АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 720
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вени, Борисова май е по-младата. децата й казват кака Мариола. Mr. GreenСоня я харесва нея.
И аз ще взема с дата 23.

Ох, да ме чуете аз как крещя по Соня напоследък. Продължавам да съм много зле с нервите и не мога да се сдържам. EmbarassedА тя е започнала с въпросите "защо" и "кой" и няма спиране по цял ден.

И при нас завиването през нощта е проблем. Вече не иска да спи с чувалче въобще. Сутрин ръцете и краката са й ледени, а като я завием се разбужда и после няма заспиване.

# 61
Малеее, Рени, то не останало  Shocked
Сложих 4увал на Милена, все пак и тя е болна, не ми се рискува да раzвива пневмония  Tired  На пролет Ще пробваме пак с 4увала....

# 62
опитвам се да сложа линийка на Доника,но не става.Много сьс зле.Помощ

# 63
СТАНАа за завиването и ние сме така.По цяла нощ аз я завивам тя се отвива ,няма оправяне

# 64
Здравейте  Hug Аз съм една седмица в болничен, какво чудо ми дойде до главата само ако знаете. Климатикът в работата така ме надуха, че бях на път да ми се изкриви дясната половина от лицето, някакъв нерв се е засегнал и много боли + мигрена +синузит ....  Sad Сега съм се отдала на пълна почивка, без стрес и притеснения, което за мен е почти невъзможно Tired

В нашата ясла за момента нещата се успокоиха. Лелките се примириха, че не мога като другите майки да си взимам детето рано и седят и ме чакат до 18.30 - фасоните ги има, разбира се, но не им обръщам внимание. За отношението им към Яна съдя по нея самата, не се оплаква, сутрин ходи горе-долу с желание.

Завиването - будя се постоянно и я завивам, лош навик  Confused

За срещата -  ако съм здрава, съм на линия - 22 в 11, нали?

# 65
  • София
Аз пък имам много работа и не бях влизала от седмица. Почнаха задочниците и по цял ден щъкаме из факултета.

Реа в яслата е толкова щастлива, не и се иска да идват почивни дни, за да е с нас. Съответно и ние сме много спокойни, значи и харесва и е доволна.

За срещата, ако е на 22 от 11ч. сме на линия.

Хайда, че трябва да будя беба.

Весел ден!

# 66
Здравейте момичета!
В последно време нямам много свободно временце. Нашите си дойдоха нощес в 3 часа и от тогава не съм мигвала. Алексиото стана в 5 да пишка и видя вуйчо си - беше неописуема радост - заспа пак в 8, дотогава дивя и скача  Crazy Много е щастлив.
Яслата - в последно време не се оплаквам от отношението там  Grinning , май откакто спрях да им обръщам внимание  Wink, но никога не съм чувала да крещят, много са мили и лелите, и сестрите, затова не мога да си кривя душата, децата обиат много леличките, а и мисля, ч еима защо.
Красе, просто спираш да носиш памперси, аз махнах на Альо всички памперси почти едновременно (нощния 1 месец след дневния и обедния) и там като почнах да го пускам без памперс им казах, че не искам на обяд да му слагат и те се съгласиха. Досега само 1 път съм вземала мокри гащи и то от обеден сън. Даже им подарих един пакет с памперси, да ги позлват за другите дечица там  Peace
При нас има малко по-друг проблем в яслата, не помня дали писах - много му е тъжно за дечицата, които изписаха сега  Sad Само повтаря "Гошче - няма го, Ели - няма го, Дея - няма го"...и така си ги изрежда, но той беше с тях от самото начало, та нормално да му е тъжно, че изведнъж ги няма дечицата, дано посвикне с новите, макар че вече си намерил гадже измежду тях, сутрин посрещал девойката, целувки и т.н  Blush
Деич, като те слушам - все едно мен описваш в началото, аз залагам на момченце също  Laughing
Нунич, Татянка, оправяйте се  Praynig
Завиването - ами спи си отвит, той и на сън рита да се отвие  Crossing Arms Няма да ставам я  Naughty
Рени, на теб ти е простено..понякога аз се хващам, че викам без да има наложителна причина... Cry После ми е тъжно  Confused
Иленко, Иленко....твоят момък няма грешка, а за агресията - както знаете Алекс беше нахапан зверски март месец и говорих и с директорка и със сестри, изолираха детето, то осъзна за радост какво НЕ трябва да пправи и не сме имали инциденти  Hug
Отивам да правя кафе, че едвам гледам  Tired

# 67
  • София
Добро утро!
Значи да разбирам, че предпочитаме мнозинството да е на 22-ри в 11! Ще запазя тогава този час иден!

Рени, това едобра новина - значи се емахнала по-лошата леля! Дано и новата да е добричка! Аз още не знам в коя група сме! Живот издрави ще се разбере другата седмица!
За викането - ох, да не те отчайвам, ама като се роди бебето, може и по-лошо да стане!

Смин, представям си колко ти е гот сега - а те къде бяха, че нещо съм изпуснала? Embarassed

Ние вече две нощи спим успешно с зимния чувал - при него неможе да се измъкне несъзнателно на сън, както явно ставаше с летния, който беше с еди копчета тик-так на раменете!

# 68
  • София
Запазих час, утре трябва да отида да дам капаро 50 лева и да уточня меню! Пица устройва ли ви със сокче, например? 6 лева е за 10 деца! Дали ще се съберем толкова?

Аз, Аги, Рамама, Нуни/ дано е добре/, Рали, Диабетка, Яна/ ако са тук/, Надето/ каза ли че ще дойдете?/ Жени, ще звънна на Рачето, че не влиза нещо, Данчето, Рени забравих ли някой? Юлчето тук ли е?

# 69
  • софия
даааа....ако сме ок непременно ще дойдем

# 70
  • София
Здравейте и от нас!
Вальока днес не е на ясла. Вчера чу, че Пепи не е бил на работа, защото кашля и е болен и тази сутрин ни спретна едно театро - скъса се да кашля, превива се и казва, че му е лошо и като видя, че баща му тръгна, а той си остава в нас и няма да го пращаме на детска и вече 3 часа няма нито кашлица, нито нищо. И толкова добре симулира, аз и за момент не се усъмних, че може да ни разиграва Close

Между другото, откакто Вальо тръгна на ясла, стана страшно агресивен, налита даже и на непознати - отива при някой и му казва "Ти си лош", после го удря. От пролетта насам почти не му се беше случвало да удари някой, а сега постоянно се бие. С Пепи не спираме да му говорим, лелите също му правят забележки, засега ефекта е дори обратен. Винаги са ми били ужасно неприятни агресивните хора, а сега моето дете е на път да му лепнат етикет 'гадно', а аз дори не знам какво да направя, освен да обяснявам до припадък. Дано да е само период и да отмине бързо.  Praynig

За срещата няма да се класираме, з-то ще пътуваме за почивните дни.

# 71
Добро утро  Sunglasses

Нуни, съ4увствам ти, това нерва Тригемиус ли е? Много неприятно  Sad

Аz сега на обяд Ще zаведа Милена при педито, 4е настинката вzе да тръгва на долу, каШля  Sad То и аz съм така, де  Sad

Вени. родата на Сминс живее в Кувейт  Wink

# 72
  • София
Докато се сетя да хвърля едно око на темата и купонът е уреден. Браво Вени. Стига да сме здрави сме на линия. Нали тръгна на ясла та очаквам всякакви изненади.
Емо всяка сутрин ни спретва истеричен рев на тема "искам с мама" и вчера се принудих да звънна в градината да чуя как я кара там. Сестрата ме увери, че е много спокоен и се забавлява с децата, че не плакал въобще. За доказателство влезе в стаята където са заниманията му и го чух как се смее и се обяснява на някое от децата. Успокоих се, че е добре, но ревът му и тази сутрин бе много добре отработен - направо за "Оскар". Днес поне по време на дългия път не е ревал, защото вчера беше побъркал баща си.
От снощи съм му извадила пухената завивка, че преди това спеше само по чаршафче. Будя се поне по 5-6 пътина вечер, за да го завивам. Снощи обаче явно му е било студено, защото не се наложи да го завивам - беше се опаковал като пашкул, независимо, че беше се завъртял на 180 градуса в кошарата.
Красе, спри да им даваш памперси и ще спрат да му слагат.  Peace Аз съм занесла само 3 памперса и ги предупредих, че от два месеца Емо е без памперс и че спи без памперс. Казах им да сложат първите дни на обяд, защото не знаех Емо как ще реагира при смяна на обстановката. Разбрах, че и там не се е напишквал и повече няма да нося.
Смин, честита ти радост в къщи. Али-Бали ще е на 7мото небе край любимия си вуйчо.
Нуни, Татянка, Миленка  Hug Бързо да се оправяте   Praynig

# 73
  • София
Ренка, не се притеснявай за агресията. Сигурно така изживява промяната. Ще отшуми щом досега не е бил такъв. И Соня казва така на баба си:"ти си лош", когато й е ядосана. И тя го научи от яслата.

Вени, не знам ти как успяваш да ги нацелиш тия от яслата да са там. Днес майка ми като е ходила /в 10:30/пак е нямало нито сестрата нито директорката. Аз също почти никога не мога да ги засека. Оставила е изследванията на охраната. после е отишла и до леклите в групата и е била някаква нова, която не познаваме.

За срещата-супер. пица и сок е о.к.

Бързо оздравяване на болничките!

# 74
  • София
Рени, незнам, явно късмет! Дано да нямат забележки по изследванията, ама какво да имат като вие си продължавате просто! дано тази новата да е добра като другата Мариола и децата да я заобичат!

Танче, мерси за инфото за Смин - аз нали вечно не прочела или незапомнила...незнам кое от двете! Embarassed

Така като броих все 10 ще се съберем за срещата живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт