва  "боц,боц"  му натискаше неговия показалец.Постепенно Санди започна да си опъва пръстчетата когато му кажем така и ние само на показалеца го побутваме и той започна да прибира другите пръстчета .

Ама и аз едно обяснение праснах  Embarassed .Дано  сте ме разбрали  Whistling

# 258
  • Добрич
Sisee,голяма паника вкарват тези шамани ,да ,не мога да отрека,че понякога познават,ама по-добре да не ги чуваш.

Моя съвет е да направите един преглед все пак,та да не го мислите.Дай Боже всичко да си е ок Praynig Praynig Praynig

Лека нощ  от нас!

# 259
 Добър ви вечер
 Сисее добре си се завърнала,манни не си вкарвай излишни филми с тея врачки-намерил кой да ти го каже-ей помня като слон да му се невиди,много много на врачки не вярвам ама на астролози и на нумерология малко повечко вярвам,може би защото има поне малко логично обяснение чрез цифри и т.н. Иначе и на мен са ми се случвали да ми казват че няма да се оженя за моя мъж е ожених се ,една пък му беше направила хороскоп че около 35 ще увдовее или ще се разведе,чакам  newsm78 да видя  Simple Smile като забременях на майка ми и бяха гледали и и казаха че ще имам близнаци -е нямам. За баячки ако бъда честна ние вече я водихме Калина каза че през очите било влязло,ами близо седмица и половина като наближи 7:30- 8 часа Калина почва да се дере,ама дере яко като предната вечер преди да я заведем чак се гърчеше от рев и то няма успокояване с часове ,оххх беше много страшно ,ами всичко стана за няма и 5 минутки ,правихме ония ми ти работи дето ни каза и детето от тогава само един път ми е правило така,уж не вярвам обаче честно казано ни помогна.Абе очи всякакви,то на мен на тия години ми се е случвало да ме урочасат,камоли пък бебетата ни дето ги гледат всякакви хора.
 Верчо честито ви зъбче tooth,и при нас положението е същото  ама още не е пробило,ти маза ли с нещо?
 Лека вечер

# 260
Сисее, не съм ходила на таквоз чудо никога Naughty. Не се впрягай! Ако има някакъв здравословен проблем мъжът ти, отидете на преглед или нещо изследвания, не си натоварвай съзнанието с такива бръщолевици. Stop

Съни, да не се обидиш - ама то какво бебешко остана у Санди, бе жена! Laughing Laughing Сигурна ли си, че не пълзи вече Simple Smile То си е направо дете, а не бебе Wink Hug

Верчо, чувала съм че кърмата има противовъзпалително действие, капни няколко капки на Ава. Мисля, че няма да навредиш, ако не помогнеш Peace

ВаняМ, стискам палци да се оправите! Praynig Praynig

Ася20, айде не можеш ли да пишеш вече! Hug

Много мами липсват наистина - Полинита, jul,hiksita,Пролетната Фея, ritka,TeliT,Alokazia,Рокобароко..... абе много са!  newsm78

# 261
Здравей Айрийн, тъй като кутията ти е препълнена, ще  си позволя да ти отговоря от тук и без това и други мами може да се вълуват:
Твоята лекарка защо мисли, че е запушено каналче - направиха ли ви изследване? А за лекарите в България, не мисля, че трябва да ги подценяваме, вярно е, че не винаги разполагат с такава техника, както колегите им от САЩ, но все пак и тук има добри специалисти, така, че не се притесняввай  Peace незнам доколко можеш да разчиташ на специалист от Добрич (до колкото помня беше от там, прости ми, ако греша), но винаги можеш да дойдеш до София и да потърсите най-добрия доктор, България е малка страна и за 4 часа стигаш от единия до другия край  Grinning
Айде, дано се оправи всичко и при нас и при вас и при Галиво,утре пак ще пиша по темата.

Здравейте и от мен ! Ние днес ходихме на очен лекар и диагнозата е запушено каналче. Док изписа капки, вода за промивки и масаж. Утре ще и звъня,че не съм 100% сигурна за точните движения. Айрийн, мога да ти дам координати на моята док. едно от всетилата в града се води.
Ванииван, ние сме на доста повече от 4 часа до София, има няма 7 часа не ти мърдат Simple Smile Но за децата и на край света отиваме ! :hug
:

# 262
добър вечер мами!  bouquet
 Ние днес бяхме на консултация и както подозирах не ни сложиха Пентаксима заради хремата! Иначе понеже така и не разбрах как да внеса данните в таблицата-вече сме 7500 с 66 см! Тоест с 600 грама и 3 см отгоре! txtloves
 Педито много ме нервира като каза да не давам каши,защото сме били едрички за каши!!! #Cussing out
 Питах я за това,че Милена много напира да седи седнала и тя каза,че щом детето има желание-вече да я подпирам с възглавници Heart Eyes
 Ние също адохме супата на Гербер,но Милена хич не я хареса! Много се кефи на бебешките бисквити на прах на Плазмон-умира си направо! Crazy
 Сисее определено се усещаше липсата ти! Hug
 Честито зъбче на Ава и с пожелания всички останали зъбчета да избият без нерви! Нашето също почти е избило  bouquet
 Милена непрекъснато се върти вече и няколко пъти щеше да падне и затова вече стои най-много в кошарата!

# 263
Верчо - имам един приятел, македонец, дето имаше 3 сватби - ама с една жена - веднъж в Скопие, в София и в румъния (жена му е от там) - така че...споко - може след време да решите някъде другаде да правите пак сватба...Честито и зъбче на Ава - колкото и да мрънкаш, Верчо, в литературата пише, че това е намек за захранване Mr. Green
Joy Дадох й да близне краставица преди 2 дни. Тва брои ли се? Wink Grinning

Ивейн, мерси за предложението. Може и да се възползвам ако до другата контрола нямаме подобрение Hug Лурдес, и аз така знам и съм капала преди, но сега очната изрично каза да не правя такива неща с капките Thinking

Дидимора, не съм я мазала с нищо, само й давах да гризе разни гумени неща. Дойде ми като гръм от ясно небе Mr. Green

# 264
  • Стара Загора
Здравейте мамчета!

Аз влизам само набързо да почепя, днес имаме годишнина от сватбата - 4 години, ей кога минаха...

Честито и на малките месечинковци, да са живи и здрави и много усмихнати!
Честито и първо зъбче на Ава! Наистина дано и другите зъбчета в нашия форум излезнат така незабележимо и безпроблемно!

Щях да пиша и други неща ама ми изфирясаха...
Аааа, и по повод въпроса на Сисее за врачките, сега чета една книга - "Монахът, който продаде своето ферари"(нещо обаче бавно ми върви). Та с две думи в нея се обяснява за необятната сила на човешкия мозък. Когато човек желае нещо много силно и постоянно мисли за него и си го представя, то в даден момент това нещо се сбъдва и в реалност. Поради това е и много важно да се научим да мислим позитивно и да изгонваме бързо лошите мисли от главата си, за да не ни се случват лоши неща.
Аз съм по-склонна да вярвам в това, отколкото на врачки Peace

Ааааа, и още ooooh! (много съм досадна, дано ме изтърпите) Днес ходихме пак при педито. Сложиха ни Пентаксима, малката и гък не каза Shocked, аз се бях настроила за ревища и сълзи, а тя само много внимателно гледаше какво прави сестрата и не издаде и звук. Още, направо останах очарована, казаха ми да захранвам със зеленчуково пюре, без никакъв натиск от моя страна, при положение че до преди една седмица ми се обясняваше за сокчета Flutter Качили сме и около 150гр за седмица, успокоих се.
Моята маймунка пък има голямо желание да яде с лъжица. Тази вечер като й давах Панадола с лъжица беше голяма радост и да не казвам какво стана като свърши #Crazy... реееееееевввввввввввв
А между другото ние вече сме захранени....със салфетки Joy

И кой казваше...благодаря на тези които ме изчетоха  bouquet

# 265
Муси честита ви годишнина,  цял живот да се обичате!   bouquet Hug

Браво на Поли тя е една малка героиня Heart Eyes

Сисе съгласна съм с написаното от Мусито за силата на съзнанието, даже съм чела как с внушение се маха болка или се излекува човек! И още нещо което е много вярно според мен, човек в живота си непрекъснато прави избори и тръгва по дадени пътища, определени от избора в даден момент (ох дано ме разбере някой) когато една врачка ти предскаже съдбата т.е тя ти предсказва пътя по които ти би тръгнала в бъдеще, НО ти може в следващия момент да тръгнеш по съвсем друг път или нещо да те накара да промениш пътя по който би тръгнала! ( Леле ако ме разбереш ще ти дам 5 лева  Joy )Следователно много е малък шанса тя да ти познае в действителсност какво би станало даже и да има тази дарба, повечето са наистина по големи психолози от колкото наистина да виждат в бъдещето  Peace ! На мен са ми казвали също че ще имам 2 брака  пък аз още един нямам hahaha

Снощи дадох на Габи да близне прасковка-много и се услади само се облизваше доволно, даже глътна едно миниатюрно парченце, дадох и и ябълка ама беше малко кисела и не и хареса много. И диня и дадох да близне също много и хареса!  Mr. Green

# 266
Здравей Айрийн, тъй като кутията ти е препълнена, ще  си позволя да ти отговоря от тук и без това и други мами може да се вълуват:
Твоята лекарка защо мисли, че е запушено каналче - направиха ли ви изследване? А за лекарите в България, не мисля, че трябва да ги подценяваме, вярно е, че не винаги разполагат с такава техника, както колегите им от САЩ, но все пак и тук има добри специалисти, така, че не се притесняввай  Peace незнам доколко можеш да разчиташ на специалист от Добрич (до колкото помня беше от там, прости ми, ако греша), но винаги можеш да дойдеш до София и да потърсите най-добрия доктор, България е малка страна и за 4 часа стигаш от единия до другия край  Grinning
Айде, дано се оправи всичко и при нас и при вас и при Галиво,утре пак ще пиша по темата.

Здравейте и от мен ! Ние днес ходихме на очен лекар и диагнозата е запушено каналче. Док изписа капки, вода за промивки и масаж. Утре ще и звъня,че не съм 100% сигурна за точните движения. Айрийн, мога да ти дам координати на моята док. едно от всетилата в града се води.
Ванииван, ние сме на доста повече от 4 часа до София, има няма 7 часа не ти мърдат Simple Smile Но за децата и на край света отиваме ! :hug
:

Благодаря и на двете ви че се отзовахте.За кутията съжалявам Blushвече е празна GrinningНие след 5 дни се прибираме в Бг.Вече нямам търпение.Май наистина ще се наложи да си търсим педиатър за зимата,но не знам къде да избера-в Добрич или Варна newsm78Всъщност на мен педиатър в Бг ми трябва единствено за консултациите колко наддава на кг и ръст.Не смятам въобще да слушам дрънканията на някоя откачена докторица JoyОтносно окото още не се е подобрило.Вече 4 месеца ни мъчи CryДано скоро се оправи.Аз съм пробвала всичко-с преварена вода чистя редовно,кърма капвам,мехлем,масаж....но нищо.

# 267
  • София
Добро утро Simple Smile

ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА АВА!   bouquet ДАНО ВСИЧКИ ЗЪБЧЕТА ДА Й ПОНИКНАТ ТАКА ЛЕКО И НЕУСЕТНО   bouquet ПОЖЕЛАВАМ СЪЩОТО И НА ВСИЧКИ АПРИЛЧЕТА  Hug

Сисе я се стегни, хич недей да вярваш на подобни глупости! Ако трябва, за да си по-спокойна, както са те посъветвали другите, отидете на лекар, да прегледат изцяло мъжа ти и да не се притесняваш. На науката определено си заслужава да вярваш повече Simple Smile Единственото от тези неща в което вярвам е урочасването, дано не ми се случва  #Crazy
А относно силата на съзнанието напълно подкрепям, казаното от Aquariel  Peace

Аз да ви се похваля, тази сутрин в 5,14 се събуждам от писък от Ради и скочих като ужилена, а той миличкия се завъртял (за първи път) от гръб по корем и неможе на обратно, а и ръчичката си беше позатиснал малко и неможе да се врътне  Heart Eyes Завъртях го и след като се успокоих заспахме и двамата Simple Smile Ама много се уплаших, той миличкия така изпищя, кой знае колко време е стоял така Simple Smile

Мусито ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА, ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ Simple Smile   bouquet И МНОГО ЗДРАВЕ РАЗБИРА СЕ   bouquet

# 268
аз да споделя относно гледачките-не съм ходила и не смятам никога да ходя защото е грях.Пише го в Библията NaughtyНе е хубаво да се ходи на врачки и подобни....Но всеки сам си решава-собствен избор е!!!!!!!

# 269
Добро утро ,момичета ! И лека нощ на Айрийн ( ако не греша )
Пожелавам ви един страхотен ден !

Като за начало кафенце и лека закуска

И една песен за приятно настроение
http://www.vbox7.com/play:de129b52

пак ще се включа, а сега Бебинка иска внимание Simple Smile

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт