Три години вече стана откак за първи път ме гушна мама!

• 37 132
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИАНА!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ТАСТЕШ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ!

# 76
Филмчето с Тео http://letez.com/gal/main.php?g2_itemId=6901

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 21:05 от Nomadic

# 77
  • Sofia
Добро утро, момичета! От мен чай с мляко тази сутрин Simple Smile

Пожелавам на всички, които днес тръгват на градина - успех !!! Много весели емоции на дечицата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ МАКСИ, НА ВИКТОРИЯ И ТОМИСЛАВ!!!

deata, да расте малкия мъж умен и красив! Много да те радва и весели, детството му да бъде узпълнено с щастие и безгрижие (сигурна съм, яе мама ще му ги осигури)!!!

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРА МАКС! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДЕСИ! МНОГО УСМИВКИ, ПОДАРЪЦИ И ИГРИ МУ ПОЖЕЛАВАМ!
ЦЕЛУВКИ!  Heart Eyes

Честит рожден ден и на Виктория и Томислав!    bouquet

# 79
Хубав ден на всички малки ученичета! Всеки ден да ходят с все по-голямо желание на градина  Hug (а мама да не плаче много Simple Smile )

Нашата започва от утре Simple Smile

Пепе, супер е филмчето! Тео направо е страхотен, прилича ми направо на англичанче Simple Smile Ади също го гледа и добре че пишеха кои животни какви са, че той си казваше едно, аз друго  Joy

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 09:50 от Maris

# 80
  • Sofia
Добро утро!

Честит Рожден Ден на чаровника Макси!!!  Hug Hug Hug

Ние днес започнахме с градината. До сега само бабите са я гледали, та ще видим как ще тръгне. Сутринта мина добре, тя май не разбра много-много какво й се случва  Grinning Ливнахме едно канче с вода, дано й върви по вода. Направих и няколко снимки снимки
има и няколко от къщата.. ние сме доста по-назад от Ради  Blush
Нямам търпение да стане 4ч и да отида да си я взема и да разбера как е минало  ooooh!
Ние си запазихме за РД Мики Маус 3 в Люлин, а тортата е от Лагуна.

# 81
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Макси! Да е жив, здрав и весел!

# 82
01.09 -  Максим на мама deata       newsm59 nbirthday  bigdance2  ura Tada Tada  ura                         
01.09 -  Виктория на мама mucka  newsm59 nbirthday  bigdance2  ura Tada Tada  ura           
01.09 -   Тонислав на мама LoraG  newsm59 nbirthday  bigdance2  ura Tada Tada  ura           
Както и диана на Ожа newsm59 nbirthday  bigdance2  ura Tada Tada  ura
Да растът все така хубави,добри деца и здрави най вече.А мама и татко да ги слушат. Laughing
Пепе dancing   bouquet    честито кумство вече 1 година,а на брат ти и снаха ти още дълъг семеен живот и скоро време   ylinfant newsm30 едно братовчедче или братовчедка на ТЕо.Случайно видях снимките ви от 30.8 в парка и после от сватбата на брат ти.
Лек и успешен ден на днескашните ученици Sad ние ще сме от 15 но нищо тамъ отива в градината и ще има купон за Рд.Мама Лоси,както ми вика Мемоника подготвя голямо парти за Рд цели 3 дена.! ден с децата следобяд а преди обяд ще кръстиме малкия мъж на брат ми,на 15 в детската ана 17 когато й е имения ден родата в къщи или някъде.Вече Вероник аполучи част от подаръците .От свеки огромен джип с дисатционно който ние  може да регулираме ,но мойта шофьорка и сама се справя и една кукла една глава над нея от леля й.От нас още не см ерешили какво.Взе си джипа и единствено на спалнята можеше да се сложи за да спи с него.Иначе трябваше да спи в него или на земята до него hahaha Joy
Съни е ха добре си дошла,не че не се чухме с тебе ама карай.Пусни снимки но предварително предопреди ако са много:D Добре звучеше като се чухме.Ще видиме тази работа като се видиме тези дни.
Леле  bash dohАлекс зло да те забрави честит имен ден,както и на всички който празнуваха на този ден.Да сте живи и здрави.
Татуйрания мечок добре сте си изкарали.Ивчо не обича ли да му рисуват спайдър мен на лицето или мама не даде Wink
Оставям ви че май ще работя а ме мързи
Лек и слънчев ден

# 83
Честит Рожден Ден на Макси! Да расте здрав, усмихнат и обичан!

Честит рожден ден и на Тонислав и Виктория! Нека растат здрави и безгрижни!

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАКСИ!
С ПОЖЕЛАНИЯ ДА РАСТЕШ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ВСЕ ТАКЪВ ЧАРОВНИК!

Марис, то някои животни е трудно да се познае какви са. И се е поизложил този, който е правил филмчето. На пивюто, което ни дадоха, се виждаха всички твари идеално, а на оригинала на някои главите са скрити зад Тео. Не е зле, но очаквах по-добро качество. Блузката, с която е облечен Тео нямам идея каква е, защото не е негова  Laughing

Честит първи "учебен" ден на всички дечица, които тръгват на градина! С пожелания за много веселба и да ходят с все по-голямо желание!   bouquet  bouquet

Тайги, Раличка е кукла, както винаги! Къщата ви е чудна, чудна! Браво на вас!   bouquet

Еййй, Роси, опасна си  Grinning Благодаря ти много за милите пожелания! Да ти се връщат стократно  Heart Eyes Hug

На мен ми е все още отпаднало, гърлото ме боли и днес си останах вкъщи. Не е подходящо времето за отсъствия, но болестите не питат кога да идват  Confused Утре както и да съм трябва да се замъкна обаче...

# 85
Да почерпя и аз за годишнината от сватбата на брат ми и за рожденния ден на милата ми майчица!

# 86
  • Sofia
Пепе, да са ви живи и здрави и все хубави работи да им се случват!   bouquet  Тео е много порастнал  Hug

Мечо, хубаво сте си изкарали  Peace Ивчо е чаровник както винаги.. пу-пу

АниК, как мина при Вас първия ден в "голямата градина" ? Grinning

При нас стаята за игра е доста захабена, но е чисто, баните видях са нови, имаме си гардеробче, мама го напълни до горе  Whistling Рали сама се намъкна при децата да играе, не е имало кандърми... добре че беше с големите  Thinking

# 87
Роси- Ивоне пожела да го рисуват, не знам защо Confused  Аз много исках, обаче.....

Тайги- къщата е страхотна. За малката ученичка- много целувки. Сладурка. По принцип първия ден е ок.Ако ще има проблеми евентуално, ще са от 2рия-3тия ден. Дано при вас всичко е ок.   bouquet

Номадке- болна ли си? Sad  Оздравявай бързо. Hug

# 88
Тайги, Мечи, мерси  Hug

Мечи, болна съм от събота вечерта. Вчера бях с температура 38.5 и се чувствах много зле. Гърлото ме боли ужасно, едва преглъщам, но утре трябва да се напъна да ида на работа.

# 89
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛИТЕ НИ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ - ВАСКО, ДИАНА, МАКСИ, ВИКИ И ТОНИ!МНОГО УСМИВКИ И СПОКОЙНО ДЕТСТВО!
а НА МАМИТЕ - СПОКОЙСТВИЕ

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО СИМЕОН!   bouquet

Пепе, сладко клипчето, ще бъде чудесен спомен.
Честита годишнина на брат ти. newsm51
Честит Рожден Ден на майка ти

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 20:32 от N i y a

Общи условия

Активация на акаунт