"Dancing stars"

• 63 629
  • 991
  •   1
Отговори
# 840
А за Гибона какво ще кажете?  Laughing
Много ме забавлява.Дърво или не смея се с него и това си е  Hug Много ми харесва Simple Smile))

# 841
  • София
А за Гибона какво ще кажете?  Laughing
Много ме забавлява.Дърво или не смея се с него и това си е  Hug Много ми харесва Simple Smile))

АААА някой по-напред в темата го беше написал много точно - като чичко на банкет  Mr. Green

# 842
Според мен беше ама многоо пиян.

Така предположи и майка ми, нооооо,

викам си аз, вероятно моята семпла душица не е разбрала великият актьор  Mr. Green
Кога това? newsm78  Аз верно,че не можах да гледам внимателно,ама това как съм го

изтървала, бе! Малее !!!

Айде девойки,ако го намерите някъде на видео,моля покажете  ! Hug

# 843
А някой гледа ли Господари на ефира? Разкриха копията публично. Дадоха имитацията на Нети от американското шоу.
Тази вечер не успях да гледам всички, Андрей Баташов съм го пропуснала, но гледах танца на Аня Пенчева. Незнам как е могла да убеди партньора си да си промени прическата, която според мое мнение хич не му отива. Губи му се чара на момчето. Сигурно, за да успее тя да изпъкне повече и в интерес на истината тази вечер изглеждаше доста добре.

# 844
  • София
Кога това? newsm78  Аз верно,че не можах да гледам внимателно,ама това как съм го
изтървала, бе! Малее !!!

Предаването започна с танц на отпадналите двойки, като всяка танцува любим фрагмент/част от танц, после всички се опитаха да направят малък формейшън. Е Баташов, куца и се държа като идиот през цялото време, дори така излезе от сцената, с изкривен крак и всичко това гарнирано с една ужасна перука  Mr. Green

# 845
  • София
А някой гледа ли Господари на ефира? Разкриха копията публично. Дадоха имитацията на Нети от американското шоу.
Тази вечер не успях да гледам всички, Андрей Баташов съм го пропуснала, но гледах танца на Аня Пенчева. Незнам как е могла да убеди партньора си да си промени прическата, която според мое мнение хич не му отива. Губи му се чара на момчето. Сигурно, за да успее тя да изпъкне повече и в интерес на истината тази вечер изглеждаше доста добре.

veni9 не съм го гледала, но го очаквах. Наистина нямаше нищо срамно да си признаят, че са копирали чужда хореография.

# 846
Новата прическа на Рангел е просто ужасна. Аз си помислих, че това е някаква перука, нещо като част от танца, но уви. Явно Аня е решила да изпъкне като му промени "стайлинга"  ooooh!

# 847
  • София
Аз пък не виждам какъв толкова напредък има Аня. Толкова спъната изглеждаше снощи и някак бавна. Не ми хареса. За прическата на Рангел вече сте казали - не беше сполучлива.
Елена Йончева за поредна вечер доказа, че няма какво повече да прави в шоуто.
С Мамалев обаче се смях много, уникален шемет е. Искам да остане възможно най-дълго, защото предаването е по-весело с него.
Най-много ми хареса Илияна. Нети също беше добре, особено движенията на главата и шията, имаше много грация.
А за Виолета какво ще кажете?! Много странно се държа, една такава объркана, после се опита да бъде леко надменна - винаги била казвала, че участието й в предаването било роля... нервна беше. Явно младостта и неопитността й си казват думата - вероятно писанията в медиите са й се отразили.

# 848
През цялото време на валса на Илияна тръпнех.Такава грация и чар!!!Тая жена все повече взема да ми допада. PeaceА тая Аня как можа да се изгаври така с Рачо?И той не се ли е видял....А за Баташов си мисля, че нарочно се правеше, заради интервюто по БТВ.Тогава беше казал, че зрителите не сме разбрали формата на предаването Thinking

# 849
  • София
Че какво толкова му имаше на прическата на момчето?На мен ми хареса Rolling Eyes,Аня не мога да я понасям......,но Илияна ми скри шапката,беше невероятна,много ми хареса.Адски ме дразнят обаче,като започнат да ни агитират да гласуваме,направо ми писна вече,те водещите,почти нищо друго не казват,освен това,много ми е досадно,гласувайте,та гласувайте #2gunfire

# 850
Аз не бях гледала предаването от повече от една седмица снощи реших да си го пусна и първото, което чух беше как някой грачи на любимата ми песен на Ищар Horchat hai caliptus.
Иначе и от мене адмирации за Илияна Раева - май започвам да искам тя да бъде победителката. Мисля, че го заслужава.
И не мога да не спомена колко грозно впечатление ми направи Аня Пенчева докато чакаха оценките си как държеше ръцете на Рангел в/у себе си и стоеше навряна в него. Горкото момче, представям си какво му е. Дано да отпаднат в четвъртък, че да не го измъчват повече.

# 851
  • Луната ни пази
И не мога да не спомена колко грозно впечатление ми направи Аня Пенчева докато чакаха оценките си как държеше ръцете на Рангел в/у себе си и стоеше навряна в него. Горкото момче, представям си какво му е. Дано да отпаднат в четвъртък, че да не го измъчват повече.
И на мен това ми направи впечатление. Направо натискаше ръцете му към тялото си!Грозна гледка на застаряваща жена!

# 852
И на мен това ми направи впечатление. Направо натискаше ръцете му към тялото си!Грозна гледка на застаряваща жена!
това тъкмо си говорихме с колегите на работа.Така се беше отпуснала в прегръдките на Рачо.с благоговение стискаше та стискаше ръцете му ooooh!охххх" горката "жена -направо се е сдухала бе,хора!!!Горката го казвам в кавички...Няма ли кой да и подшушне ,че става за резил Whistling

# 853
Дайте линк със снощното изпълнение на Аня и Рангел, че ме заинтригувахте  Whistling Във vbox7 го спират веднага след края на танца и не мога да я видя как се натиска в Рангел  Mr. Green А снощи не моах да гледам и май съм изпуснала голямо шоу - Баташов, Аня  ooooh!

# 854
Чакайте и аз да се намърдам с коментар  Flutter

Рангелчо беше просто с уникален глед , имах чувството , че всеки момент ще подкара козите с гегата  Whistling
Оназ лигня Аня пък , ми е толкова смешна, абсолютно куку , изперкала бабичка , винаги странно нахилена  Crazy
Прави някакви странни гримаси докато танцува, устата и зее постоянно отворена ....
И как нагло придърпа ръцете на Рачо около кръста си , докато бяха при Радост ....май й се иска нещо агнешко на баба Анка  Crazy

Виолета е моята любимка, но вчера ... лъхаше яко студ от нея newsm78
Сякаш тръпката към Наско е изчезнала . Намекна, че всички вече видяли колко е разкрепостена  newsm78 дали пък не го играеше обидена нещо  newsm78

Уффффффф това нещо 2 часа го пиша, та виждам , че вече сте го коментирали ...

Ето , линк на баба Аня от снощи: http://vbox7.com/play:0e1dedef

елказелка , аватара ти е много як  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт