Три години вече стана откак за първи път ме гушна мама!

• 37 161
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕЖНИЧКАТА НИ ЕЛИ!!!
 newsm59  party023 newsm59  party023 newsm59  party023
ЧРД НА ГОГАТА, ЙОСКА, МАРТИ, ЕКАТЕРИНА, НИЯ И МЕГИ !!!
  bigdance2 Tada  bigdance2 Tada  bigdance2 Tada
Ради- може пък Миа да е по-чаровна с къса коса  Wink..късата коса придава един такъв скрит чар и излъчване  Flutter
Тонеска-надявам се черната серия да е свършила и да ви очакват само хубави мигове занапред  Hug
тайги - не се притеснявай, повечето деца така са разстроени сутрин..спомням си като водех Марти и той се залепяше за едно прозорче и ми махаше непрестанно чаааааааак докато се скрия от погледа му--направо ми се ревеше  Sad
мариска- еееее преборихте се...чудничко ще си изкарате на рождения ден, сигурна съм  Heart Eyes
А като заговорихте за околоочни кремове..аз сега ползвам 2 броя...единия е на Ести Лаудер, а другия новия на Виши....против торбички, черни кръгове и фини бръчици....мииии..бръчици нямам, тъмнината позачезна, а торбичките са си там / не съм се алкохолизирала ако това си мислите  Joy Joy Joy/...но нямам намерение да ги спирам , а напротив  Sunglasses
аник- ще ти дам аз на теб едно старилоооо  Joy Joy Joy Joy..
светлили - пиши по честичко, имаш хубави новини за споделяне  Hug
Ние вчера ходихме да записваме Марти на тенис на маса..побъркал се  и само за това говори , а лятото иска да си продължи и тениса /нормалния/..но вече в БГ  bowuu

# 151
  • Пловдив
Честит Рожден и Имен ден на Ели! Да е жива, здрава и весела малката хубавица!

# 152
  • Пловдив
Ей, сезонът на рождените дни закипя с пълна сила вече  Grinning
Пожелавам на всички много здраве, късмет и любов. Ще ме извините, но няма да изброявам, че ще изпусна някой  Heart Eyes
И ние сега сме в детско-градинна треска, Тео тръгва на 15ти, да видим как ще е положението  Confused Засега психоатаката е на ниво- не се разделя с раницата за ДГ и обяснява на всички как ще ходи ученик  Grinning Ох, да ви кажа направо камък ми е легнал на сърцето  Confused Толкова чаках да стане време (малко и да ми се облакчи положението с двамата), а сега като дойде.... Sad
Пепа, много сладък адаша  Peace
Марис, убиваш ме с тези достижения на науката и техниката, не бих се и сетила за този кириз  Grinning Grinning

# 153
  • Остров Приятелство
Еееееехеееей Честит Рожден Ден на скъпата мъничка и най-сладка кака на света Ели!
Да е жива, здрава, добричка, радостна и все такава чаровна!

Скъпа лято пожелавам да те радва тъй прекрасната ти дъщеря с всеки изминал ден все повече и повече и да те дарява с много любов!

GALL78 Какво чета - Няма мила, всичко ще е наред.Ти се успокой!Може би бебчо малко повечко се вълнува...нали все чува гласа на бати, мама, тати и ... Simple Smile

Ще пусна снимки, просто ред не ми остава.
До вчера беше дома, от днес е рождения ден на Калоян - търча за торти 2 на брой, че иска 101 далматинци..."ама тОчнО 101 мамооо, аз мога да броя нали знаеш" хахахаааа, и една самолет, защото и той като тати искал да ходи на самолета Laughing, за украса, свирки, балони, покани, за подаръчета/и аз като чужбинско ще направя, пък може и да повлека крак тук в БГ да стане традиция - на мен много ми харесва тази идея/, тоалет, ориентирам се за подарък на Яни, тъй като той иска ...слон дето ходи, ама жив да не си мислите вие нещо друго Mr. Green жив и това си е ooooh!, от неделя пък за градината - то везане на буквите по дрешките и бельото за отличителни знаци, то пък Яни иска отличителен знак да е Франклин, защото видите ли и той ходел на училище. Crazy Абеее опасна работа.На всичкото отгоре нещо е пощръклял - див, та див като петле.Все се перчи, все нещо дрънка абеее както казах опасна работа. Laughing
Днес го заведох до градината малко така да поседи с мен, да разгледаме, да поопознае малко/в нашата разрешават така/.......лелеееееее не знам, какво ще го правя аз моето дете, не се пуска и това е.То така ме следи, че КГБ ряпа, ряпа, ряпааа да яде. Laughing
И оооо и стаята му започвам...
Абе ад малък, ама сладък - нали за моето рожбе е всичко. Heart Eyes

