Тези почивни дни са най- подходящи, но дали не сме закъснели?

, а и на всички празнуващи.
.
Когато е хубаво времето ще ги извеждам, но когато не , а и като ги запишат на занималня до 5 часа
. За това в детската градина е по-удачно да са тези групи, но не знам там как стои въпросът с подготовката, но то май зависи от учителя
. Съседката твърди , че нейното дете в ПГ в ДГ са имали един час дневно занимания с учебниците , а при нас са 4 часа , но нямам представа дали навсякъде е така.
- да са живи, здрави, щастливи и красиви! 
- то 'кво ли весело, той до удар ще ги докара...
В момента е с гола глава, защото издебнал баба си за 15 минути (когато трябвало да спи) и се офъкал до кожа с ножицата
, сипал им пакетче лимонтузу в пакета с кафето, и те помислили, че е захар...
..., ей такива работи. В градината се оплакват от него - чупил столчета, врати, не спял на обяд и пречел на децата, отговрял на госпожата... (интересно, че само при едната стават тия неща
)...
- преди 2 дена беше зверски нахапана по ръчичката, а вчера - оскубана и одраскана по лицето от едно и също дете - не съм се впрегнала, защото стават такива неща, но усещам как сестрите ме подкукуросват, да ходя да се оплакавам при директорката, да говоря с майката и т.н...., а целта им всъщност е да изключат това дете (вече имат предупреждение и са го спряли от ДЯ за няклко дена), защото наистина много проблеми им създава (отделно дето всеки ден има пострадали от него)... Не знам и аз как да постъпя, като и аз си имам един терминатор вкъщи... и знам какво е
Страшно са порастнали момчетата (Иво даже е настигнал Диди 

Завидях ви!