В къщи паника голяма, първокласник ще е мама (набор 2001)

• 25 974
  • 411
  •   1
Отговори
# 210
  • Linz
Ок, трия ги Mr. Green

И аз още нищо не знам за занималнята. Знам само, че ще идват от Училище Европа за желаещите да учат английски.

# 211
  • София
Мама казва, че и баба била някога мъничка,
че и тя не е можала да се облече самичка,
че отзад и плели плитка, роклята и била малка,
и отивала да учи със тетрадка и писалка.
Оле, колко ми е смешно, тази баба толкоз стара,
дето с очилата гледа  и мърмори,  и се кара,
с къса рокля и с тетрадка!
Бабо мила, бабо сладка!

xai , това ли?

# 212
  • София,
Ама аз уж влизам и чета често, а какво се оказа пропуснала съм една две страници.
Здрасти Мисена, защо си си сменила ника, нищо де аз пак те познах. Ами ние също сме горе долу добре. И Христо праща много поздрави на Криси, даже така се зарадва като я видя на снимката в подписа, все едно, че я е видял на живо. и ние още нищо не сме купили на първокласника, прибрахме си го онзи ден от баба му, че ние с малката бяхме малко в болница и тук нямаше кой да го гледа. НИе сме го записали в занималнята на Послушковци, ама и аз се чудя дали още от първите дни ще има занималня, би трябвало да има, все пак сме си я платили вече дори. Иначе незнам как ще ходя всеки ден с беба да го прибирам, той баща му ще се занимава с това.
albenark щом и баткото ти е учил там, значи си много доволна от училището. Аз съм малко резервирана, защото имам много лоши впечатления от директорката и от някои от канцеларията, но важното е учителите да са добри, а това ще видим тепърва. Аз исках да го запиша в друго училище, но неможахме да постигнем консенсус по въпроса с таткото, а и малкия искаше тук, така че остава там, но засега. Ако не ми хареса по нататък догодина ще го преместя. А за родитерска среща незнам нищо, но мъжо ще ходи тези дни да провери и ще ти пиша. А на вас не ви ли е много далече чак от Младост 4, а и аз останах с впечатление, че училището приема деца само от Дървеница, Мусагенеца, Студентски град и Витоша. Поне така ми казаха, даже нали измислиха някакво тъпо второ класиране, за което ни искаха задължително да занесем адресна регистрация за посочените квартали, та по този повод една приятелкасе отказа и записа детето си другаде. Явно много хора са се отказали и сигурно накрая дори са им останали свободни места. Според мен излишно насаждаха у хората паника и страх, че нямало места, че имало много деца и незнам си какво. Пълни глупости.Както и да е всичко вече е свършен факт и всеки е записал детето си някъде. Hug

# 213
  • Linz
Мама казва, че и баба била някога мъничка,
че и тя не е можала да се облече самичка,
че отзад и плели плитка, роклята и била малка,
и отивала да учи със тетрадка и писалка.
Оле, колко ми е смешно, тази баба толкоз стара,
дето с очилата гледа  и мърмори,  и се кара,
с къса рокля и с тетрадка!
Бабо мила, бабо сладка!

xai , това ли?
И аз го писах, но Гита Ог го е дала в линка Laughing

# 214
  • Ланкър, планините Овнерог

Ти заради мен ли, бре? НЕма нужда  Wink
На мен това ми звучи много сладко:

Трети път отварям
чантата дълбока.
Сложих ли буквара,
молива и блока?

Тръгвам най-накрая,
мама ме целува.
Ах, да си призная –
страшно се вълнувам.

Вярвам, че със мене
всички сте съгласни.
Празник този ден е –
аз съм първокласник

Но е повече като за момченце да го каже.

# 215
  • София
Е, не съм догледала, значи  Embarassed!

# 216
  • София,
Много хубави стихчета, и ние си избрахме едно, па може и да го научим, аз със сигурност ще го науча де няма как! Hug

# 217

сърдечно благодаря, чак се просълзих на някои стихчета ... ей порастнаха децата
сигурно и на първия ден ще се разплача здраво, май не съм много добре  newsm78

# 218
Я да взема да се запиша и аз при вас, че след десетина дена и моят ще е първокласник.
Не, че ме тресе голяма паника, Петьо знае да чете, с писането е по-зле , но се справя. Със смятането също е горе-долу добре.
Много хубави стихчета. Това на Гита Ог ще вземем да го научим

# 219
  • Sofia
Днес най-накрая видях списъците с класовете. При госпожата, която бях харесала. По 25 деца са.
Следващата среща ще е с класната само другата седмица.

Нашата занималня пише, че започва направо от 15-ти, но не ми се вярва още първия ден да правят каквото и да било, сигурно само ще се запознаваме.

Едно интересно наблюдение да ви споделя: Много деца с еднакви имена, това от мода ли е, от какво.
В класа на Лори има двама Алекс, един Александър, трима Иван, три Марии, две Яни, три Виктории. А общо по списъците преброих десетина Александър и Александра, пет Яни, Мариите с модификации с двойни имена са към десетина също... странна работа. Още от първи клас ще си говорят на фамилии май  Crazy

# 220
Здравейте, мили майчета!Пишете и мен в отбора на първолаците, но първо да Ви пожелая, и на Вас и дечицата, много здраве и силички през учебната година.Обещавам да Ви следя, и да посписвам от време на време, вярвам има бъдеще тази тема и занапред. Доста ми е напрегнато, няма какво да се лъжем, ама гледам да не се издавам пред малката. Тя е безкрайно щастлива, че тръгва на училище, дано
този ентусиазъм няма край PraynigПри нас рс ще бъде на 10 този месец, така че хич не съм наясно , какви помагала ще трябват, за това не бързам с тетрадките, въпреки че се заглеждаме в "уинкските "Laughing, а и раничката ни такава, само дано не си ги бъркат в училище Rolling Eyes, че като гледам почти всички майки на момиченца, са в отбора на феичките. Поздрави!!!

# 221
  • sf
здрасти, пай! в кое училище ще бъде малката?

# 222
  • Ланкър, планините Овнерог
...
Едно интересно наблюдение да ви споделя: Много деца с еднакви имена, това от мода ли е, от какво.

Констанца едва ли има шанс да има адашка в у-щето, а да не говорим за класа  Crazy Вчера ходих до канцеларията за бележка за пред социалните и само по името се сетиха за нея  Mr. Green Ще видим с времето дали сме й направили услуга или напротив

# 223
  • нейде там, където ....
Гита, Hug много благодаря! И ние ще научим стихче.
Колкото до адашите - от яслата им говорят на фамилии. Дребния, едва му се разбира, но говори за Танев и Петров  ooooh!

# 224
Гита, Hug много благодаря! И ние ще научим стихче.
Колкото до адашите - от яслата им говорят на фамилии. Дребния, едва му се разбира, но говори за Танев и Петров  ooooh!
To i pri nas  be6e ot detskata na familij

Общи условия

Активация на акаунт