В къщи паника голяма, първокласник ще е мама (набор 2001)

• 25 974
  • 411
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Dundurela, благодаря за информацията за родителската среща.

# 241
  • нейде там, където ....
Аз мисля малкия да си ходи на ясла. И без това ходи с нежелание, особено след почивки. Но иначе сме се обзавели с цели три баби за Деня Х, дето искат да подливат, пардон, плиснат, вода Crazy Twisted Evil

# 242
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, добър ден!

На 15-ти сме всички на линия. Мъж ми ще си вземе 1седмица отпуска. После ще видим. На него ще му е супер рано за работа, та не знам...Иначе той я водеше на градина, но малко по-късно се случваше това. Раницата не знам дали ще я носим, на РС ще се разбере. Може и да трябва, че нали ще им дадат учебниците.

# 243
  • София
И ние сме пълен комплект на 15. Отпуски сме си взели за деня, пък после ще видим как ще е.

# 244
  • На черешата
Аз мисля малкия да си ходи на ясла. И без това ходи с нежелание, особено след почивки. Но иначе сме се обзавели с цели три баби за Деня Х, дето искат да подливат, пардон, плиснат, вода Crazy Twisted Evil

Joy Joy JoyИ ние сме така+вуйчо и вуйна /да снимат тяхната гордост/.Но май ще вземем и малката.

# 245
  • Между гори и планини
Здравейте ученички  Laughing
Днес добре, че отидохме до училището, за да разбера че в 17ч е родителската среща.... а бяха казали, че ще ни се обадят  ooooh!
Баткото ще дойде с мен, малкият, че "помага" на работата на баба си.
За 15-ти уредих майка ми да си вземе почивен ден, за да изпратим ученика, да отидем на фото с двамата и да запечатаме момента, ще взема и камерата да правя филмче... и после почерпка в любимият МакДоналдс.
Предлагам после да сложим снимки в темата на всеки първолак (ако има братя и сестри, също) и да пишем кой в кое училище учи.  Grinning

# 246
  • Ланкър, планините Овнерог
Аааа и при нас ще имаме чифт баба и най-вероятно дядо. Нашите сигурно няма да могат да дойдат, тъй като и племенника ми е първокласник, а те живеят заедно със сестра ми и зет ми.

# 247
  • sf
ох, на мен ми се иска само ние с мъжо и малкия да изпратим каката. Хич не ме кефят тия роднински тълпи, като циганите. за жалост- ще имаме опашка  ooooh!

# 248
  • София
Отдавна не съм се включвала  Cry, но се опитвам редовно да ви чета.

Нашата Родителска Среща също е на 10.Септ. и чакам с нетърпение!

За първият уч. ден и двамата с тати сме "строени" с първолаците...Бабите ако искат-са добре дошли да "подливат" вода Mr. Green..и те много се вълнуват! Да не говорим и за пра-баба и дядо- те милите , се предложиха ако имаме нужда да водят и взимат първокласника Crazy .

С воденето и взимането-ще се справяме сами в началото, докато се организира училищният транспорт.

Тъй като засегнахте темата- ще питам и аз на РД, дали има смисъл от раница за 15 септ......после ще докладвам тук Mr. Green

# 249
ох, на мен ми се иска само ние с мъжо и малкия да изпратим каката. Хич не ме кефят тия роднински тълпи, като циганите. за жалост- ще имаме опашка  ooooh!

Laughing И ние ще сме така- но няма как  Crazy

# 250
Нашата родителска среща мина. Емо е в 1-ви "в" клас. Общо класът е от 24  деца, от които забележете: 17 МОМЧЕТА И 7 МОМИЧЕТА!!!  #Crazy #Crazy #Crazy
Избрахме родителски актив и членове на училищното настоятелство. Събрахме по 15 лв. за помагала по български и математика, а и още по 20 лв за учебник по английски. Цифрите са закръглени защото се разбрахме "остатъка"от няколко лева да е за разкрасяване на учебната стая.
Учителката ще посрещне първолаците с питка с мед за да им е сладко училището (на това място аз се разплаках! Cry а смятайте какво ще представлявам на 1-вия учебен ден!!!)
Иначе ни дадоха списък, който не се различава от вече известния в бг-мамма. Г-жата наблегна на това, че цветните моливи ще са постоянно в употреба и не бива да има ден, в който да не са им в раниците.
Несесерите им да не са метални, а меки защото много бързо се разконцентрират, а често се случвало да изтърват разни неща на пода - та металните кутии много шум вдигат.
Това, което е в списъка ни, а го нямаше в този, който е в другата тема бяха пластмасовите букви и цифри.
За домашно родителите имаме да направим 5 червени, 5 сини, 5 бели квадратчета и 5 бели правоъгълника - това било защото ще подреждат гласните и съгласните букви в думите и разни такива неща.
Часовете започват в 8:00, така, че децата трябва в без 15 - без 10 да са в училището.
Занималнята започва още от 16-ти септември и ще е до 17:00 ч. Това ни устройва. Купоните за стола миналата година са били по 1,50 лв и тази година пак се очаква да са там някъде.
Ще учат и инфорамционни технологии като ЗИП - програмата за 1-ви клас била направена като игра и всичко което ще учат е подобия на "сериозните" програми - Power point, Paint  и т.н. само, че за деца.
Междучасията на 1-ви клас не съвпадат с тези на големите.

Ами това се сещам.
Ако вие се сетите нещо питайте .

# 251
  • София
Часовете на първокласниците са по 35 минути и затова техните междучасия не съвпадат с тези на големите.

# 252
Обадих се в училището да питам за родителска среща и ми казаха, че няма да има. Нали сме имали през юни, когато беше окончателното записване - това казаха от канцеларията.  newsm78
Откриването на учебната година ще е на 15.09. от 9.00 часа. Трябва да сме там в 8.45 часа. Някак си ......... не знам как да кажа - учудена съм. Само толкоз - в 8.45 заповядайте.  Confused

# 253
И нашата родителска  е на 10,09. Днес ми се обади госпожата, която явно ще класна на Ели да ме подсети,кога е РС. Направи ми много добро впечатление. Така като ви чета с малко се успокоявам, че не само аз изтрещявам. Всички ли трябва да знаят някакво стихче специално за празника?

# 254
Ако има някой кйто ще е в 36 СОУ Максим Горки нека се обади!

Общи условия

Активация на акаунт