Пък и на мен ми се иска като седна да пиша, да напиша на всеки по един ред - кой какво казал, кой какво споделил, а и пък ми се иска да опиша почивката и то стана една....мале, мале Joy
И оооо забравих на диета съм, защото почивката ли, депресията ли, що ли ми се отрази прасеещо/ама че дума Rolling Eyes/ и съм малко една такава никаква Tired, че и гости имах/трябваше да се представя подобаващо/, както mama rosi вече е споменала и диетата отиде за малко по......живо здраво....не по друго да не си помислите лоши работи. Mr. Green

Аб.... и романа...много абета, малета, окания, икания голямо нещо голямо чудо Laughing
Хубави почивни дни пълни с много романтика, любовни трепети и много, ама много усмивки!

# 154
Много ми е кеф да ви чета такива с хубаво настроение  Hug
Пепа, цял ден се каня да ти пиша. Ти сигурно знаеш, ама аз да кажа, сега нали е Рамадан и всичко е с променено работно време.  Hug Трябва по нощите да ги тъсиш  Joy

# 155
  Eто я и малката чаровна парижанка Grinning Мисля, че прикрихме умело пораженията, само отблизо се забелязват Wink

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 00:59 от Rady

# 156
Ивинце, честит рожден ден на сладката ти дъщеричка!
Пожелавам на прекрасната Ели да расте здраво, умно и все така красиво момиче!
Много целувки и прегръдки от нас!

И един нежен букет за теб, Иви!

Ради, Мила е много, ама много сладка така  Hug Голям фен съм на късите коси!

Съни, ха така! Друго е да прочета нещо по-така от теб  Hug Все едно чак сега се завърна във форума! Иначе просто не си ти.

Ама какви приготовления стягаш за Яни, чудно, чудно ще е! Да ти кажа и мойто момче иска животно да си вземем, ама е поскромен. До слон не сме го докарали  Mr. Green Днес искаше мишка да вземем  Shocked, после обърна на котка и накрая баща му му каза, че куче ще е. Ама аз казвам, че няма да е. Няма кой да се грижи за животинките просто.

Тайги, ще пременяте Рали всеки ден с нови дрешки  Grinning Еха!  Hug

АниК, виждали сме се преди почти 3 години за около 15 мин, пък и беше студ и затова не помниш каква ми е гадна кожата на лицето.    Mr. Green

Марис, помня, че писа за промененото работно време, ама...то май навсякъде там работят така или по-скоро не работят  Thinking В понеделник ще си говорим с катарци.

Светлили, малко сме далечко, но все пак, ако имаш въпроси за нещо питай, ще помогна с каквото мога и зная  Hug Ако се не сещаш коя съм, заради смененото име в профила ми, да ти кажа, че съм Пепа (ако ме помниш  Blush ).

На мен ми е малко напрегнато, да ви споделя, ама нека да мине и другата седмица и ще си кажа... (не съм бременна  Naughty)

Лек и спокоен уикенд ви желая  Hug

# 157

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЦИ МАРТИНА, ТЕОДОРА, АНТОНИА И АЛЕКСАНДРА, И НА КАВАЛЕРА РОСЕН!

Да са живи издрави, много усмивки, игри и подаръци да ги заобикалят. Безгрижно детство!

# 158
ЧЕСТИТ РОДЕН ДЕН НА МАРТУШКАТА, РОСЕН, ТЕОДОРА, АЛЕКСАНДРА И АНТОНИА!
Да са живи и здрави, много игри и усмивки! А Лулуто да мине да почерпи  Joy

Пепа, сега всички са с променено работно време. За банка ли става въпрос? Защото имам спомен, че рабоят само вечер сега,но не съм 100% сигурна. Иначе през другото време работят до 13.00. Стискам палци да се похвалиш скоро  Hug

Ние както щяхме да имаме малко парти - 3,4 деца...сега се оказа, че ще са около 10, а родителите около 18!  Shocked

# 159
Пепе, знам, че си ти, аз , както казах, редовно чета Wink Благодаря HugНашата детска градина започва на 15 септември, ще тръгваме с тортата на училище  Grinning И аз се чудя как ли ще й се отрази, Рангел не е плакал нито един ден, но той тръгна чак на 4 год. и 4 мес. - извади късмет да си го погледам, докато бях бременна с Лилия. Сега всички учителки познават и двете деца, те ще играят заедно на двора, успокояваща ми е мисълта, че Лилия се храни с апетит и самостоятелно, защото Рангел и сега е труден ( и слабичък). Отдавна отказахме памперсите - и дневен, и нощен, имаме инциденти само ако вечерта е яла диня. Със сигурност обаче от нея очаквам ревове и драми, така че , Тайги и при нас сигурно татко й ще я води. Хубав ден, починете си добре в събота Hug 

# 160
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖЕН ДЕН НА ЕЛИ, НИЯ И МАРТИ! ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА!

А на мамите: All my love!    bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ, ТЕОДОРА, АНТОНИЯ, АЛЕКСАНДРА И РОСЕН! БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Честит празник на всички ни, момичета! Heart Eyes
Ради, добре са подстригали Миа братовчедите. Laughing
Пепе, fingerscrossed
Джул, дано Тео свикне бързо. Hug
Аз все още нямам градина на хоризонта, но от сега ми се свива сърцето. Sad
Целувки от мен за сега, по-късно пак. Laughing

# 161
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТУША !!!
 newsm59  party023 newsm59  party023 newsm59  party023

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСЕН, ТЕОДОРА, АНТОНИЯ И АЛЕКСАНДРА!!!
  bigdance2 Tada  bigdance2 Tada  bigdance2 Tada

лулу Crossing Arms..имаме предложение  и то не от кого да е, а от малката парижанка и от милата и мама и моя приятелка Ради..добра партия се явяват...нали знаеш че на нас всичко френско ни е близко  пък и къща вече си имат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Hug Hug Hug Hug
пепс -стискам палци да има с какво да се похвалиш  Heart Eyes
При нас днес е ден за разпродажби над 80% на една от шопинг улиците и аз стягам дисагите/демек кредитната карта/ и излитам..довечера ще се похваля с колко ми е олекнал портофейла  Mr. Green Laughing Laughing
Честит празник момичета

# 162
  • Plovdiv
Вижте какво ми изпрати приятелка
"The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before.

The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new."

My Mom

# 163
днес съм в нещо  newsm44 rotfImao newsm62  bigdance2 ppp Stuck Out Tongue Winking Eye nuts tongue perko bambamвесело настроени че нещо 3 дена бях  Sad Cry newsm45 незнайно що.
Та се разрових и вижте какво намерих в нета
http://www.vbox7.com/play:049eabe5
а ето и малко снимки на красивия ми племеник който е бая гладен
 а после ще ви пусна професионалните снимки от сватбата.Чак сега ми върнаха брат ми диска от юли до тези дни го държаха и се чудиха коя снимка да си извадят.Някой снимки може да се повтаря с любителските от сватбата но нищо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264270&pid=7370937
айде оставям ви по по късно

# 164
Поздрав за всички рожденици в последните 3 дни! Да станат големи, умни, красиви и велики хора  Hug Целувки за кака Ели  Heart Eyes

Ето и снимки от днешния празник за РД на Ивана:
http://tranz.it/load.php?id=VaR45OjFrTz55COb151221

Роси, само така  Hug

Общи условия

Активация на акаунт