КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 37

• 22 467
  • 589
  •   1
Отговори
# 120
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ехааа , машала , при мен барем има кво да се гледа. Joy Joy Joy

# 121
Янче, чудесно, че имате автобус до Габрово! Като гледам много му е дълъг маршрута и надали ще можем да се качим от Търново. Струва ми се, че ще е препълнен. Ще проверим на Автогарата и ако има места, за него ще вземем билети, предполага се, че ще пристигнем преди вас. Радвам се, че Криси се оправя!

Фурийче, аз около 8.00ч. ще бъда на Автогарата и ще те търся, да видим дали ще те позная само по снимка! Ако- не, ще чакам ти да ме познаеш/средно висока, но доста широка- хи,хи,хи!/, и в краен случай- джиесема ще ни събере!

Мастерче, много сериозна работа имаш в близките дни. Дано всичко да мине на ШЕСТ+ , че да си струва! Ще ти стискаме палци и ще се радваме да мине всичко НА НИВО! На Балани ще пием по едно за УСПЕШНА РАБОТА на нашето Мастерче!

# 122
!

Мастерче, много сериозна работа имаш в близките дни. Дано всичко да мине на ШЕСТ+ , че да си струва! Ще ти стискаме палци и ще се радваме да мине всичко НА НИВО! На Балани ще пием по едно за УСПЕШНА РАБОТА на нашето Мастерче! [/b]

хи-хи-хи-хи.....Значи ако не мине добре вие ще сте виновни,че не сте пили достатъчно... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Шегичка!

Ще мине добре,естествено,че ще мине.Иначе нямаше да се захващаме,ако не бяхме сигурни в уменията си. Blush

# 123
Мастерче, ще мине добре, разбира се, но като знаеш, че:

Някъде там, високо в Родните ни Балкани,
в това райско кътче - селцето Балани,
единайсет приятелки, мили, засмяни,
стискат палци за триумф, за успех,
на НАШЕТО МАСТЕРЧЕ, и на нейния ШЕФ!

И след триумфа, да почерпите, хей!

newsm10 smile3521 newsm51 smile3501 smile3508 bg

# 124
Ей,страшна си бе Танче!  Hug Hug Hug Hug
Как ги редиш тия рими.....Направо ме сбърка... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 125
  • Кубрат/ Пишурка

Танче,мисля,че точно щото е дълъг маршрута надали ще има от Русе чак за Момчилград.Най-много да има за Търново и те да слязат.А и друго: докато не пристигне автобуса надали ще дават предварително билети по линията.

Мастерче,обещавам да пийна едно от нашето за успеха ви!

# 126
Янче,  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 127
Жабче, права си ,че някой минава по диагонал из темите и не ги чете! Ама негова си работа!  Sick Така ,че не ми остава нищо друго освен да ви кажа ЛЕКА НОЩ И ПРИЯТНИ СЪНИЩА!!!

# 128
Дидка , знам , че съм права , но съм се зарекла пред себе си , вече да не взимам отношение. Все си криФ изкажеш ли се малко по..... иначе.  Hug
Затова съм Трайко КЮтанчев - хем си трая , хем си кютам.  Mr. Green

Лека , Дидка!   bouquet

# 129
  • Видин
Диде, ще се видим ли в други ден? Hug
Днес питах в счетоводството за този колега дето ми писа, но там са много отдели и колежките не го познават.

Отивам да хапна нещо, че пригладнях Blush после пак ще ви нагледам Hug

Тюююх, докато напиша и тя излязла Дидката Crazy

# 130
Жаки , чакам с нетърпение четвъртък. А утре да се разберем , кога , къде и как.  Hug

# 131
  • София
Чак сега имам време да прочета нещо. Днес трябваше да ми е последния раб. ден, но колежката много уплашена, нямала време да се изучи и ме помоли и утре да отида.
Сутринта бях на интервю в у-щето. Какво да пиша - то трагична работа. Канят ни за 11.00 и в 11,40 ни информират, че директорката ще закъснее и да чакаме да ни огледа. Докато чакаме се обадиха от работата да ме питат нещо и аз започвам да обяснявам за НАП, осигуровки, лихви и др. сложни неща. Комисията ме гледа като извънземно. Имаше още 4-5 кандидатки. Не знам аз ли не съм добре, но като гледам как бяха дошли/облекло, коса, точност на пристигане/ - не ми се говори.  Нали се пробвах, пък каквото стане. Ако не стане ще си почивам и ще се оглеждам за друго предложение.
Жабке, Ани много хареса маникюра и каза, че е направен идеално. Иначе като гледа в темата за маникюр все намира нещо недоправено, размазано.

# 132
Айша , поздрави Ани и й благодари.  Heart Eyes
Щом на снимка е оценила работата , евала. Но наистина е супер.  Hug
А на теб , късмет за работата...  Heart Eyes

# 133
  • Видин
Айша, дано имаш късмет Peace
Ако не- всяко зло за добро Hug
Пък аз в четвъртък ще видя маникюра на Жабчето на живо Party Flutter

# 134
  • София
Сега влизам в темата и попрочетох назад, да не изтърся нещо- разбрала-недоразбрала.
Мая, честит ти рожденник-включвам се към всички пожелания от момичетата.
Остават броени дни до срещата ви-ние тук ще сме мислено с вас, а като се върнете ще разказвате, надявам се.
Жаки, разбрах, че ще идваш командировка и ще се видите пред деня.
Все се надявам и аз да ви видя всички, дай боже!
Ако нещо съм объркала-моля за извинение. Не е нарочно, да знаете.
Айша, късмет с работата!

Общи условия

Активация на акаунт