АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 695
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Данче, ако познаеш на Дея, ще ми врачуваш ли после? Wink Hug
Е, как  Hug Тъй и тъй се чудя за домашен бизнес  Mr. Green Един приятел ходил на ходжа, защото не му върви в последно време - имал магия  Mr. Green от жена  Mr. Green, след ходжата се чувствал много спокоен, било му леко на душата. До тук и аз мога да се справя, само някой да има да ми вярва. Какво нещо обаче е самовнушението  Thinking

Станимир подкашля, звучно, влажно и отхрачващо, ако и утре сутрин е така няма да дойдеме на срещата - хем да не разболеем някои, хем и той да не се доразболее.

# 106
Добро утро.
Срам не срам , признавам си току що ставам, Симона още спи. Не ми се е случвало от 10 години да спя до 10.
За имуностимулатори си говорите и за други "неща" Mr. Green Аз мога да давам много рецепти, нали мама последните три години половината ден й минаваше в пиене и приготвяне на някакви сокове и отвари и в адене на екзотични плодове. Но ей на аз нищо не прилагам. Мислех си поне лиции да купя и да хапваме двете със Шошка и за нея май става, пък й го харесваше на вкус.

Иленко, ще показвам снимки, но още почти нищо не е готово от замислената декорация. Чакам си стикерите и една пачуорк завивка, измислила съм тук някакви гениалности като украшения за зелената стена, обаче моя мъж е с две леви и чакаме един негов приятел да дойде да ги сложи утре. Ще показваме после. Сега издирвам малка дървена масичка и столчета, но искам боядисани в розово и зелено. Намерих едни в кварталния мебелен , но не могат да ги боядисат. А килима го зарязах за момента: Клио още не можем да я отучим да не влиза там , че преди и беше стая. Караме си с мокетените кръгчета, които всеки ден мога да изтупвам и да въртя в пералнята.   

# 107
  • София
Добро утро!
Красе, не езелена ябълка - това са водорасли от едно езеро в Канада - Климат, което е екологично чисто и разни други екзотични съставки ам в нея/ зелената енергия/
Ето линк: http://zelenaenergia.dir.bg/_wm/pbasic/?df=433144&dflid=3

Иначе за работата ти - много неприятно, дано да се размине и да продължите! Или вече няма шанс?

Иленка, да нямаш вече мисли за бебе? Честити обички - сега му е времето на слагане - улучила си!
Рени, честито креватче - не падате ли?

# 108
  • 2 етажа над тавана
Само да свирна, че се навъртам наоколо, но за срещата нямада успея - мажа още, а и тапети ме чакат.

Красе, какъв е тоя филм в който си влязла от извистно време, не е ли време вече да свършва Tired Много неприятно.

Честити обички на Диди Hug И легълце на Сончето Hug

Данче, силно стискам палци Стаско да устиска на разболяване и да ти е като свежа краставичка още днес Mr. Green Hug

Нуни, Татянка и Миленка дано вече са здравички Hug Praynig

Смин, представям си колко сте щастливи сега вкъщи с толкова чакани и скъпи гости Hug

И едно питане да задам, да не съм съвсем голословна - дали ще ми се наложи да си взема отпуска, за да водя Маги да й правят изследванията за градина newsm78

Отлитам да хващам латекса и мечето и да почвам да мажа тавана ooooh!

# 109
  • София
Бабълко, аз замислям ако има кой да гледа Стасунев утре и все още е сополив да дойда сама, недей бий отбой, срещите са по-важни от тапетите, пък и няма да ти отиде целия ден, на обяд си си вкъщи и заредена с положителна енергия ще си мажеш и лепиш на воля. Ай-де-дееее!

За изследванията - всички лаборатории работят от 7-7,30ч.

# 110
Как да се ориентирам в лабораториите?
Разбрах за рези Рамус, очевидно не сте много щастливи от тяхното отношение.
Освен да пратя мъжо сутринта с акото в 10 п-ка, преди работа да им занесе пробите. Не се ли събира в малко шишенце, или ще мажем по стъкла?
В градината са правели проби с тиксо на дупето Joy, което лепват на стъклото после. newsm78
Ще питам Ангелов, ма дали ще знае милия или само шаш ще настъпи hahaha

# 111
  • София
Аги, слагаш в контейнера малко ако/ не им трябва кой знае колко - няма да го ядат я! Wink/, а на стъкълцето лепваш скоч лепенка, взета сутрин след ставане от дупето на детето! Лепваш на ануса ,махаш и лепваш на стъклото. Носиш това в 10-та и чакаш колкото ти кажат! Но направи това седмицата преди да тръгнете!

Бабъл, Данчето е права - идвай да заредиш с енергия и после...чакайте тапети!

# 112
  • Sofia
По повод тези изследвания и нас ни върнаха за това, че нямахме втората бележка за тези паразити та ходих до лабораторията пак от там пък казаха, че са ги дали на личната и най-накрая я намерих тази втора бележка, ама ми е чудно защо личната не ми я даде още първия път....Иначе си купих от аптеката 2 шишенца специални за акото с една малка лъжичка са  вътре, такова стъкълце с тиксо и аз лепих и слагах на дупето, после пък имунизационен паспорт пак ми иска сестрата от яслата да занеса, абе два дена ме разхождаха за какво ли не.
Съжалявам, че пак няма да мога да отида на срещата, но ще чакам баба на летището по това време!
Отчаяна съм с тази ясла, онзи ден чух как една от лелите крещеше и им викаше да млъкнат, успях леко да надникна, а те милите дечица стоят и гледат уплашено, а после всичките почнаха да реват!  CloseКато излезе лелята с още една мама й направихме забележка, директорката ни е чула разбира се и дойде да ни обясни колко им било тежко, че били много децата, че персонала бил малко, че всяка сутрин ходела да помага и тя - добре де, знаеме че им е тежко, много са наистина, ама те нямат вина никаква, най-малко на тях трябва да си го изкарват.......... незнам.
Ако постоянно им крещят как ще свикнат тези дечица, как ще искат да ходят с желание.....
Отнесох се, да ви кажа, постоянно се моля да не го наплашат, защото имам такъв пример от едно детенце на една моя приятелка и съм малко уплашена.

# 113
  • София
Сега издирвам малка дървена масичка и столчета, но искам боядисани в розово и зелено.

Красива масичка в розаво със 2 столчета с облегалки ягодки в зелено вършат ли ти работа?  Mr. Green цената беше към 40 лева.
Другия комплект е с крачета моливи но пък нивото ан масата се вдига

Стъклото с тиксото си го купихме от прозореца на лабораторията - 50 ст. Не мисля че успяхем да го лепнем добре, но на другия ден всичко ни беше готово. Шишето с акито беше само едно.

Междудругото аки се изследва профилактично всяка година и на възрастните. GP тата трябва да ви пратят, иначе няма да им заверят годишната профилактика.

априлска мама, страхотно те разбирам, и аз първия ден бях така наплашена, но от тогава немога да ги хвана да крещят.

На това попадали ли сте? Че и ние се бяхме обзавели с такова чудо
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193065.60;topicseen

# 114
Екче,  ягодките вършат. Пращай подробности.

С такова не сме, но дъщеря и баща са с разстройство, ако не се размине за да го оправдаем с някоя моя манджа, утре ще пропуснем Cry
Ексче и при вас ли е от вафлите?

# 115
  • София
Леле, сега се спекох, че нямаме такава втора бележка от изследването на акото. Подозирам, че ни липсва и нещо наречено"здравна карта". Аз разбрах, че го искат само за новопостъпващите деца, но при педката, заверяваха такива дори учениците и подочух, че искат такава карта всяка година.
Дано не я върнат Соня във вторник.

Иленка, тя Соня си спи сама от едногодишна и мислим и сега да си е така, а бебето при нас. Само не знам какво ще правим при пристъп на ревност.
Вени, не пада, защото й купихме преграда. Днес сутринта в 7:15 си слезна от леглото и се намърда между нас. Rolling EyesПреди поне не можеше сама да излиза, но сега вече няма контрол над това.

Бабъл, не мисля, че ще ти е необходима отпуска. Ако имаш акото от предишния ден можеш да го занесеш рано сутринта в лабораторията.

# 116
  • София
На това попадали ли сте? Че и ние се бяхме обзавели с такова чудо
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193065.60;topicseen
Да. Скоро го четох. Зимата, пролетта някъде, още Стаско беше с памперс, всяка седмица като го вземех от Младост /майка ми, баща ми и сестра ми/ първото ако му беше зелено, еднократно, но зелено, така и не хванахме от какво е, докато не прочетох за тези вафли, а баща ми само такива нагъва, съответно и Станимир бая ядеше. Сега ако яде незнам дали ще е пак така, страх ме е да експериментирам.

# 117
  • 2 етажа над тавана
Момичета много ми се идва , наистина, но на мен пътя ми е поне час и половина до Барбарони и още талкова наобратно. Това едно на ръка. Второ, цялата съм в латекс, както знаете топла вода нямаме до 6 октомври и въпреки истеричното търкане и поливане с канчета с топлена вода все още съм покрита с точки бял и жълт латекс, косата ми е като побеляла, въобще - на човек не приличам Tired Трето - те, че няма да избягат тапетите, няма, но трябва да ги налепя утре при всички случаи, защото вероятно края на др.седмица ще ходим да прибираме Маги, а трябва преди това да съм приключила с "извънкласните" дейности Rolling Eyes А ако си го оставя да го свърша през седмицата след работа - просто ще е абсурд, като знам, че от вторник съм вече в новия офис и като знам какво е там, вечер няма да ми е хич до лепене на тапети.

Лошото е, че пак сама съм хванала да си правя всичко, Спас отиде да помага на баща му да реже дърва на вилата, че нали пък свекър ми го оперираха от херния и сега нищо не може да прави.
Честно казано взе да ми писва от всичко това, но като се сетя как ще почнем да се ограничаване като тръгне Маги на градина, за да можем да й плащаме таксата и гледам отсега да си спестя какъвто разход мога.

Но стига съм ви занимавала с мойте грижи.
Черпя ей така за настроение с по нещо:

# 118
  • София
Рени, нямате ли профилактична карта - в началото на всяка година исат такава дори и за учениците! Дано нямате проблем, но ще трябв да я занесете така или иначе!

# 119
Добро утро.
Многоо, много ми се идва, обаче май ще си седим в къщи. Утре ако някое дете се разболее, ще се обвинявам.

Общи условия

Активация на акаунт