"Dancing stars"

• 63 668
  • 991
  •   1
Отговори
# 795
Участието на Бареков беше повече от трагиКомично, постоянно внимаваше да не изпусне Министершата  Mr. Green
Тя дори му диктуваше стъпките - "сега крачка назад" ... камерата беше доста близо в един момент.
Необяснимо ми е, защо Бареков е решил да се подложи на тази излъгация?!! То видимо не е негова работа!

# 796
Тая Аня е супер лигня, то бива бива, ама чак толкова ! Thinking
Как се направи на неразбрала дали тя или Баташов си тръгва, едно театралничене, едно чудо ! Може да е добра артистка, ама това не го изигра добре ! Sick

# 797
  • София
Има ли вече инфо дали има някоя любовна двойка? Whistling Whistling
Малко като клюка Mr. Green,ама все си мисля,че рано или късно ще стане нещо между Орлин и Яна!Знам,знам.... Stopима си приятел Наско,ама нещо много ми се връзват като двойка Mr. Green

# 798
Kакво говориш? Има дузина кандидатки за сърцето на Рангел,тук  Mr. Green

Няма да говорите така, ако знаете  как изглежда партньорката на Рангел в танците и в живота Антоанета Попова - учудва ме , че и тя не е сред избраниje танцьорки, много талантливо и  красиво момиче, по-красива е от Виолета Марковска, за съжаление не успях да намеря по-добри снимки http://burgas75.com/slideshow/rangel/1/Album1.htm   
http://vbox7.com/play:d8dcf5c8  Това е най-красивата от всички танцьорки по спортни танци в БГ, следвана от Яна
Не му е партньорка.Стара ти е информацията.От лятото са разделени като двойка на паркета.Тони се състезава вече за Канада.Когато в БГ някоя двойка достигне върха и се разделят.Много ми стана гадно като разбрах за тях Crossing Arms

# 799
  • У дома !
Малко като клюка Mr. Green,ама все си мисля,че рано или късно ще стане нещо между Орлин и Яна!Знам,знам.... Stopима си приятел Наско,ама нещо много ми се връзват като двойка Mr. Green
Peaceда вярно наистина и аз виждам да хвърчат флуиди между тях,а мен лично много ме кефат двамата!За сега те са ми фаворити smile3521

# 800
Peaceда вярно наистина и аз виждам да хвърчат флуиди между тях,а мен лично много ме кефат двамата!За сега те са ми фаворити smile3521

А Виолета и Месечков? Май някъде по РЕП-овете мернах списание с тях на корицата и заглавието беше нещо като: Любовна афера ....

# 801
  • София
Аз искам следващата, напуснала шоуто, да е Аня Пенчева. Много ми е лигава.....  Close
Харесвам Виолета.

# 802

А Виолета и Месечков? Май някъде по РЕП-овете мернах списание с тях на корицата и заглавието беше нещо като: Любовна афера ....

Аз пък прочетох това http://www.gol.bg/article.php?id=42472

# 803

Къде е истината Wink Хаха, иначе за снощи - и мен ме е яд, че Баташов си отиде, ама не заради него, ами заради Ани. Голяма сладурана е Simple Smile

# 804

Къде е истината Wink Хаха, иначе за снощи - и мен ме е яд, че Баташов си отиде, ама не заради него, ами заради Ани. Голяма сладурана е Simple Smile

А Ани нали знаете , че е гадже на Наско или може би вече е бившо гадже незнам! Sunglasses

# 805
Аз за Ани и Наско тук разбрах от вас. Ако е отрязал Ани заради Виолета #2gunfire  Не че Виолета не е готина, ама Ани ми харесва повече  Mr. Green

# 806
http://www.vbox7.com/play:140704e9двамата много си подхождат като двойка.Сладки са Hug

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 10:48 от franceska

# 807
И аз му се чудя на Бареков защо му беше да участва, а и когато само единият не се справя добре другият замазва положението, но когато и двамата не се справят е трагедия. А и нещо друго. Толкова ли няма кой да участва та все вкарват водещите от BTV в разни филми. Едни и същи хора кото по задължение трябва да минат през всички шоу-програми и предавания. Направят си предаването или си прочетат новините и тръгват да обикалят из студията, вместо да се подготвят за следващия ден да не бъркат имената на гостите си и да се чудят какви въпроси да им задават. То не беше Великолепната шесторка, Часът на мама, Шоуто на Слави, Огледала, Сблъсък, сега и Dancing stars. Не говоря само за Бареков, а по принцип. Сега да чакаме да ги видим и в Ясновидци. Grinning

# 808
  • България Сливен
megelinka, освен, че не са партньори Рангел и Тони не са и вече гаджета. На турнир в Москва преди време Тони се запознава със сегашния си партньор, който е руснак и  се влюбва в него. С Рачо продължиха още известно време да танцуват, но от февруари е новия си партньор и се състезават за Канада. Септември месец двойката им участва в Бургас на турнир. Много е добър и са чудесна двойка. А Рачо доколкото знам, след шоуто заминава за САЩ и там ще танцува.

# 809
  • Луната ни пази
megelinka, освен, че не са партньори Рангел и Тони не са и вече гаджета. На турнир в Москва преди време Тони се запознава със сегашния си партньор, който е руснак и  се влюбва в него. С Рачо продължиха още известно време да танцуват, но от февруари е новия си партньор и се състезават за Канада. Септември месец двойката им участва в Бургас на турнир. Много е добър и са чудесна двойка. А Рачо доколкото знам, след шоуто заминава за САЩ и там ще танцува.
Ами аз не съм твърдяла, че са пратньори, просто показах тяхна снимка от световното. Някой преди мен го каза. Просто много ми харесват като двойка, а и Рангел е страхотен. А Аня ме дразни страшно много и определено не само мен. Тая жена не знам какво изживява, ама мъжа и не се ли усеща? Тя сякаш живее в друг свят!

Общи условия

Активация на акаунт