Три години вече стана откак за първи път ме гушна мама!

• 37 133
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Чакам аз да стане 17ч да ходя да го взимам. Нашата градина е полу-частна. Сутринта едни родители се опитаха да кажат, че техния син не заспива без едно одеалце и някакъв биберон. Директорката каза ; никакви такива - одеалца, биберони и никакви памперси. Скара се на всички  Mr. Green Абе като едно време в училище.
Нашият човек сутринта се събуди много рано и отиде кисел. Видях го. че гушна една от "лелите". Сега госпожи ли трябва да им викаме  newsm78 Mr. Green
тайги, пиши как е минало !!! Малката бонбонка 100% ги е строила в две редици. Къщата е СУПЕР, ВЪРХА  Peace
Пепе, на мен не ми тръгна клипчето снощи, но пак ще опитам. ОПРАВяЙ СЕ БЪРЗО  Hug
Хайде, бягам до градината. Довечера ще споделя  Heart Eyes

# 91
Сега загледах заглавието на темата, че никъде не пише СЕПТЕМВРИйчета 2005 ooooh! Laughing

# 92
  • Пловдив
Ами мислех си да е от рода с тире и септември 2005, но не го казах, пък и ние си се знаем. И авторът на темата го знаем и можем да се ориентираме Simple Smile

# 93
Така си е Laughing Hug

# 94
  • Остров Приятелство
Добър вечер,
Честит Рожден Ден, на Макси на deata!
Да ти е жив и здрави юнака, да Ви радва всички у дома!

...скоро в още една реклама да го видим чаровника на септемврийската дружина Simple Smile
Честит рожден ден и на Тонислав и Виктория! Нека растат здрави и безгрижни!

Nomadic Да е жива и здрави милата ти майчица!Още много, много дълго да Ви радва!
Много любов, рози и топлина желая на брат ти и неговата мила и нежна съпруга!

Съжалявам да чуя, че пазиш леглото! Confused
tajgi Къщата е приказна!Искааааааааааааааам и аз!
За Раличка - миииииии тя е чудесна, просто чудесна и съм убедена, че много бързо ще се почувства в свои води и тогава......мале тежко им hahaha Joy
Много ми е приятно да прочета такива пърхащи от радост майки! Hug

Днес запазих мястото за Рождения Ден на калпазанчо и се надявам да е хубаво.За съжаление, Яни нещо не иска кой знае колко деца - само 4 и аз съм  Shocked, ноооо щом така иска, то негова воля - денят негов, той разполага, той казва Heart Eyes

Аз съм уморена, за това лека и пълна с прекрасни емоции вечер желая на всички Ви и особено на майките с "учениците"!

....колкото до заглавието и аз мисля така, но ако искате може и така мисля - Три годинки вече стана откак за първи път ме гушна Септемврийска мама!

# 95
Пепе, честити ви празници  Hug а ти бързо да се оправяш, че кофти така...

Как мина "първият учебен" ден?
Тайги, приказна къща...и мисля, че много барбекю може да поеме  Joy
Съни, аз не питам - а  каня  Mr. Green може би ще го направим към 17,18 тогава са единствените дни на мъжо тук. Има идея да ходим до Милано с него баш за рожденния ден, ама не знам дали ми се разкарва..

Тук започна рамадана и сега всичко е с променено работно време. Детските кътове работят от 10 до 13 и после от 19.30 до 24,00  Shocked
тази вечер ни бяха на гости две момченца и падна супер игра, но Ади не беше спал следобед и като си тръгнаха така се вкисна...рева за всяко нещо, нямаше угодия...ужасно се изнервихме и двамата. даже като легна започна да диша ужасно запъхтяно, все едно не му стига въздух. много ме изплаши. не знам колко беше игра  и колко истина,,ама постигна целта си : гушкахме се, къпа се отново и така...сега заспа, да видим утре кога ще смогнем за градината  Mr. Green
лека нощ ви пожелавам  Hug

# 96
Съни, Марис, Ния, АниК, благодаря ви за милите пожелания  Hug

Хайде, няма ли да кажете как е минал първият ден на дечицата в градината Heart Eyes На мен ми е много интересно да чета как стоят нещата в Родината ни Hug

Моето момче и то беше днес за първи ден при големите. Сутринта обаче е закусил с малките, там искал. Лелите казаха, че няма проблем там да закусва докато свикне в другата стая. Обяда и следобедната закуска си ги е ял с "големите". На обяд е спал все пак един час, а по принцип децата от 3 години нагоре не спят. Ако някое дете изяви желание за сън, няма проблем, но въобще не ги карат. От цялата група видях в списъка, че са спали 2-3 дечица и то най-мъничките, които скоро са преместени. Това е засега при нас.

Мариска, ако на мен ми предложи мъжо да ходим до Милано и там да празнуваме, хич не бих се замислила дали ми се разкарва... Тръгвам на секундата  Party Ама де го тоя късмет?!  Grinning На детските кътове особено ми хареса нощното работно време.  Mr. Green Ето, оставяте Ади да си поспи там, а вие с Руси до 24:00 го удряте на купон  Hug Кеф!

Не знам дали си спомняте, че миналото лято бях писала, че сме видели случайно как снимат един филм в двора на университета Гринуич? И няколко снимки бях пуснала. Сега видях, че излезнал по кината - казва се Дукесата с  Keira Knightley.

Скоро, месец май мисля, че беше, снимаха и филм в парка на Гринуич, но само нощни сцени. Там не успях да видя никой, освен много камиони и коли през деня, но от охраната на парка казаха, че снимали нощни сцени от Човекът Вълк с Антъни Хопкинс.

Лека и спокойна нощ от мен.   bouquet

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 01:04 от Nomadic

# 97
Здравейте!

Ивана черпи:

Честито на Макси, Виктория и Тонислав със закъснение! Да растат здрави, умни и щастливи деца!  Hug

Честито и на Ethan-Noah, Калид и Никола!

Номадик - честито и на твоето семейство! Клипчето нещо не можах да го отворя  Sad

Много снимки, много нещо, докато ме нямаше - напълниха ми очите  Hug Мечи - много ти е хубаво момчето;   bouquet Пипи, чудесно изглеждат момичетата, ама ти вярно се губиш по снимките; Ради - къщата е страхотна, има място за още членове на семейството  Wink

Ивана вече пишка на гърне (да се похваля) - е сега иска само в едно и го разнасяме навсякъде с нас, но е напредък.

Тайги, Роси - стискам палци да се похвалите скоро.

# 98
  • Sofia
Пепеее, интересен си е живота при вас  Grinning Филмчето пак не ми тръгна и ще го сваля наново  Sad Нацелувай Тео, той ни е от кротушаните-послушаните и съм сигурна, че е любимец в градината Heart Eyes Ти дано си по-добре днес  Praynig

Аз за градината нищо не мога да кажа  Confused Давам им 1 седмица да се оправят, з'то съм чувала само добри отзиви, а моите от вчера са... ooooh! Още сутринта цареше пълен хаос. Учителките дойдоха към 9 и нещо и директорката ги нахока, че закъсняват още първия ден. Само ние носехме цветя, но не се разбра на кой да ги дадем. Следобяд си взехме Габриел от централната сграда, а не от тази, в която го оствихме. Учителките вече ги нямаше, а ги изпращаше една лелка, която била само по изпращането и не можа нищо да ми каже как е минал деня. Посочи ми две други девойки, които били учителки на другата група, но първия ден всички деца били заедно. Попитах ги за Габриел, а те бяха по шашнати от самите деца - само свиват рамене и не могат нищо да ми кажат. Бил ял на обяд и спал, а следобяд имали филийка с мед и масло и той не я ял.
Самият Габриел беше много весел и превъзбуден, ръчичките му бяха написани с флумастер и ми разказваше за някаква голяма риба и мечо. От разказа му разбрах, че бил ял на обяд "филийка със саламче"  Crazy и не бил спинкал, з'то лелите не слушали  Thinking Не искам да му вярвам, че на обяд ядат филии, дано да си измисля  Praynig С пишкането е нямало аварии.
Хубаво е, че е весел, вечерта с въодушевление разказа на баба си по телефона за новата градинка и сутринта замина с кеф.
Детето на едни познати е момиченце, по-голямо с 1 година и я записаха в същата градина. Тя ще ми е агент да разказва подробно какво става, но е малко болничка и вчера не отиде. Понеже градината е до офиса на мъжа ми, той ще го води и взима, та съм дала подробни инструкции да следи за всичко !!!! Както казах, след 1 седмица ще преценя дали става  Grinning Имам вече толкова опит с частни и държавни градини, че ... книга мога да напиша.
Така, разказах ви подробно и понеже е дългичко, няма да го проверявам за правописни грешки, та простете, ако откриете Embarassed
Марис-ка, днес е твой ред  Peace Милано, Милано, ама с тия пътуванки, събирай багаж, разваждай багаж... може и да те разбирам защо не ти се разкарва  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  На сладурката с хубави къдрици и прекрасно българско име Ивана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 99
  • Sofia
Ей, а Австралийското Марче къде изчезна  newsm78 И на нея да и е честит малкия-голям мъж, дето не сме го виждали на снимки от година поне  Heart Eyes

# 100
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Ивана! Да расте здраво и щастливо дете!!!  Hug Hug Целувки и за най-малката принцеса, анджи  Heart Eyes

При нас вчера е минало добре. Не можах да разбера много, защото учителките се сменят на обяд и аз всъщност засяках тази, която е била следобед. Рали е спала следобяда, изяла си е половината закуска, слушала е и разбира се цял ден е разигравала театрални етюди с мечо и прасчо, които си носехме. Учителката ми каза благодаря ви, че сте я научили, че в детската градина няма "хъката-мъката"  Mr. Green Беше много въодушевена вчера и изглеждаше щастлива. Даже после я питах " Утре къде искаш - в детската градина или в къщи с баба?" и тя каза "в детската градина" Simple Smile Сутринта днес й се спеше, беше кисела и не й се ходеше. Накрая като тръгвах ревна  Confused дано са я залъгали бързо да се успокои. Пак ще си я взимам към 4ч. да видим ще е днес.
Иначе ред има там, което ми харесва. Сутрин сестрата стои на входа и преглежда ноктите и здрави ли са децата. Сутрин ги искат най-късно до 8.30 ( което на нас ни е малко трудно, защото Ралица е свикнала да спи до късно  ooooh! ). Хубавото е, че нашата сборна група я води учителката, която ще си й бъде и после, та да свикне с тях...
Та така.. ей много ми е хубаво да работя на 6 часа  Mr. Green

Приятен ден от мен и весело празнуване на рожденичката!  Heart Eyes

# 101
Хилоу,
Я да видим сега откъде да започнаааа  Mr. Green с рождениците  Heart Eyes

Мили малки, бясни и прекрасни Макси, Тони, Диана, Ивана и Вики,
бъдете здрави, бъдете щастливи,
бъдете обичани и красиви  Heart Eyes  bouquet
нека живи здрави родители държат здраво ръцете ви неуверени,
за да растете силни, спокойни и все пак мъничко наперени   bouquet Heart Eyes

(Съни ми действа заразително с нейната романтика...)

Ради, Тайги, супер къщи, поздравявам ви за търпението и усилията, които полагате. Признавам си, че се размечтах. Доскоро бях против къщите от чисто битови причини - чистене, отопление и тн. но все повече се замислям дали не искам въздух наоколо и пространство за децата, размечтах се...  Whistling

Мамо Роси, Тайги, ако знаете колко ми е познато това нетърпение вашето. Дарко е плод на тригодишни усилия и ежемесечни сълзи. Истината е, че когато спряхме с опитите и броенето и виренето на краката, тогава е станала работата. Даже като казах на Иван, че съм бременна, той ме попита: От кого?  Joy hahaha за потвърждение Дарко взе че се роди копие на татко си  Mr. Green Сега пък обратното стана .... изобщо не помня през май да сме сексували особено  newsm78 пък юни на майтап направих тест и ....  Crazy сега само се моля на Господ  Praynig да не ми изиграе някоя шега и всичко да мине наред, защото доста ядове бера засега  Confused

Мариска, значи и адаша ги прави тези номера като е изморен. Понякога ми иде Дарко да го напляскам качествено в такива моменти, просто нищо не е в състояние да му "изправи" кривото настроение.

Аз ще пращам дзвера на градина от утре  bowuu И мен ме тресе малко предучилищна треска, но се надявам всичко да е наред. За РД обаче реших твърдо да не правя парти в клубче, защото не ми се празнува три пъти и освен това винаги ми коства много усилия да вкарам Дарко вътре при децата. Обикновено сме пред клубчето или пряко сили при родителите  ooooh! Затова ще има торта (Макуин светкавицата) в детската и торта (Немо) у дома с бабите, лелите и една 2-годишна мацка (на кръстниците му  Blush). Тортите той сам си ги избра, да видим дали ще им се радва.

Пепче, оправяй се бързо  Naughty В работата не можах да гледам Тео, има някаква забрана, но ще го смъкна у нас довечера  Heart Eyes  

АниК, Габи е ветеран с градините, бързо ще свикне. Ама сега пък полу-частна градина  Simple Smile не бях чувала за такава форма, ще разказваш  Simple Smile

Ния, благодаря ти за зареждащата музика, накара ме да преоткрия някои парчета и горките ми колежки .... мисля че трудно ме издържат в офиса  Joy hahaha

Целувки на всички   bouquet празнувайте с мъниците и ми стискайте палци, защото имам нужда  Praynig

# 102
  • София/Осло
Привет и от нас.... Flutter
Благодаря много за милите пожелания, да ви се връщат тъпкано  Hug..вчера беше много емоционално за Макси като го заведохме в детския магазин да си избира подарък..взимаше едно, втрува се към друго, иска трето..смях голям ,но след 1 час ровене се спря на 3 неща - кола с дистанционно, пистолет с музика и светлини и един ооооооооооогромен комплект с динозаври, ловците им, лагера им ,камиони, клетки  и т.н......не можа да го вдигне Joy Joy Joy Joy
Игра нощи до 12  ooooh! и едвам заспа..само повтаряше, че има рожден ден  и много подаръци, защото все пак ни дойдоха гости , които го зариха с играчки..сега просто трябва да купувам нови 2 коша за да ги прибера  newsm78

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИТЪН НОА И ПРЕКРАСНАТА ИВАНА   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да растат живи и здрави и да носят само радости на семействата си

тайги -къщата ви е просто разкошна, пожелавам ви да сте много щастливи в нея  Hug
ани- може би първия ден е била само такава неразбория в детската..то и за тях си е шок   Laughing
пепче- оздравявай и нацелувай прекрасния Тео  Heart Eyes
мариска- хаймана с хаймана..... Mr. Green
галче- с теб сме..стискаме палци..дано тревогите ти скоро отминат и всичко да се нареди в желаната насока  Praynig Hug

# 103
Честит Рожден Ден на Итън-Ноа, Калид, Ивана и Никола! Нека растат здрави и щастливи деца!

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!
ИВАНА, ИТЪН, НИКОЛА И КАЛИДHug

Аник, системата малко е странна при вас. Дано на Габчо да му хареса. Иначе в началото наитина май всички са неориентирани, но като си направят рутината и всичко ще е ок Simple Smile важното е, че имаш информатор!
И аз скоро се присетих за Марчето, че пак забегна
ГалчеHeart Eyes да нацелуваш набора
Тайги, Рали опасна! Браво, че й харесва. Дано така да си остане и за напред!

При нас нещата стоят така - тръгна Ади с голямо желание, но като отидохме и като видя ревящите деца и се вцепени. Мама гуши, мама гуши...добре че поне бяха в стаята с меките играчки за скачане, та му събух обувките, вкарах го вътре и с уговорката, че ще го взема след малко - тръгнах. Повъртях се там, след малко го гледам той легнал там и нищо не прави. Взех го малко по-рано. Казаха, че се е държал много добре, не е плакал, казвал си е за пишкането, играл, рисувал, ял малко и така. Сега ми вика, че Ади като се наспинка пак ще ходи на детската градина Simple Smile Учителката изглежда мила, та да видим. Сега са направили от сайта на градината да можеш да гледаш какво става постаите, та утре мисля да попогледна  Mr. Green Иначе има много подобрения на площадката и вътре, та съм доволна. ще видим как ще е утре

Общи условия

Активация на акаунт