Първия ден на Мони в градината мина много добре. Изобщо не се дърпа сутринта, а като я взехме ни пита утре пак ли ще идва, защото иска. Разказа ми всичко от сутринта до следобеда, какво са правили, яли и други неща

pipioleeeeeee
Колелото с помощни гуми остава за на пролет, з'то сега няма къде да го кара, зима иде
ама за 14ъ нада ли ще се роди,та го заместихме с розова кукла която плаче и вика мама и уж пие АМ.Люлка иска,микрофон и хубав тоалет за да може да си пее на воля.А и торта и клубче друго не иска детето.Скромнно е уж.Най добр его питай утре преди да излезе и бягай да го търсиш.Аз в четвъртък ще ходя да търся .Тези неща.

Дано Габчо да свикне по-скоро. Той преди не си спомням да е имал такива проблеми с градините...може и да не му харесва наистина
за подаръка не знам какво да ти кажа. ако имате парти защо не изчакаш да видиш какво ще му подарят и може да ти светне друга идея или да видиш Яни какво много му харесва освен кранове
Не е ли като "да се завърнеш в бащината къща"
пуснете и снимчици
ма много общи черти виждам да имате 
Симпатична е, а?
Тва ми е снимка от тинейджърските години, виж кви са ми малки рогцата още.

Има ли деца и играчки, ще им хареса, вярвай ми 
За разлика от мен 

, балоните
, знаменцата
и подаръчетата
в детската градина.Бяха хем стреснати, хем някак въодушевени 
- пу, пу, пу дано да е станала хубава! 

. 

Вълнения около детската градина нямаме още, защото е в ремонт и се гледаме вкъщи. Водя Иво на работа с мен от време на време. Иначе сме добре. Трябва да се организирам да го заведа пак на преглед при УНГ-то да видим какво ще правим последно с тази трета сливица, ако ще я оперираме- кога и т.н.
Приятен ден на всички 
, а ти кога ще си тук през октомври, може да го преместим на друга дата?