Три години вече стана откак за първи път ме гушна мама!

• 37 149
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
   Аз сега да си изплача болката. Мойта мама току що ми се обади, че племенника/на 3 години и половина/ постригал Миа.

Лелеееееееее  ooooh! #Crazy Joy Ради, хем съм в шок, хем ми е смешно. Тия братовчедите са голяма работа, смятай какво ще се случва, като ги съберат в една група  ooooh!
taigi, дано свикне Рали  Praynig Наистина такава е процедурата с реването. Ако и хареса в самата градина, скоро ще и мине  Praynig
Вещи, нещо настръхнах от поста ти, разчувствах се   Whistling

# 121
  • Sofia
Мойта мама току що ми се обади, че племенника/на 3 години и половина/ подстригал Миа.

Милата Мила!  Sad Ради, не се ядосвай, коса е това, пак ще порастне  Confused дето се вика все такива да са ви проблемите  Hug

# 122
Благодаря за поздравите - изказвам благодарности от името на Гоги Hug Hug Hug

Поздравявам всичките ни рожденници които съм пропуснала  bouquet  bouquet  bouquet

Ние за съжаление не може да се похвалим, че сме добре. Хванала ни е една черна серия и капака беше, че 1 седмица бяхме в болница с Гоги заради неговия проблем с бъбреците, аз получих контракции от притеснение и сега съм на магнерот и разни ей такива. В понеделник ни изписаха и се надявам вече всичко да е зад гърба ни, да се успокоим и си пожелавам за днешният празник много здраве и спокойствие.

# 123
  • Plovdiv
Хаха,Ради, миличката Миа, стана ми мъчно, но толкова ми е смешно. Колкото и да се подготвяш - няма да е това, което очакваш. И положителен и в отрицателен смисъл. Hug Heart Eyes Hug И все пак това е само коса, нали? Heart Eyes
А-ха,Тонеска, появихте се.  bouquet Силно ви прегръщаме, съжалявам за проблемите. Дано е добре Гогата вече. HugВсичко вече ще е наред с трима ви. Heart Eyes
Вещи, знаеш ли колко често се сещам напоследък за онова време?!? LaughingДаже ми се искаше да прочета отново темите, НО  Sad се оказа, че ги няма. Някой да знае нещо? newsm78
А, ти къде се губиш? Sunglasses
Казах ли ви: Добърден!

# 124
  • Sofia
Тонеска, много хубави мигове за днешния ден, а и от тук-нататък проблемите да останат зад гърба ви  Hug Стискай краката, пий магнерота и се опитвай да си спокойна!!! Малко остана да гушнеш още едно сладко мишле като Гогата. На малкия мъж му пожелавам най-прекрасен ден рожден и никакви проблеми повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА!

Тонеска, само здраве му пожелавам на Гогата! А ти спокойно, че има още време  Hug всичко лошо да е зад гърба ви вече!

Аник, как се смях на историята ви с пишкането  Joy
Ради, представям си какво ти е! ама как може този малкия така да я клъцне  hahaha
Тайги, като цяло е така с градината Simple Smile Ади плака така 4-5 дни и после помръкваше доста време след това. Ще види, че ти си я взимаш по едно и също време и ще свикне  Hug носи и по нещо като я взимаш. я близалка(ако даваш), я бисквитки...
Ние още сме в чуденка за рожденния ден! И всичко е на stand by - покани, украси...а аз необичам така  Crossing Arms иначе тук подаряваме подаръчета на децата. малки пликченца с играчка, нещо сладко, нещо за занимавка(ваденки, лепенки, моливчета, книжки за оцветяване), а ако искаш може и торта. А може и нищо  Mr. Green Днес бяха сложили на един плакат, че Ади има рожден ден! малко са поизбързали  Joy

# 126
Ехе, Тонеска, добре дошла   bouquet бях се притеснила за теб вече  Heart Eyes

Ради, голяма работа, може пък 'подстрижката' да не е толкова зле, пък и бързо ще порасне  Wink

Мариска, при нас като са 30 деца .... по-добре да не нося пликчета с подаръци  Money  Joy аз ще питам, но най-вероятно торта и сокчета ще занеса  Sunglasses   

# 127
Честит Рожден ден на всички празнуващи!   bouquet Пожелавам здраве и много, много детски усмивки  Hug

Тонеска, дано вече се свършва с проблемите и при вас  Praynig

Приятна вечер ви пожелавам и до скоро   bouquet

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 00:05 от Nomadic

# 128
Добро утро, момичета

Днес имаме една рожденничка.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕКАТЕРИНА НА МАМА ANHESA!

Да расте здрава, усмихната и щастлива!

# 129
  • Sofia
Добро утро! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ   bouquet

Момичета, ше водите ли децата на Милкаленд и има ли смисъл? Забавно ли е за децата? Някой беше ходил през 2006, но не помня кой, та да сподели  Embarassed Ние преди 18ч.не можем да стигнем до там и се чудя дали изобщо да се гъчкам в навалицата  newsm78

# 130
  • Sofia
ани, разбрах че ще е само 1 ден, няма ли да е митинг  newsm78
Днес при нас пак имаше голям рев, този път пуснах баща й да я води, че на мен са ми по-слаби ангелите и повече се лигави пред мен  ooooh! иначе през деня казват че не реве и е весела, ама сутрин  ooooh!

# 131
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден на милите Септемврийчета
Ethan-Noah на мама marcheto           
Калид на мама mln
Ивана на мама angi_0987
Никола на  мама mira_27
Йосиф на мама Lidiana
Мартин Александър на мама maneto       
Меглена на мама mama zlaty

Георги на мама tonesa 

Миличка Tonesa нека да ти е живо и здраво момчето!Много да Ви радва и да дава големи поводи за гордост!
За бебчето в пупката - погали го от мен и му кажи, че го очакваме с нетърпение, но все пак да си поседи още малко на топличко, че да е живо и здраво Heart Eyes

aniK Ние бяхме ходили през 2006 - уби ме направо как си запомнила Shocked ОпАснА сИ! Hug
Още тогава му беше много интересно, пък сега щеше да му е още по по. Peace
Аз много исках и днес да го заведа, но ще ни слагат климатиците и утече идеята. Sad
То вече късно се включвам да кажа, но все пак за който се куми - не се кумете Simple Smile
А пък и мисля, че по-късен час ще бъде по-добре - сега всички бързат за прословутите награди и ще бъде някакъв ужасен ад...по-късно пак може би ще е, но малко по-малък Mr. Green
tajgi Съжалявам да чуя, че моята умница така тъжи Confused
При нас също беше по-добре тати да я води.И всъщност защо не помолиш баба да я води?С нея като, че е някак по-силна да речем - все пак ти си мама и при теб се галюши, плачка, оплаква и се натъжава Peace
Rady Направо ви се възхищавам на канските нерви с tajgi newsm20 Толкова сте спокойни, уравновесени, уверени в действията си, че направо истински завиждам....да, да знам, че понякога е само привидно може би, но факт е, че го умеете!
Аз ако бях направо щях да лудна и, то особено сега когато ще бъде на нова градина....
Но пък да, това е косичка...абеее на мен ми е мъчно Confused
Maris Аз ли нещо не вдявам какво - Ти за Р.Д. на Ади ли ти е мъчно, че няма да го има тати, или за татиния?За кой Р.Д. искаш да сте в Милано?
За детския направи всичко което си си намислила за градината, защото знам, че е най-страхотното нещо!Пък за Милано ще отидете, как няма да отидете и пак ще бъде много хубаво и романтично! Peace

# 132
Честит рожден ден на Екатерина Simple Smile

Вече се разбра и тати щее тук за рожденния ден на Ади  Grinning Няма да се ходи до Милано (но така по-добре). Вече разпечатах поканите, обадих се на този онзи. Утре е уикенд, но в неделя ще поръчам тортите и така...(сега разбра ли, Сънка  Hug)

Хайде, че ще имаме гости
Пепе, да те питам за околоочния крем. мислиш ли, че като го спреш пак ще наизлязат онези малките бръчици? нали каза, че си много доволна от червения на Клиник?

# 133
  • Plovdiv
Честит Рожден ден на Екатерина на Анхеса!  bouquet newsm67  Gift
Ради, как е Миа? Вчера исках да ти разкажа за едно "подготвително" обаждане от майка ми за Митко. Беше първи клас, тя ми се обажда и казва, че се сблъскали с друго дете по физическо - челно Laughing и Митко има хематом на челото, доста голям. Аз казвам добре, а тя - ДОСТА е голям. Аз пак - добре. Sunglasses Връщам се от работа и очаквам много, много лоша гледка. Обаче това, което ме посрещна беше  #Crazy, въобще не очаквано от мен. Joy Хематомът беше колкото най-голямото кокоше яйце, което съм виждала, между очите.  Имаше вече онези специфични сини очила от удара. Sad Идваше ми да ревна с глас - срещу мен Митко примигваше като герой от серия на Стар Трек. Grinning Милата душа, мамина. Laughing Та, така с очакванията ми. Вече знам, че нищо не мога да очаквам. Wink
Марис, радвам се за трима ви. Хубаво е, че ще бъдете заедно на РД на Ади. Hug
Хайде,до утре.  bouquet

# 134
Добър Вечер  Hug

Честит Рожден Ден на Екатерина! Да расте здрава и щастлива!  bouquet

Съниии, нищо не казваш за вас. Как е Яни? Преди повече разказваше, струва ми се. И снимчици се надявах да видим на чаровния Яни и романтичната му майчица  Heart Eyes

Марис, ще се появят бръчките, ако се спре кремът. Те кремовете само набавят на кожата това, което ние вече не можем да и дадем вече. И спре ли се, пак в изходно положение се отива. Аз сега съм с ето този Clinique

Супер е, че Руси ще си е при вас за РД-то на Ади. Големи приготвления правиш - браво!   bouquet

А това, че петъците при вас са почивни дни как не ме устройва, да знаеш  Crossing Arms Днес цял ден се мъча да намеря един господин от клона в Катар и никакъв го няма. Тъкмо се канех утре да говорим и то се оказа, че е петък и почиват.

Ради, много жалко за косицата на Миличка, но пък... деца са. Ще порасте. Милата Миличка  Heart Eyes

Тайги, ще свикне Раличка с градината. Тео ревеше много първите 2 седмици. Започваше още преди да сме стигнали, като разбереше накъде сме се запътили. Трябва и време на душичката малка.  Heart Eyes

АниК, представям си мъж ти как се нерви в колата  Mr. Green То на него едва ли му е до смях, ама какво да прави човекът...

Общи условия

Активация на акаунт