Ей това е супер. Обаче в българските градини скоро няма да стане
също може да видите как се возят камили тук
Абе на Рали си и е хубаво с децата. А как добре звучи тази проверка на вратата...
И аз обичам да има ред и дисциплина
тенк ю за инфото - докато реша да бременея пак може до 1-ви клас да направят майчинството, че и за това записване бил голям зор
Да взема всичко да се нарежда, да си бременееш на спокойствие
Аз и викам "полу-частна", з'то е към Овергаз и таксата е на 1/2 от напълно частните, а и базата и даскалките не са като в частните, т.е.: хем си плащаме бая, хем е като в държавна
Вече знаем коя е учителката и тя дала инфо какво е правил вчера. 
И
за мамите. Знам, че е много труден момент за всички. Дано мине бързо и хлапетата се адаптират успешно. 

Качих около 160 песни и сега отивам на работа, мия съдове, чистя, гладя, пътувам в автобус - слушам музика. 

Искам да споделя, че къщата ни е плод на много ентусиазъм, кредити , малко собствени средва и много вяра и любов, че ще стане. Живот и здраве асансьорът ще е в другата къща
, в тази ще се намери място за още деца.Къщата наполовина е наша/май Роси беше питала/, другата част е на близък приятел, който ни е кум/, разделена е наполовина с 2 отделни входа от двете страни.
Засега вместо за памперси ще мисля за изолации, огради и вертикални планировки на двора.
Ние сме напред вътре с къщата, но вие сте напред отвън, където нас ни няма 
А твоя юнак голям мъж станал вече , оправя се сам в живота. Гледам Лулуто се загуби, а Габчо се залюби с Вероничка, може и да се сватосаме , а ?
, но пък ви разгледах снимките. Тео много сладък и ми прилича на моя племенник 

Важното е , че Габчо е бил спокоен, а Рали и Тео мисля , че засега се справят блестящо, на Адко скоро пак ще му хареса
От вторник и Мия тръгва на градина в Божурище, за нея също ще е ново, защото сменя децата и учителките, но хубавото е , че тръгват в една група с братовчед и

Имаше следи от супа по блузката, което ми говори, че не ядат само сандвичи с кашкавалче/саламче (както казва той). Баща му малко изкрезва с воденето и вземането
Вчера на отиване в най-голямото задръстване, в най-тясната улица на нашето момче му се допишкало. Едва са спрели да свършат работа. На връщане в същата уличка - същия проблем. Самоче не успели да спрат
Преоблекли се в задръстването, без да спират
Просто трафика е АД
Дано скоро пуснат улиците, които ремонтират, защото пътуването е кошмар 
беше спряла да реве и й пееха песничка... уф дано по-бързо свикне, че на 15ти започват и другите малки и ще има всеки ден ревящи...
дано от утре нещата се нормализират
Чувала съм много хубави неща за училището и градината на Сашо Дончев, просто тяхната корпоративна социална отговорност е на светлинни години, така че всъщност сте направили добър избор.
торта ли да нося, какво да направя .... 

На мен ми се късаше сърцето /с Митко/ тези няколко дни. Дано свикнат бързо, най-много седмица. 

Чак се насълзявам като си го спомня

Боже какво вълнение беше наистина, направо настръхвам! 

Е не, първо бритона отиде, а сега вече и косата, настръхвам какво ще видя довечера.
Би било комично ако не беше трагично, а може да се каже и обратното. С такъв мерак и пускам косичка и не става и не става