В къщи паника голяма, първокласник ще е мама (набор 2001)

• 25 974
  • 411
  •   1
Отговори
# 225
Мама казва, че и баба била някога мъничка,
..........................

Aaaa, това е много хубаво стихче, много го харесвам!

Репертоарът на дъщеря ми е доста богат  Laughing, но коронните песен и стих са й, "Една българска роза" и "Молитва", на Вазов.

Благодаря ти боже мили,
че ме даряваш с крепки сили,
че ми изпращаш благослов,
надежда, вяра и любов!

Сега раста, не ме оставяй,
в добри дела ме направлявай,
да бъда боже милостив,
да съм добър и справедлив!

По светли пътища води ме,
да славя боже твойто име,
дай мир, добър живот,
за своя скъп и мил народ!

Grinning

# 226
  • София
Цитат
albenark щом и баткото ти е учил там, значи си много доволна от училището. Аз съм малко резервирана
Dundurelaя , синът ми беше в първи клас преди 12 години. Тогава беше първата година на сдружение "Шилер" в 55-то. През следващите години децата бяха все по-малко, а и в студентски град живееха наистина почти само студенти и проблем бяха детските градини, а не местата в училище. С годините нещата се промениха и за 55-то става все по-трудно да спази изискването да приеме децата от района. Все още обаче приема децата от сдружението, независимо къде живеят - затова и "Шилер% потърси възможности и изнесе част от паралелките в Младост 1 а. Дано се намери начин да не се създава излишно напрежение между родителите и децата.
Иначе съм доволна, особено от началния курс. А и след това имаха много добри преподавателки по математика и литература, а това е основното.
Сега съм много щастлива, че от първи септември са пуснали 413 до Бизнес парка, което означава, че ще се пътува само с 1 автобус. Живот и здраве във втори клас да се прибира сама, защото не знам докога ще издържа на работно време от 7.30 до 16. часа. Добре че ми го позволиха. Таткото ще я води, аз ще я вземам - емоцията ще е пълна.
А май най-развълнуван е баткото.

# 227
  • София,
albenark, много се радвам за вас! Родителската среща ще бъде на 09. 09. 2008г. от 18,00 часа в малката сграда. Днес нашия татко е ходил да провери.

# 228
  • София

На мен това ми звучи много сладко:

Трети път отварям
чантата дълбока.
Сложих ли буквара,
молива и блока?

Тръгвам най-накрая,
мама ме целува.
Ах, да си призная –
страшно се вълнувам.

Вярвам, че със мене
всички сте съгласни.
Празник този ден е –
аз съм първокласник

Но е повече като за момченце да го каже.

Ние си заплюхме това Grinning Много благодаря на Гита ОгHug  bouquet

Иначе при нас няма време за паника,вчера се прибрахме от вилата,утре заминаваме на море и ще се върнем на 12 или 13ти живот и здраве,дано да няма изненади в последния момент Praynig

# 229
  • София
Не ви бях прочела за помощите, та скролвах назад. Явно аз ще отпадна.

# 230
  • София
Момичета да ви питам,вие с по-малките братчета/сестричета как ще процедирате?Трябва сигурно да си водиме и баба за да  гледа дребното  докато сме в у-ще newsm78 и въобще как стоят нещата,ще носиме ли раници и т.н.т.Колко време приблизително продължава целия "купон"? Ако някой има идея,нека подшушне  typeuu

# 231
  • Между гори и планини
За кога питаш? За 15-ти ли?
Аз ще съм сама с двамата, надявайки се малкият да се ди кротко в количката (ако трябва и ще хапва нещо) и да гледа учениците... Ако не кротува, просто ще полудея, но аз така или иначе все съм си луднала  Crazy
Мен ме притеснява това, как после ще водя рано сутрин ученика, заедно с малкият (гледам ги сама) и как зимата във вятър, дъжд и сняг пак ще съм с двамата... ей това вече не ми се мисли и се моля за мека зима  Praynig Praynig

# 232
  • София
За 15ти ще накарам мъж ми да си вземе свободен ден, или поне половин ден.
Дияна ще започва по-късно у-ще, мисля, че казаха нещо като 9, но не съм сигурна. Едва ли мъж ми ще може да я води, ще го измислим някак си. Следобяд ще я взимам аз. С Алекс.

# 233
  • София
Да се разпиша и аз отново... много бързо мина лятото, а вие пишете ли пишете Mr. Green
Търсим си съмишленици от 38 ОУ - "Г" паралелка....
Вече понапазарувахме... раница с карибски пирати, дрешките са Ла Редутски повечето... страхотни памучни пуловери му навзех по 4 евро парчето, чак май попрекалих /5 броя  Embarassed/ , джинси, дънки и блузки... ще търсим анцузи май само. Нашата родителска ще е на 15-ти и казаха нищо да не купуваме преди това, ама аз понакупих тетрадки и дреболийки, пък да видим...

# 234
Ами аз няма и да искам на кой да я оставя та ще дойде с нас.Мисля че ще си мълчи и трае  ще и е интересно да гледа.Много ми се иска камера да имам Cry да снимам този незабравим спомен

# 235
Момичета, а ще носим ли раниците на първият учебен ден?
Мисля, че ако тогава ще им раздават учебниците раницата ще е необходима Thinking

# 236
Мисля, че ако тогава ще им раздават учебниците раницата ще е необходима Thinking
Ах как ме изпревари вчера мислех да задам този въпрос ама ми беше неудобно да не кажат то училище не е започнало тя за раници мисли Hug Rolling Eyes Embarassed

# 237
и ние сме с млакия на 15 и изобщо... не знам дали бащай ще я води сутрин, най-вероятно аз ще съм натоварена с тази задача. не ми се мисли...
свеки каза, че ще дойде да помага, ама не знам до кога....

това за раниците - трябва на родителска да се пита, най-вероятно. иначе първия ден е май само празник

# 238
Изобщо не мисля, че синът ми ще се съгласи да излезе от къщи без раница.  Mr. Green

# 239
  • София
Задължително ще сме и с двете на 15-ти! Къде без малката! Вчера отворили водните бои на каката и рисували с тях - „Мамо Лорка рисува с четката, а пък аз с пръст, защото нямаше втора четка!”. Така че и на Лори задължително ще купуваме тетрадки и боички.

За повтарящите се имена – в градината беше единствена Йоанна, сега ще видим.

Днес е родителската среща, ще видим какво ще ни кажат.

Общи условия

Активация на акаунт