АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 676
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Добро утро и хубава седмица на всички!  Hug

Друга работа си е със слънчице, толкова му се радвам  Hug

Станимирко влезна в яслата без! рев, спокоен, може би, защото си носеше една кола. Иначе във вкъщи се потръшка, малко порева, неискаше да закуси... И аз ще го водя днес до лекарката да го чуе и прегледа, защото кашля само сутрин /смееме се, че е от цигарите/ но пък вчера и днес доста могъщо, нос му тече тази сутрин, ни е за лекар, ни е да продължавам да го самолекувам.
Незнам дали ви споделях, че на бузката има 2 ранички, бивши ухапки от комар, които не минават и не минават. Светъл лъч надежда беше мазилото от Бабълчето зехтин с жълт кантарион, но тази сутрин гледам, че до старата раничка има нова, мънички са, но ги има. Нещо антибиотично искам да взема, но незнам какво. Ако някой знае, нека ми пише!

# 271
Добро утро, мили момичета  Hug
Пожелавам новата седмица да донесе много слънце и усмивки за всички и да няма вече болни  Praynig Peace
Деси, браво за Кало за пътя и дано е нещо моментно това и да си изкарате страхотно на почивката.
Много ме е яд, че не дойдох на срещата, но не съм и разбрала, защото не бях тук събота и неделя  ooooh!
За коледно парти съм с две ръце  Peace
Данче, това с леко подкашляне сутрин само и от време на време носа е масово в момента и мисля, че е от времето. Аз не го водих на лекар. Браво на Стаси, той е герой  Heart Eyes

# 272
  • София
Мило ми Наде  Hug, на Станимир кашлянето сутрин е яко, като на стар пушач, 1-2 пъти и край, та затуй ще го водя да го преслушат.

Доста се очудих като прочетох, че има и други такива тръшкащи се, ревящо-кисели деца, мислех, че е само моето такъв кривондел на моменти. Е, значи наистина е период, чак ми минават благи мисли през главата, в които ще имам едно поне малко по послушно дете.

# 273
Добро утро и усмихната седмица!
На болните гуш и бързо оздравяване.
Деска, включи се набързо с новини. Дано да е било инцидент.

Данче, Фенистила не помага ли?
Шошичка още дне два са ми плановете да си е в къщи и после ясла.

# 274
Данче, дали наистина е период?   Laughing , или цял живот ще си имаме опашка от ревящо-кисели деца  Laughing Аз вече съм на мнение, че по-голяма лудетина от Янка партизанка няма -  вчера скри сиропа си за кашлица и 2 часа сме го търсили, след това ме накара да й сготвя 3 яденета и никое не пожела да опита, все щуротии са й в главата.

За кашлицата -  мисля че (да не казвам голяма дума), открих вярната комбинация от сиропи за да я преборим - Флудитек (Наде  Hug  bouquet) и Вентолин. От вчера е на тази схема и определено намаля бухането. До Аб така и не се е стигнало все още, дано и да не се наложи.

Аги, давай вит. Ц на ампули или ако му хареса на хапченца, тъпчи го с плодове и чай с мед.

Деска, как е Кало, дано не е сериозно Hug За Playmobil - само ми кажете на кой сайт се спряхте и да си харесам играчката от там.

Красе, ходи да ви пее поп една молитва. Може и странно да ви звучи, но аз си вярвам в такива неща. Може и самовнушение да е, но на мен винаги ми се оправят нещата.

Мисче, пиши по-често, липсваш тук   bouquet

нова тема кой ще прави?

# 275
  • София
Честито на Вени и Сминс за годишнините!
Да имате много сплотени и щастливи семейства още дълги години, мили момичета!

КрасеPraynig

Деска, чудесно е, че сте уцелили хубаво време, ще видиш, че и с Кало всичко ще се оправи бързо!

Нуни, ти си усещаш най-добре как да лекуваш Яна, пък и за този вирус, с/ед мен, не са наложителни АБ, почти всички деца от нашата ясла го изкараха.
За кашлица при нас най-много помага сироп Синекод, ако му дам още при първите покашляния веднага пресича; лекарката ни напоследък много го изписва, защото отзивите от родителите били добри. Иначе сме пробвали Хустагил, Мукоплант и Мукосолван и капки Умкалор, но без особен ефект. Майките на площадката много хвалеха някакъв чай Цяр, за кашлица и бронхит (продава се в аптеките), но не съм го пробвала.

Данче, мисля, че е крайно време да му спираш цигарите на това дете, щом чак толкова зле му действат!  Mr. Green А аз си мисля, че сутрешната кашлица може да се дължи на това, че отваряме вече по-малко прозорци и въздуха е по-сух и застоял. Спомням си, че миналата зима задължително слагах вода в/у радиаторите и мокро пране вътре в стаята, иначе доста кашляше сутрин.

И Вальо се тръшка много. Да не ви отчайвам, ама брат ми на 30 се инати по същия начин, та май не е само до възраст, някои си остават темерути цял живот  Twisted Evil
Иначе, при нас хита "ти си лош!" вече не е чак толкова актуален, казва го само по 10-20 пъти на ден  Mr. Green, за разлика от предишните 2 седмици, когато само това повтаряше.  ooooh!

Ренка, я сподели каква е тази книжка, искам и аз такава (за мен де Embarassed)
Деска, това е книж … 72;та, тази е за мамите. А за момчетата направо ще взимаме "Устройство на автомобила"  Wink

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 10:46 от Renkata

# 276
Привет,
Кало явно си е пипнал вирус  Cry През нощта спа много неспокойно, плака и каза, че го боли ухото, дадох му панадол като болкоуспокояващо и заспа и сутринта чак към 9 часа се събуди, но стана за малко и пак си легна, сега още спи ... но мен това ме успокоява, дано да се справи бързо ... дали е удачно да му дам витамин Ц сега, имам обаче само на хапчета, не се сетих да взема ампулки ... но може да ида до аптека да купя ...
Дано да се оправи бързо и да нямаме кофти изпълнения ...  Praynig
Хайде засега чао, отивам аз да поема смяната, а таткото да ходи на плаж малко ...

# 277
Уф Деси, много мъ4но ми става  Sad  В хотела ви няма ли лекар да го види?  newsm78  Ако е местен вирус, те zнаят какво да пиете, zа да мине много бърzо  Peace  Много силно си стискам палци  Praynig

Краси, и на вас  Praynig  Praynig  Praynig

Кой каzа 4е децата не били криви?  Laughing  И моята така. В момента сме във фаzа "не искам"  Crossing Arms  Просто е 4удесно  Laughing  И ако неЩо се ядосва, ме бие и хвърля неЩо (някаква игра4ка). Период е  Mr. Green  Ще мине, моля се само да е скоро  Naughty

Плеймобил са страхотни игра4ки, zнам 4е се повтарям но аz като дете имах такива и не само 4е много си играх с тях, но и нямаШе ниЩо с4упено. Желеzни са. Мъжът ми и той много си е играл с тях, класика са (пък и нали са немска фирма, та тук вси4ки деца имат техни игра4ки). Ей сега в събота вzех каталога йм от един магаzин и цяла ве4ер го раzглеждах  Blush  Иzбрах една ферма zа Милена но се 4удя дали някои 4асти няма да са много малки  Thinking  Дават 4е е zа над 4 години  Thinking
Тина, Легото е много скъпо в БГ, Десито хубаво ти е каzала. Миналата zима гледах zоопарка на Дупло в БГ zа 300лв., а тук е 80?  Shocked Ако искаШ виж тук http://www.leiselsbach.de/_py_Duplo/c-4-970-972-985-0-0/ , 2 страници са, на втората е и тоzи zоопарк.
Аz Ще потърся магаzини с пове4ко Плеймобил ако искате  Peace

Сминс, на патерица, 4естита годиШнина, да сте все така влюбени   bouquet

В4ера имахме гости  Heart Eyes Енви, Христо, Пепи и Велинка  Heart Eyes Много сладко семейство са  Heart Eyes Милена пак намаzа подаръци  Blush 4е и ние, едно хубаво 4ервено вино (Мерло от Стамболово, ние мн го харесваме  Blush ) но zа съжаление Милена не само е във фаzа не искам, но е и срамежлива и не си игра с децата  ooooh!  Времето беШе раzкоШно, ходихме и до плоЩадката, zа да дивеят децата малко  Wink  Те днес на обяд продължават към Лайпциг, където в събота са на друга сватба.
Снимки направихме, но не съм ги свалила оЩе от камерата  Embarassed
Рапорт даден  Mr. Green

# 278
http://www.spielzeug-world.de/playmobil-c-81.html  вижте тук колко Плеймобил има, доставката до БГ е 18?  Peace

# 279
  • София
Привет от още едни течащи носове. Соня от вчера е със зверска хрема, направо вода тече. Днес е малко по-добре, но апк много хремава. Съответно яслата отпадна.

Деси, бързо оздравяване на Кало, за да може да почивате пълноценно.

Нуни, и аз не четох много хубави неща за бронховаксома и засега се въздържам.

Отивам да спя докато Сонята не се е събудила от запушения й нос.

# 280
Танче, страхотен рапорт  Heart Eyes На недоверието на Нуни и брата на Ренката въобще няма да вярвам, искам само да чувам/чета Период е! Период е!  Mr. Green
С хубавите отзиви за Плеймобилите ми решавата проблема с избор на хубава играчка. Имам питане - има ли такава играчка, която да е като куфарче, като къща с дръжка, не да са отделни например животни, оградки, дръвчета и тн?
Ренка, довечера семейния съвет ще се събере, за да избереме нови цигари за малкия  Mr. Green с тези вече не се търпи  Mr. Green Иначе при нас като цяло си е влажно, пък и често слагам част от прането да съхне в стаята така, че въздуха съвсем не е сух явно са цигарите
Лекарката го видя и преслуша - няколко афти на гърлото, от нещо мръсно / вчера е лизал пързалката  #Cussing out/ били, сАполя и кашлицата не били страшни, но пак дадох над 20 лв в аптеката, за яслата - да преценя аз, но по принцип афтите не били от вирусно заболяване, лекарката каза "негови са си" не, че иначе взимаме от някой назаем За раничките на бузата - АБ кремче, т.е. гентамицин.
Деси, надявам се скоро пак да се включиш, но с добри вести.  Hug

Сега ще проучвам сиропите Синекод и Хустагил, пък догодина може да запиша да изкарам една фармация   Crazy

# 281
Рени, тъкмо щях да пиша за теб да се отчиташ всеки ден като в началото като чакахме нашите априлчета  Mr. Green още съм тук и още съм 2 в 1  Joy беше много готино и забавно  hahaha
Забравих да се похваля, че кандидатствах за магистратура в УНСС и изкарах 4,52 на теста и ме приеха Бизнес администрация дистанционна форма на обучение  bowuu

Аз гледам, гледам, но не разбирам кво е плеймобил  newsm78

# 282
Днес ни беше първи ден с детегледачката. Ееее, рахат ви казвам. Изпрах и проснах 2 перални, оправих част от багажа, сготвих, бяхме почти 2 часа наъвн, говорих с хора (!!!), докато тя занимаваше Иво на площадката. Малката шушка също я одобри и не рева, като ги оставях сами, което си е събитие, защото той и на бабите си им реве, като му залипсвам.

Рени, то почти не останало вече  Laughing

Наде, браво на теб!

Иво въобще не е в такъв период, даже е толкова сговорчив, че да не повярваш. Спирам дотук, да не се самоурочасам. Малкият дзверюго ми е достатъчен.

# 283
# 284
Татянка, мерси много   bouquet Аз мислех, че е определена играчка и гледам сайтовете и търся някаква кола  Whistling ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт