Три години вече стана откак за първи път ме гушна мама!

• 37 151
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! ДА БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЯНИ!

Първия ден на Мони в градината мина много добре. Изобщо не се дърпа сутринта, а като я взехме ни пита утре пак ли ще идва, защото иска. Разказа ми всичко от сутринта до следобеда, какво са правили, яли и други неща  Grinning

# 196
Честито ма днешните ни рожденници!

# 197
  • Остров Приятелство
Хеей pipiole зърнах те - къде се изгубихте? Hug

Рових, рових и никъде освен Maris,  не видях да сте споделили подаръците за децата Ви.
Ако искате ми вярвайте, но аз още не съм измислила, пък камо ли купила - срам и резил, и то гОлЯм! Confused
Аз мислех тати да донесе нещо от странско, че там уж такива по ЕнтЕлегЕнтнИ ги раздават, ама....тати вика така "Е какъв ще е смисъла да го подарим по-късно, та той малък и няма да разбере идеята"...освен да сме постигнели да си поиска още една торта  Mr. Green
И така, тази ми идея чудесна пропадна и сега съм не чуденка, а направо в потрес какво да правя имам само един ден! ooooh!
Помагайте моляяяя! Hug

Какво има, къде изчезна?  Sad pipioleeeeeee

# 198
  • Sofia
Sunny, знам, че няма да ти помогна, но да ти споделя нашия подарък - кран  Mr. Green Габриел е луд по кранчета и багерчета и след каот имаме голям багер с 2 кофи, с който пренасяме всичко от точка А до точка Б, ред е да си вземем кран  Mr. Green Заплюли сме го в Джъмбо и когато сме с него не минаваме покрай този щанд, да не развалим изненадата  Grinning Колелото с помощни гуми остава за на пролет, з'то сега няма къде да го кара, зима иде  Crossing Arms

# 199
ЧЕстит  рожден ден на вскички който съм пропуснала тези дни,да са живи и здрави и много послушни
Ния за сега нямам второ ,но ние с братми въобще не си приличаме,той по прилича на мъжа ми отколкото ние с него.Външно той прилича на мама,а аз сигурно съм н асъседа и на баща си.На него съм взела сам охарактера,но външн оняма идея на кого приличам
Съни еми от свеки има акумолаторна кола ,от зълвами една кукка колкото нея.Иска люлка да й купиме,1 микрофон и мисля с някакв идетски пантови да й взема от някой друг.От нас люлката и клубчето,както и организирването на имения ден на 17.9 ,от майка ми детски микрофон и може би от брат ми и снаха ми и малкия пантофи.ЕМи що не го питаш какво иска.Мойта иска  stork-boy newsm30ама за 14ъ нада ли ще се роди,та го заместихме с розова кукла която плаче и вика мама и уж пие АМ.Люлка иска,микрофон и хубав тоалет за да може да си пее на воля.А и торта и клубче друго не иска детето.Скромнно е уж.Най добр его питай утре преди да излезе и бягай да го търсиш.Аз в четвъртък ще ходя да търся .Тези неща.
Ето ви малко снимки от неделя с новия подарък и моя любим племеник,и малко от днес открихме една страхотна градинка до нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=283203
лека нощ.Отивам да сънувам как да й намеря всичко от списъка до неделя+ Синьо бебе,някоя мама със синьо бебе да ми услужи в понеделник може да й го върна._Шегувам се разбирасе за това ми искане Laughing Grinning

# 200
  • Sofia
Добро утро   bouquet

ЧЕСТИТИ ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙЧЕТА

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВСИЧКИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА ОТ ВЧЕРА И ДНЕС

УИНИ, ГОЛЯЯЯМА ПРЕГРЪДКА ЗА ВАС! ДА Е ВСЕ ТАКАВА ХУБАВА, МИЛА, ЗДРАВА И УСМИХНАТА АЛИ!  Hug

Аник,мерси за кафето Simple Smile Дано Габчо да свикне по-скоро. Той преди не си спомням да е имал такива проблеми с градините...може и да не му харесва наистина
Съни, ще му хареса на Яни къде ще ходи  Mr. Green а снимките с татии Яни с букета си предстваих как само тичаш пред тях и има викаш - спрете за снимка, спрете за снимка   Joy за подаръка не знам какво да ти кажа. ако имате парти защо не изчакаш да видиш какво ще му подарят и може да ти светне друга идея или да видиш Яни какво много му харесва освен кранове
Добре дошли отново на Алесина и Росито  Hug Не е ли като "да се завърнеш в бащината къща"  Joy пуснете и снимчици
и на мен ми се идва на общото парти Simple Smile

Аз съм на върха на организацията за утре  Mr. Green дано да стане весело, че иначе не знам...

# 202

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   НА АЛИ, КРИСТИНА, ГАБРИЕЛ, АННА И ДАНИЕЛ!

Весело и безгрижно детство ви желая, бъдете здрави и щастливи!

# 203
Мечииии , изби рибата с тазаи козичка  Joy  Joy  Joy ма много общи черти виждам да имате  hahaha

# 204
Мечииии , изби рибата с тазаи козичка  Joy  Joy  Joy ма много общи черти виждам да имате  hahaha

Flutter Flutter Flutter  Симпатична е, а? Mr. Green Joy Joy Joy  Тва ми е снимка от тинейджърските години, виж кви са ми малки рогцата още. hahaha

# 205
  • Sofia
Ей, на хумор го избивате, ранобудници  Hug
Марис-ка, Габи досега не е имал проблеми с градините. Тази сутрин мина с по-малко рев, по-скоро мънкане. Или не му харесва, или се поразглези от лятното НЕходене на градина. Много ми е интересно как няма да е весело на р.д., като правиш такава сериозна организация  newsm78 Има ли деца и играчки, ще им хареса, вярвай ми  Peace
Мечи, ти много телеграфно се изказваш напоследък  Naughty За разлика от мен  Mr. Green

# 206
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден на дечурлигата
Анна на мама Deteto                                   
Даниел на мама sharkey
Живи, здрави, палави, игриви и много закачливи!

И аз така уж съм във върха, ама тези климатици на носа ми излезнаха - днес пак, че вчера не могли Confused
Притеснявам се дали ще смогна Sad
Разрешиха ми за плакатите  newsm59, балоните  party006, знаменцата  bdbaloni и подаръчетата Gift в детската градина.Бяха хем стреснати, хем някак въодушевени   Hands Clap
Днес ще вземем и тортата  smile3510 - пу, пу, пу дано да е станала хубава! fingerscrossed
aniK, Maris, mama rosi Благодаря за помощта! Hug
Аз се сетих вчера по нощята, след едно, две.... мънинки Mr. Green - Ще вземем от серията Мекано/тези дето са няколко игри в едно/, той много ги харесва и много се забавлява с тях.Той има вече един вид от серията.
Малко по бебешко е, а пък и тати му помагаше за сглобяването, но сегаааа предполагам, ще си умре от кеф, че ще може сам  pironi. Peace
Maris Наборе - вълнуваш ли се? Flowers Bouquet
aniK Дано да е от НЕходенето, че иначе беля....

Прекрасен ден на всички Ви!
....и най-вече

# 207
Мечи, ти много телеграфно се изказваш напоследък  Naughty

Embarassed

Нещо ме е хванал мързела що се отнася до писане. Blush Вълнения около детската градина нямаме още, защото е в ремонт и се гледаме вкъщи. Водя Иво на работа с мен от време на време. Иначе сме добре. Трябва да се организирам да го заведа пак на преглед при УНГ-то да видим какво ще правим последно с тази трета сливица, ако ще я оперираме- кога и т.н.   Confused
Обещавам да се включвам по-често и качествено. Hug Heart Eyes  Приятен ден на всички    bouquet

# 208
Наборе, наборе...има вълнение! Както една приятелка вика - не знам какво ще е като се зажени  Joy  Joy  Joy

# 209
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБРИЕЛ, АННА И ДАНИЕЛ!

До тук проявили желание за общия рожден ден - Мама Роси и Тайги, другите си мълчат. Казвайте 11ти или 12ти октомври предпочитате, или нямате предпочитания? Да не пропусна Марис  Hug, а ти кога ще си тук през октомври, може да го преместим на друга дата?

При нас нищо ново и/или интересно. Уча, защото в петък пак съм на изпит и след 10 дена започвам работа.

Приятен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт