АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 669
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Привет!
Наде, разсмя ме!
Деси, много неприятно - дано се оправи бързо Кало и да ходите на плажа! Времето сигурно е чудно - тука уж щеше да се оправя, ама...пак има облаци!

Това с хремата май е повсеместно. Аз спрях нашата, но кашля още. Днес спи за първи път в градината и плакал като разбрал, че няма да го взема след обяда. Май сбърках, че не му казах за това, че ще спи, но не се усетих! Тъпо! Сега ще замазвам положението. Все пак е заспал и то доста бързо, но ме помолиха да отида по-рано, ако като се събуди и пак плаче! Тъй че тръгвам!

За сайта -спряхме ли се или..?!

# 286
За сайта -спряхме ли се или..?!

Не

# 287
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат стократно   bouquet

Пак има болни  Crossing Arms Да сте питали дали може, амаха, бързо да се оправяте  Naughty
Данче, майка препоръча  дистанционно Хустагил  Flutter

Моето ясленче след една седмица отпуска тая сутрин удари як рев  Rolling Eyes Обаче вътре едно топличко, парното пуснали, разделили дечицата в 2те занимални, да не са много заедно и по една сестра и една леличка във всяка подгрупичка, беше много приятно  Hug
Юлче, бравос, че си открила подходяща жена  Peace
Ренка, не ми казвай, че брат ти е овне  Rolling Eyes, че и второто искам да е такова  Sunglasses...и при нас е същото, няма какво да ви описвам  Laughing
Рени, готова ли си за бебока, има ли я същата тръпка, както при бонбонката

Татянка ми е прочела мисълта, веднага смятах да пиша, че нямам претенции за сайта само да предлагат Playmobil! Ей невероятни са! Благодарение на нея имаме няколко от серията 1-2-3, супер красиви животни, в смисъл не е китайски боклук дето като го вземе детето и се чуди коте ли е, куче ли е, супер устойчиви на удари  Wink
Данче, и аз така си мислех в началото, но съм освободила рафта под компютърното бюро (довечера ще снимам) и там съм му подредила животинките. Смятам да му допълвам колекцията  Peace
Та за сайтовете - може 2 - единият да е http://www.spielzeug-world.de/playmobil-c-81.html   Mr. Green пък другият който кажете  Flutter

# 288

С Плеймобила ли  Crazy

# 289
Хайде да дам отчет докато мойте мъже са на разходка, а мен ме оставиха да пия кафе в лобито ... - вече май е по-добре, стана към 13 часа, ходихме навън малко, топна си крачетата в басейна, после полежа пак малко и към 16-17 часа вече се разигра малко, хапна и две сухарчета, преди това изяде почти 2 ябълки и така ... надявам се да се оправя вече ...
Татянка, има само медицинска сестра в хотела ... няма лекар, но се надявам да не прибягваме до тези услуги Praynig

Съгласна съм единият сайт да е http://www.spielzeug-world.de/playmobil-c-81.html Peace

# 290
 Praynig  Дано да е минало вси4ко, Деси  Hug  Насладете се на по4ивката, ти какво правиШ във форума, а? Я бърzо поръ4вай едно мохито и бягай на басейна  Sunglasses

# 291
Praynig  Дано да е минало вси4ко, Деси  Hug  Насладете се на по4ивката, ти какво правиШ във форума, а? Я бърzо поръ4вай едно мохито и бягай на басейна  Sunglasses
Ами следя ви изкъсо аз Wink изпих си кафенцето заедно с вас и сега отивам при моите мъже Wink

# 292
И ние бяхме на лекар днес. Гърди чисти, език прекрасен, леко зачервено гърло, нос трагедия. Кашлицата нямало какво да давам за нея при чисти гърди newsm78 Иначе някакво Инфлуенца ли ми даде, какво ли, хапчета, по 1 на 2 часа днес-утре, и после по едно 3 пъти дневно. Не знам дали действа, ама.... И да му давам витамините и Есберитокса.
Пуснахме кръв - урина-ако  - дано да са добри! Praynig И дано да му мине, че вече плача аз самата за яслата Joy

# 293
 Забележка : Няма 
 WBC (левкоцити) 9.4
 10^9/L 3.5 - 10.5

RBC ( еритроцити ) 4.25
 10^12/l 4.0 - 5.9

HB (хемоглобин) 117
 g/L М 140 - 180, Ж 118-160

HCT ( хематокрит) 0.335
 l/l М 0.41 - 0.53 Ж 0.36-0.46

MCV 79
 fl 82 - 103

MCH 27.6
 pg 26.5 - 31.5

MCHC 350
 g/l 295 - 365

PLT (тромбоцити) 332
 10^9/L 130 - 380

СУЕ 13
 мм/ч Ж <50г.до 25, >50г.до 30: М <50г.до18, >50г.до 22;

Урини 

Забележка : Няма

Име на теста (изследването)
 Резултат

Единици
 Референтни граници

Урина- хим.изсл. с течни р-ви *
 Профил Виж по-долу

Уробилиноген Неувеличен
  неув.

Билирубин отрицателен
  отр.

Белтък-урина отрицателен
  отр.

Седимент - ориент.изсл. ЕД.ЛЕВК.

Нали утайка от 13 мм не е висока или повишена?
Иначе гледам, че хемоглобина му не е много добър, макавея е нисък.
Някой може ли да разчете, май са добри резултатите?

# 294
Добро утро, мили момичета  Hug
Деси, радвам се, че Кало вече е добре и дано се насладите на почивката както трябва и ти наистина дай си почивка и от нас  Mr. Green и тичай за мохито и от наше име  Wink
Аги, нищо не разбирам аз от такива неща, дано се включи някой от по-компетентните  Peace и да му няма нищо на Тонката.

# 295
  • София
Аги, освен че не му е много висок хемоглобина, друго не виждам. Утайката е малко завишена, но пък левкоцитите не!

Деси, как сте днес?

Аз снощи изкарах леко неразположение - студ, носа ми протече от дясно и ми се разхлаби стомаха. Загрях се с ракийка и сега се чувствам добре, носа малко е запушен само, но през ноща си дишах добре!

Мати не спа много добре - явно изживява вчерашното оставане да спи в градината. Днес е предупреден, дано всичко е ОК!

# 296
  • София
Смин със закъснение, желая ви много любов!   bouquet

Реа вчера беше на ясла. В групата са 5 момиченца, всички други деца са болни.  Sad

Днес сме си вкъщи, защото нашия тати става на 30 г.

Весел ден на всички!

# 297
4естит рожден ден на Рататко   bouquet Жив и zдрав, и много да оби4а и глеzи жените си  Wink  Рали, наzдраве    Hug

# 298
Хайде заповядайте  Hug
Скок в новата тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334333.new#new

Общи условия

Активация на акаунт