Три години вече стана откак за първи път ме гушна мама!

• 37 161
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Мариска, с напредването на годините, няма спиране с кремовете. Не е хапче, да ни излекува, само помага, позадържа... Питай старило  Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green Пепе, аз само се притеснявам да не попадна на някой за по-стара от моята кожа. Той хубаво ще ме изпъне, но кожата ми ще привикне към него и няма да и действа. Аз съм с Lancome Primordiale, бива  Peace Много се радвам за вашия рожден ден  Hug
Габи тази сутрин доста е плакал за татко си, но пък следобяд учителката казала, че е супер спокойно дете и нямат никакви проблеми с него  Praynig А и той си тръгва от градина супер весел. Започнали са да учат английски  Grinning Вече знае 'elephant'

# 136
Абсолютно си права за кремовете, АниК. Аз взех този, защото кожата около очите ми е суха много и имах наистина доста бръчици вече. Консултирах се също, този не си го купих онлайн, че и мен ме е страх да не взема твърде силен. Просто при мен по-лекия няма никакъв ефект, за жалост  Confused Кофти кожа имам, много.

# 137
Аник, просто ме размаза с тоя лаф "питай старило"  JoyАз отдавна не съм писала, виждах се с мама Роси, тя, милата не знам дали се сети коя съм, но аз съм в час с новините, защото редовно чета и й честитих сватбата Hug Моята Лилия е добре, профилактичните й изследвания са супер,  Рангел също е здрав, така че съм щастлива. Аз пак съм в "творчески отпуск", то затова и намирам сили да попиша. Всъщност напуснах работа, освободих детегледачката на Лилия и сега от 4 дни ги гледам и двамата вкъщи. Много са пораснали, играят си чудесно заедно, от което  на мен ми става много топло, защото си знам какви усилия ми е струвало да ги отглеждам с такава малка разлика. На всички бременни да пожелая спокойна втора бременност, наслаждавайте се докрай, сега се сещам, че съм могла повече да се радвам, не да се притеснявам за всичко и само да броя дните. Ние всъщност се подготвяме за преместване в Англия, като локомотивът ще съм аз, т.е. аз съм първа - отивам да работя в една верига от аптеки , а Миро и децата ще дойдат два месеца след мен. Още отсега не се го представям  този момент, но някъде към ноември ще ми се изясни. Тогава сигурно ще ми е много самотно и ще пиша и тук по-често. Сега целувки и лека нощ!

# 138
Svetlili, "свирни" като дойдеш насам. Къде ще бъдете? В кой край на Англията?

# 139
Wigan, между Манчестър ( от това мъжът ми най- много е доволен, че ще гледа Бербатов на живо) и Ливърпул, май е време да намина в чуждестранния форум, да започвам да се подготвям психически Mr. Green

# 140
  • Sofia
Добро утро! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДНЕС   bouquet

Аз ходих в 5ч.до летището и сега съм  Crazy
Svetlili, много хубави новини около теб Crazy. ПОрадвай се на децата и на почивката сега  Peace
Пепе, не съм забелязала тази кофти кожа  Grinning

# 141
Честит рожден ден на днешните рожденници Ния, Мартин и Ели!

Да са здравички, усмихнати и много весело изкарване на празника.!

# 142
Честит Рожден Ден на патеричка на Васил, Диана, Макси, Виктория, Тонислав, Ethan-Noah, Калид, Ивана, Никола, Гого, Йосиф, Мартин Александър, Меглена, Екатерина, Марти и Ния! Да са здравички, усмихнати и прилично послушни!

Астарта, Тонеса  Heart Eyes
Тайги, Роси желая ви много скорошни бебешки новини Hug С Елито и аз бях станала експерт тестове за овулации и какво ли не...единствения месец, в който реших да не се занимавам и си казах другия пак - забременях  Crazy
Тайги, ако можеш да останеш на 8 часа финансово би било по-добре. Веднага щом видиш теста е хубаво да си на макс заплата, за да получаваш повече пари 315 дни  Peace Трябват ти 6 цели месеца без този, в който ще излезеш в 45 дневния преди раждане за изчисляване на болничния  Peace Ти вероятно знаеш, ама все пак  Blush Раличка е прекрасна, а къщата изглежда страхотно  Hug
Марис предозирането с флуор води до флуороза. Флуора се натрупва в организма и уврежда костната система и зъбите. Свела съм го до минимум, защото така или иначе в храните и водите (минерални, изворни) го има. На децата давам само с ниско съдържание на изворни води и то само, ако се налага. Иначе от Бритата. Радвам се, че Руси ще е с вас за рождения ден  Hug
Страхотни снимки гледах  Whistling
Пепе честит РД на майка ти и годишнина на брат ти Heart Eyes Надявам се вече си здравичка Hug
Ради подготвяш ме какво ме чака  Mr. Green Ако Боян или братовчедите и отрежат косата сигурно ще полудея  Crazy
Мен също ме тресат тревогите за детската градина, дано в понеделник да можем да я заведем

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 08:05 от лято

# 143
Почерпете се за здравето на моята 3 годишна принцеса!
На този ден преди три години гушнах малкото си момиченце за първи път!
Blush

# 144
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДНЕ НА ЕЛИТО! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА ВСЕ ТАКАВА ДОБРА КАКА  Hug

Иви това е за теб!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ И МАРТИН

# 145
Аник, Пепа, аз затова питам, че все си мисля, че като си вземеш някой по-силен крем, който хубаво да те опъне - после край! само него или силни като него. аз сега съм с Авене. бях си взела зеления на клиник, ама го забравих в София
А за Катар, то само петъка да му беше кусура  Joy Пепе, а да имаш вътрешна информация кога ще започнат пак да дават Boogie Beebies по BBCprime, че нещо вече ни се изчерпва търпението  Joy аз си мислех д аму купя дисковете, ама изпуснах докато бяхме в София, а тук не мога да ги намеря, а и няма доставка естественно до тук
Светлили, браво за хубавите новини!

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 08:24 от Maris

# 146
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИ! ДА Е СЛАДКА И УСМИХНАТА, ЗДРАВА И ПОСЛУШНА, МНОГО ЛЪЧЕЗАРНА!
Иве, поздрави и за теб   bouquet

Честит рожден ден и на Ния и Мартин! Да бъдат здравички и щастливи!

# 147
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕЖНАТА И ХУБАВА ЕЛИ. ИВЕНЦЕ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА И ДА СЕ   РАДВАШ НА ЗДРАВИ И СПОКОЙНИ ДЕЧИЦА!!!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Мариска, радвам се , че командирчето ще празнува рождения ден с командира и командиршата! Grinning
  Тонеска, дано скоро се похвалиш с много хубави новини. Кажи на бебчо да си постои на топло още поне 2 месеца, а за Гогата много , много здраве и сила!
  Ния, то твоята случка е повече за рев отколкото за смях ooooh! Поне при нас няма телесни повреди. При нас какво се случи. Връщам се същия ден от родителската среща на Ники и все очаквах, очаквах, но чак това , което видях ooooh! Е идваше ми да ревна, а тя ме гледа с хубавите си очи и вика " Още ли съм красавица с дълга коса?" Фризьорката не посмяла много да намали косата по заръка на майка и тя като мокро врабче в главата, цялата на дупки и проскубана. Аз само казах  да сваля дрехите и да тича в банята,взех голямата ножица, и драстично намалих още косата, сега е на много къса силно изтънена от ляво черта/тук заслугата е на коафьора Васко/. Изкъпах я, бухнах и косата със сешоара. Задължителен елемент в прическата е да има път от дясно/ала Кеворк Кеворкян/ прихванато с фиба да спомага за буйността на косата от ляво Wink. Осевен това точно на бретона отпред един кичур е отрязан и е с дължина около 1 см в момента, като този елемент се повтаря на още 2-3 места по главата. Този отпред го маскираме с кичура Кеворкян и е ОК, а другите някак не личат на фона на останалото. Накрая Мия изглеждаше като малка парижанка, нещо като адашката Мила Йововович в Жана Д"Арк  Crazy Wink Абе, добре е детето и вече почнахме да се смеем на случката. Яд ме е , че не я снимах преди да я оформя аз Mr. Green С Ще ви я снимам и покажа, вече не личи въобще произшествието, само аз и вие знаете Mr. Green
  Светли наскоро , си мислех за вас. Радвам се на хубавите новини и ще се радвам да дойдеш на следващото ни събиране Hug
  Сънка  , дай някоя снимчица де, моля! Кажи докъде докарахте ремонта на стаята на Яни? Много благодаря за милите думи за мен и Тайги, вярно трудно се ядосвам, единствено от нерви ме изкарва лъжата и незачитането на личната свобода на  личността. А само за протокола да отбележа , че с Тайги сме един набор и една зодия Peace
Ани, Пепе, Мариска направо ме комплексирахте ако вие имате бръчки ooooh! незная какво да кажа за моите около очите. Моите винаги са много уморени и по рождение си разхождам сини кръгове под тях. Но не съм и особено грижовна към кожата си де Embarassed
  Желая ви хубав и успешен ден дами!  bouquet

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 09:36 от Rady

# 148
  • Sofia
Честит Рожден Ден на прекрасната принцеса Ели!!!

Да е жива, здрава, много усмихната и лъчезарна!!! Да си изкарате страхотно партито!

Иви, това ми е ясно, ама то да стане, пък това да ми е проблема  Hug

Съни, пиши повече наистина как сте?  Hug и аз ти благодаря за комплиментите, мога само да кажа, че на Ради си и е природа, пък аз се понаучих в последствие  Crazy

Рали май все по-малко реве вече сутрин. Мисля си, че с татко й по-добре се справят  Peace а и той няма нищо против да я води.. тя градината ни е точно през един блок. Рали си е намерила там една кака на 5г, която я обгрижва по цял ден  ooooh!
Майка ми се завърна от Прага, донесе един чувал дрешки  ooooh! сега ще има да се киприм  Flutter Вчера се разглези ужасно като видя баба си  ooooh! Винаги така прави като види повече познати лица на едно място...
Племенника ми бил много добре, 1 година е по-малък от Ралица, а вече е по-висок от нея и доста по-тежък. Брат ми го гледат като в казарма, бил дресиран до такава степен, че си събирал трохите в чинийката след като яде. Аз одобрявам да има дисциплина, но те май са попрекалили..  Thinking Оказа се, че не спи по 12 часа, а просто си седял в леглото и не смее да шукне. На 2 години е, а знае точно 2 думи тати и car   ooooh! след намесата на майка ми знае вече двайсетина..  Grinning при което снаха ми избила рибата като казала "не му правите добра услуга като го учите да говори на български"  #Crazy много странно след като те в къщи си говорят на български  Joy

Усмихнат ден на всички   bouquet

# 149
02.09 -  Ethan-Noah на мама marcheto  bigdance2 newsm59 nbirthday football perko

02.09 -  Калид на мама mln bigdance2 newsm59 nbirthday football perko

02.09 -  Ивана на мама angi_0987   bdbaloni  bigdance2  ura newsm56 babydust7 pletka kiss

02.09 - Никола на  мама mira_27 bigdance2 newsm59 nbirthday football perko

03.09 -  Георги на мама tonesa bigdance2 newsm59 nbirthday football perko

03.09 -  Йосиф на мама Lidiana  bigdance2 newsm59 nbirthday football perko

03.09 -  Мартин Александър на мама maneto bigdance2 newsm59 nbirthday football perko

03.09  Меглена на мама mama zlaty,bdbaloni  bigdance2  ura newsm56 babydust7 pletka kiss

04.09 -  Екатерина на мама anhesabdbaloni  bigdance2  ura newsm56 babydust7 pletka kiss

05.09 -  Мартин на мама tani bigdance2 newsm59 nbirthday football perko

05.09 -  Елисавета на мама Ivy  bdbaloni  bigdance2  ura newsm56 babydust7 pletka kiss

05.09 -  Ния на мама Tatyana  bdbaloni  bigdance2  ura newsm56 babydust7 pletka kiss
Рали извинявай че на чужд гръб се посмях леко но ти така го разказа че съмсем изключих за какво иде реч.Предсатвих си едно мокро врабче и ми стана смешно.Не че искам да кажа че МИа е врабче,не Stop NaughtyЩе порасте нова косичка и готово.
Светли първия момент наистина не те познах-помислихте за колежка от работата,после от свадбения форум и чак когато стигнах на другата спирка се сетих коя си.По принцип съм физиономист,но имена не помня и докато се сетя как се казваш и влезнах във форума и случайно се сетих.
Тайги ВЕроника плачеше 2-3 седмици.Само да видеше че някой започва ,започваше и тя.Първата седмица ревеше още като стане,щото мама и татко ги нямало.Ние я убеждавахме че вече ще идваме да закусиме с нея и децата в градината и тя тръгваше но пред градината по едно време казваше аре чао че за вас няма закуска.Така че ще свикне.
Относно Съни в сряда й бяме на гости с мъжа ми и Вероника за да се разберат за стаята на Кало.Тя ще ви разкаже повече.Прочетох че вчера са й слагали климатици и не е могла да влезе във форума .Може би днес ще влезе.А двамата с Мемоника бяха много сладки.Ако реши ще пусне тя снимки.
Сори Съни че малко издадох неща от кухнята.Дано не ми се расърдиш Mr. Green
Ния еми то твойта случка не е никак весела,ама се случват такива неща независимо да ли  е момче или момиче.Важното е че не е останал белег докато на мене сигурно щеше да ми остане.Щото аз като малка като направя нещо или се одаря ,ама аз се удрям доста силно и то неволно все ми остава белег.Както и да е.
АНик,Пепе,Марис не е ли малко раничко за бръчки.Да си призная честно аз съвсем не се грижа за моята кожа EmbarassedЗа сватбата ходих при мойта приятелка и тя каза личи си че не се грижиш за нея.ЕМи като ме харесва мъжа ми с бръчки без бръчки .На него му е все едно дали съм с бръчки или не.Виж ако съм гримирана леко се муси и затова не го правя.Той си ме обича както ме е взел.-тип мъжкарана,не се гримирва по 1 час пред огледалото,не сесди още 2 часа пред гардероба какво да облече.Каза ако бях такава щеше да ме чака там за където сме тръгнали  а аз да  дойда по някое време като се наконта. Mr. GreenВиж дъщеря му е точно така и все вика "Горкото ти гадже дал ще те чака или ще те зареже,дно да е търпелив  . "
Рали и Тайги браво за къщите.Друго си е в къща.Мъжа ми ми врънка от 8 години за това но аз съм си свикнала да ми е гадно Mr. GreenДемек да ми търчи и блъска някой по главата и колите да минават през хола ми,щото баш в центъра съседна улица на Мария луиза живея.Където завива трамвай 22 и 20 от мадрид като идва.На ул.Бачо киро и съм свикнала.Преди това 13 години на пътя за илиенци и още преди това 7 години, трамвай 1 минаваше през холани в кв.ИВан Вазов на последната спирка.Така че ако сме в  newsm41 ще се побъркам от тишина. Grinning
При нас за рождения ден е пълен хаус.)Щото умната ми снаха ще кръщава малкия на 14 сутринта ,после следобяд ще я събера с децата от блока,а на 17.9 ще се събереме родата в къщи.Ядосах й се че все едно не знае че малката има рожден ден,но тя каза че са с малко дете и трябвало ние да правиме компромиси.Мъжа ми се ядоса разбирасе,щото едва ли не от днес за утре знаят че Вероника има рожден ден.За капак вечерта били на сватба.Съвсем изключили че малката има рожден ден.Много ме заболя от това което казаха че са изключили, а и вече не може ли да откажат на приятелите си.Лошото е че това  поведение снаха ми го е наложила като командори брат ми какво да прави,но карай.Всичко се връща.На брат ми също му стана леко гадно като му заявих че няма да дойда на кращенето нито на рождния ден на млакия на 3.10 щом са забравили на Вероника рождения ден.После разбирасе като си тръгнаха ги чух че брат ми я скастри да си затваря устата ,но на мене не ми мина от това.Нищо.Дано само тази негова жена не ни скара брат и сетра че тогава живота ще й почерня.
Оплаках ви се сега да ви се похваля,тя Съни ме подцети,щото аз забравих.
Има ме си нова   car003 travel motorПак еспейс но по нов модел.Предишния на сватбата братовчед на мъжа ми,който за пръв път се качва на кола,миналата седмица беше взела книжка го смля а лошото беше че Вероника беше в тази кола.А имаше бая шофьори със стаж но той реши на него да я даде.Хубавото е че нямаше пострадали.Не ви споделих тогава ,за да не ви разстройвам,но важното е че е бил малкия дявол.АЗ го разбрах чак в ресторанта това.Веднага отидох и прегърнах Вероника.Ударил се е в кола на друг братовчед на мъжа ми и понеже еспейска корубата му  е пластмса се огънала отпред цялата . Веронка не се оплашила много,щото мойта приятелка също била в наша колата ,а като станал удара друга моя близка стара колежка спряла на средата на пътя точно срещу циганската махала и отишла в колата да види как е Вероника и я взела заедно с мойта приятелка в колата която тя се возила.Много други отрицателни неща се случиха на сватбата,за щастие  Praynigняма пострадали,само мойте нерви но те се оправиха.
Олеле олях се да пша.Лек ден и доскоро Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 10:53 от mama rosi

Общи условия

Активация на акаунт