Честит Рожден Ден и на тези наши септемврийци!
Кристина на мама kkid
Габриел на мама kote dani
Да са живи и здрави!
Днес мина мисля добре.Казвам мисля, защото незнайно защо той май много не се усети какво става...поне така каза мъжът ми - аз не мисля така, но знам ли... - може само да ми се иска да е минало добре
Стана, каза си своята реплика "Не искам на градина!"
Без рев, без обяснения, без молитви през целия път.Тати носи букета, той пред него.Влязохме, седна си нашия да си каже името на учителката/ама и тя добре го пое/, че има и Р.Д. и давай по стълбите, че и даскалицата не можа го стигна.

Това което ми хареса е, че сестрата беше наистина отпред, провериха багажа и ааоооуууу найсе някой да отбележи труда, който полагам - учителката отбеляза какъв труд съм положила по повод подготовката на Калоян за градина и благодари.Стана ми драго!

Ето и снимков материал - не е на ниво, но вълнението си каза своето

http://www.ssunny.snimka.bg/album.php?album_id=282835
Рапорт даден - Рапорт приет!
Да бягам, че климатиците пак ще ме зоват днес по някое време, та да сколасам
Голямо е диване - вчера си говорихме с ентусиазъм как утре ще ходи и днес пак същото. Вечер пък не иска да си тръгва от там, трябва да я увещавам 

Обяснявам какви ли не неща, а той искал мама да ходи на градинка, пък Габи да стои "на къщи да пере и да готви" (з'то му предложих да се разменим). Не знам как ще е тази работа
Имам притеснения, че не му харесва там. Аз от началото съм с едно на ум. Директорката нещо много крещи, а не знам учителките как са. Ще видим...
Изгледах ти всички снимки на двете красавици. Много да ги нацелуваш 

Животинката си иска грижите, спор няма. Даже и с пътуванията. Но, пък е радост за децата. Само, че ние вече категорично отказваме.