АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 709
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И пак се получава, че някои "много заети с изкарването на пари и затварянето на зимнина" си правят оглушки, или се подсмиват под мустак,
- Толкова типична черта на българския манталитет! Незнам това избиване на комплекс ли е /цял живот ме цакат, сега няма да се дам/, тарикатлъзъм или и аз незнам  #Cussing out

дефакто ето за това е настоятелството /юридическо лице/, за да подготви документи и да кандидатства за програма и да я спечели. Wink
Това не е ли работа на директорката и администрацията около нея? Не, че е лошо да се учиме на обществена ангажираност....

Засега са малко деца в яслата, под 10, ще видиме от следващата седмица. Стига да стартираме де, защото ПАК има проблем с изследването на великото ла*но. Липсва ми лист с текст "Не са изолирани незнам си какви паразити", печат и подпис на микробиолог. Лабораторията е Рамус, които си вършат работата
през няма да казвам къде. Вулгарна станах, но се ядосвам, извинявам се.[/color]

# 91
Ами тя и директорката е кюпа, обаче председатели отговорник и т.н. са майки. Един вид понеже градината няма право да взима спонсорства и т.н., нали се сещате. Да не ги уличат в разни лошотии, затова родителите събират и контролират събраните пари. Имат отчети, банкови извлечения и т.н.
Да, на нас ни казаха, че под всяко заключение трябва да има д-р Х, микробиолог, д-р Х паразитолог
Тази Рамус къде се намира? newsm78

# 92
  • София
Момичета, капарирах за срещата, пица съм поръчала голяма по 22 лева и ще я разделим. Сокчета, а майките на свободна консумация. Така че сметката ще дойде 6 лв за клуба, по 2 някъде за пицата, сок и още нещо - към то 10 ги бройте!

22-ри 11 часа!

# 93
  • София
И не искаме бележка от паразитолог или друг лог! Laughing

# 94
  • София
По правилник знам, че в яслените групи трябва да са по 20 деца, но нашата директорка нали е нагла корумПатка и е обявила допълнителни места за дарители, та сега са 27 деца с 1 лелка и 1 сестра и увеличението на децата, някак не е довело до увеличение на заплатите, или на персонала и все някой напуска, само по-възрастните се задържат за по-дълго.  Close 
Иначе, засега съм доволна от отношението на лелите- има една по-груба и повече им се кара, но пък най-много се занимава с децата и Валката нея най я харесва.
Родителска среща още не сме имали, мисля, че ще е в началото на октомври, ама представям си какво ще е и при нас, като знам, че имаше родители, които не искаха да занесат играчка на детето си, защото то в яслата имало играчки.  Shocked

Аги, и аз като теб мислех, че е по-добре да пусна Вальо с първата вълна, но от Рамус (Данче Twisted Evil) много ни забавиха изследванията и не можахме да се класираме, та се включихме в 3-я етап (от 4) и се оказа по-добрия вариант (лелките казаха, че последните най-бързо са се адаптирали).

Данче, в квартала ни много майки имаха проблем с липсваща микробиология, но се оказа, че е по вина на джипитата - не са дали нужните направления. За аките са ти нужни 2 направления - едното за паразити, другото - за микробиология и трябва да занесеш 2 шишенца с мат'риал + стъкълцето с лепенка.  Peace

И не искаме бележка от паразитолог или друг лог! Laughing
Но за майките - бележка от психиатър за-дъл-жи-тел-ноMr. Green

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 14:54 от Renkata

# 95
  • Русе
Привет!
Да се похвалим първо, че Диди от вчера има "обАчки" Flutter - не спря да врънка за обеци и вчера и сбъднах желанието  Sunglasses - не, че не й се изпари ентусиазма след първата, но като цяло мина по-добре от очакваното.  Grinning

При нас в ДЯ няма родителски срещи, настоятелства и пр. ..., Децата са около 25, обаче разбрах, че нашата ясла ще я затврят от февруари за основен ремонт (6 месеца) Cry, и ще прехвърлят децата в друга ясла на майната си, в кято няма парно и като цяло е зле  #Cussing out..., не съм решила още какво ще правим, но май ще прехвърля Диди на някоя баба  Rolling Eyes, не ми се иска да й причинявам нов стрес - с ново място и нови деца, като и без това 4 месеца по-късно ще тръгне на градина и пак ще трябва да се адаптира... Уф, че ме е яд!  Close - не можаха да изчакат да изпишат децата през юни, и тогава да правят ремонти, а сега насред зима, ще ги пращат в някакъв зандан...  Close
"Ти си лош" явно е хит по яслите. Wink

Да пожелая сега успешен старт и ЗДРАВЕ на новите(и стари!) ясленчета!

Татянка, Миленка и Нуни - бързо оздравяване!  Praynig

Смини, представям си, колко сте щастливи с Альо! Hug

Деич, като се роди бебчо, да се сетиш, че първа пророкувах за мъжко!  smile3521 Ако греша, ще си посипя главата с пепел. Wink

Лек уикенд, момичета и весело изкарване на срещата в понеделник!

# 96
  • Варна
Привет, момичета!
Бясна съ, фризьорката ме окипази! Сега се чудя как да се появя с 3/4 бретон Shocked, изглежда ужасно.
На всичкото отгоре моята "нова" работа се оказа нещо като строителна пирамида. Шефа харчи парите, обектите стоят и сега трябва да си търся нова работа. Май и комар поиграйвал. Потресена съ, колко хора ще завлече и то финансират със заеми. Дано не сме прави, но вече дължим към 500 хил. по фактури и заеми, а това за малка фирма си е самоубийствено. Мислех, че този период е отминал в Бг, но явно аз пак съм хванала последния влак на мошениците #2gunfire Засега си получаваме заплатите с известно закъснение и не е толкова драматично поне за нас, но като цяло е зле.
Оплаках се...отново!
О, да ...да похваля зелената енергия на аква сорс, чувствам се прекрасно от нея, дори няма нужда кафе да пия, вече не се чувствам постоянно уморена. Вени може да ни разкрие какво има в това нещо, че е толкова добро Sunglasses
Ники нещо почна се напикава, снощи "отрази" и днес пак, взе и да се струхува от разни глупости. Скоро ще ходя ги овършея в ДЯ, явно от молба не разбират... Ще има жалби и наказани тогава. Писна ми да се съобразявам със всички, а мен да ме отсвирват..уф, пак се ядосах

# 97
  • София
Красе, шашваш ме! Дано бързо си намериш свястна работа, а за косата - коса растеееее!  Heart Eyes Пиши каква е тази енерджи, позволена ли е от закона, свободно ли се продава  Mr. Green, ако да - пу искам и аз!

Деич, като родиш да се сетиш, че аз единствена пророкувам аз момиче!  Mr. Green

Ренко, иде ми да се отхапя косата! Цяла седмица се сещам за твоите премеждия с изследванията и цяла седмица си казвам, че не е възможно да е една и съща лабораторията. Мерси, че ми каза, че трябват 2 шишета материал, първо - защо ти ми го казваш, второ - защо не каза по-рано, друг път направо към теб да се обръщам, лекарки, сестри, лаборантки явно имат сливи в устите. НО Ст сутринта е ходил да се кара в лабораторията, че му няма втория лист от изследването, което дефакто не сме правили /явно/ и ако му го дадът, ще черпя, че сме прескочили лабораторията.

# 98
  • София
Честити обички на Диди! Искаме снимки.

Ние правихме акитата в Клиники Лора. Аз занесох 2 шишенца с материал, но едното ми го върнаха и казаха, че няма нужда от него. На листа с резултатите пише на 3 места "negative".Това е.

Снощи сглобихме новото голямо легло на Соня. Засега спи успешно на него без мрънкания, даже се кефи. Само нещо съм се престарала с матрака-много е дебел и леглото става много високо. Едвам се качва сама. Взехме и решетка да не пада, която се подпъхва под матрака. Голяма емоция е. Сега сме на вълна избор на чаршафи.

# 99
Браво на Диди! СНимки, снимки.

Красе, пак сте го закъсали. Какъв е тоя твоя късмет.

Рени, много да си харесва леглото Сонята. А чаршафи ще ти препоръчам да разгледаш в ларедут. Взех два комплекта на Симона, ами страхотни десени, на страхотни цени.

# 100
  • Варна
Черепахова, и аз това се чудя ooooh!
Като се има в предвид, че аз съм с по-голяма заплата..хич не ми се мисли. Все пак уж работа имало доста. А така ми харесват колегите, пууу мани

# 101
  • София
Данич, на мен сестрата ми обясни какво трябва да нося, като ми даваше направленията, отде да знам, че някои имат сливи в устата.  Mr. Green А лабораторията я бях оплюла добре, що не си запомнила, макар че при вас проблема май ще да е от педката ви, а? Close

Рени, освен листа с 3-те негатив-а, трябва да имате още един с "Не са изолирани няквиси паразити (бактерии или каквото там беше)" Е това липсва и на Данчето. Нас без тоя лист отказаха да ни запишат в яслата.

Уф, гледам как ни мелят сърбите на баскетбол, ама поне дано не изтървем последния влак за европейското!  Praynig

# 102
  • Варна
Данче, не е дрога, чак толкоз не съм закъсала  Wink Хомеопатия е, казват че е екстракт  от зелена ябълка само. Ама много освежаващо действа, за да е само това.
Приятна вечер от мен, аз отивам да пека пипер утре Tired

# 103
Данче, не е дрога, чак толкоз не съм закъсала  Wink Хомеопатия е, казват че е екстракт  от зелена ябълка само. Ама много освежаващо действа, за да е само това.
Приятна вечер от мен, аз отивам да пека пипер утре Tired
Хахах, зелена ябълка. Така кума ми казва на тревата - ябълка. На марихуаната де.  Като ходих в провинцията при баба ми, всеки ден минавахме покрай едно място, и що да видя - канабис. Голям 2 местра ooooh! Ей така, седи си самотен. Викам си, що да стои така, като може да набера и да изсуша. Не ги разбирам тези работи да ви кажа. Не съм наркоманка, не го пуша, няма да го продавам естествено, но от калпазанщина съм набрала малко  Wink Къв пример за децата само! Joy Викам на мъжо - колко може да имам в себе си, той ми каза, че ако ме хванат и с една цигара - лошо. Брех, що така?Казват, че в някои страни на раково болните им дават да си имат. Пу да не чува дявола, не ни е нужен, ама знам ли и аз.... И аз така ще казвам - хомеопатично е! Само където от него мре мозъка и съм против консумацията му.

# 104
  • Русе
Леле, Красе, ако не друго, поне не може да се оплачеш от безинтересен живот. ooooh!
Зачудила съм се и аз за нещо имуностимулиращо, че пак почвам да се разпадам и съм с почти постянна мигрена - явно не стига, че съм на витамини от почти година  Tired. Имам тука едни капсули с чесново масло и ще взема да ги почна, да видим друг ефект освен "аромата" дали ще има...

На Диди "обАчките" са толкоз миниатюрни, че не вярвам с кьопавия фотоапарат нещо да се види..., ама може да пробвам тия дни. Wink

Рени, честит нов креват и сладки сънища на Сонята в него! Тя сама да спи, а ти - със бебчо, ли сте го предвидили?

Черепахче, ти килим намери ли, че чакаме снимки и с декорацията на хубавата стая на бонбонката?

Данче, ако познаеш на Дея, ще ми врачуваш ли после? Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт