ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ТАСТЕШ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ!

(а мама да не плаче много
)
Ади също го гледа и добре че пишеха кои животни какви са, че той си казваше едно, аз друго

Ливнахме едно канче с вода, дано й върви по вода. Направих и няколко снимки снимки

честито кумство вече 1 година,а на брат ти и снаха ти още дълъг семеен живот и скоро време
едно братовчедче или братовчедка на ТЕо.Случайно видях снимките ви от 30.8 в парка и после от сватбата на брат ти.
ние ще сме от 15 но нищо тамъ отива в градината и ще има купон за Рд.Мама Лоси,както ми вика Мемоника подготвя голямо парти за Рд цели 3 дена.! ден с децата следобяд а преди обяд ще кръстиме малкия мъж на брат ми,на 15 в детската ана 17 когато й е имения ден родата в къщи или някъде.Вече Вероник аполучи част от подаръците .От свеки огромен джип с дисатционно който ние може да регулираме ,но мойта шофьорка и сама се справя и една кукла една глава над нея от леля й.От нас още не см ерешили какво.Взе си джипа и единствено на спалнята можеше да се сложи за да спи с него.Иначе трябваше да спи в него или на земята до него

Алекс зло да те забрави честит имен ден,както и на всички който празнуваха на този ден.Да сте живи и здрави.

Благодаря ти много за милите пожелания! Да ти се връщат стократно

Тео е много порастнал 
Ивчо е чаровник както винаги.. пу-пу
Рали сама се намъкна при децата да играе, не е имало кандърми... добре че беше с големите

Оздравявай бързо.