"Dancing stars"

• 63 713
  • 991
  •   1
Отговори
# 765
Е,то е ясно,че по-хубави от нас няма,ама нека да не казваме на бялото черно поне. Simple Smile

# 766
В нейния случай разликата в ръста, а не прекомерният й ръст доведе до известни затруднения в изпълнението на танца. Поне аз никога не съм я наричала кобила и я смятам за много симпатична щурачка, бих се радвала да я познавам, отделно че високите хора са ми най-любими за общуване Peace

# 767
Първо -мисля ,че Нети наистина е една прекрасна мацка- от всякъде. bowuuНежна,ефирна,грациозна-това е истината !!!
Ама пък това изказване е егати  обобщението

...Масово Бг майките са запуснати дебеланки,

?

ooooh!Ти представително проучване ли си правила Rolling EyesМного смешно  заключение!!!!

# 768
"Отпуснати дебеланки" има много повече в Англия и Германия,да не говорим за Швейцария.Бг мама е една от хубавите мами мисля аз.

# 769
  • София
Само аз ли чух, че според Еленчето "Станишева", Галена била много пластична  Mr. Green горката  Mr. Green

# 770
И на мен Нети ми мяза на кобило-кранта  Mr. Green

Лично мнение , оприличаващите се с Нети , да не се засягат моля  Peace
А на последния танц , като се засили и се метна връз партньора си, направо имах чувството, че оня ще падне възнак, едва я удържа  Joy Joy
Никакъв финес няма у нея Crazy
Докато Виолета е друга работа , перфектна фигура вади таз мацка  Peace

# 771
Нети е 180см. Не е толкова ефирна и женствена, по-скоро е невротична и щура( и двете са в добрия смисъл, харесвам холериците като тип ).
Виолета е с много добра фигура, единствено краката са и малко къси(на екран това не си личи до момента) за моят вкус.

# 772
  • София
А вчерашния епизод какво целеше  newsm78 да ни настрои позитивно към лицемерната Аня ли? Що ли?

# 773
А вчерашния епизод какво целеше  newsm78 да ни настрои позитивно към лицемерната Аня ли? Що ли?
Да бе , да!!!Особено с тая вечерна рокля, милата как бъркаше заливката.... LaughingИначе на Рачо родителите ми се сториха супер готини, отворени хора.

# 774
Чудя се дали самата Аня ги беше сготвила манджите и подредила масата  Laughing Всичко изглеждаше супер, ако наистина е толкова добра домакиня - бравос. Но може би беше нагласено Rolling Eyes

А как ви се стори Илияна Раева на тренировката на гимнастичките  Thinking? Според мен викаше по тях твърде много, или по-точно с кофти тон. Не знам, но някак си не ми направи добро впечатление, дори се изненадах ... Но може би по принцип треньорите така си говорят, за да ги нахъсват, а не да ги сдухват, знам ли ...

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 15:44 от netty77

# 775
  • София
Чудя се дали самата Аня ги беше сготвила манджите и подредила масата  Laughing Всичко изглеждаше супер, ако наистина е толкова добра домакиня - бравос. Но може би беше нагласено Rolling Eyes

А как ви се стори Илияна Раева на тренировката на гимнастичките  Thinking? Според мен викаше по тях твърде много, или по-точно с кофти тон. Не знам, но някак си не ми направи добро впечатление, дори се изненадах ... Но може би по принцип треньорите така си говорят, за да ги нахъсват, а не да ги сдухват, знам ли ...
Илиана наистина се държа,като климактерична лелка на тренировките.Ама какво се учудвате,крушата не пада по-далече от дървото!Нешка била т.н. не им давала да пият вода тормозела ги...........и ето създала си е свое копие на поведение.Наистина се държеше с момичетата,все едно са в затвора на строг режим Naughty
Относно кака ви Аня нямам думи SickТо бива бива PR,ама като няйното няма,и щерката намери време точни пред камерите да и каже ,че е приета в университет ThinkingЧак пък толкова да не са се виждали,GSM-и нямат ли тези жени?
 Но българска му работа,вчера мисля,че беше ГаленчиТУ гостува  при Азиско и нещо си се кефеха там двамата,а партньорът й беше ,като фон на канапето.Горкият не можа да вземе думата от тези двамата,които спореха,кой е по-голям мръсник

# 776
Илияна Раева ми изглеждаше пресилено-холерична, да не кажа направо "истерична". Доста често срещано поведение от типа: ся ме снимат, дай да се покажа ква съм печена и какъв респект всявам. Twisted Evil

# 777
  • София
Илияна Раева ми изглеждаше пресилено-холерична, да не кажа направо "истерична". Доста често срещано поведение от типа: ся ме снимат, дай да се покажа ква съм печена и какъв респект всявам. Twisted Evil
Нещо такова PeaceАма така се изкофти самичка Mr. Green

# 778
Бареков защо така си гледаше в краката #Crazy?!

П.С. А те имали само 30 минути подготовка - е това е крайно малко... Как може само толкова...

П.С. 2 Радост прекалява с хапливите коментари - мускулна треска, не знам какво си.

# 779
Не разбирам защо беше тая излагация с Бареков? Sick

Общи условия

Активация на акаунт