Три години вече стана откак за първи път ме гушна мама!

• 37 154
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Остров Приятелство
И сега...

Честит Рожден Ден и на тези наши септемврийци!
Кристина на мама kkid
Габриел на мама kote dani
Да са живи и здрави!

Днес мина мисля добре.Казвам мисля, защото незнайно защо той май много не се усети какво става...поне така каза мъжът ми - аз не мисля така, но знам ли... - може само да ми се иска да е минало добре  Twisted Evil...
Стана, каза си своята реплика "Не искам на градина!" Mr. Green, въргаля се тук, че му се спинкаше, закуси и като се разсъни, гледай ти какво стана....обличай бързо, давай ми раницата - не, че не го повлече надолу, пустата тежи бре Laughing ама карай, обувай ме, водичка за късмет и давай смело напред.
Без рев, без обяснения, без молитви през целия път.Тати носи букета, той пред него.Влязохме, седна си нашия да си каже името на учителката/ама и тя добре го пое/, че има и Р.Д. и давай по стълбите, че и даскалицата не можа го стигна. Grinning

Това което ми хареса е, че сестрата беше наистина отпред, провериха багажа и ааоооуууу найсе някой да отбележи труда, който полагам - учителката отбеляза какъв труд съм положила по повод подготовката на Калоян за градина и благодари.Стана ми драго! Blush

Ето и снимков материал - не е на ниво, но вълнението си каза своето Simple Smile
http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=282835

Рапорт даден - Рапорт приет!

Да бягам, че климатиците пак ще ме зоват днес по някое време, та да сколасам Simple Smile

# 181
  • Sofia
Честит Рожден Ден на всички септемврийчета, които пропуснах събота и неделя!
Честито и на днешните рожденици и специално на Алекс на мама Уини!
На всички желая здраве, късмет и щастливо детство!

# 182
  • Sofia
Съни, да ви върви по вода и да ви спори учението  Mr. Green Да продължи да ходи с ентусиазъм!  Hug
Ние всеки ден към 4 се взимаме от градината и после сме по градинките, ако и вие се разхождате може да се видим по кварталному  Hug
Рали днес пак е ревала по целия път до детската градина. Добре, че баща й я води, че на мен са ми слаби ангелите, и добре, че ни е близко градината  Tired Голямо е диване - вчера си говорихме с ентусиазъм как утре ще ходи и днес пак същото. Вечер пък не иска да си тръгва от там, трябва да я увещавам  ooooh!
Анджи ние сме на линия за рождения ден  Hug аз вече имам повече свободно време и мога да помогна с организацията  Peace
Лулу, как ще Ви забравим  Hug напротив, много ни липсвате  Crossing Arms

Хубав ден от мен   bouquet

# 183
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ПРЕКРАСНАТА НИ ПАЛАВНИЦА ПРИСИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, КАЛИНА, МАГДАЛЕНА, МОМЧИЛ, АЛЕК, АЛЕКС И БОЖИДАР!
  bigdance2  party023  bigdance2  party023  bigdance2  party023  bigdance2  party023

# 184
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИЦАТА АЛИ!!!

Чести празник на Криси и Габи !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Мариска, Пепе - не беше толкоз зле, колкото очаквах...поограничих се де..в интерес на истината купих доста неща за дома и за мъжете..за себе си само бельо  Whistling
съни - дано все така успешно да ходите сутрин  Heart Eyes

# 185
  • Sofia
Heart Eyes ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ СЛАДУРИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА И НА ДНЕШНИТЕ ХУБАВИЦИ И ХУБАВЦИ, НА КЪДРОКОСКАТА АЛИ  Heart Eyes

Пепе, това с кучето... не знам. Ние имахме далматинец. Познай на кой се падна грижата  Mr. Green Като е малко си е бебе - повръщане, други работи... После пък си иска разходки - сутрин зимата преди работа, вечер след работа като си утрепан. Ако имате двор, може би ще му е добре. Аз много искам Габриел да има куче, но знам ако вземем кой пак ще отнесе цялата грижа  Mr. Green Пък и от космите няма отърване  ooooh!
Марис-ка, да ти кажа май наистина са прави за клоуните  Peace
Sunnu, taigi, при нас настана трагедия с градината. Започна минали четвъртък с мрънкане, в петък вече беше рев, събота сутринта не можа да повярва, че няма да ходи на градина и от снощи плаче със сълзи, че не иска  Thinking Обяснявам какви ли не неща, а той искал мама да ходи на градинка, пък Габи да стои "на къщи да пере и да готви" (з'то му предложих да се разменим). Не знам как ще е тази работа  newsm78 Имам притеснения, че не му харесва там. Аз от началото съм с едно на ум. Директорката нещо много крещи, а не знам учителките как са. Ще видим...  Crossing Arms

Лулу-то, да вземеш да влизаш по-често!!!  Naughty Изгледах ти всички снимки на двете красавици. Много да ги нацелуваш  Heart Eyes

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИЦАТА АЛИ!!! И МНОГО ПРЕГРЪДКИ ЗА МАМА WINNY!  Hug  Hug  Hug

Ани - дано да свикне милото  Praynig

Съни - все така и занапред да вървят учебните дни. Ивана все още не е ясно кога ще започне градина, но и аз ще изпадна в предстартова треска.

За датата за РД - за мен е ок и 11 или 12 октомври, така наистина ще са минали всичките ни рождени дни  Hug Мечи искаш ли да пуснеш една анкета кой предпочита 11 и кой 12ти (да изтича да кажем след 1 седмица, та да не вземат да свършат местата, че аз с РДто на Ивана зор видях)?  Hug

# 187
Здравейте!

Повечето от вас дори не ме познават, тъй като не съм писала в темата от незнам кога... С други бременеехме заедно и си помагахме със съвети в първите месеци. Вчера моето момченце стана на 3год, а днес ме налегна една носталгия по бебешките му месеци и така реших да надникна в темата. Стана ми толкова приятно, че сме получили честитки. Благодаря от сърце на всички ви и поднасям скромна почерпка!!!   bouquet  bouquet  bouquet

И аз на свой ред искам да честитя празника на Александрина на Winny, Кристина на kkid и Габриел на kote dani.
От сърце им желая да бъдат здрави и усмихнати, да печелят приятели на всяка крачка и да радват мама и тати с лъчезарни личица!!! Весел празник!

# 188
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС - ПРИСИ, АЛЕК, АЛЕКС, МОМЧИЛ, КАЛИНА БОЖИДАР, ХРИСТО, НИЯ, МАГДАЛЕНА, АЛЕКСАНДРИНА, КРИСТИНА И ГАБРИЕЛ! Hug  bouquet

Съни, дано така продължава с градината Яни. Praynig
Тайги, Аник, това ми е един кошмарен период и все си казвах, как така само моето дете не може да свикне и плаче с крокодилски сълзи. Grinning Големият рев спря, но мрънкането продължи до края. Simple SmileВсе имаше нещо, дето не му изнасяше в детската градина.
Деата, браво за покупките. 80% намаление казваш newsm78, това тук май няма скоро да го видя. Laughing
Лулу, Hug
Пепе, относно кучета в къщи нямам опит, но подарихме коте на Митко  за РД на 5 г. Всичко добре, само дето аз си намерих още работа. Joy Животинката си иска грижите, спор няма. Даже и с пътуванията. Но, пък е радост за децата. Само, че ние вече категорично отказваме. Embarassed
Аз получих такъв шут с коляното в устата и носа от Лазар, че имах минута бяла светлина пред очите. В резултат ме болят предните два зъба, целият нос и главата. Това преди два дни.
Вече няколко пъти, виждайки ни четиримата, ни казват, че децата са "разделени" отчетливо - големият прилича на мен, а малкият на баща си. Има ли такова разграничаване и при вас? Мамите с две, три. Laughing
До скоро. Heart Eyes

# 189
  • Plovdiv
rosito_m_m,въобще не сме те забравили. Честито ти второ момченце. Heart Eyes  bouquet Влизай по-често тук. HugКак сте?

# 190
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА tani!  bouquetЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!

Така и не се видяхме, но никога не е късно. Hug Целувки на Марти. Heart Eyes

# 191
rosito_m_m,въобще не сме те забравили. Честито ти второ момченце. Heart Eyes  bouquet Влизай по-често тук. HugКак сте?

Hug Благодаря и за второто момченце. То всъщност вече си е голям бандит. Добре сме, трудният период с двете деца все повече отминава и ми става по-свободно. От следващият месец малкият тръгва на ясла, а Алек на градина. За съжаление частна, тъй като не е приет в държавната.  Confused Ще влизам по-честичко, за да ви следя. Благородно завиждам за общия рожден ден в София. Ще пусна снимки от нашия тези дни да си покажа порасналите момченца.  Simple Smile

# 192
Честит Рожден Ден на днешните ни септемврийчета Алекс, Криси и Габи  bouquet! Да растат здрави, щастливи и усмихнати дечица!

На общия рожден ден мисля да дойдем тази година. Само малко се притеснявам как ще се държи Алекс, защото напоследък е много срамежлив и като види непознат човек се свива в мен и така си остава Confused. Все пак се надявам да се заиграе с вашите дечица.

Ния, при нас е точно така разпределението на приликата - Алекс ми е одрал кожата, а Илия е копие на баща си.

# 193
  • Пловдив
        Безкрайно Ви благодаря за поздравите, момичета. Само да допълня, че освен Божидар си имаме и Христо / родени на една и съща дата/ Laughing.
        Пожелавам на всички рожденици днешни и на патерички много здраве, щастливи усмивки и много да радват мама и тате.

# 194
  • Plovdiv
 Grinning Grinningalessina, и аз за малко щях да пропусна Христо, но се върнах да си дочета (съмнително дълго ми се видя). Laughing Значи, изводът е : влизай по-честичко в темичките ни. HugБлизнаците са ни слабост и рядкост. Laughing
Христо ли се роди втори? Не знаех, че имаме още една мама от Пловдив. Hug

За общия рожден ден и аз завиждам. Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт