"Dancing stars"

• 63 540
  • 991
  •   1
Отговори
# 900
А да сте дочули коя двойка ще влиза?Трябва да е някоя от отпадналите.Обаче сега четох, че щяла да влиза Златка!!!!! ooooh!Ако е така много жалко...

# 901
  • София
Зрителите трябва да изберат (чрез гласуване), коя от отпадналите двойки да се върне. Ако помните, така стана и в Мюзик айдъл. Не знам, обаче, кога ще танцуват.

# 902
Това е състезание за танци,а не за клоунада.
Че е клоунада си е твое мнение  Naughty
На мен,а и явно на повечето хора е забавно, щом гласуват за тях. Аз лично за никой не гласувам, скръндза съм  Joy

# 903
Според мен самия формат го изисква - да има състезание за танци, да има клоунада(напр. Азис), да има шоу, да има хляб и зрелища за да се гледа и да се пускат СМС и да има рекламодатели.......И ДС, и ББ са си вид касичка за пари и трябва по някакъв начин да се напълни.......

Така че...аз определено си искам и шоуто.........Иначе би трябвало да се гледа само от специалисти.....А това няма да се понрави при отчета на финансовите постъпления......

# 904
begbie  , добра среща и тук  Hug Hug Hug
И моите фаворити са Виолета и Орлин  Party  Peace

Това връщане на  изгонена двойка ... тоя Нико нищо ново не може да измисли горкия , аман от Бигбрадърщина, веднага се сещам за шменти капели, алъш вериш и т.н.  ...  ...Очаквам всеки момент като звездна двойка да се появят Здравко и Здравковица  Crazy

А журито е там , ей така само за фасон и нищо повече  Thinking

Ники Кънчев ... толкова недодялан, леко смотан на моменти  ...
Забелязахте ли как, докато изслушваше и задваше въпроси на  3-те шампионки (Румяна Нейкова, Станка Златева, Мария Гроздева)  , слагаше съвсееееем небрежно ръка на кръста , изввел противоположното (на въпросната ръка) копитце напреде ... и те така , сякаш си говори с комшията баш в тоз момент  Joy Joy

А Андрей как го затапи , не е истина  hahaha
Репликите звучаха горе-долу така :
Андрей настъпва Кънчев :
"... ти си като защитник на ЦСКА , дори не знаеш къде си  "Joy Joy Joy
"Вие дойдохте в София ,  ние си бяхме тука още преди 9-ти септемврри"  hahaha Joy

# 905
  • София
УХААААААААААААА
Аня си заминава newsm44
крайно време беше!остава и Йончева да разкарат и щастието е пълно Mr. Green

# 906
  • София
АНЯ ПАДНААА!!!!!!!!!!!!!!!  Laughing

# 907
Колкото и да не харесвам Аня, смятам, че Гибона и Елена трябваше да си ходят преди нея Rolling Eyes

# 908
ЙЕЕЕЕЕ  newsm44 newsm68 newsm44
Най сетне лудата  баба Анка е вънка  Crazy
Уфффф, че нагло и лигаво създание брееееееееей  Crazy

А накрая танца беше просто убийц  ooooh!
Пощурялата инфантилна бабка реши да изземе функцийте на  Рачката , та  взе тя да го води .... той се опитваше милия да подкара бабата на завъртане , ма оназ си беше наумила друго ... да върти задни части ...  Crazy Crazy Crazy

# 909
  • София
Гибона прави шоу,но Елена наистина доста се задържа,което вече е прекалено.Не,че някога съм вярвала,че вота е истински

# 910
  • Луната ни пази
Рачо горкия най накрая си отдъхна, че и ние!Не съм съгласна, че Гибона и Мамалев трябваше да си ходят. И двамата се представиха доста добре на мамбото, особено днес!

# 911
На Аня чак като че ли не й се вярваше, че в борбата с Мамалев, тя ще си замине.

# 912
  • Paradise
Отдъхнах си. Аня си тръгна!

Все повече симпатизирам на Илиана!

Имам чувството, че ще върнат Баташов.

# 913
  • Варна
Много се радвам, че Аня си тръгна.  Simple Smile Хайде другия път и Елена  Wink
Иначе съм фен на Илияна Раева, и Вили Марковска също харесвам .

# 914
  • София
Много добре стана, че баба Аня си замина най-после. Крайно време беше. Simple Smile
Аз съм фенка на Орлин и Илияна.
А това, че другата седмица ще връщат една двойка от изгонените + 1 нова двойка  си е поредната глупост. Аман от едни и същи сценарии.

Общи условия

Активация на акаунт