ЧРД НА ГОГАТА, ЙОСКА, МАРТИ, ЕКАТЕРИНА, НИЯ И МЕГИ !!!

Ради- може пък Миа да е по-чаровна с къса коса
..късата коса придава един такъв скрит чар и излъчване 
Тонеска-надявам се черната серия да е свършила и да ви очакват само хубави мигове занапред

тайги - не се притеснявай, повечето деца така са разстроени сутрин..спомням си като водех Марти и той се залепяше за едно прозорче и ми махаше непрестанно чаааааааак докато се скрия от погледа му--направо ми се ревеше

мариска- еееее преборихте се...чудничко ще си изкарате на рождения ден, сигурна съм

А като заговорихте за околоочни кремове..аз сега ползвам 2 броя...единия е на Ести Лаудер, а другия новия на Виши....против торбички, черни кръгове и фини бръчици....мииии..бръчици нямам, тъмнината позачезна, а торбичките са си там / не съм се алкохолизирала ако това си мислите
/...но нямам намерение да ги спирам , а напротив 
аник- ще ти дам аз на теб едно старилоооо
..светлили - пиши по честичко, имаш хубави новини за споделяне

Ние вчера ходихме да записваме Марти на тенис на маса..побъркал се и само за това говори , а лятото иска да си продължи и тениса /нормалния/..но вече в БГ

, от неделя пък за градината - то везане на буквите по дрешките и бельото за отличителни знаци, то пък Яни иска отличителен знак да е Франклин, защото видите ли и той ходел на училище.
Абеее опасна работа.На всичкото отгоре нещо е пощръклял - див, та див като петле.Все се перчи, все нещо дрънка абеее както казах опасна работа.
, че и гости имах/трябваше да се представя подобаващо/, както mama rosi вече е споменала и диетата отиде за малко по......живо здраво....не по друго да не си помислите лоши работи.
В понеделник ще си говорим с катарци.
).
)

..имаме предложение и то не от кого да е, а от малката парижанка и от милата и мама и моя приятелка Ради..добра партия се явяват...нали знаеш че на нас всичко френско ни е близко пък и къща вече си имат 
весело настроени че нещо 3 дена бях
незнайно що.