АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 685
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Ха, тъкмо си мислих zа Мис4ето, как са, добре ли се аклиматиzират? Да ги поzдравиШ специално  Hug

Влак4ета Томас има тук http://www.leiselsbach.de/_py_Thomas-und-seine-Freunde/c-4-971-606-0-0-0/  а има и на Лего http://www.leiselsbach.de/_py_Duplo/c-4-970-972-985-0-0/
Да, веднага го съзрях. Благодаря!
По-късно ще разровя и другите, за да видим дали и там няма да има интересни нещица.

# 181
  • Boston, MA
И Дани обича Томас, но не гледа филмчето, че ни се струва много странно, това си е нашата с на баща му лудост де Laughing, за сметка на това "чете" книжките, много е смешен, като седне, разгръща и почва да повтаря "Томас, Емии, Томас, Емии" - Емили му е любима Laughing..

Да не ви отчайвам, но първата зима, в която се ходи на детско заведение, е брутална. За нас беше миналата - нон-стоп бяхме болни и тримата, дано тази вече да е по-добре. Заредете се с търпение, витамини и болнични дни.

# 182
Татянка, трудно свикват, каза че скоро не иска да пътува с 2те деца дълъг път  Crazy Mr. Green
Бубс, при нас беше лесно първата зима, но нали ми е кърмаче, на това го отдавам, като гледам и тая ще е така  baby_neutral

# 183
  • София
Ей, Енви, по немско ли ще ходи? Браво!/ аз пак не разбрала, ама..вече ме срам да питам - всички знаят, само аз: а кой, какво?/

За сайта - трябваше спешно да изляза следобяд и нищо още не към гледала!

Томас го има и в get.bg!

# 184
Сминс, то zа пътуването ясно  Laughing ....но и ина4е ли свикват трудно?  Sad

Вени, тя Енви не го беШе каzала до сега  Wink

# 185
  • София
Е, камък ми падна - не съм тоя път недоразбрала! Laughing

Ние също живот и здраве ще посетим немско/ демек ще ходим до Кьолн/ през ноември!

Харесват ми:
www.kinder-spielzeuge.de/
www.leiselsbach.de
www.erwinmueller.de/

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 22:45 от Вени*

# 186
Здравейте,от мен нямам време да чета и пиша много надявам се всички ясленчета да са добре и да свикнат по бьрзо с яслата

# 187
  • София
Вальока вече не плаче като го водим и взимаме от яслата и на всички обяснява колко му харесва там, Страшно съм доволна!

Аз днес ходих на пазар за есенни дрешки на малчо и за подарък за ЧРД на една 4-годишна приятелка  Laughing, та мисля за Валката да взимаме за коледни подаръци книжки. Влязох в една книжарница и не можах един час да изляза, харесах поне 1000 детски книжки. За девойката взех разни обучителни книжки и ето такава книжка-пиано; моите мъже цяла вечер не можаха да се отлепят от нея, голяма свирня падна. За Вальо взех едно  книжле "Как се движи автомобила", което също предизвика голям интерес, а пък и на мен ми беше доста полезно, че хич не съм наясно с чарковете в колата.
Мисля да заложа на книгите тази година, писна ми вече да се спъвам във всевъзможни видове играчки. Вече 2 торби оставих на пясъчника, 2 занесохме на село и мноооого счупени отидоха на боклука и пак е пълно вкъщи. Не знам къде да ги завирам вече всички тия боклуци  Whistling

Енви, приятно изкарване в Дойчланд! Да направиш снимки!

Вальо в детската миналата седмица, са го научили да гледа детски филмчета, много ми е нещастно.  Rolling Eyes

Хайде, лека и спокойна, мили дами и дечица!  smile3524

# 188
  • София
Добро утро!
Мойте хора излизат в 7:30 за ясла и аз май ще слагам кафето всяка сутрин   food010/поне докато родя/ Mr. Green

Ренка, браво на Валката за страхотната адаптация. Това с книжките е добра идея. И в нас не се стъпва от играчки, а и като знам роднините колко ще й накупят няма смисъл и аз да взимам.
Сега четеме по няколко пъти на вечер "трите прасенца". Направо ми втръсна.

Вчера майта Соня са я похвалили в яслата-колко е добричка, кротка, умна и как чисто се храни. bowuu
Сутринта помрънка малко, но тръгна. Много голямо влияние й оказа това, че преди 2 седмици я заведох в работата ми и видя бюрото, компютъра, колегите я водиха къде ли не...И сега като знае вече къде мама ходи на работа свързва нещата и не протестира.

# 189
  • София
Привет!
Мати сутринта помрънка малко, повтаряше, че утре ще ходи на градина/ анли вчера съм му казвала - утре ще ходиш пак и той сега пак за утре си говори/, но като тръгнахме, по пътя, а и там си беше спокоен, нарича вече градината негова и си влезе спокойно! Стискайте палци да продължи това!

# 190
  • София
Добро утро!
Хубавите приказки и добри новини ми дойдоха като мехлем за душата  Hug
Нашата сутрин започна много трагично - дъжд /така, така, така мразя дъждЪТ!/, локви и едно насрано, омазано и скъсващо се от рев дете - моето. Преживях някакъв мини ад докато го изчистя в опитите си да надвикам останали ревящи и успокояващи родителски гласове. Дойдох до вкъщи колкото да свърша 2-3 дребни работи и паля наобратно да си прибирам ревльото. Защо стана така, неразбирам, хем е само за по 2 часа, хем всичко до сутринта беше ок?!

# 191
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=5& … ID=%&rID=7176
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=5& … ID=%&rID=7174
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=5& … ID=%&rID=7173

Ако на някой му харесат, моля да гласува! Hug

Тони напоследък започна да се заглежда в книги - главното ни занимание е да сочи каквото го питам или да ми отговаря какво е това, какво онова. Играчки имаме много наистина, но все ми се иска да купувам още и още. Най-странното е, че купиха сортер на племенницата, която е на 1г, а Тони така се впечатли. Чак сега осъзнава формите истински. Ще трябва да купувам сортер, сам където пак до Джъмбо кога ли ще отида? Ако някоя от вас има път натам да й поръчам един Плейскул сортер, много е качествен и е 10 лв!

Дано не ревящите да са все така, дано ревящите да им мине! Hug

# 192
  • София
Моля и за тази снимка за вашия глас :

http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=2&ph=4&p=1& … ID=0&rID=7099

Аги, какъв е тоя сортер?

# 193
Онова с фигурките и дупките Grinning, не знам кой го нарече сортер и аз възприех това му название.
За тази съм ласувала, не ми дава пак newsm78

# 194
Добро да е  Grinning

Мисля, 4е Милена оzдравя, последно във вторник ве4ер е акала и тогава ве4е не беШе воднисто, да се надяваме 4е положението е под контрол  Praynig

Вени, Кьолн е супер  Peace  Ако не сте върzани zа определени дати, идете в на4алото на декември, zа да хванете и Коледните Баzари  Peace Ако ви трябват препоръки какво да се види, питай  Wink Ако оЩе нямате полети, Germanwings летят София Кьолн, те са нискобюджетни  Wink

При нас пък е фраШ с книги (е, и с игра4ки, де  Crazy ) .....купуваме беz повод, смятаме книгите zа много важни и полеzни.
За Коледа се 4удих дали да не й купя детски касетофон и касети с прикаzки, но не zнам дали не е рано?  newsm78
Скоро вzех едно домино и го играем, даже и ме бие  Crossing Arms (беz да иска  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт