АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 697
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
момичета, кажете на кой точно адрес е днес събора в Барбарони?

# 121
  • София
Аз отпадам за срещата, Станимир кашля малко, няма кой да го гледа ако го оставя, въобще... само мислено ще съм с вас  Confused

# 122
  • София
Жени, не знам точния адрес. Води се Бели брези, май беше бл. 47. Като вървиш по Бул. България към Бояна е преди кръстовището с Гоце Делчев в дясно.

Е, Янче, много съжалявам.
Данче, сега пък и вие. Sad

# 123
bgЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ! bg

# 124
  • София
Честит празник!
Срещата мина приятно, събрахме се 8 деца, като само моите са две! Ани е правила снимки, предполагам ще пусне!

# 125
4естит праzник   bouquet

Ето и малко снимки от нас, от морето  Sunglasses http://picasaweb.google.de/Tani4ka75/Antalya2008

# 126
Честит празник!
Татянка, мястото е райско. Определено догодина ако решим Турция, ще се допитвам до теб. Милена е страхотна и как се е забавлявала на анимацията само. И ти и таткото излеждате чудесно.

Вени, малко , но важното е да е било качествено.
 Момичета, а какк се процедира когато детето няма да ходи на ясла. Трябва ли да се обаждам, бележката от доки кога се носи, две ли трябва да са бележките. Сигурно всяка градина си има правилник, но като никой не ни го е разяснил още поне да се ориентирам как стоят горе-долу нещата.

Енви, как са децата? Не ги отчиташ нещо в последно време.

# 127
Янче Heart Eyes, ОК са - Велина довършва АБ и сиропи, Петър тъпче хомеопатия, но няма нищо сериозно - дивеят, вилнеят, по ДЯ и ДГ са, у дома сме малък цирк... Crazy

При нас, когато детето няма да ходи на ДЯ - обаждаш се до 8,30 ч по телефона, иначе денят ще трябва да се плати, все едно е ходила. А когато отново тръгва - предния ден до 10 часа пак се обаждаш, че ще тръгва. Ако е била болна, т.е. си обявила публично - носиш бележка от доки, ако е отсъствала поради други причини - нищо не носиш. Peace

# 128
Честит празник  bg

Татянка, толкова е красиво в Анталия Grinning, очарована съм.  Милена е такова хубаво слънчице, очичките й се смеят Hug

енви, бързо оздравяване на Велина Grinning На Стаско, Симонета и всички болни, също  Hug

Хубава среща беше днес, спокойна. За съжаления Яна така се е залепила за мен, не пожела да си играе с никой  Tired

Да попитам нещо - децата ви казват ли "Р"? Кога е нормално се научат?

# 129
Да попитам нещо - децата ви казват ли "Р"? Кога е нормално се научат?

Аz до ден днеШен не се нау4их  Mr. Green

Мерси zа комлиментите  Heart Eyes

# 130
Нуни, не казва. Най-очебийно е в края на думата когато винаги го замества с друга буква, като доктов, комав и т.н. не знам кога е нормално да се научи
Енви, казвала ли съм ти колко искам да приличам на теб, аз щях да орева орталъка ако Симона е на антибиотик. Бързо оздравяване и на двамата

# 131
  • софия
Нуни, и Рая не казва...много и е трудно..но пее песента за Ачо капитана Laughing

а да не казвам как казва пеперудка  Joy

# 132
  • София
Янче, обади се в градината утре, а и на доктора, за да ти пусня после бележката!

Уф, снимките са страхотни - Танче казвай къде е това! И Миленка....бооооже каква сладурана! Добре, че не съм млад мъж! Или може би да кажа малък!? Laughing

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 21:21 от Вени*

# 133
 Blush  Мерси Вени, каzвам беz бой, хотелът е http://www.baruthotels.com.tr/lararesort.asp  в Лара, преградие на Анталия. Само на 10км от летиЩето, което е супер удобно zаЩото нямаШ дълъг трансфер, самолетите се 4уваха и виждаха и не пре4еха иzобЩо, не беШе Шумно. Във Варна при татко много 4есто се 4уват пове4е (правят zавой над морето  Grinning ).  Имахме суит, т.е. спалня и отделен хол, и двете стаи оба4е бяха малко тесни. Сгъваемото легло (хотелско) го сложиха то4но под климатика и на 20см над него имаШе контакт, беz капак  Sick  Веднага местихме леглото, макар 4е след това не ни оставяШе много място. Минибара се zареждаШе всеки ден вкл. и с марков алкохол (Балантайнс, Столи4ная и т.н.) Яденето в основния ресторант, където бяха блок масите, беШе окей но ниЩо особено (не беШе лоШо, средно ниво) и вzе да се повтаря. Но не беШе проблем, при голямото раzнообраzие на ястия. В ресторанта на плажа менюто беШе малко, но пък вкусно, като иzклю4им 4е гарнитурата беШе все пържени картофи. Детския кът беШе страхотен, катеруШки, тунели, батут, не zнам си какво, и то вси4ко под сянка  Peace Детските аниматори бяха съЩо супер и Милена мн се zабавляваШе на минидиското  Laughing Плажа беШе хубав, просто пясъка беШе малко тъмен, но ина4е си беШе 4исто, морето съЩо, но бърzо ставаШе дълбоко. Басейните бяха супер, ние полzахме тоzи беz анимация, там става постепенно дълбоко, в на4алото е 10см  Wink Шеzлонги и 4адъри винаги се намираха и на басейна, и на плажа, а хотела беШе по4ти 100% zает  Peace  МинаваШе една сервитьорка от бара на басейна край Шеzлонгите с напитки (като стюардесите в самолетите то4но  LaughingPeace ИмаШе сладкарница (вкл. в Ол Инклуzива), опасно място  Whistling  Друго не се сеЩам  Thinking Питай каквото те интересува (Ян4е, и ти  Wink ), докато впе4атлениета са оЩе пресни  Laughing

# 134
  • Boston, MA
Как мога да изпусна цяла тема? Барабар с най-хубавият празник Вяра, Надежда, Любов (и София)! Много честитки на патерици на цялата банда именици!

Оздравях от гадната гнойна ангина най-после, още пия антибиотик. Като гледам и повечето от вас са боледували, дано вече сте здрави.

Като слушам какви неща разправяте за детските ясли, обещавам, че няма повече да се оплаквам от нашата детска градина...

Юлче, изчисти си кутията, моля. За съжаление точно ще се разминем - аз пристигам в събота вечерта, ще стоя в София до понеделник-вторник и после отивам в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт