АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 713
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Включих се с няколко снимки в конкурса на Германос! Казват се Роза, Храдчани и Обзор! Бихте ли дали гласа си за тях на:

http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=1& … роза&rID=6574

http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=1& … чани&rID=6578

http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&dID=1&ph=4&p=1& … бзор&rID=6579

Благодаря!

За срещата - аз пък мислех да е преди обяд по същата причина - да не са кисели, спали-недоспали! Sad

# 31
  • София
На патерица - Честит празник на всички, които имаха вчера повод!   bouquet

Благодаря за поздравите и пожеланията! Дано всички сме живи, здрави и Господ да ни закриля! Praynig Hug

Дея, аз съм за момиченце!  Предчувствието ми е такова  Heart Eyes

Черепахче, това с възрастта на децата в яслата ме мисли  Mr. Green цяла сутрин. Дори и да са на еднаква възраст, не всички деца са на еднакво развитие и все ще има някой недоволен. Миналата година, в яслата Стаси беше мъничък и хич не ми харесваше, че има по-големи, които го отнасяха като влак малка гара като минеха покрай него. Всъщност и в живота не сме заобиколени все с приятни хора, така, че това е началото на Школата.

Ей, какво стана с това време  #Cussing out МНого ме е яд! Миналата седмица все говореха за 19-20 градуса във вторник, след това да се оправя, а то какво стана?! Мразя така, имаме някаква уговорка и накрая - циганска работа. Синоптиците ли не ги бива, времето ли се е**ва с нас?! Приготвихме се да ходиме в Сандански, а то какво стана  #Cussing out
За капак простудих Станимир и от вчера му текна носа, а аз се надявах след кръщенето болести - не. И тук наченки на неспазване на уговорка, което хич не ми харесва.

За срещата - кога съм била против?! Ще помоля само да се присъединиме към някой с кола, че да не биеме копита в този студ и мраз. Да вземем да заговориме пак за среща без децата - по случай 2 години от както се кумиме на такава среща?

# 32
  • София
Следобедния час е 4, предполагам има и 6! Според мен 4 е рано! Ако е следобяд 6 ли да бъде?

# 33
Данче, права си. Но Симона твърди, че няма нито едно дете, с което да си играе. Казва - Аз съм кака в градината, другите не говорят. Леличката и тя каза, че тази седмица са тръгнали само малките, изглежда тези на които им е за първи път са им казали от 15, а на другите от 23. Ще видим другата седмица дали няма да си намери вече приятелчета, поне едно -две  Praynig
Вени, харесва ми на мен 22 от 6 часа, така дори да решим да ходим някъде почивните дни може и да успеем да се класираме за среща. Стига да сме здрави де.

# 34
  • 2 етажа над тавана
Не успях вчера да честитя на всички, затова всички, които съм пропуснала - да сте живи и здрави и винаги лъчезарни!  bouquet  bouquet  bouquet

Иленке, Иленке, при вас екшънът е пълен, номера с лимонтузото много ми хареса Mr. Green Снимчици от срещата има ли, няма ли Whistling А това за нападателното дете направо не знам вече как да коментирам подобни ситуации, все повече познати около мен се оплакват от този проблем и почвам да си мисля, че се е появил нов вирус "агресивус" сред децата Tired

А за софийката среща майки без деца приемате ли Tired

Уф, пак не мога да си допиша писанието, дърпат ме....

# 35
  • София
Можем да решим нещо на другата среща, ако искате! Но кайзвайте за тази какво правим!

# 36
  • София
Аз съм съгласна за 22 в 6 ч. Това е понеделник, нали?
Мога и от 11 ч. ако повечето искат така.

# 37
  • София
И мен ме устройва.

# 38
Привет и от мен Hug
Последните дни не мога да вдигна глава от работа, но  искам да пожелая на всички имащи и имали повод да празнуват много здраве, щастие и усмивки  bouquet
За среща ако е на 22 от 18 може и ние да се доредим.

# 39
  • София
Ми тогава да запазвам за 6 часа, макар и да е накрая на почивните дни, ама...щом е по-удобно за повечето...??!!

# 40
  • 2 етажа над тавана
Като се уговорите за срещата, аз ще видя дали ще дойда - първо щото нали съм без детето още и ще ми е неестествено малко, второ - щото съм разхвърляла хола и доремонтирам, плана е да приключа в почивните дни, та ще видим.

Татянка, добре завърнала се и скоро да си на линия здравичка и да разказваш Hug

Скралет, бързо оздравяване на Тони Hug

Янче, може би наистина като тръгнат и по-големичките дечица Симонка ще си намери приятели и ще се забавлява повече в градината. Дано само дотогава да не й стане досадно и после да не иска да ходи на градина.

Еее, не е истина просто, пак не мога да допиша Tired

# 41
Мислех, че е по-добре да е преди обед, за да може като се наиграят да хапнат и после да си спят вкъщи.
В 18,00 вече застудява, вечер....тъмно...но както решите.
Ако може да избирам 11 часа, ако обаче всички искате 18.00 на 22-ри, добре.
Само тези, които драпат за късното събиране  да дойдат, нали. А не все пак да не дойдат.

# 42
И при вас ли е студено? Тук е към 10°С  Shocked  Ве4е пуснахме парното, не помня някога да сме го пуснали толкова рано, обикновенно 4ак преz октомври, та дори и ноември.....

Я кажете, децата спят ли със zавивки? Милена спеШе с 4увал но го сменихме с одеяло, оба4е тя не спи zавита  Sad  Таzи сутрин се събуди с ледени ръце и крака и посинели устни  Shocked  Не zнам какво да правя....  Confused  newsm78

Искам и аz на среЩа пък  Crossing Arms

# 43
  • София
Подкрепям аргументите на Аги за срещата!

Танче, при нас застудя от неделя, а вчера вече падно да 11 градуса! Днес уж щяло да е 14!
Мати спеше с торба, но лятото свикна гол и сега се боря пак с торба на го науча по същата причина като вашата. Освен това и се буди рано като е отвит от студ!

# 44
  • Варна
Честит имен ден на малакта Вяра и Надетата!  bouquet
Честито и на софиянки!
Е, малко на патерица, ама какво да се прави...
Времето ще ни скапа направо!!! В събота към 30, а неделя падна до 10 С Shocked Вчера облякох пуловер, сварих се обяд, днес пък студ.. Дано децата не се азболеят от температурните разлики!
Ние нещо все нямаме работа, което ме навява на мислълта че нещата във фирмата н е вървят на добре. Дано не се наложи скоро да си търся нов работа.
Ники се развива постоянно. Вече спи със зимната пижама и чорапи. Понякое време се намества при мен в леглото и се завива, може би му става студено.
Станал адски крив и много  непослушен, едвам се оправям с него. Иначе мен като ме няма е дете за пример Rolling Eyes Shocked Това силно ме възмущава, но явно няма да се промени скоро

Общи условия

Активация на акаунт