Три години вече стана откак за първи път ме гушна мама!

• 37 138
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Анджи- бройте ни и нас за общия РД.  Hug

# 211
  • Sofia
Честито и на днешните рожденици!!!   bouquet

МАрис, Съни, вие наистина като за сватба се готвите  Mr. Green
Роси, много хубави снимки и от сватбата и от парка. Двамата братовчеди са големи скици...
Съни, хареса ли му на Яни новото място?
Ние днес я прелъгахме, говорихме си разни измислици и не рева по пътя за детската градина. Ще видим дали ще мине номера втори път  newsm78

# 212
  • Остров Приятелство
Наборе, наборе...има вълнение! Както една приятелка вика - не знам какво ще е като се зажени  Joy  Joy  Joy
Не искам да ги мисля горките деца. hahaha Joy hahaha Joy

И нас пишете за рождения ден. Peace

# 213
Честит рожден ден на Анна на мама Deteto и Даниел на мама sharkey!

# 214
Аз пък да ви се оплача, че ударих колата на паркинг  Cry просто ме е налегнала една черна серия. дано това да е краят! Не ви се похвали ама минах на червено, а тук всички светофари са с камери. Глобата излезе и е около 2 500лв!!! сега пък я ударих! верно, че само стопа и малко багажника е хлътнал ама си е голяма разправия, а може да останем за малко време и без кола, което си е ужас тук! а пък за червеното - нямам думи. Въобще не видях светофара...карах си бавно и спокойно след вана, който беше пред мен и като започнаха едни светкавици едно чудо! Та така...оплаках се  Confused

# 215
Марис- кофти Confused  Ама то така се поддържа ред- със железни закони и солени глоби. Мисля, че вече ти стига черната серия, айде махай я Hug      bouquet  А защо може да останете без кола? newsm78 Взимат я за оглед ли или какво?

# 216
Честит рожден ден на всички сладурки и сладурковци.Много усмивки, радост, късмет и незабравимо детство newsm59 nbirthday  Gift newsm67
Съни какви са тези испращаници.. newsm78 Hug  bouquet направо ме засрами да знаеш
И ние от вчера тръгнахме с ентусиасъм на градина...представям си ако се бях сетила половината работи да ги направя Embarassed колко добре щеше да стане. Ама нищо следващата година Peace
Maris всичко се оправя само здрави нерви и една здрава Hugот мен
Ние тази седмица ще ходим на адвокат да подаваме документите за развод Crazy
За срещата и мен ме причислете аз сам за 12.10 ако може?

# 217
  • Sofia
Аууу, Марис, е***ти глобата  #Crazy За ламарините и стопа, не мисли Whistling Само бързо да ви я оправят да не оставате без кола  Praynig
Големите сте ми шматки със Sunny  Hug Какво сте се заприготвяли толкова за тия рождени дни  Grinning Ще ги разглезим тия наши юнаци  Naughty Натам отиват работите  Crossing Arms Mr. Green Аз точно преди р.д. трябва да ида в Банско, ама ще бързам да се прибера, ако ще по нощите, а всичко ще организирам преди това  Confused
Еи, angie, най-после оправи тоя ник, че все трябваше с копи-пейст да го правя стария, не можех да го хвана как точно беше  Heart Eyes Аз не смея нищо да кажа, з'то ПАК съм сигурна, че ще дойдем и ПАК може да не дойдем. Засега ни смятай, а ако успеем да се организираме с Марис, ще е супер  Peace Много ти се възхищавам на теб  Hug Две бебета, учене, работа....ЕВАЛА   bouquet
Мечи, да се стягаш  Naughty
maminka-babinka, и внучето да доведеш на р.д. Peace

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАШ НАБОРИТЕ!
ДА СТЕ ВСЕ ТАКИВА УМНИ, ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, НАПОРИСТИ И ЩАСТЛИВИ!
СПЕЦИАЛНИ, МЪЖКИ ЦЕЛУВКИ ЗА ДАРИ, ЯНИ И ПЕПИ А за мъжките майки -

Сега и аз да почерпя за моето момченце! Чака си празника с нетърпение и аз му пожелавам най-хубавите неща, които може една майка да пожелае на детето си!
Някои от сутринта ще започнат  Joy

Хайде и да подложите малко Wink

# 219
  • Sofia
  Хайде аз първа да се почерпя за здравето на днешния мъжки отбор: Йордан, Дариян, Петър, Николай. Да разстат здрави и щастливи

Адриан и Калоян, ЩАСТЛИВИ СИНОВЕ НА ПРЕКРАСНИ МАЙКИ И ТАТКОВЦИ, БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ВСЕ ТАКА УМНИЧКИ И ПОСЛУШНИЧКИ, КРАСАВЦИ НЕЗЕМНИ!!!

Sunny, Maris, много да ви радват малките юначета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Днес денят ще е прекрасен  Hug

# 220
Честит рожден ден на Йордан, Дариян, Петър, Николай, Калоян и Адриан! Марис, Съни - да са ви здрави, умни, послушни, красиви и много щастливи малките сладури и днешния празник да се получи даже по-хубаво отколкото сте планирали  Hug

До тук проявили желание за общия рожден ден - Мама Роси, Тайги, Съни, Мечо Пух, Маминка Бабинка, АниК. Имаме едно предложение за 12ти октомври и на другите явно им е все едно. Мариска - кажи ще си идвате ли някъде около тази дата?

АниК - ами смених го ника като стигнах до прозрението, че и това може да се прави  hahaha За другото - мерси  Heart Eyes

# 221
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРИТЕ АННА, ДАНИЕЛ, АДРИАН, КАЛОЯН, ЙОРДАН, ДАРИЯН, ПЕТЪР, НИКОЛАЙ! ЗДРАВИ И СЛАДКИ ДЕЧИЦА!

МАРИС, СЪНИ, ЧЕСТИТО ВИ ТРИГОДИШНИ БОНБОНИ, МИЛИ МОМИЧЕТА!  bouquet
ГАЛЧЕ, МНОГО ЗДРАВЕ И ЦЕЛУВКИ НА БЪДЕЩИЯ БАТКО! Hug
ЕВИЦА,  smile3525Къде се загубихте? Hug
За мамите:

# 222
  • Sofia
Честит Рожден Ден на отбора юнаци днес - Адриан, Калоян, Дариян, Йордан, Петър и Николай!!!

Приятно посрещане на празника и много весели игри!!

# 223
  • Plovdiv
Виждам, че наближава  края на темичката, може би ще е в помощ да нахвърлим няколко заглавия.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 08:43 от N i y a

# 224
10.09 -  Йордан на мама hameleonka
10.09 -  Адриан на мама Maris  
10.09 -  Дариян на мама GALL78  
10.09 -  Петър на мама Evica    
10.09 -  Калоян на мама s _sunny          
10.09- Николай на мама Jeanny  

Честит рожден ден на баскетболния отбор и някоя май ще е резерва LaughingДа са живи и здрави,послушни и добри,а мама  и тати да ги слешат малките мъже LaughingПриятно изкарване на празника да получат мноооооооооооооооооооооооооого подаръци.
Аз ви оставям щото нещо съм се сецнала ли на камъни ли съм спала или Лъчко-мъжа ми през ноща ме е ритал в кръста и от кръста на долу не осещам нищо.
Весел ден още веднъж
Анджи за 12 за сега става ако тогава кумана те реши да ражда,че някъде около 10-15 трябва да роди,ама ще дойдеме и ако запазиш клубчето дай карта къде се намира

Общи условия

Активация на акаунт