Три години вече стана откак за първи път ме гушна мама!

• 37 154
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Мамчета благодаря ви от сърце за милите думи Hug Hug Hug
Трогната съм от загрижеността ви - вече поуспокоихме топката и всичко като, че ли влезна пак в релси Simple Smile

Честито на всички рожденници, които съм пропуснала тези 2-3 дена
Нека растат много здрави, весели, щастливи и обичани деца!

Специални поздрави за малката голяма принцеса Ели

# 166
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Мартуша!
 Да е жива, здрава, весела и да радва винаги мама Лулу!

# 167
Благодаря много за пожеланията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Направо съм изненадана, че не сте ни забравили и не сте ни пропуснали Embarassed

Честит рожден ден и от нас, на всички онези малки септемврийчета, които преди 3 години мътихме заедно Grinning  bouquet

# 168
Благодаря много за пожеланията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Направо съм изненадана, че не сте ни забравили и не сте ни пропуснали Embarassed

Честит рожден ден и от нас, на всички онези малки септемврийчета, които преди 3 години мътихме заедно Grinning  bouquet

Еее как ще те забравим!  Heart Eyes Мартушката е бонбон!

# 169
  • Остров Приятелство
Здравейте, и докато нощта не е превалила...
Честит Рожден Ден на прекрасните Септемврийчета!
Йосиф на мама Lidiana 
Мартин Александър на мама maneto       
Меглена на мама mama zlaty
Екатерина на мама anhesa

Мартин на мама tani
Ния на мама Tatyana      
Росен на мама Bella04 
Теодора и Антониа на мама jumper   
Александра на мама milena000

Мартина на мама luluto
И по специално Честит Рожден Ден на прекрасната Мартуша!
Скъпа Лулу, много здраве, късмет и безгрижно детство пълно с усмивки желая на прекрасната ти дъщеря!

за теб Лулу -

Днес водих Калоян на "Нощ на прилепите" в зоологическата градина.Яни много се забавлява, рисуваха го по челото.Е, не кой знае какъв прилеп, но си беше забавление за него, яде прилепова бисквитка и спечели една чудна книга.....как да тренираме паметта си Mr. Green...тати помогна за викторината мъничко Blush Laughing, после с разни там уреди доловиха звуците които издават прилепите, и показаха един.
Веселба голяма! Simple Smile
Търсихме/Купувахме камион дето вози не какви да е коли, а сЧУпенИ демек автовоз,и..."Мамоооо ама те колите, защо не са супени" Rolling Eyes а сега де, хайде отговори Laughing.Купихме и малко украса за големия Р.Д.
Пред всяко детенце ще има по едно такова духалка дето прави сапунени балончета - дано се забавляват.То и при нас май, май ще се получи със съботния Р.Д, като при
Ние както щяхме да имаме малко парти - 3,4 деца...сега се оказа, че ще са около 10, а родителите около 18!  Shocked
ooooh!
И в този ред на мисли да попитам Maris i Nomadic какви подаръчета могат да се раздадат в детската градина?Аз харесах едни такива много малки рамчици за снимка със закачлива рамка - дали става?Или пък да взема по едно шоколадово зайче от "*****", такива специално направени, опаковани и т.н. И какво представлява плаката, който оповестява големия ден?Много ми се иска да сложа и аз един такъв ако разрешат. Peace

Улях се, а трябва да шия Crazy
Лека и спокойна!

# 170
Като най-ранобудна тази сутрин нека първа да поздравя днешните рожденници

Преслава на мама ЗлаВещица
Ния на мама joanna
Калина на мама ketta
Магдалена  на мама silvana i magito

Момчил на мама Roshko
Алек на мама rosito_m_m
Алекс на мама funny
Божидар на мама alessina

С пожелание за много здраве, късмет, весело и щастливо детство!

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ПРИСИ, НИЯ, КАЛИНА, МАГДАЛЕНА, МОМЧИЛ, АЛЕК, АЛЕКС И БОЖИДАР!

Да растат здрави, весели и обичани! Много усмивки и подаръци да има днес!

# 172
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ПРИСИ, НИЯ, КАЛИНА, МАГДАЛЕНА,
 МОМЧИЛ, АЛЕК, АЛЕКС И БОЖИДАР!

Съни, всичко, което си намислила звучи идеално.  Peace И на много интерсно място сте ходили - нощ на прилипите. Сигурно е било голямо забавление.  Hug

Тук нали все вали и днес обяснявах на Тео как се появява дъждът. Даже загрях вода, над парата сложих един студен похлупак и капките започнаха да капят - същински дъжд в домашни условия  Joy

Ние се замисляме да купим куче за РД-то на Тео.  Thinking Много иска някакво животинче (рибите, които имаме не се броят). Гледах днес разни породи... искам да не е голямо, че твърде много грижи и занимание изискват. Та гледах, гледах и си харесах ето такова кученце http://www.justdogbreeds.com/english-springer-spaniel.html. Сега трябва да видим дали наемодателят ни разрешава да има животно в къщата и след това да намерим бебе Simple Smile Още не сме 100% сигурни, че ще вземем, но ни се въртят мислите из главите... Ако някоя от вас има куче, моля споделете как е - с мъж ми почти нямаме време през седмицата и малко се притеснявам.  Rolling Eyes

Деси, я кажи как мина шопинга вчера? Олекна ли кредитната карта Mr. Green

# 173
ей днес много рожденници
Специални целувки на Приси и Момчо!
Да сте живи и здрави мили дечица - ПРИСИ, НИЯ, КАЛИНА, МАГДАЛЕНА, МОМЧИЛ, АЛЕК, АЛЕКС И БОЖИДАР

Съни, подаръчетата са главно ориентирани за дечицата. Например аз взех днес разни дъвчащи меки бонбони във формата на сладолед, сандвич, банани (поединично опаковани), малки шоколадчета, може да сложа балон, и някаква малка играчка, която да става и за момченца и момиченца. Миналата година бяха калинки и кравички, които като ги дръпнеш назад тръгват или като им навиеш пружината скачат. Та такива неща. Може книжки за оцветяване с малки комплекти моливчета или пастели.
Плакатът си е най обикновен(от градината), на който пише отгоре Честит рожден ден и отдолу името на детето с балони.

Аз реших партито да е тематично МакКуин  Mr. Green подготвям и игри, та давидим. Това с клоуна няма да стане. Жената, с която говорих беше много учтива да ми каже. че не иска да ми вземе парите Simple Smile били много малки и някои можели да плачат,а то ти стига едно да се разреве...за догдина било удачно вече.
Пепа, кучето е сладурско. аз много обичам тези от шпаньолите. Само че да знаеш, че глвано вие ще се занимавате, та затова си реши дали ти се подарява Simple Smile
Деска, не знам как те търпи мъжо. Явно не е само заради тъмните кръгове под очите  Joy

Аз пък опосках и една друга стена в нас..Ей това мъжът ти да го няма не е лесно  Joy само че от кръговете, които исках стана на райета..ама карай

# 174
Честит Рожден Ден на всички сладки малки рожденници и рожденнички, които съм пропуснала! Няма да ги изброявам, че са много! На всички желая здраве, усмивки и щастливо детство смного смях и забавления!

# 175
  • Пловдив
Благодаря момичета. Приси ви пусна по едно кафенце Wink

# 176
Здравейте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ПРИСИ, НИЯ, КАЛИНА, МАГДАЛЕНА, МОМЧИЛ, АЛЕК, АЛЕКС И БОЖИДАР!   bouquet

Момичета, днес взех, че се присетих, че традиционно правим общ софийски рожден ден (разбира се и другите са поканени  Simple Smile) Понеже много ми хареса клуба (Островът на съкровищата - Цар Борис ІІІ 109), в който правихме РДто на Ивана, предлагам, ако искате да го направим там? Като дата 4 или 5 октомври как ви се струва? Ако ви допада идеята мога да се заема с организацията.

Пепе - кучето е много сладко. Аз съм имала куче преди - сутрин и вечер поне трябва да се разхожда  Simple Smile

# 177
анджи по принцип аз нямам претенций къде ще е клубчето ,но имам претенций за деня,да е след 6.10,за да мине и Рд на нашия талисман и истърсак на Пипи 67 ТеяНадявам се че не се сърдиш заради леката забележка.

Ето  ви професионалните снимки от сватбата който ви обещах,но към края вече се уморих и не съм писала коментари.454 снимки с ан отов ас авсичките професионални
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282162
приятно гледане

# 178
  • Остров Приятелство
Добра нощ и от мен.......ей все не мога да се класирам по-раншко ooooh!

Честит Ви Рожден Ден сладка Приси и юначе Момчил!
Много здраве, усмивки и весели игри желаем от сърце!

За Вас майки!

Алек на мама rosito_m_m    
Ния на мама joanna 
Калина на мама ketta
Алекс на мама funny 
Божидар  и Христо  на мама alessina

Магдалена  на мама silvana i magito 
Да сте живи и здрави, много весели игриви и да радвате майчино и бащино сърце!

....Е нейсе, готова съм за утрешният Голям ден на Калоян! Heart Eyes....много ми се иска да не плаче Confused
Искрено се надявам да му хареса, да ходи с желание, да не боледува, да бъде весел и да се учи много - на мама бебето Blush
Та така утре с песен, букетче, менче вода и право напред към светли бъднини! Simple Smile

Да лягам, а?! Mr. Green

# 179
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден на прекрасната Александрина на чаровната ни Winny!
Много здраве, късмет, усмивки и весели игри от сърце желая!

Winny и за теб миличка!

...ей много се радвам, че съм първа Winny  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт