Три години вече стана откак за първи път ме гушна мама!

• 37 148
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Сега са направили от сайта на градината да можеш да гледаш какво става постаите, та утре мисля да попогледна  Mr. Green

Ей това е супер. Обаче в българските градини скоро няма да стане Crazy

# 106
  • Sofia
Марис, и аз си мисля че сутринта ревна, защото имаше едно много тъжно мъниче дето се беше залепило за учителката. Мисля, че поне 1 седмица ще има да свиква.. Ако знаеш как ти завиждам за камерите, вчера си мечтаех да има как да я видя какво прави и как е там...
А този линк е за всички, които още се чудят за второто/третото  Mr. Green
http://www.24hours.bg/Default.asp?statid=64847&rubr=0&iz … id=02&iy=2008

# 107
Абе това с камерите май е нож с две остриета, че като заседнеш да гледаш...то се оказа, че трябва от градината да ми дадат парола и пин та утре ще стане тази работа(мерки за сигурност)
ето го шефа трънал за градина Wink също може да видите как се возят камили тук  Mr. Green
паролата е 1234
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280853&pid=7348048

# 108
  • Sofia
Та така.. ей много ми е хубаво да работя на 6 часа  Mr. Green

А хич да не работиш  Grinning Grinning Wink Абе на Рали си и е хубаво с децата. А как добре звучи тази проверка на вратата...  Peace И аз обичам да има ред и дисциплина  Naughty тенк ю за инфото - докато реша да бременея пак може до 1-ви клас да направят майчинството, че и за това записване бил голям зор  Mr. Green
GALL-че, нещо ме притесни  Thinking Да взема всичко да се нарежда, да си бременееш на спокойствие  Hug Аз и викам "полу-частна", з'то е към Овергаз и таксата е на 1/2 от напълно частните, а и базата и даскалките не са като в частните, т.е.: хем си плащаме бая, хем е като в държавна  Mr. Green По информация от тази сутрин нещата отиват към подобрение  Praynig Вече знаем коя е учителката и тя дала инфо какво е правил вчера.
Това за реването като видят друго ревящо дете е навсякъде. Габриел толкова години ходи на ясла и пак като види някое да плаче, се размрънква и той. Аз го оставям на учителките и тръгвам, не проточвам "раздялата".
Марис-ка, усещам аз как магазините в Доха ще фалират от твоето целодневно стоене пред компа да гледаш камерите  Mr. Green

# 109
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Не ми остава време да седна на компа, Мони е вкъщи тази седмица, че не беше готова още градината. Правим изследванията и живот и здраве на 8-ми тръгва. Много са ми интересни отзивите ви, дано и аз споделя хубави неща  Praynig Grinning

# 110
  • Plovdiv
Уф, пак нямам време, няма да мога да се отклонявам много Laughing.
Добър вечер! Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ БОНБОНЧЕТА ИТЪН, КАЛИД, НИКОЛА, ИВАНА! Heart Eyes Heart Eyes

Целувки на всички малки ученичета. Heart Eyes И  Hug за мамите. Знам, че е много труден момент за всички. Дано мине бързо и хлапетата се адаптират успешно.  Heart Eyes
Галче, надявам се всичко да се стабилизира и да се успокоите. Целувки на тумбака. Sunglasses
Обичам музиката, бях го почти забравила с тези деца, ежедневие и работа. Laughing Спрях да слушам, почти. Все нямах време. Както спрях да чета много. И преди няколко месеца намерих своята ниша за слушане на музика. Laughing Синът ми ми даде неговия МР4, имаше си вече по.добра играчка - нов телефон. Ииии, елате ме вижте... Joy Качих около 160 песни и сега отивам на работа, мия съдове, чистя, гладя, пътувам в автобус - слушам музика. Laughing Laughing Единственото условие е да съм сама. Laughing
Лека от мен, дано утре времето ми е в повече. Grinning
DreamerHeart Eyes

# 111
 Здравейте, мили дами!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИКА МАКСИ! ДА Е МНОГО КЪСМЕТЛИЯ И ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА КРАСИВ И УМЕН ЗА РАДОСТ НА МАМА, БАТИ И ТАТИ!!!МАЛКО НА ПАТЕРИЧКА  Blush
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ЧАРОВНАТА ИВАНА С КРАСИВИТЕ ОЧИ! ДА РАСТЕ УМНА И КРАСИВА ОМАЙНИЦА!!!newsm59  party023 newsm59
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И НАШЕТО АВСТРАЛИЙСКО МОМЧЕНЦе ИТЪН-НОА!!! Марче обади се , де!  bouquet  bouquet  bouquet
  Мили мои ,много ме трогнахте с милите пожелания за къщата. Няма да ви изброявам поименно, че да не пропусна някой Hug Искам да споделя, че къщата ни е плод на много ентусиазъм, кредити , малко собствени средва и много вяра и любов, че ще стане. Живот и здраве асансьорът ще е в другата къща Wink, в тази ще се намери място за още деца.Къщата наполовина е наша/май Роси беше питала/, другата част е на близък приятел, който ни е кум/, разделена  е наполовина с 2 отделни входа от двете страни. Laughing/.Може и да се навия след 2-3 години за още едничко детенце, но се замислям дали да го родя или да си осиновим, ще видим Peace Засега вместо за памперси ще мисля за изолации, огради и вертикални планировки на двора.
  Идеята за парти у нас е много добра и ще стане, ако не на двора, на терасата.Че дворът е пълен със строителни боклуци и дини.Родиха ни се в двора 3 огромни дини, незнайно откъде, ще ги снимам да ги покажа Mr. Green Като се осъзная на Гурмазовска територия ще свиркам  и ще се съберем Grinning  Laughing
Тайги, къщата е прекрасна просто.  bouquet Ние сме напред вътре с къщата, но вие сте напред отвън, където нас ни няма Laughing За бебчо да кажа, сигурно си чела , че децата си избират родителите. Просто бъдете търпеливи, ще ви избере вашето детенце!
 Роси и вие, нищо време не се пазите, ще стане. Имате си веществено доказателство у вас Grinning
 Деатко, сладкото личице на Катрин е на снимката, защото бяха с Ники в една група в градината, тя май си има и по-малка сестричка Heart Eyes А твоя юнак голям мъж станал вече , оправя се сам в живота. Гледам Лулуто се загуби, а Габчо се залюби с Вероничка, може и да се сватосаме , а ?
Мечи, от снимките виждам един  много светъл рожден ден!
 Сънка, добре си ни дошла мила Hug
Номадик, не мога да гледам филмчето Sad, но пък ви разгледах снимките. Тео много сладък и ми прилича на моя племенник Heart Eyes
  Галче, надявам се да няма нищо сериозно. Много здраве и късмет Praynig
  Много ми е интересно да чета за учениците. Ани, предполагам, че ще влязат в релси Naughty Важното е , че Габчо е бил спокоен, а Рали   и Тео мисля , че засега се справят блестящо, на Адко скоро пак ще му хареса Heart Eyes  От вторник и Мия тръгва на градина в Божурище, за нея също ще е ново, защото сменя децата и учителките, но хубавото е , че тръгват в една група с братовчед и  Laughing
 Ния, обичам ти поздравите, постовете и въобщеее........  bouquet  bouquet  bouquet
 Е , на това се вика дълъг пост, какво ще кажете?
 Лека вечер дами!!!  bouquet

# 112
  • Sofia
Добро утро от мен  Grinning

За днешните рожденници. Дано Тонеска се сети да влезе да сподели как са  Praynig

При нас с градината всичко е наред май вече. Габриел разказва на всички за нея и казва, че утре пак ще ходи. Значи му харесва  Peace Имаше следи от супа по блузката, което ми говори, че не ядат само сандвичи с кашкавалче/саламче (както казва той). Баща му малко изкрезва с воденето и вземането  Grinning Вчера на отиване в най-голямото задръстване, в най-тясната улица на нашето момче му се допишкало. Едва са спрели да свършат работа. На връщане в същата уличка - същия проблем. Самоче не успели да спрат  Mr. Green Татко му го свалил по голо дупе и ми се обади да се оплаче, но аз подсетих, че има резервни дрешки в чантичката Wink Преоблекли се в задръстването, без да спират  ooooh! Просто трафика е АД  #2gunfire Дано скоро пуснат улиците, които ремонтират, защото пътуването е кошмар  #Cussing out
Смятам до почването на сезона да ви писне от мен  Mr. Green

# 113
  • Sofia
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на юнака Георги на мама Тонеса!!!

Ние всеки ден май все по-зле ставаме  Confused Днес от вкъщи е замрънкала, че не иска, а там като ревна.. ужас.. разрева и другите малки, добре че са само 4 в групата, защото е сборна. После я видях, че са излязли навън с учителката и се успокояват  ooooh! беше спряла да реве и й пееха песничка... уф дано по-бързо свикне, че на 15ти започват и другите малки и ще има всеки ден ревящи...  Tired

# 114
ЧРД на Георги на Тонеска, а също и на Йосиф, Мартин-Александър и Меглена!

Да са живи и здрави, палави и щастливи!

Тайги- първия ден винаги е по-спокоен, и от втория почва истинската адаптация. Дано мине бързо при Рали, но не се учудвай, че е станало така. Hug  bouquet 

# 115
Гутен морген, лейдис  Wink

Честит рожден ден на днешните мъници   Hug Heart Eyes

Дарко днес направи сефтето на градина и ситуацията беше драматична  ooooh! дано от утре нещата се нормализират  Praynig

АниК, ти си ветеран в тоя трафик  Simple Smile Чувала съм много хубави неща за училището и градината на Сашо Дончев, просто тяхната корпоративна социална отговорност е на светлинни години, така че всъщност сте направили добър избор.

Кажете как процедирате с р.д. в детската градина  newsm78 торта ли да нося, какво да направя ....

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 09:14 от GALL78

# 116
Здрасти, Галче Hug Heart Eyes

Попитай в детската градина за рождения ден. На някои места позволяват да се занесе торта и т.н, но на други- не, и родителите се ограничават само с разни пакетирани лакомства. Навсякъде е различно.

# 117
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГАТА, ЙОСИФ, МАРТИ И МЕГИ!

Освен за Тонеска, тези дни съм се замислила за Лидиана. Къде сте? smile3525
Тайги, за съжаление това е процесът, първия ден не разбират какво става, затова и после става по-зле.  Sad На мен ми се късаше сърцето /с Митко/ тези няколко дни. Дано свикнат бързо, най-много седмица. Hug

# 118
  • Пловдив
Честит Рожден ден на днешните ни празнуващи дечица - Гого, Марти, Йоско и Меги!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Момичета, помните ли как стояхме тук почти денонощто , нямахме търпение бебчовците да се появят и се чудехме, когато някоя липсваше час-два от тук дали не е родила Simple Smile  Чак се насълзявам като си го спомня   Cry

# 119
ЧРД НА ГОГАТА НА ТОНЕСКА И ЙОСИФ НА ЛИДИАНА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ И СИЛНИ МОМЧЕТА!     bouquet  bouquet  bouquet
  Помним Вещи, помним. Как да не помним! Wink Боже какво вълнение беше наистина, направо настръхвам! Hug
  Тайги, ще свикне принцесата, важно е много и вие да сте много спокойни и непреклонни!
   Галче ,питай в градината. Ние носихме торта със сертификат, сокче, пластмасови чинии и вилици. Не забравяй да помолиш госпожата да снима празника, нашите винаги снимаха.
   Ани, Габчо е ветеран по градините. Оправен е като мама Heart Eyes
   Аз сега да си изплача болката. Мойта мама току що ми се обади, че племенника/на 3 години и половина/ подстригал Миа. Жената плачеше направо. Ники каза, че имало огромна купчина коса.Майка я водеше към фризьорския салон да я пооправят Sad Е не, първо бритона отиде, а сега вече и косата, настръхвам какво ще видя довечера.  ooooh!Би било комично ако не беше трагично, а може да се каже и обратното. С такъв мерак и пускам косичка и не става и не става Crossing Arms
  Хайде , хубав и слънчев ден от мен!  bouquet  

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 13:41 от Rady

Общи условия

Активация на акаунт